TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
SingleForOne
în 7 Ianuarie 2022 | SingleForOne întreabă:

Se poate lucra ca manager de magazin sau șef de tură cu un curs de calificare de câteva luni? Cum se numește mai exact acel curs?

2
Răspunde Raportează
MaryMaria333
în 7 Ianuarie 2022 | MaryMaria333 întreabă:

Lucrez de o vreme într'o fabrică si meseria imi cere să stau in picioare tot programul. Este primul meu job, nu sunt așa călită. Bineinteles e foarte greu așa, am niste dureri de picioare(mai...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Ianuarie 2022 |

Salut TPU, la Academia de politie trebuie sa ai o nota minima pentru a nu fi respins? Adica dacă ai media sub 5 esti respins? Dau un exemplu sa zicem ca un candidat are media 3 iar eu am 4 voi lua eu...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
KingMojo
în 6 Ianuarie 2022 | KingMojo întreabă:

Salutare, ce materii se studiază la administrație publica? Dacă are și cineva un orar m-ar ajuta foarte mult.

3
Răspunde Raportează
minix20
în 6 Ianuarie 2022 | minix20 întreabă:

Salut, as vrea sa dau la facultatea de educatie fizica si sport, ulterior sa devin profesor de sport, doar ca lordoza, 15 grade maxim. Care este minimul de grade acceptate?

3
Răspunde Raportează
Voicu_Iulia_1993
în 6 Ianuarie 2022 | Voicu_Iulia_1993 întreabă:

Cum se intra la SNSPA? Se da admitere? Si daca da, din ce? Dar la ASE? Unde pot lucra dupa ce termin una dintre ele?

2
Răspunde Raportează
George23132
în 6 Ianuarie 2022 | George23132 întreabă:

Ai nevoie de vaccin pentru a te angaja la Mec?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Ianuarie 2022 |

Cursurile de pe coursera.org sunt bune la ceva? Tine cineva cont de ele la angajare, de exemplu?

11
Răspunde Raportează
Feri5
în 6 Ianuarie 2022 | Feri5 întreabă:

La medicină există modulul psihopedagocic? Dacă da, pot preda în învățământ, dar pot fi și medic în același timp? Dacă aș face doctoratul, aș preda la UMF? Dar aș putea fi și medic,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Ianuarie 2022 |

Bună! Am 28 de ani, 1, 70m, 70kg, locuiesc în Arad, facultate de inginerie auto terminată și lucrez la o multinațională de 6 ani+ (înainte mai lucrasem la o alta timp de 3 ani+ ). Mă tot...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
costynel2000
în 6 Ianuarie 2022 | costynel2000 întreabă:

Salut. Aveti idee cand se fac inscrieri la mapn armata?

4
Răspunde Raportează
BogdanKara
în 5 Ianuarie 2022 | BogdanKara întreabă:

Salut! Daca sunt pe profil filologie engleza intensiv, as putea de exempu sa dau la o facultate de informatica, facand cursuri de informatica platite? Sau la aceea facultate se intra cu admitere sau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
alexaaa20
în 5 Ianuarie 2022 | alexaaa20 întreabă:

Bunăaa! Aș dori să- mi spuneți va rog cei care sunteți la facultate în România cum este? Vi se pare greu? Cate ore pe zi mergeți? Povestiți- mi va rog :))) Sau daca cineva a făcut liceul în...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
alexaaa20
în 5 Ianuarie 2022 | alexaaa20 întreabă:

Bună tuturor! As vrea dacă se poate să răspundeți cât mai multi pentru ca doresc mai multe păreri :)) Eu sunt în Franța de câțiva ani și am făcut școala aici, anul asta împlinesc 18 ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 5 Ianuarie 2022 | SingleForOne întreabă:

Am observat că se poate lucra în domeniul de asigurări/asistent de brokeraj cu un simplu curs de asigurări de vreo 100- 150 de lei. Nu ar trebui să termin o facultate cu specializarea pe economie,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
qb0gdan
în 5 Ianuarie 2022 | qb0gdan întreabă:

Salut, prietena mea ar dori sa urmeze Academia de Politie.Insa, hobby- ul ei principal este machiajul si considera, ca in urma academiei de politie, cand va ajunge politist, nu isi va putea urma hobby-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
teom26
în 5 Ianuarie 2022 | teom26 întreabă:

Daca vreau sa ma fac criminalist pot sa merg pe stiinte sociale?

2
Răspunde Raportează
gutabici21
în 5 Ianuarie 2022 | gutabici21 întreabă:

Salut! Unde pot face cursul de pirotehnist? Dacă știți firme autorizate care sunt în apropiere de București

5
Răspunde Raportează
kkkkkkkkp
în 5 Ianuarie 2022 | kkkkkkkkp întreabă:

Salut, sunt anul I la drept, iar in august vreau sa dau la academia de politie(OSP). Voi ingheta dreptul si- l voi continua la sfarsitul academiei. Ma ajuta cu ceva daca am anul I de la drept terminat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andreeanustiuceecuviatamea115
în 5 Ianuarie 2022 | Andreeanustiuceecuviatamea115 întreabă:

Pentru facultatea de medicina și pentru a deveni medic oftalmolog trebuie sa știi engleza foarte bine?

6
Răspunde Raportează
zcRyseN
în 5 Ianuarie 2022 | zcRyseN întreabă:

Pe postul de barista, se angajeaza si barbati?

6
Răspunde Raportează
Olinoodles
în 4 Ianuarie 2022 | Olinoodles întreabă:

Salut, știți vreun curs de desen digital care sa cuprindă de la noțiuni de baza la tehnici profesionale iar la final sa îți dea o diploma recunoscuta?

1
Răspunde Raportează
KingMojo
în 4 Ianuarie 2022 | KingMojo întreabă:

Când si unde se pot face înscrierile la academia de politie?

2
Răspunde Raportează
XterIasi
în 4 Ianuarie 2022 | XterIasi întreabă:

Salutare, uniforma de politist dupa ce ai parcurs bineînțeles scoala sau academia ti-o da statul sau trebuie sa o cumperi tu?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Ianuarie 2022 |

Salariile programatorilor/IT- istilor sunt mai mari decât salariile magistraților din România? https://napocalive.ro/stiri/adevarul- gol- golut- cat- castiga- de- fapt- un- judecator- un- medic- ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
absoluthill
în 4 Ianuarie 2022 | absoluthill întreabă:

Bună! Din câte am înțeles din 2020 trebuie sa ai rezidentiatul si pentru a fi medic stomatolog gereralist. Adică fara rezidentiat nu poti profesa? Și care este diferenta dintre medic dentist si...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
stefannnnn222
în 4 Ianuarie 2022 | stefannnnn222 întreabă:

Vreau sa plec in Germania sa culeg struguri sau cirese. Cum sa iau legatura cu cineva? Am gasit pe net cateva anunturi, am sunat si nu mi-a raspuns nimeni.

5
Răspunde Raportează
stefannnnn222
în 4 Ianuarie 2022 | stefannnnn222 întreabă:

Stie cineva cum se lucreaza in ture la Kaufland?

2
Răspunde Raportează
PVAAVU329
în 4 Ianuarie 2022 | PVAAVU329 întreabă:

Salut. Să zicem că am terminat facultatea de farmacie. Eu, după 5 ani de muncă, mă răzgândesc și vreau să fiu chimist. Pot fi chimist și fără să fac facultatea de chimie? Mi- a spus cineva...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 3 Ianuarie 2022 | numesiprenume0 întreabă:

Bună seara! Ce activități se pot face într- un service la care nu trebuie sa ai o specializare? Sau cu o specializare rapida. Ceva ce se caută foarte des pentru mașini... Ofer funda pentru cea mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Tituscorla
în 3 Ianuarie 2022 | Tituscorla întreabă:

Daca sunt samsar e ok sa mă angajez la un amanet?

1
Răspunde Raportează
eiblab
în 3 Ianuarie 2022 | eiblab întreabă:

Buna este bun liceul Colegiul economic "Mihail Kogălniceanu"-Focsani? După ce termin liceul as vrea sa ma duc la facultatea de medicină dar nu stiu daca e bun liceul.

4
Răspunde Raportează
CMGeorge98
în 3 Ianuarie 2022 | CMGeorge98 întreabă:

Salut TPU! Vreau sa dau la facultatea de Inginerie Aerospatiala. Puteti sa-mi dati cateva sfaturi ajutatoare va rog?(merita, e de viitor, este scumpa, conteaza ce varsta ai etc)

6
Răspunde Raportează
alexcuamare123
în 3 Ianuarie 2022 | alexcuamare123 întreabă:

Hei TPU, vreau sa stiu daca in Romania exista si facultăți fara plata...

8
Răspunde Raportează
vclaudiu7
în 2 Ianuarie 2022 | vclaudiu7 întreabă:

Buna seara. Vreau sa intru in armata. Am auzit ca se baga optiunea de voluntar. Unde pot sa vorbesc si cu cine? Multumesc frumos!

6
Răspunde Raportează
ElenaRebecaa777
în 2 Ianuarie 2022 | ElenaRebecaa777 întreabă:

Buna! As vrea sa devin șoferiță de camion și deja știu că îmi trebuie permis de conducere pe mai multe categorii, atestatul și ceva cursuri(puteți să mă completați daca mai este ceva) doar...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
PsyhoChild
în 2 Ianuarie 2022 | PsyhoChild întreabă:

Hello. Sunt in clasa a 12 a si ma aflu in situatia de a nu sti ce sa fac dupa bac. Vreau sa lucrez intr- un domeniu in care as putea relationa cu oamenii foarte mult, dar nu stiu ce facultate sa aleg ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
AmedeeaBeea
în 2 Ianuarie 2022 | AmedeeaBeea întreabă:

Buna! Cu ce se ocupa mai exact militarii FOS?

1
Răspunde Raportează
andromeda147
în 1 Ianuarie 2022 | andromeda147 întreabă:

De ce in Romania sunt salarii atât de mici? sunt oameni cu facultate sau cu meserii grele care au salarii de sub 2000 de lei pe lună.Cum ar putea să trăiască cineva din banii aia? Cum ar trebui sa-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
A191110
în 1 Ianuarie 2022 | A191110 întreabă:

Salut! Dacă vreau să mă fac actor ce liceu, facultate, etc trebuie sa urmez. Va rog răspundeți urgent.

2
Răspunde Raportează
Tudor_Andrei_2000_5tm6
în 1 Ianuarie 2022 | Tudor_Andrei_2000_5tm6 întreabă:

Salutare, cineva care lucreaza in domeniul cartografiei, imi puteti da un model de plan general de redactare al unei harti?

1
Răspunde Raportează
Crackman
în 1 Ianuarie 2022 | Crackman întreabă:

Salutare Am si eu nevoie de exemple si rezorvari la teste pshihologice ( partea de mate,analiza ) pentru mai,politie, armata. Mersi de ajutor.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Decembrie 2021 |

Este un factor decisiv sediul în alegerea unui job?

4
Răspunde Raportează
Catalin320
în 31 Decembrie 2021 | Catalin320 întreabă:

Salut, am auzit ca pentru a intra pe smurd ca si asistent medical (paramedic asistent) am nevoie de diploma de 12 clase (liceu), scoala de asistenti medicali (postliceala) si un curs de de formare la...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
tyss166
în 30 Decembrie 2021 | tyss166 întreabă:

Salutare. as dori și eu o informație și cer seriozitate. sunt elev în clasa a 11a și am auzit ca s- ar putea la terminarea anului acesta sa pot sa dau probe și sa merg în armata, respectiv clasa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Romeo666
în 30 Decembrie 2021 | Romeo666 întreabă:

Salut.Ce bonusuri zilnice, saptamanale, lunare sunt pe numarul de comenzi efectuate cu Uber, Bolt, BlackCab etc sunt? Dar care este anul minim si maxim la o masina cu care poti sa te apuci de Uber, Bolt,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
xDianaaaaa
în 30 Decembrie 2021 | xDianaaaaa întreabă:

Intrebare pentru cei din MAI sau care cunosc persoane din MAI. Cum se poate face transferul din administrativ la operativ si cam cat dureaza? Trebuie o anumita perioada de vechime?

1
Răspunde Raportează
Marnjugo
în 30 Decembrie 2021 | Marnjugo întreabă:

Buna ziua Vreau sa ma duc la scoala de poliție din Câmpina si am o intrebare. Sunt din Constanta, pot in Weekend sa plec acasa? Gen in fiecare Weekend.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Decembrie 2021 |

Ai nevoie de certificat verde sau de testul covid-19 la interviu de angajare?

2
Răspunde Raportează
annna27claudia
în 30 Decembrie 2021 | annna27claudia întreabă:

Daca am dioptrii mari (miopie) nu pot da la politie?

12
Răspunde Raportează
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • angel6lust
    trimisă acum 23 ore

angel6lust întreabă:

Deci nu m- am l?murit dac? ne controleaz? mesajele (Chat control). Moare lumea- n ?ara asta, sunt violate fete ?i uite c? nu pot s? le protejeze a?a. Nu vor ?i CNP- ul? Poate ?i grupa...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • szmotovio
    trimisă acum 18 ore

szmotovio întreabă:

Am g?sit recent n telefonul iubitului meu cu care am o rela?ie de 15 ani (suntem oameni 35+ ani), mesaje c?tre o coleg?...cum c? o a?teapt? cu o cafea, un emoticon cu pupic, i se adreseaz?...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Stefa0072004
    trimisă acum 17 ore

Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, care este faza cu armata? CU stagiu militar voluntar, cu inrolarea tinerilor sau a celor care au facut armata in trecut, care e faza cu toate astea?
    10 răspunsuri
  • Peli75
    trimisă acum 15 ore

Peli75 întreabă:

Bun?. Am multe de povestit. Va zic c? ve?i avea mult de citit! Peste o luna fac 19 ani, ?i eu m? consider o persoan? rea din punct de vedere social ?i din Mai multe puncte de vedere. n primul...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.928
  • Întrebări: 3.951.995
  • Răspunsuri: 17.646.605
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Internet & istoria internetului

Internet & istoria internetului

Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?

Start quiz
Categorii
  • 651.941 Adolescenţi
  • 55.542 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.736 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.007 Carieră
  • 20.328 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.940 Conversaţii