TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
alinochka
în 28 Octombrie 2013 | alinochka întreabă:

Salut cine stie proverbe cu numerale adverbiale? ca nu pot gasi

1
Răspunde Raportează
lilyakul
în 28 Octombrie 2013 | lilyakul întreabă:

Apartament in Bucuresti sau casa langa Bucuresti (gen Buftea, Otopeni, Popesti, Pantelimon etc.), rog daca se poate si ceva argumente PRO si CONTRA Decizia este pentru o famile (2 adulti si un bebelus) ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ovidiu34149
în 27 Octombrie 2013 | Ovidiu34149 întreabă:

Cum pot construi o coliba africana de vreo 30 cm, ca asta din imagine? https://www.google.ro/search?q=colibe+ africane&safe=off&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=- f1sUrajOMng4QSm54CoDA&ved=0CAkQ_AUoAQ#es_sm=122&espv=210&q=uganda+...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
burhanbei
în 27 Octombrie 2013 | burhanbei întreabă:

Salve la toti! care ar fi distanta optima la care se pun diblurile pentru fixarea riglelor la lambriu? multumesc.

3
Răspunde Raportează
yolandabianca
în 27 Octombrie 2013 | yolandabianca întreabă:

Am nevoie de niste idei: am luat de la un magazin o cutie mare, simpla, scrie doar Pepsi pe ea, in care sa mi depozitez toate gentile mele, insa nu vreau ca acea cutie sa ramana asa. Dati mi niste ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
123andrei
în 26 Octombrie 2013 | 123andrei întreabă:

Am o intrebare ce inseamna un apartament decomandat, nedecomandat sau semidecomandat ce inseamna decomandat, nedecomandat si semi decomandat SI ce este sarpanta la un apartament? Multumesc anticipat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
burhanbei
în 25 Octombrie 2013 | burhanbei întreabă:

Salve la toti, o intrebare pentru cei cu experienta in facutul tuicii: cum pot spala ca sa se curete bine de tot pe interior serpentina (racitorul) si puntea de cupru care se foloseste la cazanul de rachiu?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
sweetys
în 25 Octombrie 2013 | sweetys întreabă:

URGENTA vreau sa- mi vopsesc camera am dat cu lavabil intai ca sa nu se amestece culorile, si acum vreau sa aplic culoare. Cinava mi- a zis ca trebuie sa amestec lavabilul si cu amorsa ( amandoaua le-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
bleakk
în 24 Octombrie 2013 | bleakk întreabă:

Auziti,daca las butelia deschisa la aragaz, DAR nu deschid ochiurile si las sa 5 minute, nu poate exploda nu? Doar daca deschid si ochiurile sa iasa gazul.

4
Răspunde Raportează
TheCreature
în 24 Octombrie 2013 | TheCreature întreabă:

Cam cat costa o analiza a apei?

6
Răspunde Raportează
Anonimus247nmn13
în 24 Octombrie 2013 | Anonimus247nmn13 întreabă:

Cum poti vedea greutatea unui porc fara a-l cantari? adica (sa-l masori cu ceva sau stiu eu ce)

11
Răspunde Raportează
Blonyx
în 23 Octombrie 2013 | Blonyx întreabă:

Imi puteti spune adresa url de la cadastru intravilan si extravilan Galati? Urgent!

1
Răspunde Raportează
lutza
în 23 Octombrie 2013 | lutza întreabă:

am cumparat un aparat Air Wick automat care are 3 trepte de intensitate..cine stie, are vreun sensor ceva? cand nu sunt acasa, tot parfumeaza? pentru ca am observat cand vin acasa, nu ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Octombrie 2013 |

cine imi spune si mie de la ce se face igrasia aici unde lucrez eu mi- a dat patronul garsoniera sa stau si este facuta din rigips si mi s- a facut in camere si pe hol igrasie pe perete jur imprejur...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
razvan_6154
în 22 Octombrie 2013 | razvan_6154 întreabă:

Ce materiale se folosesc pentru turnarea unei sape interioare? Eu vreau sa incep cu polistiren extrudat de 5cm dupa care folie apoi sapa formata din nisip, ciment si plasa 7cm.Am fost sfatuita sa pun ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Ilinca_Raul_1996
în 22 Octombrie 2013 | Ilinca_Raul_1996 întreabă:

Imi dati si mie o poza sau un site cu un model de dovleac(pertu halloween) cat mai repede!

3
Răspunde Raportează
CosminCConstantin
în 22 Octombrie 2013 | CosminCConstantin întreabă:

Cum se fac ARDEII CAPIA la borcan fara sa fie copti daca se poate daca da ziceti reteta!

2
Răspunde Raportează
amnevoiedesfatultau
în 21 Octombrie 2013 | amnevoiedesfatultau întreabă:

Exista hota care apsoarbe si mirosul mancarii? ce pret are?

4
Răspunde Raportează
KaPy2
în 20 Octombrie 2013 | KaPy2 întreabă:

Cât mă costa și pe mine să- mi fac o sobă de teracotă prin perete? M- ar interesa cât mă ajunge materialele+ mâna de lucru, va rog frumos să- mi spuneți și mie care și- au...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
amnevoiedesfatultau
în 20 Octombrie 2013 | amnevoiedesfatultau întreabă:

Am 4 camere pe care as vrea sa le renovez as vrea sa spargem un zid sa facem arcada so sa aducer renovari mobila ...etc ...mar interesa cat costa sa indrept peretii a 4 camere s cu polistiren sa le...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
panda3
în 20 Octombrie 2013 | panda3 întreabă:

Sînt niște flori de toamna care se numesc in popor tigancuse dar care este numele lor corect?

3
Răspunde Raportează
benga94
în 20 Octombrie 2013 | benga94 întreabă:

Am probleme cu termostatul ambient la centrala termica, doar ce am montato acum 2 zile e un termostat cu fir de la Logictherm e pus in dormitor, arata gradele din camera si arata cand plusezi sau scazi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Octombrie 2013 |

Cum scapi de petele lasate de la ciclu pe haine, lenjerii de pat etc? Va rog sa imi dati radpunsuri adevarate, care sa mearga :) funda

4
Răspunde Raportează
Nita_Mariana_1980
în 20 Octombrie 2013 | Nita_Mariana_1980 întreabă:

De unde imi sugerati sa cumpar accesori de gradina?

5
Răspunde Raportează
TripleKill16
în 20 Octombrie 2013 | TripleKill16 întreabă:

Aseara mi s- a rupt scaunul de birou! Mi s- au rupt 2 brate de la baza adica de la stea... si as vrea sa stiu si eu cu ce le pot lipii?(ESTE PLASTIC) Dau funda astept repede niste...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Octombrie 2013 |

De parere aveti de panouri solare si fotovoltaice?

6
Răspunde Raportează
Lightstar99
în 19 Octombrie 2013 | Lightstar99 întreabă:

Cine stie cum pot planta un bonsai, adica pot lua orice copacel si sa-l tai la dimensiunea dorita sau sunt doar anumite tipuri? Dau funda pentru un raspuns bun ^^

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Octombrie 2013 |

Vreau sa-mi redecorez camera as vrea cateva idei despre cum sa-mi pictez peretii si in plus ce fel de vopsea imi trebuie pentru ai picta cumva?

3
Răspunde Raportează
Pestisorul05
în 19 Octombrie 2013 | Pestisorul05 întreabă:

Cum pot scapa de puricii verzi de pe trandafirul japonez? Ce solutii trebuie sa folosesc?

3
Răspunde Raportează
MultPreaInteleptulTractorist
în 19 Octombrie 2013 | MultPreaInteleptulTractorist întreabă:

Pentru cei care aveti centrale de incalzire la casa sau bloc : 1) Ce tip de centrala aveti si cat va costa pe luna combustibilul? (in situatia ipotetica in care caloriferele sunt tinute la maxim toata...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Octombrie 2013 |

Am probleme cu prizele in casa. De vreo saptamana se aude un bazait de la prize dupa care nu mai functioneaza. Isi revine dupa cateva secunde... Dar e enervant asa. Plus ca mi- e teama ca ar putea sa mi...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
petronela1429
în 18 Octombrie 2013 | petronela1429 întreabă:

poate cineva sa ami zica cineva de unde pot sa fac rost de cablu electric de 25 cu 16 pentru a schimba cablu de pe casa pina pe stilpul de curent, 25 pe faza si 16 pe nul, asa mi- a zis un...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Octombrie 2013 |

Sa va spun cum sta treaba. Am aruncat in toaleta niste gris cu lapte facut tare si s- a infundat. Am pus bicarbonat cu otet dupa care am turnat apa fierbinte. Toaleta tot infundata este doar ca acum dupa...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim346575
în 18 Octombrie 2013 | anonim346575 întreabă:

De ce are un miros urat geaca dupa ce am spalat-o am spalat-o de 3-4 ori si nimic tot asa dc am patit asta si cu alte haine dc?

4
Răspunde Raportează
ionela2
în 18 Octombrie 2013 | ionela2 întreabă:

Buna cine ma poate ajuta as dori sa dau cu var dormitorul mobilierul al am pe maro si perdele la fel ce ma sfatuiti sa fac va multumesc

2
Răspunde Raportează
tumy
în 18 Octombrie 2013 | tumy întreabă:

Cat consuma un cuptor electric de 1700W pe ora la 230 grade celsius?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Octombrie 2013 |

Ce detergent e recomandat/e mai bun pentru masinile de spalat? lichid sau clasic(praf). Multumesc!

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Octombrie 2013 |

Ce detergent e mai bun pentru masina de spalat? cel lichid sau cel clasic(praf). Multumesc!

3
Răspunde Raportează
dyermaker
în 16 Octombrie 2013 | dyermaker întreabă:

Ce masina de spalat rufe sa aleg, daca am un buget de 1500 de lei. Ma intereseaza sa fie economica, sa aiba garantie pe o perioada cat mai indelungata si in pachet sa fie inclusa livrarea si montarea.

15
Răspunde Raportează
Adriana_Roiu_1956
în 15 Octombrie 2013 | Adriana_Roiu_1956 întreabă:

Am o casa in oras acoperita cu tigla iar termopanele sunt gri.Anul viitor doresc sa o izolez si nu stiu ce culoare sa aplic la exterior. Jgheaburile casei sunt tot gri.multumesc pentru ajutor.

3
Răspunde Raportează
Romania89
în 15 Octombrie 2013 | Romania89 întreabă:

TPU! Vreau sa aflu mai multe despre cultivarea puietilor de nuci! Precizati- mi va rog daca imi ajung 2 ha de plantatie sau daca pot planta mai mult! Care sunt daunatorii, unde pot vinde marfa ( nuca ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Octombrie 2013 |

Ce inseamna vizita conjugala?

2
Răspunde Raportează
paulionescu25
în 14 Octombrie 2013 | paulionescu25 întreabă:

am un butoi de lemn pentru vin. are o gaurica mica pe unde se scurge apa. stiti cumva cum pot sa-l repar? multumesc.

8
Răspunde Raportează
sweetys
în 14 Octombrie 2013 | sweetys întreabă:

Vreau sa-mi redecorez camera si ma gandeam sa combin doua culori, cu una din ele vreau sa fac niste linii pe pereti dar nu stiu cum sa procedez, adica sa-mi iasa drepte. Ceva idei? cele mai bune FUNDA

3
Răspunde Raportează
manuelalola
în 14 Octombrie 2013 | manuelalola întreabă:

Nu demult am primit o oferta de la un vecin sa imi aleg un cocos.Am nevoie de ajutorul vostru pentru ca nu stiu ce sa aleg.Ma refer la colorit, comportament, caracter, marime.Cam ce cocos ar fi potrivit...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
boss97
în 13 Octombrie 2013 | boss97 întreabă:

Salut.In constructii e mai buna caramida sau bca-ul?

7
Răspunde Raportează
lrmist
în 13 Octombrie 2013 | lrmist întreabă:

Buna stie cineva unde gasesc ghivece de lut in baia mare?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Octombrie 2013 |

Cu ce se duce movul de pe maini dupa ce faci vin? Mai exact dupa ce storci struguri..Va rog repede, foarte repede, dau funda!

7
Răspunde Raportează
burhanbei
în 12 Octombrie 2013 | burhanbei întreabă:

Salve la toti, cineva care stie cum se obtine silicatul de sodiu (apa de sticla)? stiu ca in principiu ar fi o combinatie intre nisip (siliciu) si soda caustica (hidroxidul de sodiu)....ideea e care ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VampyYuki
în 12 Octombrie 2013 | VampyYuki întreabă:

Uhm, buna! Stiu ca urmeaza sa pun o intrebare stupida, dar imi spuneti va rog si mie cum setez masina de spalat? Nu gasesc manualul de utilizare si am nevoie urgenta sa spal ceva la masina. E Arctic....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndreiAdrian012
    trimisă pe 24 Decembrie

AndreiAdrian012 întreabă:

De ce ii folositi pe handicapatii inscenati ca tapi ispasitori? Sunteti dominatori? Nu credeti ca dominus diminus sau dominatori nu e numarul 1 ci cristosi isusi?
    18 răspunsuri
  • Neagracaceara
    trimisă pe 24 Decembrie

Neagracaceara întreabă:

E gresit sa iti lasi par pe maini? sa nu te epilezi ca femeie? daca o femeie iti da acest sfat sa ramai naturala sa lasi parul pe maini si o asculti e absurd?
    13 răspunsuri
  • cipanella
    trimisă pe 24 Decembrie

cipanella întreabă:

Salutare. Intrebare? Credeti in relatii serioase de pe siteurile de matrimoniale online? Ne putem gasi perechea de pe siteurile de matrimoniale sau totul este o vrajeala? Astept raspunsuri sincere din ...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Luci2558
    trimisă pe 24 Decembrie

Luci2558 întreabă:

Deci eu iesiseram cu un baiat de care imi placea si cand am ramas singuri mi- a spus ca imi zice ceva doar asa la vrajeala si m- a intrebat ca daca m- ar lasa sa- i fac orice vreau ce i- as face si eu ...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.510
  • Întrebări: 3.954.436
  • Răspunsuri: 17.663.140
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Anime-uri

Anime-uri

Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!

Start quiz
Categorii
  • 652.079 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.873 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.105 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.358 Conversaţii