TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
DomexD
în 14 Februarie 2021 | DomexD întreabă:

Care specializare de postliceală ar fi mai ok? Între asistent de nutritive și dietetică sau asistent de radiologie? Plus-uri și minus-uri pentru fiecare?

1
Răspunde Raportează
DomexD
în 14 Februarie 2021 | DomexD întreabă:

Ce face un asistent medical de radiologie? La școală postliceală la care mă interesează specializarea asistent de nutriție și dietetică s- ar putea sa aibă în loc asistent medical de radiologie....? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
IoanaAnghel24
în 14 Februarie 2021 | IoanaAnghel24 întreabă:

Buna! Am o intrebare, ce se intampla daca producatorul gaseste sponsori, ajunge sa produca filmul, dar acesta nu se va ridica la nivelul asteptarilor si incasarile vor fi mai mici decat banii folositi...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Radulescu166
în 13 Februarie 2021 | Radulescu166 întreabă:

Salutare, as vrea sa fac facultatea de educatie fizica si sport. Cam ce salariu are un profesor de sport?

5
Răspunde Raportează
Nyergesmarai
în 13 Februarie 2021 | Nyergesmarai întreabă:

Buna tuturor, am o intrebare, cine ma ajuta? As dori sa lucrez la un magazin ca si sef de tura si pe parcurs să devin sefa de magazin. Din cate am inteles la sef de magazin trebuie sa ai experienta.Dar...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Sasukesmecherul
în 13 Februarie 2021 | Sasukesmecherul întreabă:

Ce salariu are cineva care are terminat un liceu economic si facultate (Ovidius din constanta) si lucreaza la un birou fara vechime?

2
Răspunde Raportează
Raluca2102
în 13 Februarie 2021 | Raluca2102 întreabă:

Eu vreau sa fac Medicina, dar nu stiu pe ce sa ma duc la liceu. Mate-info sau Stiintele Naturii mai bine?

5
Răspunde Raportează
Altazaaar
în 13 Februarie 2021 | Altazaaar întreabă:

Ajutați- mă și pe mine cu un răspuns. Am 10 clase făcute în România, note destul de bune. Am aproape 18 ani și am început școala în Belgia. La toamnă trebuie să- mi aleg unde să...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
TheRealBoy
în 13 Februarie 2021 | TheRealBoy întreabă:

Salut, vreau sa stiu si eu mai multe detalii in ceea ce privește facultatea de arhitectura/design grafic/design. 1. Daca au legatura una cu alta si daca pot urma o facultate care sa le cuprindă pe ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 12 Februarie 2021 | SingleForOne întreabă:

A lucrat cineva ca Merchandiser la Coca Cola sau la altă companie? Îmi puteți spune ce experiențe ați avut? Cum ați compara aceasta față de angajații din magazine, care merită mai mult?

1
Răspunde Raportează
Just4fun82
în 12 Februarie 2021 | Just4fun82 întreabă:

Salutare! Din curiozitate, cât câștiga un subofițer din cadrul forțelor terestre, aeriene și navale? Am auzit ca salariile lor difera foarte mult.

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Februarie 2021 |

Salutare, Se poate ma ajutati cu niste sfaturi despre cum este munca in Franta? Orice este binevenit. Planuiesc sa merg acolo in cautarea unui job. Norocul meu initial este ca maica- mea lucreaza ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IoanaAnghel24
în 12 Februarie 2021 | IoanaAnghel24 întreabă:

Buna! Stie cineva diferenta dintre cineast si producator de film?

2
Răspunde Raportează
SerbovAndrei
în 12 Februarie 2021 | SerbovAndrei întreabă:

Daca am avut in clasa a 8-a nota 8 la purtare pe semestru I si in rest numai 10 pot intra la academie de subofiteri jandarmi?

3
Răspunde Raportează
AlinaLuca90
în 11 Februarie 2021 | AlinaLuca90 întreabă:

Ce sa aleg între psihologie, pedagogie, administrație publica și comunicare și relații publice? Mi- ar fi plăcut și politia de frontiera, dar îmi place sa fiu libera, nu sa fiu lucrez doar ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
kyraxd
în 11 Februarie 2021 | kyraxd întreabă:

Bună TPU! Aș putea să intru la liceul de arte Tonitza, chiar dacă nu sunt atât de buna? Mi- e frica și de probele pe care trebuie să le dau, odată pentru ca nu am exersat în fiecare zi, iar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
PsyhoChild
în 11 Februarie 2021 | PsyhoChild întreabă:

Sunt clasa a 11 a si ma gandeam ca pe viitor sa dau la o facultate cu specializare in limbi straine. Problema este ca la momentul actual eu am un nivel decent la engleza, stiu mult vocabular si sunt in...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlinaLuca90

Vreau sa lucrez în strainatate. Ce facultate sau postliceala ar trebuie sa urmez pentru a avea un job ok în afara tarii?

4
Răspunde Raportează
Sasukesmecherul
în 11 Februarie 2021 | Sasukesmecherul întreabă:

Este greu sa lucrezi pe o platforma petroliera? Un prieten de- al meu care lucra in santier a plecat cu alti baieti pe o platforma petroliera in Oceanul Atlantic. Am auzit chestii naspa despre acest...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AlinaLuca90

Cat câștiga o invatatoare în 2020?

1
Răspunde Raportează
saresipiper
în 11 Februarie 2021 | saresipiper întreabă:

Buna, ce ar putea face oamenii ajunsi la o anumita varsta (a doua) si nu au avut venituri, din motive medicale sau nu? Sunt anumite conditii medicale care, chiar daca nu- s grave, te fac incapabil ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Februarie 2021 |

In afara de preot si profesor de religie, cu ce pot sa mai profesez cu facultatea de teologie?

7
Răspunde Raportează
starheart
în 11 Februarie 2021 | starheart întreabă:

Este posibil sa fii un editor video fara diploma de bac?

12
Răspunde Raportează
TrueSilvester
în 11 Februarie 2021 | TrueSilvester întreabă:

Bicicleta Mtb 26" Kreativ 2643, M, Negru/Rosu. Aceasta bicicleta este buna pentru Foodpanda?

2
Răspunde Raportează
Monyyyyy
în 10 Februarie 2021 | Monyyyyy întreabă:

Oare la Cluj poți sa îți gasesti un job unde sa lucrezi sambata și duminica? As dori sa stau la anul in chirie și sa fac câțiva bani măcar de buzunar, in timpul săptămânii nu prea pot, sunt...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
?evval
în 10 Februarie 2021 | ?evval întreabă:

Bună TPU! Aș vrea să îmi răspundeți doar dacă ați lucrat în acest domeniu sau dacă aveți informații despre acest lucru.Ce se poate da la proba practică pentru un supraveghetor într- un muzeu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Paun_Alexandru_1984
în 10 Februarie 2021 | Paun_Alexandru_1984 întreabă:

Sunt elev la liceu și m- am gândit ca după bacalaureat sa incerc sa dau admitere la FIM(Facultatea de inginerie medicala din București). Problema este că nu găsesc multe documente legate...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SetYourselfFree
în 10 Februarie 2021 | SetYourselfFree întreabă:

Buna! Cine face facultatea la distanță poate lucra in paralel la program de 8 ore?

6
Răspunde Raportează
PsyhoChild
în 10 Februarie 2021 | PsyhoChild întreabă:

Ce facultate trebuie să urmez pentru a deveni asistent social? Este greu să ajungi într-un asemenea post?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Februarie 2021 |

Cum se stabileste gradatia in functie de vechimea judecatorului?

3
Răspunde Raportează
IoanaAnghel24
în 10 Februarie 2021 | IoanaAnghel24 întreabă:

Buna! Care sunt diferentele dintre producator de film si creator? Inca o intrebare, producatorul poate sa vina cu ideea filmului? Adica el se poate gandi la un film si sa-l puna in practica?

2
Răspunde Raportează
decastelica1244
în 10 Februarie 2021 | decastelica1244 întreabă:

Bună! Pt a putea ajunge jandarm ce studii trebuie să urmezi? După ce dai examenul(de a-8 a)! Care sunt opțiunile care te pot duce acolo?

6
Răspunde Raportează
Nimeni20192018
în 10 Februarie 2021 | Nimeni20192018 întreabă:

Aveți modele de teste de aptitudini/inteligenta, pentru MApN, mi se par extrem de grele?

4
Răspunde Raportează
Yournamehere
în 10 Februarie 2021 | Yournamehere întreabă:

Am o întrebare as vrea sa întru la liceul militar. Dar după el as vrea sa fac o facultate de bussines și sa îmi deschid o firma dar nu știu dacă poți face asta. Mi- ar putea spune cineva va rog...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IoanaAnghel24
în 10 Februarie 2021 | IoanaAnghel24 întreabă:

Buna! Ce se intampla daca un producator de film copiaza ideea principala si unele scene dintr-un film care nu este al lui?

5
Răspunde Raportează
Robertdaumagie
în 10 Februarie 2021 | Robertdaumagie întreabă:

Daca as vrea sa devin actor si imi doresc de ceva ani, am varsta de 14 ani fac 15 anul acesta si as dori sa stiu ce liceu ar trebui sa fac dar nu ii dau de cap facultatea o pot face in Romania si sa ma...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Alexskvr
în 10 Februarie 2021 | Alexskvr întreabă:

Ce curs pot sa fac dupa absolvirea postlicealei profil fizioterapie ca sa devin asistent la pediatrie in domeniu terapie? Va rog frumos să mă ajutati. Dau funda. Vreau sa am o calificare in domenu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Florin05
în 10 Februarie 2021 | Florin05 întreabă:

Daca ma las de liceu si invat sa programez, voi putea lucra fara diploma? Eu imi propun sa lucrez cu java. Din ce am citit pe net, se poate face multe lucruri cu el.

25
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Februarie 2021 |

Salut! Sunt baiat, am 23 de ani si locuiesc in apropiere de Bucuresti, am 12 clase finalizate + examen de bacalaureat promovat. Ca orice tanar la inceput de drum m- am gandit sa ma inscriu la scoala...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Februarie 2021 |

Buna, am o intrebare. Cum as putea face bani de acasa fiind si studenta? Am multe cursuri, online/fizic si am nevoie si de bani. Recomandări?

8
Răspunde Raportează
Alexskvr
în 10 Februarie 2021 | Alexskvr întreabă:

Dupa terminarea unei Postliceale cu profil fizioterapie ce studii se mai pot face pentru cariera? Ce studii sau cursuri poti sa faci sa fii mai bun ca altul in domeniu? Dau funda.

3
Răspunde Raportează
costimovrin
în 10 Februarie 2021 | costimovrin întreabă:

Salut, stie cineva cum pot intra pe domeniul UI/UX pe o pozitie de UI/UX designer? Vad ca peste tot angajeaza numai seniori, dar cum faci experienta, nici internshipuri nu prea sunt. Daca am facultatea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AndreiBote
în 9 Februarie 2021 | AndreiBote întreabă:

Salut! Pentru inscrierea la Colegiul National Militar "Dimitrie Cantemir" de la Breaza, Prahova, de ce medie as avea nevoie pentru a fi admis? Am cautat pe net si nu am gasit! Daca stie cineva il rog...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DomexD
în 9 Februarie 2021 | DomexD întreabă:

Cum pot ajunge sfătuitor/consultant in ale nutriției și a vieții sănătoase?

1
Răspunde Raportează
DomexD

Merita in viața sa studiez și să mă axez pe domeniul nutriției? Care sunt avantajele și dezavantajele?

1
Răspunde Raportează
DomexD

E frumoasa nutriția de studiat? Sa mă aventurez în ea și în domeniul asta in viața?

2
Răspunde Raportează
anonim4536
în 9 Februarie 2021 | anonim4536 întreabă:

Sunt clasa 12 si urmeaza sa dau bacul, iar profesoara mea de matematica a spus ca nu ma baga in bac daca nu stiu nimic. Intrebarea mea este urmatoarea.Pot sa ma inscriu doar la proba la limba si literatura...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
BrianSpilner
în 9 Februarie 2021 | BrianSpilner întreabă:

Va salut. Stie cineva daca diploma de licenta de la Politehnica e recunoscuta in Statele Unite, pentru un eventual job? Multumesc

2
Răspunde Raportează
G777
în 9 Februarie 2021 | G777 întreabă:

Salutare, cum imi dau seama ce vreau sa fac pe viitor? A venit momentul sa ma gandesc la ce facultate vreau sa merg dar n- am nici o idee.Ma pasioneaza prea multe domenii si nu pot sa ma decid ce imi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AndreySebY123
în 9 Februarie 2021 | AndreySebY123 întreabă:

Salut! Ce materii iti trebuie pentru a deveni pilot de avion(transport pasageri )? Si ce facultate și liceu trebuie sa faci? Dar pentru a deveni stomatolog?

3
Răspunde Raportează
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • RealSoul1997
    trimisă acum 12 ore

RealSoul1997 întreabă:

Dacă astăzi, ați avea, ocazia unică să eliminați definitiv!, o companie care produce toate mărcile de țigări, energizante redbul, cipsuri alcool, dulciuri și alte chimicale ultra procesate,...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 18 ore

Ion1989 întreabă:

Inainte de 1989 toate alimentele/mancarea care mai era prin magazine sau chioscuri erau produse naturale macar? Erau produse naturale fara chimicale? In ziua de azi cred ca toata mancarea asta sau alimente...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 9 ore

Ion1989 întreabă:

Dupa parerea mea democratia a facut mai mult rau decat bine. Pentru ca in ziua de azi scoala nu se mai face, profesorii nici macar nu se mai ocupa, pur si simplu nu ii intereseaza ei vor doar sa ia salariul...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • Raufamat10
    trimisă pe 7 Octombrie

Raufamat10 întreabă:

Salut????,caut sa lucrez contractor militar. Sugestii, recomandări? Experienta desigur în domeniul armelor sa spun asa
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.716
  • Întrebări: 3.951.714
  • Răspunsuri: 17.644.444
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 23 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati despre pisici

Curiozitati despre pisici

Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?

Start quiz
Categorii
  • 651.921 Adolescenţi
  • 55.530 Afaceri & Financiar
  • 22.862 Artă şi Cultură
  • 72.714 Auto & Moto
  • 144.214 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.994 Carieră
  • 20.322 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.903 Conversaţii