TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
euAnonim100
în 8 August 2014 | euAnonim100 întreabă:

TPU! Mi s- a schimbat de curand contorul vechi mecanic cu unul electronic! Azi trebuie sa dau indexul, dar nu stiu cum se citeste! Va rog sa imi spuneti, daca stiti, cum se citesc noile contoare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 August 2014 |

Am si eu o intrebare, al carui raspuns poate fi simplu sau complicat, insa chiar nu inteleg ceva: de ce chiriile sunt atat de scumpe raportat la salarul minim pe enonomie pe care il are un roman...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
bleakk
în 8 August 2014 | bleakk întreabă:

Cum scap de petele albe de dero care raman pe tenesii negrii? Sau cum fac sa nu mai ramana pete

5
Răspunde Raportează
mellisa_1721
în 7 August 2014 | mellisa_1721 întreabă:

Ma poatesfatuii careva cum pot invata puisorii de gaina sa manance boabe de porumb? tin sa mentionez ca au patru luni.

6
Răspunde Raportează
Nicolae_Antimaritis_1994
în 7 August 2014 | Nicolae_Antimaritis_1994 întreabă:

Caut sa inchiriez o garsoniera cf1 sau ap 2 camere,, ofer 500 lei/luna

7
Răspunde Raportează
markovlascici
în 6 August 2014 | markovlascici întreabă:

Am o problema cu tractoru ( Deutz 5506 ) imi sare din viteza adica daca vreau sa bag in a- IV-a trebuie sa tin de ea ca altfel sare... Probleme cu viteza a-IV-a. Ce ar fi de facut?

3
Răspunde Raportează
Adw
în 6 August 2014 | Adw întreabă:

M-am hotarat sa demarez o afacere cu plante medicinale, insa as prefera sa gasesc o piata de deschidere pentru acestea inainte de a incepe cultivarea lor. Unde as putea gasi?

1
Răspunde Raportează
Christian1
în 6 August 2014 | Christian1 întreabă:

Sunt pasionat de cultura si obiceiurile japoneze.Doresc sa-mi moderez camera la fel ca una japoneza:P. Imi puteti da si mie niste exemple cu anumite camere remoderate?:P

4
Răspunde Raportează
franciscintaiul
în 6 August 2014 | franciscintaiul întreabă:

Din cate stiu panourile solare sunt pentru a genera curent electric si pentru apa calda nu? Daca ai aceste tipuri de panouri esti independent energetic, adica nu trebuie sa mai platesti de exemplu...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
AdinnaRoulette
în 6 August 2014 | AdinnaRoulette întreabă:

Cum se poate sterge un perete pictat cu acuarele?

2
Răspunde Raportează
Unknow9990
în 6 August 2014 | Unknow9990 întreabă:

Am o husa de Galaxy S4, dar e alba, alba iar pe laterar s- a facut galbena cum sa spun? S- a murdarit de praf, de numai stiu eu ce, imposibil sa o scot? Si daca da cum? Eu am dat cu de aia de facut...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
EmiliaSd88
în 5 August 2014 | EmiliaSd88 întreabă:

tatal meu vrea sa vanda diferite legume cu ajutorul netului, adica sa isi faca o pagina, blog ceva unde sa afiseze produsul, imi puteti sugera cele mai bune site- uri unde sa isi faca cont...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Byucc
în 5 August 2014 | Byucc întreabă:

Mama mea are niste cactusi destul de mari pe care ii tine prin casa. Vreau si eu sa am in camera mea (sa fie ai mei) si ma intrebam daca se poate face ceva sa creasca putin si sa ramana mititei....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Timi08MM1988
în 5 August 2014 | Timi08MM1988 întreabă:

Buna am si eu o intrebare daca pun niste prune in pamant la toamna intr-un ghiveci v-a iesi sau nu din samanta ei?

4
Răspunde Raportează
wannabe
în 5 August 2014 | wannabe întreabă:

Cat costa manopera pentru instalarea unei centrale termice de apartament?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 August 2014 |

Salut. De unde as putea sa cumpar bicarbonat de sodiu la cantitate mai mare in Arad? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

3
Răspunde Raportează
mihaelaalol
în 4 August 2014 | mihaelaalol întreabă:

Cum as putea curata canapeaua din piele ecologica de petele de culoare lasate de haine?

1
Răspunde Raportează
Aditza765
în 4 August 2014 | Aditza765 întreabă:

Cum se pune folia de aluminiu pe geam? Dau funda celor care imi raspunde

12
Răspunde Raportează
Ana268086547
în 4 August 2014 | Ana268086547 întreabă:

Hei TPU cine imi da si mie un link de la un magazin online ceva unde pot sa gasesc: o bancuta din aceea din papura ( storage bench of rattan) adica ceva de genul asta (se vede mai in josu paginii ) dar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mgtow
în 4 August 2014 | mgtow întreabă:

Lichidul pentru mop de sters pe jos e biodegradabil daca are mai putin de 5% din elemente chimice?

1
Răspunde Raportează
xAimeee
în 4 August 2014 | xAimeee întreabă:

Hei TPU:) acum cativa ani parintii mei au pus silicon la cada. Acum ar vrea sa puna alt strat, dar trebuie sa il scoata pe primul. Aveti idee cum l- as putea dizolva, sterge?(numai sa nu fie cu lama, cutter...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
2handsUp
în 3 August 2014 | 2handsUp întreabă:

O ruda si- a cumparat un foisor in curte (el este din lemn, iar acoperisul din panza), arata cam asa http://i178.photobucket.com/albums/w280/wkrccs/foisor2.jpg, iar dupa ceva timp, de la soare, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Vlad_Nemeti_1978
în 3 August 2014 | Vlad_Nemeti_1978 întreabă:

Salut,as vrea sa stiu si eu ce este marmite? :) Dau 100 fundite! :)

3
Răspunde Raportează
în 3 August 2014 | J?_J_1998 întreabă:

Am niste curcani de carne care au febra si nu se pot tine uneori pe propiile picioare, si gatul intro-o pozite incomoda. De la ce poate sa fie si credetei ca se poate vindeca.

5
Răspunde Raportează
Flv_Flavia_1995
în 2 August 2014 | Flv_Flavia_1995 întreabă:

Heyy TPU.Am o întrebare...Eu joc sims 3 și aș vrea să știu cum pot băga obiecte downloada-te de pe net. FUNDIȚĂ :D scuza-ți categoria

1
Răspunde Raportează
mellisa_1721
în 2 August 2014 | mellisa_1721 întreabă:

nu demult am in gradina porumb in lapte si de asemenea am niste puisori de trei luni jumate. vreau sa stiu dacaeste indicat sau le face rau daca le dau porumb din ala tanar in lapte cum zicea bunica...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SzidySzidonia
în 2 August 2014 | SzidySzidonia întreabă:

Folosesc de 3 ani programul Sweet Home 3D, si nici pana acum nu mi-am dat seama cum pot face mansarda.Va rog frumos, daca stiti cum de face explicati-mi si mie.:) FUNDA!

1
Răspunde Raportează
Întrebare recomandată în 2 August 2014 | ?tyP???????? întreabă:

la un scaun de birou (din acela mare, negru...) cum as putea scoate mirosul de tigara din el? Dau funda! :)

11
Răspunde Raportează
xDanyxDany
în 2 August 2014 | xDanyxDany întreabă:

vreau sa cupar un pistol de vopsit si nu stiu care e mai eficient. Dau funda cui imi zice daca ebun si chiar a incercat unul din urmatoarele pistoale de vopsit: stern-sg110a sau paint zoom

2
Răspunde Raportează
Alynush95
în 2 August 2014 | Alynush95 întreabă:

Vreau sa stiu si eu de cat este necesara fundatia in pamanat pentru un gard construit din bca-auri... Sa fie rezistent asta vreau sa spun...

5
Răspunde Raportează
Biaix
în 2 August 2014 | Biaix întreabă:

Hei! Am nevoie urgentă de o soluție :c Mi- am pătat pantalonii preferați cu niște mere. Eu stăteam jos și cineva a aruncat un măr spre mine și era puțin putred și mi- a nimerit fix pe genunchi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
bogdannel21
în 1 August 2014 | bogdannel21 întreabă:

Stiti cumva un site unde pot sa gasesc niste schite pentru o poarta cu fier forjat, as dori sa construiesc una si nu stiu ce de ce elemente am nevoie, cate tevi, cate ornamente etc.Pe acel site sa explice...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cumintzel
în 1 August 2014 | Cumintzel întreabă:

cu ce pot indeparta urmele de scoci de pe suprafetele de plastic fine? dau funda.

7
Răspunde Raportează
Hassel
în 1 August 2014 | Hassel întreabă:

Ai mei cresc pui la tara, doar ca nu prea sunt eficienti, in sensul ca puii cresc foarte greu (le ia aproape un an sa se faca gaini) si ca mai toti sunt afectati de boli (cea mai comuna e "viermele...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Flaviutz55
în 1 August 2014 | Flaviutz55 întreabă:

Îmi puteţi da detaliat modul de îngrijire al orhideelor?... Va rog!

2
Răspunde Raportează
alexAlexalex9991
în 1 August 2014 | alexAlexalex9991 întreabă:

Care este riscul daca am o priza in baie fara capac?

5
Răspunde Raportează
Balemba_Paul_Florin_1983
în 1 August 2014 | Balemba_Paul_Florin_1983 întreabă:

Cine imi poate da niste sfaturi cum sa fac o voliera mai mica si ce materiale mi-ar trebui :)))) ofer funda pentru cel mai bun raspuns! :)))

1
Răspunde Raportează
Rosca_Ilie_1996
în 31 Iulie 2014 | Rosca_Ilie_1996 întreabă:

Cum se numeste cea care dai apa la papagali.

5
Răspunde Raportează
franciscintaiul
în 31 Iulie 2014 | franciscintaiul întreabă:

Am o mica- mare problema. Am distrus cateva tricouri cu antiperspirant. cum pot scapa de urmele de deodorant in afara de OTET CARE NU ESTE EFICIENT? mai ales daca urmele dateaza din 1900 toamna ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AdinnaRoulette
în 31 Iulie 2014 | AdinnaRoulette întreabă:

Cum se poate vopsi ( in alb ) un perete pictat cu tempera? Trebuie curatat? Daca da, cum si cu ce?

1
Răspunde Raportează
alexAlexalex9991
în 31 Iulie 2014 | alexAlexalex9991 întreabă:

As dori sa- mi achizitionez un boiler electric Ariston de 80l pentru bucatarie si baie. As dori sa- mi spuneti si mie cam cu cat ar creste factura lunara la curent avand in vedere ca in casa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
elenasofia
în 31 Iulie 2014 | elenasofia întreabă:

mi s-a stricat programatorul de la masina de spalat.ce as putea face? (fara a aplela la un instalator) Urgent, dau funda!

17
Răspunde Raportează
Christian1
în 31 Iulie 2014 | Christian1 întreabă:

Sunt Cristi, si vreau sa aud si eu parerea voastra:P Sunt foarte pasionat de cultura japoneza, insa stiu ca e aproape imposibil sa ma duc in tara respectiva.M- am gandit sa- mi moderez camera,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
xDanyxDany
în 31 Iulie 2014 | xDanyxDany întreabă:

am o camera care are 3 pereti care au contact direct cu aerul de afara si un perete in interiorul casei. Problema este ca de cand incepe toamna si pana incepe vara am apa la propriu + mucegai...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
xDanyxDany
în 30 Iulie 2014 | xDanyxDany întreabă:

vreau sa schimb parchetul din camera mea pentru ca sub el s- a format o imensa ciuperca care s- a extins in sus pe perete, si vreau sa- mi ziceti ce sa pun sub parchet ca sa nu mai iasa acea...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
georgianamihaela18
în 30 Iulie 2014 | georgianamihaela18 întreabă:

Cine stie/are o camera de inchiriat in Bucuresti, pana in pretul de 350/400 de lei?

1
Răspunde Raportează
Nuta_Cristina_1990
în 30 Iulie 2014 | Nuta_Cristina_1990 întreabă:

Cu ce iese tusul negru de ochii din mocheta

1
Răspunde Raportează
lllorenusssuumeu
în 30 Iulie 2014 | lllorenusssuumeu întreabă:

Hei vreau sa va intreb ceva vreau sa imi pun parchet in camera, camera mea este cam asa de mare ca ceea din poza https://www.google.ro/search?q=dormitore+ 5+ mp&client=opera&hs=bvE&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=TC3ZU6T6FIHO0QWIgIGIDQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1024&bih=633#q=camera+...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Stroe_George_2000
în 30 Iulie 2014 | Stroe_George_2000 întreabă:

Am murdarit cu vopsea un tricou 100 % sintectic. Vopseaua s-a intarit.Imi puteti spune si mie cum pot scoate vopseaua?

1
Răspunde Raportează
sollo2
Întrebare recomandată în 30 Iulie 2014 | sollo2 întreabă:

Cu ce îmi recomandaţi să izolez o mică cămară care este total ingropată în pământ? Sunt interesat de hidroizolaţie ca să nu- mi intre apă acolo jos. După ploile din ultima perioadă...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă pe 23 Decembrie

LisaJulie întreabă:

In noaptea de Revelion in afara de roșu ce aș putea purta?
    22 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 23 Decembrie

tonyc7 întreabă:

Credeti ca in majoritatea cazurilor oamenii care au format un cuplu o anumita perioada de timp, dar au ajuns sa se desparta la un moment dat, ajung sa regrete acea perioada considerand- o timp pierdut...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 23 Decembrie

tonyc7 întreabă:

Dacă nu iți mai funcționează modem-ul de internet (deci esti in pană permanentă de net) poate fi înlocuit acesta cu orice router care se găsește în magazin?
    10 răspunsuri
  • Stefa0072004
    trimisă acum 17 ore

Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, am si eu o problema: am avut in ianuare 2 episoade de insomnie si pana in prezent, am frica de acele episoade. Desi din ianuarie pana acum am dormit normal, frica imi persista. Am frica de...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.497
  • Întrebări: 3.954.409
  • Răspunsuri: 17.662.945
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Sore

Sore

Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!

Start quiz
Categorii
  • 652.079 Adolescenţi
  • 55.613 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.872 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.104 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.351 Conversaţii