Salut cine stie proverbe cu numerale adverbiale? ca nu pot gasi
Apartament in Bucuresti sau casa langa Bucuresti (gen Buftea, Otopeni, Popesti, Pantelimon etc.), rog daca se poate si ceva argumente PRO si CONTRA Decizia este pentru o famile (2 adulti si un bebelus) ...? (mai mult)
Cum pot construi o coliba africana de vreo 30 cm, ca asta din imagine? https://www.google.ro/search?q=colibe+ africane&safe=off&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=- f1sUrajOMng4QSm54CoDA&ved=0CAkQ_AUoAQ#es_sm=122&espv=210&q=uganda+...? (mai mult)
Salve la toti! care ar fi distanta optima la care se pun diblurile pentru fixarea riglelor la lambriu? multumesc.
Am nevoie de niste idei: am luat de la un magazin o cutie mare, simpla, scrie doar Pepsi pe ea, in care sa mi depozitez toate gentile mele, insa nu vreau ca acea cutie sa ramana asa. Dati mi niste ...? (mai mult)
Am o intrebare ce inseamna un apartament decomandat, nedecomandat sau semidecomandat ce inseamna decomandat, nedecomandat si semi decomandat SI ce este sarpanta la un apartament? Multumesc anticipat...? (mai mult)
Salve la toti, o intrebare pentru cei cu experienta in facutul tuicii: cum pot spala ca sa se curete bine de tot pe interior serpentina (racitorul) si puntea de cupru care se foloseste la cazanul de rachiu?...? (mai mult)
URGENTA vreau sa- mi vopsesc camera am dat cu lavabil intai ca sa nu se amestece culorile, si acum vreau sa aplic culoare. Cinava mi- a zis ca trebuie sa amestec lavabilul si cu amorsa ( amandoaua le-...? (mai mult)
Auziti,daca las butelia deschisa la aragaz, DAR nu deschid ochiurile si las sa 5 minute, nu poate exploda nu? Doar daca deschid si ochiurile sa iasa gazul.
Cam cat costa o analiza a apei?
Cum poti vedea greutatea unui porc fara a-l cantari? adica (sa-l masori cu ceva sau stiu eu ce)
Imi puteti spune adresa url de la cadastru intravilan si extravilan Galati? Urgent!
am cumparat un aparat Air Wick automat care are 3 trepte de intensitate..cine stie, are vreun sensor ceva? cand nu sunt acasa, tot parfumeaza? pentru ca am observat cand vin acasa, nu ...? (mai mult)
cine imi spune si mie de la ce se face igrasia aici unde lucrez eu mi- a dat patronul garsoniera sa stau si este facuta din rigips si mi s- a facut in camere si pe hol igrasie pe perete jur imprejur...? (mai mult)
Ce materiale se folosesc pentru turnarea unei sape interioare? Eu vreau sa incep cu polistiren extrudat de 5cm dupa care folie apoi sapa formata din nisip, ciment si plasa 7cm.Am fost sfatuita sa pun ...? (mai mult)
Imi dati si mie o poza sau un site cu un model de dovleac(pertu halloween) cat mai repede!
Cum se fac ARDEII CAPIA la borcan fara sa fie copti daca se poate daca da ziceti reteta!
Exista hota care apsoarbe si mirosul mancarii? ce pret are?
Cât mă costa și pe mine să- mi fac o sobă de teracotă prin perete? M- ar interesa cât mă ajunge materialele+ mâna de lucru, va rog frumos să- mi spuneți și mie care și- au...? (mai mult)
Am 4 camere pe care as vrea sa le renovez as vrea sa spargem un zid sa facem arcada so sa aducer renovari mobila ...etc ...mar interesa cat costa sa indrept peretii a 4 camere s cu polistiren sa le...? (mai mult)
Sînt niște flori de toamna care se numesc in popor tigancuse dar care este numele lor corect?
Am probleme cu termostatul ambient la centrala termica, doar ce am montato acum 2 zile e un termostat cu fir de la Logictherm e pus in dormitor, arata gradele din camera si arata cand plusezi sau scazi...? (mai mult)
Cum scapi de petele lasate de la ciclu pe haine, lenjerii de pat etc? Va rog sa imi dati radpunsuri adevarate, care sa mearga :) funda
De unde imi sugerati sa cumpar accesori de gradina?
Aseara mi s- a rupt scaunul de birou! Mi s- au rupt 2 brate de la baza adica de la stea... si as vrea sa stiu si eu cu ce le pot lipii?(ESTE PLASTIC) Dau funda astept repede niste...? (mai mult)
De parere aveti de panouri solare si fotovoltaice?
Cine stie cum pot planta un bonsai, adica pot lua orice copacel si sa-l tai la dimensiunea dorita sau sunt doar anumite tipuri? Dau funda pentru un raspuns bun ^^
Vreau sa-mi redecorez camera as vrea cateva idei despre cum sa-mi pictez peretii si in plus ce fel de vopsea imi trebuie pentru ai picta cumva?
Cum pot scapa de puricii verzi de pe trandafirul japonez? Ce solutii trebuie sa folosesc?
Pentru cei care aveti centrale de incalzire la casa sau bloc : 1) Ce tip de centrala aveti si cat va costa pe luna combustibilul? (in situatia ipotetica in care caloriferele sunt tinute la maxim toata...? (mai mult)
Am probleme cu prizele in casa. De vreo saptamana se aude un bazait de la prize dupa care nu mai functioneaza. Isi revine dupa cateva secunde... Dar e enervant asa. Plus ca mi- e teama ca ar putea sa mi...? (mai mult)
poate cineva sa ami zica cineva de unde pot sa fac rost de cablu electric de 25 cu 16 pentru a schimba cablu de pe casa pina pe stilpul de curent, 25 pe faza si 16 pe nul, asa mi- a zis un...? (mai mult)
Sa va spun cum sta treaba. Am aruncat in toaleta niste gris cu lapte facut tare si s- a infundat. Am pus bicarbonat cu otet dupa care am turnat apa fierbinte. Toaleta tot infundata este doar ca acum dupa...? (mai mult)
De ce are un miros urat geaca dupa ce am spalat-o am spalat-o de 3-4 ori si nimic tot asa dc am patit asta si cu alte haine dc?
Buna cine ma poate ajuta as dori sa dau cu var dormitorul mobilierul al am pe maro si perdele la fel ce ma sfatuiti sa fac va multumesc
Cat consuma un cuptor electric de 1700W pe ora la 230 grade celsius?
Ce detergent e recomandat/e mai bun pentru masinile de spalat? lichid sau clasic(praf). Multumesc!
Ce detergent e mai bun pentru masina de spalat? cel lichid sau cel clasic(praf). Multumesc!
Ce masina de spalat rufe sa aleg, daca am un buget de 1500 de lei. Ma intereseaza sa fie economica, sa aiba garantie pe o perioada cat mai indelungata si in pachet sa fie inclusa livrarea si montarea.
Am o casa in oras acoperita cu tigla iar termopanele sunt gri.Anul viitor doresc sa o izolez si nu stiu ce culoare sa aplic la exterior. Jgheaburile casei sunt tot gri.multumesc pentru ajutor.
TPU! Vreau sa aflu mai multe despre cultivarea puietilor de nuci! Precizati- mi va rog daca imi ajung 2 ha de plantatie sau daca pot planta mai mult! Care sunt daunatorii, unde pot vinde marfa ( nuca ...? (mai mult)
Ce inseamna vizita conjugala?
am un butoi de lemn pentru vin. are o gaurica mica pe unde se scurge apa. stiti cumva cum pot sa-l repar? multumesc.
Vreau sa-mi redecorez camera si ma gandeam sa combin doua culori, cu una din ele vreau sa fac niste linii pe pereti dar nu stiu cum sa procedez, adica sa-mi iasa drepte. Ceva idei? cele mai bune FUNDA
Nu demult am primit o oferta de la un vecin sa imi aleg un cocos.Am nevoie de ajutorul vostru pentru ca nu stiu ce sa aleg.Ma refer la colorit, comportament, caracter, marime.Cam ce cocos ar fi potrivit...? (mai mult)
Salut.In constructii e mai buna caramida sau bca-ul?
Buna stie cineva unde gasesc ghivece de lut in baia mare?
Cu ce se duce movul de pe maini dupa ce faci vin? Mai exact dupa ce storci struguri..Va rog repede, foarte repede, dau funda!
Salve la toti, cineva care stie cum se obtine silicatul de sodiu (apa de sticla)? stiu ca in principiu ar fi o combinatie intre nisip (siliciu) si soda caustica (hidroxidul de sodiu)....ideea e care ...? (mai mult)
Uhm, buna! Stiu ca urmeaza sa pun o intrebare stupida, dar imi spuneti va rog si mie cum setez masina de spalat? Nu gasesc manualul de utilizare si am nevoie urgenta sa spal ceva la masina. E Arctic....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
Luci2558 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!