Hei, are cineva idee dacă ceaiul verde chiar ajuta la combaterea acneei (sa îl beau, nu sa îl aplic pe fata deoarece îmi e frica ca o sa fac mai rău)? Desigur in combinație cu tratamentul prescris...? (mai mult)
Hello. De cate ori pe saptamana e indicat sa merg la solar? Si cei care mergeti, recomandati-mi o crema buna pentru solar (accelerator).
Este un deodorant care nu lasă urme/ pete pe tricouri, bluze, etc?
Buna. Mi-am ars parul, cu placa cat trebuie sa stau fara sa ma indrept la par sa se refaca?
A incercat cineva parfumul Zara Rich Warm Addictive? Stiu ca e pentru barbati, dar auzeam ca ar fi potrivit si pentru femei. Ce credeti, ar fi ok pentru o domnisoara?
Fetelor ce produse naturiste folosiți pentru părul electrizant?
Imi recomandati va rog o frizerie in Cluj cu raport bun calitate-pret?
Bună, am 14 ani și după liceu vreau să mă înscriu la mra models & Casting, dar am o întrebare. Trebuie să plătesc ceva taxă de înscriere sau cât timp sunt acolo trebuie să dau bani? Trebuie...? (mai mult)
Pot încălzi ceara de epilat în microunde?
Bună. Mâine am festivitatea și aș vrea să port o rochie care este până la genunchi. Problema este că am vreo 2 milimetri de păr pe picioare și nu aș vrea să îl dau jos, deoarece săptămâna...? (mai mult)
Daca iti smulgi mai multe fire de par din radacina va creste la loc?
Ce pot folosi pentru a prinde unghii false? Am folosit genul acela de abțibilduri cu lipici dar s- au terminat și acum multe unghii dau să se dezlipească. Nu am de gând să îmi pun super glue sau...? (mai mult)
Deci am o problema. Eu am festivitatea de sfârșitul clasei a 7- a doar că nu știu cu ce să mă îmbrac. Eu sunt un băiat înalt dar destul de slab și țin să precizez că sunt în creștere și...? (mai mult)
Credeți cumva că este prea lung părul pentru un baiat? https://ibb.co/tMMbq7Z
Sunt vopsita saten mediu, naturala fiind blonda cu ochi albastri, tenul deschis. Am zis ca la urmatoarea vopsire sa ma fac mai inchisa, ca nu mi se pare suficient de inchis, as vrea sa fiu bruneta,...? (mai mult)
Buna seara! Știți cumva daca amestec vopsea de par negru albastru cu vopsea de par roșu burgundy, ce culoare reiese? Mulțumesc!
Credeti ca este prea lung parul pentru un baiat? https://ibb.co/tMMbq7Z
Salut, sunt băiat (12 ani). 1 Merită să-mi laș părul lung până la piept? 2 Este greu de întreținut? 3 Cât durează să crească? Dau fundita
Buna, eu am vineri premierea, dar vineri ploua si o sa fie ft multa umiditate. Eu sunt o fata care are parul foarte cret si ma enerveaza ft mult, iar si mei nu ma lasa sa imi fac un tratament cu keratina. ...? (mai mult)
Bună, ma pot face model dacă am tatuaje? Tatuajele nu au nicio semnificatie, nu au cuvinte, sunt figuri abstracte.
Buna! Am fost arsă tare de soare și acum mi se jupuieste pielea, cu ce sa ma dau? Ce sa fac? Ma și ustură foarte tare
Am nevoie de ajutor, transpir foarte mult si nu stiu ce sa folosesc pentru a nu se vedea
Salut! Unde pot verifica daca un accesoriu/haina este originala? In Constanta.
Bună, am o întrebare pentru cei care cunosc și au practicat asta. Întrebare mea este dacă fac corect "mewing" nu știu exact dacă țin limba poziționată corect când fac asta simt o mica presiune...? (mai mult)
Buna! Acum o luna mi- am pus unghii cu gel si mi- au crescut destul de mult însă nu doresc sa ma duc la întreținere pentru un nou model, ci sa mi le scoată si sa revin la unghia naturală cu toate...? (mai mult)
De ce ma bronzez doar intr- un singur loc (pe nas)? Ma dau cu SPF 50 pe tot corpul si pe nas sunt roșie ca racul iar pielea din alte locuri (maini, picioare, frunte, spate) nu da semne de inrosire ...? (mai mult)
Salut, dupa ce sparg un cos pot da cu spirt sau cu gelul de curatare pe care il folosesc ca sa nu mai apara altul?
Buna, TPU. Am si eu o intrebare legata deee...nu stiu, parul meu? Acum ceva timp mi- au aparut cateva fire albe, maxim 4. Acum am observat ca s- au înmulțit. Am 15 ani. Am cautat pe internet si am...? (mai mult)
Buna! Eu am o piele foarte sensibilă și am cumpărat o crema de hidratare pentru bebelusi, dar când am ajuns acasă am observat că de fapt era pentru iritarea de la scutec, acea crema o pot folosi...? (mai mult)
Cum ar arăta perechea asta de pantofi, ca pantofi de școală (liceu), pentru la toamnă? https://incaltaminte- mateo.ro/577- large_default/pantofi- dama- lati- negri- cu- siret- enea- piele- naturala-...? (mai mult)
Ceara calda e mai eficienta decât cea rece?
Am dat comanda pe shein dar din greseala am sters contul, ce se intampla?
Ce tip de coafura ar avantaja părul creț? Inainte avean wolfcut, însă m-am cam plictisit de asta.
Vreo recomandare de fond de ten pentru ten pe jumătate gras și pe alta slab? Cred că mixt
Salut, am și eu nevoie de ceva pentru fata.O crema, ceva, orice, pentru semnele maronii rămase după coșuri (menționezi că de cele mai multe ori le am stors)Urgent vreau, chiar vreau ceva bun.Dau...? (mai mult)
Buna ziua, am o întrebare, cum scot movul din par? E adevărat că sucul de lămâie decolorează parul? Va mulțumesc
Salut, ce ziceți de o tunsoare Wolf cut dacă am părul ff des și chiar nu exagerez? Dacă nu îl întind cu placa stă ca o mătură. Și îl am până puțin mai jos de umeri. Îi va adăuga volum...? (mai mult)
Vreau si eu un fond de ten bun
Buna dimi TPU! Stie careva cumva unde se pot gasi machiaje pe stil gothic? Mai specific, fond de ten/concealer albe sau foarte deschise sau chiar ruj negru?
Buna, am o întrebare mai mult pentru fete.Eu folosesc de 2 zile niacinamide pentru a închide porii, dar după ce ma dau mi se pare ca am fata lipicioasa, vi se întâmplă și vouă? Si voi cum îl...? (mai mult)
Salut, peste o luna am o nunta la un local drăguț fiind cald exclud sacoul mai ales ca acolo voi și juca, întrebarea mea pentru voi este dacă în loc de cămașă ori sacou aș improviza cu un tricou...? (mai mult)
Salut. Stiti ce inseamna sau de la ce vine pantaloni jogger? Mersi
Cam cat timp va ia sa vă faceți o împletitura (codiță) in spic, așa sa și iasă perfect?
Cum pot scăpa de punctele negre? Le am de foarte mult timp, acum 2 ani am folosit mască pentru a le îndepărta, dar nu a funcționat, am încercat cam tot felul de măști așa că am renunțat.
Auzisem o chestie mierea aplicata pe fata intra in piele? Sau doar ramane la suprafața epidermei?
Vreau să-mi crească parul de la subraț in 2 zile foarte mult. Ca m-am epilat cu crema fără sa știe mama și acum trebuie sa fac să-mi crească mult in 2 zile. Menționez am 12 ani.Repedeeee!
Pentru o fata conteaza sa fii slab, adica nu gras si etc?
Salutare! Cunoaște cineva un salon profesionist din București ce realizează tunsori bune?
Ce culoare de elastic de păr va place cel mai mult?
Buna! Cu ce tricou as putea sa asortez niste blugi mov? Ma refer la ce culoare
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
Sawarekh întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?