TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
bibi5961
în 14 Ianuarie 2015 | bibi5961 întreabă:

vreau sa- mi iau o motosapa, de preferabil noua. as dori sa se poata pune la motosapa plug arat, freza prasire, plug cartofi, remorcuta, si eventual un scaun. ce recomandari puteti...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
andreirobert123
în 13 Ianuarie 2015 | andreirobert123 întreabă:

Cat consuma acest cazan pe lemne iarna Http://www.dedeman.ro/braila/termice/cazane- termice- si- accesorii/cazan- combustibil- solid- d5- 25kw- viadrus.html. Casa are 80 metri patrati izolata cu polistiren...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Criswww
în 13 Ianuarie 2015 | Criswww întreabă:

Nu am presiune la apa din casa si aceasta nu intra in boilerul electric.Boilerul are o supapa care nu.i permite apei sa intre.Cineva mi- a zis ca ar trebuii sa dau supapa jos si in felul acesta...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
drive
în 13 Ianuarie 2015 | drive întreabă:

Un loc intins foarte mare in care este o sonda: Eu scot sonda si ce as pute construi pe locul dezafectat: Sa nu raspundeti: Construieste un parc. Asa nu. Explicati:

3
Răspunde Raportează
AlecsandraP
în 12 Ianuarie 2015 | AlecsandraP întreabă:

Cum se numeste incaperea unde mananci impreuna cu familia? Este o singura masa.Nu este sala de mese, nici bucatarie.Va roog...nu am habaar.Am stat si m-am gandit vreo 10 minute...

6
Răspunde Raportează
Bitza91
în 12 Ianuarie 2015 | Bitza91 întreabă:

Salutare lume! Am si eu o problema cu o centrala termica protherm panther de 28kw.Sambata seara in timp ce faceam un dus ca omul mi- sa redus debitul de apa calda la robinet.Eu crezand ca este din cauza...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TheSecondSoul
în 12 Ianuarie 2015 | TheSecondSoul întreabă:

Semintele floarea soarelui,rapita,ridichi,lucerna,dovleac, brocolii.pentru ce sunt? Cum se fac lastarii, adica cum se planteaza?

3
Răspunde Raportează
2Names
Întrebare recomandată în 12 Ianuarie 2015 | 2Names întreabă:

Am avut postere pe pereti si le-am luat jos dar a ramas hartie. Cum o indepartez?

22
Răspunde Raportează
andreirobert123
în 11 Ianuarie 2015 | andreirobert123 întreabă:

Cat consuma un cazan pe lemne Viadrus pe timp de iarna? Casa are 80 metri patrati, izolata cu polistiren de 5. Vreau raspunsuri de persoane specializate! Multumesc.

3
Răspunde Raportează
Delocimportant
în 11 Ianuarie 2015 | Delocimportant întreabă:

Ce parere aveti despre televiziunea de la Orange, cum vi-i se pare, sunteti multumiti? Este cel mai de calitate serviciu de televiziune, la ora actuala, din Romania?

2
Răspunde Raportează
danny3llutzu
în 11 Ianuarie 2015 | danny3llutzu întreabă:

Buna Ziua! Am un butuc la o usa de lemn care este transpirat si se invarte cheia cam greu. Exisnta niste solutii pentru a remedia acest lucru? Sau vreun Sfat?

2
Răspunde Raportează
BiancaAlecsandra
în 11 Ianuarie 2015 | BiancaAlecsandra întreabă:

sora mea face niste decoratiuni din bilute alea sunt puse pe un suport iar peste ele un servetel apoi dat cu calcatorul sa se lipeasca in fine maica- mea a facut chestia asta pe mobila si a reusit...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DiacValerica48
în 11 Ianuarie 2015 | DiacValerica48 întreabă:

Cum sa imi imi angrijesc trandafiri?

2
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 10 Ianuarie 2015 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

Buna TPU am la 2 usi din casa mea clanta veche se mai fac tipul asta de zaruri la usi si daca da cum se numesc? http://images1.okr.ro/serve/auctions.v7/2013/feb/18/99e2d6bf3c5a9d8a25d33a868d855fa6-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Balotelli2000
în 10 Ianuarie 2015 | Balotelli2000 întreabă:

Unde pot gasi trandafiri criogenati? Un singur trandafir de culoare rosie si frumos impachetat. Dau funda! :D

3
Răspunde Raportează
lianaiovan
în 10 Ianuarie 2015 | lianaiovan întreabă:

Scuze daca am gresit categoria! As vrea sa intreb ceva si stiu ca o sa vi se para foarte foarte amuzant. Ei bine si eu cred ca este amuzant, deci sa trecem la intrebare:... Gainile fac pipi? :)))

5
Răspunde Raportează
buhu
în 10 Ianuarie 2015 | buhu întreabă:

Ce sa fac acasa doua zile singur?

4
Răspunde Raportează
Ensiferum
Întrebare recomandată în 9 Ianuarie 2015 | Ensiferum întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu prinderea sau exterminarea rozatoarelor? tipuri ingenioase de capcane sau alimente care sa ii atraga in capcana. Am unu sau doi soricei care actioneaza noaptea si intra...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
RedBull69
în 8 Ianuarie 2015 | RedBull69 întreabă:

Acum 1 săptămână am achiziţionat o centrală termică cu 1.895 de lei şi arata o problemă arată E5 centrală e Motan marca făcută cred de Kober cum se rezolva in manualu de instructiuni arata...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Ianuarie 2015 |

Salutare, stie cineva unde as putea sa gasesc in constanta un atelier de sudură sau ceva asemănător? Vreau sa imi fac un suport de sac de box pentru perete. Multumesc.

1
Răspunde Raportează
Nicoleta_Codruta_1988
în 8 Ianuarie 2015 | Nicoleta_Codruta_1988 întreabă:

Azi noapte a fost ger si mi- a inghetat apa pe furtunul de la masina de spalat Acum nu stiu daca are apa si in ea de cand am spalat ultima data si daca este inghetata. Poate sa se strice din cauza inghetului?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
cosmo123
în 8 Ianuarie 2015 | cosmo123 întreabă:

cati metri liniari de scandura( 10x22 cm) intra intr-un metru cub?

3
Răspunde Raportează
adrianciocodeica
în 8 Ianuarie 2015 | adrianciocodeica întreabă:

Vreau sa cresc rate si nu stiu ce furaje sa le dau si mai ales de unde le pot procura! Va multumesc!

1
Răspunde Raportează
erichlemny
în 7 Ianuarie 2015 | erichlemny întreabă:

Am o tablita alba pentru markere pentru tabla magneica si a inceput sa- i sara cauciucul care era pe margini. am lipit- o cu superglue dar au ramas pete de lipici pe tabla si vreau sa le acopar dar s- ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
JIJ
în 7 Ianuarie 2015 | JIJ întreabă:

Cum vreti sa fie sau sa arate un frigider? (in 3 cuvinte sau 3 idei) intrebare de opinie.

10
Răspunde Raportează
Magnific
în 6 Ianuarie 2015 | Magnific întreabă:

Salut imi poate spune cnv cat m-ar costa sa imi schimb centrala termica pe gaz? Mana de lucru ma intereseaza (manopera) pt. Ca cealalta mi sa stricat, ast raspuns va multumesc

2
Răspunde Raportează
Si_Gina_Cristi_1977
în 6 Ianuarie 2015 | Si_Gina_Cristi_1977 întreabă:

deoarece lucrez in Anglia as vrea sa stiu si eu daca stie cineva preturile manoperei in domeniul constructiilor de case? va multumesc.

6
Răspunde Raportează
Dinu77744
în 5 Ianuarie 2015 | Dinu77744 întreabă:

Vreau sa-mi fac un havuz in ograda cu diametru de 1 m ce idei propuneti? roata de moara sau altceva

1
Răspunde Raportează
Maiaaiaia
în 5 Ianuarie 2015 | Maiaaiaia întreabă:

Https://www.facebook.com/photo.php?fbid=861097707276130&set=a.100354910017084.52.100001277250421&type=1&theater cum se numeste aceasta floare?

2
Răspunde Raportează
Maiaaiaia
în 5 Ianuarie 2015 | Maiaaiaia întreabă:

Stie cineva cum se numeste floarea aceasta? https://scontent- a- ams.xx.fbcdn.net/hphotos- xap1/v/t1.0-...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Ianuarie 2015 |

Am un rodiu, iar in pamantul lui am vazut niste viermisori albi (care probabil ii mananca radacina). Cum ii pot nimici (cu ceea ce am la indemana?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Ianuarie 2015 |

Am un rodiu de aproximativ un an. De la inceput a crescut foarte bine, iar acum ii cad frunzele si peste citva timp ii cresc iarasi ( de mai multe ori s- a intimplat). Care ar fi cauza? Dau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Razvanell_Roxana_1993
în 5 Ianuarie 2015 | Razvanell_Roxana_1993 întreabă:

Doresc sa stiu de la cei care si-au construit in ultimii 2 ani o casa de la a la z, cat i-a costat tot (plan, aprobari, materiale, muncitori, absolut tot) - aproximativ. Multumesc foarte mult!

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Ianuarie 2015 |

Vreau sa imi cumpar o drujba Husqvarna 236 este buna de ceva sau imi iau teapa? https://www.google.ro/search?q=drujbe+ husqvarna&tbm=isch&tbs=simg:CAQSZRpjCxCo1NgEGgIICgwLELCMpwgaPAo6CAISFOYL9A3IFO4U1BSmDfQK5gzRFNoLGiB7PFVP65Os7_1t_1_1-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Ianuarie 2015 |

Https://www.toolman.ro/motofierastrau- husqvarna- 236.html Caracteristici tehnice Motofierastrau Husqvarna 236 Cilindree: 38.2 cm³ Putere: 1.4 kW Turaţie maximă: 9000 rpm Turaţie relanti: 3000...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Ianuarie 2015 |

Am o problema! Am achizitionat citeva seminte de arahide de la un supermarket. Le- am pus la germinat intr- un servetel umed si citeva au incoltit. Le- am plantat in pamint si nu se mai dezvolta,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
adsx
în 4 Ianuarie 2015 | adsx întreabă:

Ce magazin imi puteti recomanda sa comand un hidrofor cu urmatoarele specificatii:aspiratie 9m, putere motor 900W, pompa fonta, fara ejector?

1
Răspunde Raportează
icerose27
în 4 Ianuarie 2015 | icerose27 întreabă:

Pe site- ul asta sunt niste spreiuri in diverse culori si as vrea sa cumpar si eu, Nu stie careva un site din Romania unde gasesti spreiuri de aste. Daca stiti va rog sa imi scrieti linkul. Asta este...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
kiti12
în 3 Ianuarie 2015 | kiti12 întreabă:

Am descoperit o mare problema si nu știu cum sa scap de ea. Am ploșnițe de pat, sunt foarte alergică, nu mai suport! Au apărut după 5 luni de când am schimbat mobila. Var rog frumos sa ma...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Schumy_Florin_1983
în 2 Ianuarie 2015 | Schumy_Florin_1983 întreabă:

stie cineva daca aparatul cu ultrasunete pentru a alunga sobolanii e bun de ceva?

3
Răspunde Raportează
skrtelmrs
în 2 Ianuarie 2015 | skrtelmrs întreabă:

Salut, am camera "la drum" cum se spune, iar fereastra imi vine pe partea cu strada, iar gardul nu este unul foarte inalt.Chestia e ca seara asa cand dau drumul la tv, sau e ceva aprins in camera se ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Ianuarie 2015 |

Se poate desface partea de sus a bateriei de cada? A inceput sa curga si ma gandeam daca se poate desface sa pot schimba vreo garnitura ceva... Daca da, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Malita_Dragos_1910
în 2 Ianuarie 2015 | Malita_Dragos_1910 întreabă:

Daca vreau sa fac o petarda invelisul trebuie sa fie di ceva care sa se distruga la soc (foaie sau carton) sau poate fi si un tub de plastic sau de fier?

2
Răspunde Raportează
marian123
în 2 Ianuarie 2015 | marian123 întreabă:

Cum se iau petele de trandafir dupa cearceaf?

6
Răspunde Raportează
Ovidiu167
în 2 Ianuarie 2015 | Ovidiu167 întreabă:

Buna,am gasit de curand niste bobine care aveau pe ele fir de cupru,dupa ce lam dat jos mi-au ramas niste lamele/bucati de metal, as dori sa aflu ce metal este si cat costa :)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Ianuarie 2015 |

Cum as putea sa verific firele de curent de prin peretii casei? Am auzit ca exista o aparatura care ar putea sa le vada... nu stiu, gen X- ray. Deasemenea as vrea sa verific si reteaua de tevi....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
123456789qwertuiop
în 1 Ianuarie 2015 | 123456789qwertuiop întreabă:

Va rog cine sta in Brasov sa ma ajute. Exista vreo florarie de calitate si nu cu preturi mari cam 20 lei sau mai putin.

3
Răspunde Raportează
barajul
în 1 Ianuarie 2015 | barajul întreabă:

Salutari si an nou fericit tuturor. Am o mica problema daca e sa- i spun asa, din vara de cand au facut nu stiu ce reparatii pe la blocuri au aparut gandaci, banuiesc ca din conducta de gaze, la inceput...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LoveIsLove4Ever
în 31 Decembrie 2014 | LoveIsLove4Ever întreabă:

dau funda. Am o masina de spalat Samsung wf1600nhw si am o problema cu ea. In timp ce spala, pe orice program, masina se opreste din spalat inainte sa treaca la clatire scotand patru beep-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
T4zu
în 31 Decembrie 2014 | T4zu întreabă:

Salut tuturor. Am niste geamuri velux, si acum in timp de iarna imi fac condens in interior; este normal asa ceva? Mai ales ca geamul se vede ca este termopan i-ar rama de la geam e de lemn.

3
Răspunde Raportează
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndreiAdrian021
    trimisă acum 12 ore

AndreiAdrian021 întreabă:

De ce unii sunt bogati iar altii saraci? De ce nu suntem la fel egali pentru a nu exista invidii rautati batjocura?
    33 răspunsuri
  • gllopel
    trimisă acum 22 ore

gllopel întreabă:

Voi ati obtinut vreodata raspunsuri satisfacatoare de la AI, chatGPT, etc? Intreb de ce astazi trenul 1833 a stationat 138 minute in Cluj Napoca si imi raspunde sa sun la gara. Informatia este pe net,...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 16 Decembrie

9PM întreabă:

?tie cineva o crema foarte buna pentru cicatrici? Mi- am luat parul cu bic de pe burta ?i am dat pu?in mai agresiv in urma cu 2 s?pt?mni ?i a reie?it o cicatrice! Mai trece? Sau r?mn toat?...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • AndreiAdrian021
    trimisă acum 8 ore

AndreiAdrian021 întreabă:

De ce unii sunt urati iar altii frumosi? De ce nu suntem toti la fel pentru a nu maii exista invidie rautate ura batjocura?
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.367
  • Întrebări: 3.954.187
  • Răspunsuri: 17.660.992
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 39 minute
Ce zici de un quiz?
Liceenii

Liceenii

Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!

Start quiz
Categorii
  • 652.076 Adolescenţi
  • 55.607 Afaceri & Financiar
  • 22.874 Artă şi Cultură
  • 72.861 Auto & Moto
  • 144.255 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.101 Carieră
  • 20.357 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.292 Conversaţii