vreau sa- mi iau o motosapa, de preferabil noua. as dori sa se poata pune la motosapa plug arat, freza prasire, plug cartofi, remorcuta, si eventual un scaun. ce recomandari puteti...? (mai mult)
Cat consuma acest cazan pe lemne iarna Http://www.dedeman.ro/braila/termice/cazane- termice- si- accesorii/cazan- combustibil- solid- d5- 25kw- viadrus.html. Casa are 80 metri patrati izolata cu polistiren...? (mai mult)
Nu am presiune la apa din casa si aceasta nu intra in boilerul electric.Boilerul are o supapa care nu.i permite apei sa intre.Cineva mi- a zis ca ar trebuii sa dau supapa jos si in felul acesta...? (mai mult)
Un loc intins foarte mare in care este o sonda: Eu scot sonda si ce as pute construi pe locul dezafectat: Sa nu raspundeti: Construieste un parc. Asa nu. Explicati:
Cum se numeste incaperea unde mananci impreuna cu familia? Este o singura masa.Nu este sala de mese, nici bucatarie.Va roog...nu am habaar.Am stat si m-am gandit vreo 10 minute...
Salutare lume! Am si eu o problema cu o centrala termica protherm panther de 28kw.Sambata seara in timp ce faceam un dus ca omul mi- sa redus debitul de apa calda la robinet.Eu crezand ca este din cauza...? (mai mult)
Semintele floarea soarelui,rapita,ridichi,lucerna,dovleac, brocolii.pentru ce sunt? Cum se fac lastarii, adica cum se planteaza?
Am avut postere pe pereti si le-am luat jos dar a ramas hartie. Cum o indepartez?
Cat consuma un cazan pe lemne Viadrus pe timp de iarna? Casa are 80 metri patrati, izolata cu polistiren de 5. Vreau raspunsuri de persoane specializate! Multumesc.
Ce parere aveti despre televiziunea de la Orange, cum vi-i se pare, sunteti multumiti? Este cel mai de calitate serviciu de televiziune, la ora actuala, din Romania?
Buna Ziua! Am un butuc la o usa de lemn care este transpirat si se invarte cheia cam greu. Exisnta niste solutii pentru a remedia acest lucru? Sau vreun Sfat?
sora mea face niste decoratiuni din bilute alea sunt puse pe un suport iar peste ele un servetel apoi dat cu calcatorul sa se lipeasca in fine maica- mea a facut chestia asta pe mobila si a reusit...? (mai mult)
Cum sa imi imi angrijesc trandafiri?
Buna TPU am la 2 usi din casa mea clanta veche se mai fac tipul asta de zaruri la usi si daca da cum se numesc? http://images1.okr.ro/serve/auctions.v7/2013/feb/18/99e2d6bf3c5a9d8a25d33a868d855fa6-...? (mai mult)
Unde pot gasi trandafiri criogenati? Un singur trandafir de culoare rosie si frumos impachetat. Dau funda! :D
Scuze daca am gresit categoria! As vrea sa intreb ceva si stiu ca o sa vi se para foarte foarte amuzant. Ei bine si eu cred ca este amuzant, deci sa trecem la intrebare:... Gainile fac pipi? :)))
Ce sa fac acasa doua zile singur?
Ma poate ajuta cineva cu prinderea sau exterminarea rozatoarelor? tipuri ingenioase de capcane sau alimente care sa ii atraga in capcana. Am unu sau doi soricei care actioneaza noaptea si intra...? (mai mult)
Acum 1 săptămână am achiziţionat o centrală termică cu 1.895 de lei şi arata o problemă arată E5 centrală e Motan marca făcută cred de Kober cum se rezolva in manualu de instructiuni arata...? (mai mult)
Salutare, stie cineva unde as putea sa gasesc in constanta un atelier de sudură sau ceva asemănător? Vreau sa imi fac un suport de sac de box pentru perete. Multumesc.
Azi noapte a fost ger si mi- a inghetat apa pe furtunul de la masina de spalat Acum nu stiu daca are apa si in ea de cand am spalat ultima data si daca este inghetata. Poate sa se strice din cauza inghetului?...? (mai mult)
cati metri liniari de scandura( 10x22 cm) intra intr-un metru cub?
Vreau sa cresc rate si nu stiu ce furaje sa le dau si mai ales de unde le pot procura! Va multumesc!
Am o tablita alba pentru markere pentru tabla magneica si a inceput sa- i sara cauciucul care era pe margini. am lipit- o cu superglue dar au ramas pete de lipici pe tabla si vreau sa le acopar dar s- ...? (mai mult)
Cum vreti sa fie sau sa arate un frigider? (in 3 cuvinte sau 3 idei) intrebare de opinie.
Salut imi poate spune cnv cat m-ar costa sa imi schimb centrala termica pe gaz? Mana de lucru ma intereseaza (manopera) pt. Ca cealalta mi sa stricat, ast raspuns va multumesc
deoarece lucrez in Anglia as vrea sa stiu si eu daca stie cineva preturile manoperei in domeniul constructiilor de case? va multumesc.
Vreau sa-mi fac un havuz in ograda cu diametru de 1 m ce idei propuneti? roata de moara sau altceva
Https://www.facebook.com/photo.php?fbid=861097707276130&set=a.100354910017084.52.100001277250421&type=1&theater cum se numeste aceasta floare?
Stie cineva cum se numeste floarea aceasta? https://scontent- a- ams.xx.fbcdn.net/hphotos- xap1/v/t1.0-...? (mai mult)
Am un rodiu, iar in pamantul lui am vazut niste viermisori albi (care probabil ii mananca radacina). Cum ii pot nimici (cu ceea ce am la indemana?
Am un rodiu de aproximativ un an. De la inceput a crescut foarte bine, iar acum ii cad frunzele si peste citva timp ii cresc iarasi ( de mai multe ori s- a intimplat). Care ar fi cauza? Dau...? (mai mult)
Doresc sa stiu de la cei care si-au construit in ultimii 2 ani o casa de la a la z, cat i-a costat tot (plan, aprobari, materiale, muncitori, absolut tot) - aproximativ. Multumesc foarte mult!
Vreau sa imi cumpar o drujba Husqvarna 236 este buna de ceva sau imi iau teapa? https://www.google.ro/search?q=drujbe+ husqvarna&tbm=isch&tbs=simg:CAQSZRpjCxCo1NgEGgIICgwLELCMpwgaPAo6CAISFOYL9A3IFO4U1BSmDfQK5gzRFNoLGiB7PFVP65Os7_1t_1_1-...? (mai mult)
Https://www.toolman.ro/motofierastrau- husqvarna- 236.html Caracteristici tehnice Motofierastrau Husqvarna 236 Cilindree: 38.2 cm³ Putere: 1.4 kW Turaţie maximă: 9000 rpm Turaţie relanti: 3000...? (mai mult)
Am o problema! Am achizitionat citeva seminte de arahide de la un supermarket. Le- am pus la germinat intr- un servetel umed si citeva au incoltit. Le- am plantat in pamint si nu se mai dezvolta,...? (mai mult)
Ce magazin imi puteti recomanda sa comand un hidrofor cu urmatoarele specificatii:aspiratie 9m, putere motor 900W, pompa fonta, fara ejector?
Pe site- ul asta sunt niste spreiuri in diverse culori si as vrea sa cumpar si eu, Nu stie careva un site din Romania unde gasesti spreiuri de aste. Daca stiti va rog sa imi scrieti linkul. Asta este...? (mai mult)
Am descoperit o mare problema si nu știu cum sa scap de ea. Am ploșnițe de pat, sunt foarte alergică, nu mai suport! Au apărut după 5 luni de când am schimbat mobila. Var rog frumos sa ma...? (mai mult)
stie cineva daca aparatul cu ultrasunete pentru a alunga sobolanii e bun de ceva?
Salut, am camera "la drum" cum se spune, iar fereastra imi vine pe partea cu strada, iar gardul nu este unul foarte inalt.Chestia e ca seara asa cand dau drumul la tv, sau e ceva aprins in camera se ...? (mai mult)
Se poate desface partea de sus a bateriei de cada? A inceput sa curga si ma gandeam daca se poate desface sa pot schimba vreo garnitura ceva... Daca da, ...? (mai mult)
Daca vreau sa fac o petarda invelisul trebuie sa fie di ceva care sa se distruga la soc (foaie sau carton) sau poate fi si un tub de plastic sau de fier?
Cum se iau petele de trandafir dupa cearceaf?
Buna,am gasit de curand niste bobine care aveau pe ele fir de cupru,dupa ce lam dat jos mi-au ramas niste lamele/bucati de metal, as dori sa aflu ce metal este si cat costa :)
Cum as putea sa verific firele de curent de prin peretii casei? Am auzit ca exista o aparatura care ar putea sa le vada... nu stiu, gen X- ray. Deasemenea as vrea sa verific si reteaua de tevi....? (mai mult)
Va rog cine sta in Brasov sa ma ajute. Exista vreo florarie de calitate si nu cu preturi mari cam 20 lei sau mai putin.
Salutari si an nou fericit tuturor. Am o mica problema daca e sa- i spun asa, din vara de cand au facut nu stiu ce reparatii pe la blocuri au aparut gandaci, banuiesc ca din conducta de gaze, la inceput...? (mai mult)
dau funda. Am o masina de spalat Samsung wf1600nhw si am o problema cu ea. In timp ce spala, pe orice program, masina se opreste din spalat inainte sa treaca la clatire scotand patru beep-...? (mai mult)
Salut tuturor. Am niste geamuri velux, si acum in timp de iarna imi fac condens in interior; este normal asa ceva? Mai ales ca geamul se vede ca este termopan i-ar rama de la geam e de lemn.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian021 întreabă:
gllopel întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!