TPU! Mi s- a schimbat de curand contorul vechi mecanic cu unul electronic! Azi trebuie sa dau indexul, dar nu stiu cum se citeste! Va rog sa imi spuneti, daca stiti, cum se citesc noile contoare...? (mai mult)
Am si eu o intrebare, al carui raspuns poate fi simplu sau complicat, insa chiar nu inteleg ceva: de ce chiriile sunt atat de scumpe raportat la salarul minim pe enonomie pe care il are un roman...? (mai mult)
Cum scap de petele albe de dero care raman pe tenesii negrii? Sau cum fac sa nu mai ramana pete
Ma poatesfatuii careva cum pot invata puisorii de gaina sa manance boabe de porumb? tin sa mentionez ca au patru luni.
Caut sa inchiriez o garsoniera cf1 sau ap 2 camere,, ofer 500 lei/luna
Am o problema cu tractoru ( Deutz 5506 ) imi sare din viteza adica daca vreau sa bag in a- IV-a trebuie sa tin de ea ca altfel sare... Probleme cu viteza a-IV-a. Ce ar fi de facut?
M-am hotarat sa demarez o afacere cu plante medicinale, insa as prefera sa gasesc o piata de deschidere pentru acestea inainte de a incepe cultivarea lor. Unde as putea gasi?
Sunt pasionat de cultura si obiceiurile japoneze.Doresc sa-mi moderez camera la fel ca una japoneza:P. Imi puteti da si mie niste exemple cu anumite camere remoderate?:P
Din cate stiu panourile solare sunt pentru a genera curent electric si pentru apa calda nu? Daca ai aceste tipuri de panouri esti independent energetic, adica nu trebuie sa mai platesti de exemplu...? (mai mult)
Cum se poate sterge un perete pictat cu acuarele?
Am o husa de Galaxy S4, dar e alba, alba iar pe laterar s- a facut galbena cum sa spun? S- a murdarit de praf, de numai stiu eu ce, imposibil sa o scot? Si daca da cum? Eu am dat cu de aia de facut...? (mai mult)
tatal meu vrea sa vanda diferite legume cu ajutorul netului, adica sa isi faca o pagina, blog ceva unde sa afiseze produsul, imi puteti sugera cele mai bune site- uri unde sa isi faca cont...? (mai mult)
Mama mea are niste cactusi destul de mari pe care ii tine prin casa. Vreau si eu sa am in camera mea (sa fie ai mei) si ma intrebam daca se poate face ceva sa creasca putin si sa ramana mititei....? (mai mult)
Buna am si eu o intrebare daca pun niste prune in pamant la toamna intr-un ghiveci v-a iesi sau nu din samanta ei?
Cat costa manopera pentru instalarea unei centrale termice de apartament?
Salut. De unde as putea sa cumpar bicarbonat de sodiu la cantitate mai mare in Arad? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cum as putea curata canapeaua din piele ecologica de petele de culoare lasate de haine?
Cum se pune folia de aluminiu pe geam? Dau funda celor care imi raspunde
Hei TPU cine imi da si mie un link de la un magazin online ceva unde pot sa gasesc: o bancuta din aceea din papura ( storage bench of rattan) adica ceva de genul asta (se vede mai in josu paginii ) dar...? (mai mult)
Lichidul pentru mop de sters pe jos e biodegradabil daca are mai putin de 5% din elemente chimice?
Hei TPU:) acum cativa ani parintii mei au pus silicon la cada. Acum ar vrea sa puna alt strat, dar trebuie sa il scoata pe primul. Aveti idee cum l- as putea dizolva, sterge?(numai sa nu fie cu lama, cutter...? (mai mult)
O ruda si- a cumparat un foisor in curte (el este din lemn, iar acoperisul din panza), arata cam asa http://i178.photobucket.com/albums/w280/wkrccs/foisor2.jpg, iar dupa ceva timp, de la soare, ...? (mai mult)
Salut,as vrea sa stiu si eu ce este marmite? :) Dau 100 fundite! :)
Am niste curcani de carne care au febra si nu se pot tine uneori pe propiile picioare, si gatul intro-o pozite incomoda. De la ce poate sa fie si credetei ca se poate vindeca.
Heyy TPU.Am o întrebare...Eu joc sims 3 și aș vrea să știu cum pot băga obiecte downloada-te de pe net. FUNDIȚĂ :D scuza-ți categoria
nu demult am in gradina porumb in lapte si de asemenea am niste puisori de trei luni jumate. vreau sa stiu dacaeste indicat sau le face rau daca le dau porumb din ala tanar in lapte cum zicea bunica...? (mai mult)
Folosesc de 3 ani programul Sweet Home 3D, si nici pana acum nu mi-am dat seama cum pot face mansarda.Va rog frumos, daca stiti cum de face explicati-mi si mie.:) FUNDA!
la un scaun de birou (din acela mare, negru...) cum as putea scoate mirosul de tigara din el? Dau funda! :)
vreau sa cupar un pistol de vopsit si nu stiu care e mai eficient. Dau funda cui imi zice daca ebun si chiar a incercat unul din urmatoarele pistoale de vopsit: stern-sg110a sau paint zoom
Vreau sa stiu si eu de cat este necesara fundatia in pamanat pentru un gard construit din bca-auri... Sa fie rezistent asta vreau sa spun...
Hei! Am nevoie urgentă de o soluție :c Mi- am pătat pantalonii preferați cu niște mere. Eu stăteam jos și cineva a aruncat un măr spre mine și era puțin putred și mi- a nimerit fix pe genunchi...? (mai mult)
Stiti cumva un site unde pot sa gasesc niste schite pentru o poarta cu fier forjat, as dori sa construiesc una si nu stiu ce de ce elemente am nevoie, cate tevi, cate ornamente etc.Pe acel site sa explice...? (mai mult)
cu ce pot indeparta urmele de scoci de pe suprafetele de plastic fine? dau funda.
Ai mei cresc pui la tara, doar ca nu prea sunt eficienti, in sensul ca puii cresc foarte greu (le ia aproape un an sa se faca gaini) si ca mai toti sunt afectati de boli (cea mai comuna e "viermele...? (mai mult)
Îmi puteţi da detaliat modul de îngrijire al orhideelor?... Va rog!
Care este riscul daca am o priza in baie fara capac?
Cine imi poate da niste sfaturi cum sa fac o voliera mai mica si ce materiale mi-ar trebui :)))) ofer funda pentru cel mai bun raspuns! :)))
Cum se numeste cea care dai apa la papagali.
Am o mica- mare problema. Am distrus cateva tricouri cu antiperspirant. cum pot scapa de urmele de deodorant in afara de OTET CARE NU ESTE EFICIENT? mai ales daca urmele dateaza din 1900 toamna ...? (mai mult)
Cum se poate vopsi ( in alb ) un perete pictat cu tempera? Trebuie curatat? Daca da, cum si cu ce?
As dori sa- mi achizitionez un boiler electric Ariston de 80l pentru bucatarie si baie. As dori sa- mi spuneti si mie cam cu cat ar creste factura lunara la curent avand in vedere ca in casa...? (mai mult)
mi s-a stricat programatorul de la masina de spalat.ce as putea face? (fara a aplela la un instalator) Urgent, dau funda!
Sunt Cristi, si vreau sa aud si eu parerea voastra:P Sunt foarte pasionat de cultura japoneza, insa stiu ca e aproape imposibil sa ma duc in tara respectiva.M- am gandit sa- mi moderez camera,...? (mai mult)
am o camera care are 3 pereti care au contact direct cu aerul de afara si un perete in interiorul casei. Problema este ca de cand incepe toamna si pana incepe vara am apa la propriu + mucegai...? (mai mult)
vreau sa schimb parchetul din camera mea pentru ca sub el s- a format o imensa ciuperca care s- a extins in sus pe perete, si vreau sa- mi ziceti ce sa pun sub parchet ca sa nu mai iasa acea...? (mai mult)
Cine stie/are o camera de inchiriat in Bucuresti, pana in pretul de 350/400 de lei?
Cu ce iese tusul negru de ochii din mocheta
Hei vreau sa va intreb ceva vreau sa imi pun parchet in camera, camera mea este cam asa de mare ca ceea din poza https://www.google.ro/search?q=dormitore+ 5+ mp&client=opera&hs=bvE&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=TC3ZU6T6FIHO0QWIgIGIDQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1024&bih=633#q=camera+...? (mai mult)
Am murdarit cu vopsea un tricou 100 % sintectic. Vopseaua s-a intarit.Imi puteti spune si mie cum pot scoate vopseaua?
Cu ce îmi recomandaţi să izolez o mică cămară care este total ingropată în pământ? Sunt interesat de hidroizolaţie ca să nu- mi intre apă acolo jos. După ploile din ultima perioadă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
tonyc7 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!