TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
Escu_9688
în 1 Iunie 2013 | Escu_9688 întreabă:

am o iepuroaica de 7 luni si cind o dau in la mascul respinge monta si scoate niste sunete ciudate. Ce credeti e prea devreme inca p-u ea?

5
Răspunde Raportează
Rusu_Giorgiana_1991
în 1 Iunie 2013 | Rusu_Giorgiana_1991 întreabă:

Dc cand dau drumu la masina de splat apa incepe sa curga pe sub usa? Care e problema?

6
Răspunde Raportează
DjSannan
în 1 Iunie 2013 | DjSannan întreabă:

Buna as dori sa ma ajutati cu ceva, am acasa in ghiveci trandafir pitic sau cum i se mai spune Mini Rosa, de cand l- am luat face flori se simte ok dar in pamant atunci cand il ud, deci dupa ce il ud ies...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
deiuuX
în 31 Mai 2013 | deiuuX întreabă:

Cum tai o planta yucca si dupa taiere ce se pune deasupra ca planta sa nu se usuce?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Mai 2013 |

.cine m-ar putea sfatui cu o reteta de blat pentru pizza, cat mai pufos? multumesc

7
Răspunde Raportează
minel3823978
în 31 Mai 2013 | minel3823978 întreabă:

Cu ce se poate lua decorativa de pe casa mai repede?

5
Răspunde Raportează
mennenspeed
Întrebare recomandată în 30 Mai 2013 | mennenspeed întreabă:

Am o masina de spalat ZANUSSI si de puntina vreme, nu ma stoarce rufele, totul e ca inainte (procesul), dar cand scot hainele de la spalat, sunt ude si de strangi bine curge apa din ele. In partea...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
WinniePooh
în 29 Mai 2013 | WinniePooh întreabă:

Cat costa un metru patrat de teren intr-un sat din imprejurimile Bucurestiului?

3
Răspunde Raportează
Thunder41
în 28 Mai 2013 | Thunder41 întreabă:

Cat costa o broasca pentru o usa de termopan? Dau funda! Multumesc! Am facut o prostie la scoala stiti voi...

4
Răspunde Raportează
CosminTheWin
în 28 Mai 2013 | CosminTheWin întreabă:

Cand se aplica la porumb polenizarea artificiala?

10
Răspunde Raportează
Adela_Adelycious_1994
în 28 Mai 2013 | Adela_Adelycious_1994 întreabă:

Hei cine stie un site cu mobilier, cu covoare ssi chestii pentru casa si sa fie frumoase, la un pret rezonabil, Multumesc frumos, Dau fundita la cele mai multe siteuri si cele mai bune dar si...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Toto47
în 27 Mai 2013 | Toto47 întreabă:

Hey! stie cineva cu ce se curata geamurile sablate? sau ceva solutii de sters. pentru ca am incercat cu solutii obisnuit si acum arata groaznic :| Funda!

2
Răspunde Raportează
Larysutzza
în 27 Mai 2013 | Larysutzza întreabă:

Buna stie cineva um se numesc ornamentele alea ce se pun pe masa ca sa nu fie masa goala? alea facute din lemn?

1
Răspunde Raportează
Earthroot
în 27 Mai 2013 | Earthroot întreabă:

Planul unei case trebuie respectat cu exactitate? Adica daca pe hartie, in plan, este un dormitory de 21, 37m2, exact atat trebuie sa fie si camera construita? Cum faci sa respecti astfel de masuratori?...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anonimity
în 27 Mai 2013 | Anonimity întreabă:

Salut. Am inceput sa construiesc ceva la casa si voiam la placa sa torn ciment cu CIFA sa nu mai muncesc la betoniera. Am tot cautat pe net niste numere de telefon la firme de constructii din ARGES ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
BloodMoon
Întrebare recomandată în 27 Mai 2013 | BloodMoon întreabă:

as vrea sa fac odata curat la mine in camera deoarece este dezastru mereu cand fac curatenie tot se aduna gunoiul si la mine in camera nu se pastreaza curatenia deloc nici in dulapul cu carti,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
koko77
în 26 Mai 2013 | koko77 întreabă:

as vrea sa imi decorez camera.dar nu stiu cum! ma puteti ajuta

6
Răspunde Raportează
Raslaghitu
în 26 Mai 2013 | Raslaghitu întreabă:

Pesticide naturale. Exista asa ceva? Daca stiti, spuneti-mi va rog. :D. Visez sa imi fac o ferma ecologica in viitor si vreau sa stiu cat mai multe despre treaba asta. :).

17
Răspunde Raportează
IuliiMarie
în 26 Mai 2013 | IuliiMarie întreabă:

As vrea sa gatesc un desert simplu, dar elegant si delicios pentru familia mea! Astept pareri despre ce desert pot sa gatesc!

7
Răspunde Raportează
Anatol_Sirbu_1990
în 26 Mai 2013 | Anatol_Sirbu_1990 întreabă:

De ce motanii omoara puii. Am o pisica care naste deja a 3- a oara, prima oara a nascuti puii morti, a doua oara a nascut trei pui care pe urma au fost omorati de un motan, acum e a treia oara cand...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
alexandra0000009
în 26 Mai 2013 | alexandra0000009 întreabă:

Ce flori stiti care sa nu fie pretentioase(sa fie cat de cat rezistente iarna si alte s-astea)?

3
Răspunde Raportează
WTFF
în 26 Mai 2013 | WTFF întreabă:

De unde pot sa iau butas de trandafil albastru? si link va rog

4
Răspunde Raportează
WTFF
în 26 Mai 2013 | WTFF întreabă:

De unde pot sa iau butas de trandafil albastru? si link va rog, sunt din Bucuresti

2
Răspunde Raportează
ghtryh4
în 26 Mai 2013 | ghtryh4 întreabă:

de unde pot sa cumpar butas de trandafir albastru?

5
Răspunde Raportează
ghtryh4
în 25 Mai 2013 | ghtryh4 întreabă:

DDe unde pot sa cumpar butas de trandafir albastru?

5
Răspunde Raportează
Robieski
în 25 Mai 2013 | Robieski întreabă:

De cateva zile dau tarcoale cateva bufnite! Este vreo problema?

9
Răspunde Raportează
Lovwly
în 25 Mai 2013 | Lovwly întreabă:

Am varsat din greseala lapte fierbinte pe picioarele unei mese din lemn si s- au decolorat. (banuiesc ca erau vopsite). Exista vreo solutie sa revina la culoarea initiala sau aprozimativ?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
SlymOvy
în 25 Mai 2013 | SlymOvy întreabă:

Am facut gem de capsuni si nu stiu daca trebuie dustulita.Am pus la 15 kg de capsuni 3 kg de zahar si a iesit foarte dulce.Am fiert- o destul de mult cam 2 ore si am pus si acid salicilic. Puteti sa ma...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cornelia001
în 25 Mai 2013 | Cornelia001 întreabă:

Diagonala dintr-un patrat este egala cu latura radical din 2?:D

5
Răspunde Raportează
andreyy96
în 25 Mai 2013 | andreyy96 întreabă:

Buna Tpu.Stau la curte intr- o zona cu foarte multi vecini "curiosii si vreau sa- mi pun o alarma. Am curtea destul de spatioasa (2200mp din care vreo 30 latime si 70 lungime) pot gasi o alarma care sa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Lovwly
în 24 Mai 2013 | Lovwly întreabă:

Cum as putea sa fac ordine in casa foarte repede (1 ora)? Am 3 camere+bucatarie si 2 bai, 2 holuri... Am musafiri si trebuie sa fie totul ok. Cateva idei ingenioase? Funda :D

8
Răspunde Raportează
Anonimul3315
în 24 Mai 2013 | Anonimul3315 întreabă:

Stiu ca intrebarea nu e tocmai despre educatie si cultura generala dar nu stiam la ce categorie sa pun intrebarea. Bunica mea mi- a adus o planta si vreau sa o tin la mine in camera dar nu stiu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DaDyva1992
în 23 Mai 2013 | DaDyva1992 întreabă:

Am o geaca alba de piele si cineva mi-a facut o linie de pix pe ea, stiti cumva daca se mai duce?

4
Răspunde Raportează
Miranda27
în 23 Mai 2013 | Miranda27 întreabă:

Stie cineva reteta pentru "Prajitura Desteapta"? (Nu stiu daca am pus in categoria corecta intrebarea) Dau funda celui mai rapid + corect raspuns! :)

3
Răspunde Raportează
Pikaciu_Zozole_1998
în 22 Mai 2013 | Pikaciu_Zozole_1998 întreabă:

Ce legume se cultiva cel mai mult in Rusia? Am de facut un rezumat si nu stiu.Multumesc!

3
Răspunde Raportează
WeAreSmart
în 22 Mai 2013 | WeAreSmart întreabă:

6 m cubi- apa calda si rece 2 m cubi pe luna! la 4 persoane! tata spune ca e prea mult voi ce ziceti?

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Mai 2013 |

Se poate lua o casa decenta pana in 20000 de euro pe langa Bucuresti?

10
Răspunde Raportează
Timi08MM1988
Întrebare recomandată în 22 Mai 2013 | Timi08MM1988 întreabă:

Buna ma numesc Mihai am 25 ani si sunt din Ileanda Salaj.Am si eu o intrebare : Am o sura din lemn de gurum cu fundatie de bolovami sub ea.Cum e mai bine sa o ridic de la pamant cu viciul si sa inlocuesc...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Mai 2013 |

Salut, stie cineva cum scap de otetarii din gradina? A fost mai intai o planta otetar, a crescut mare, l- am taiat, apoi au rasarit aproape in toata gradina.An de an scot puietii din radacina dar tot...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
cristianorudi7
în 21 Mai 2013 | cristianorudi7 întreabă:

Am aruncat pixul cu gel rosu pe geam si cateva picaturi au ajuns pe geamul termopan, dar pe tocuri nu pe geam. Am incercat sa scot picaturile si cu zeama de lamaie si cu spirt, dar nu prea am avut succes....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sakura1812
în 21 Mai 2013 | Sakura1812 întreabă:

Caut modele de rafturi pentru carti asemănătoare cu acesta http://sayukisbookblog.wordpress.com/2012/06/20/biblioteca-mea/ Mulțumesc anticipat! P.S. : prefer link-uri

1
Răspunde Raportează
andrei1234512
în 21 Mai 2013 | andrei1234512 întreabă:

Eu am un fir de busuioc i-ar trebui ingrasamant?

6
Răspunde Raportează
EuDeeaEu
în 21 Mai 2013 | EuDeeaEu întreabă:

FUNDA! De curand mi s-a defectat aragazul electric, in sensul ca nu mai merg 2 ochiuri (2 merg perfect) si nici cuptorul nu functioneaza. Care ar putea fi cauza?

6
Răspunde Raportează
alexandraalexandraalexa
în 21 Mai 2013 | alexandraalexandraalexa întreabă:

am si eu o intrebare am niste cizme si mi-a cazut tocu de la cizma si acum de cate ori merg se aude urat ce pot sa fac?

2
Răspunde Raportează
LordBolton
în 21 Mai 2013 | LordBolton întreabă:

Daca ai o casa langa un rau, poti sa ii faci un curs raului sa curga printr- un sant pe langa casa ta si de exemplu acolo sa iti speli hainele? ai voie sa faci asta? costa bani? mentionez ca nu schimb...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
VanillaCh0c0
în 20 Mai 2013 | VanillaCh0c0 întreabă:

:) Nu stiti din intamplare cum as putea sa scot petele de inghetata din haine? :3 Need help.

2
Răspunde Raportează
Adela_Adelycious_1994
în 20 Mai 2013 | Adela_Adelycious_1994 întreabă:

Hey salut as vrea si eu sa stiu daca se poate, cunoasteti siteuri cu mobiliere care arata pretul si mai ieftine la cele mai frumoase, cele mai bune si cele mai multe le dau funda multumesc frumos! Have...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
allison20
în 20 Mai 2013 | allison20 întreabă:

Hello. Am o orchidee de vreo 3 luni si am observat ca de vreo 2 saptamani florile i se ofilesc si cad, iar tija parca incepe sa se usuce de la varf in jos. Am udat- o cam odata pe saptamana (asa scria...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cbr_Samy_1985
în 20 Mai 2013 | Cbr_Samy_1985 întreabă:

Cum pot sa imi dau seama cati metri cubi de beton intra la o placa de beton? Lungimea suprafetei este de 12 metri iar latimea de 7, 5 metri. Placa sa aiba grosimea de 15-17cm. Multumesc!

7
Răspunde Raportează
Bughi
în 20 Mai 2013 | Bughi întreabă:

Mi s- a ars hidroforul si am nevoie de unul nou, as vrea sa stiu ce imi recomandati. Sunt in dilema daca sa iau un hidrofor cu un vas de expansiune de 44l sau de 100l. Am atasat mai jos ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 13 ore

9PM întreabă:

Mă fac de râs dacă pun o postare pe Tiktok in care sa menționez că: sufăr de anxietate și caut o iubita tot cu anxietate de la mine din oraș? Oricum nu mă pot ascunde, din zona știu multi că...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 9 ore

Aurel100009 întreabă:

De ce aici in Romania toate sunt asa de scumpe? Curentul este scump, benzina este scumpa, motorina scumpa, produsele din magazin sunt scumpe, impozitele sunt scumpe, mancarea este scumpa, uleiul,...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • Mocanu1234
    trimisă acum 17 ore

Mocanu1234 întreabă:

Salutare, a cumparat cineva de aici vre un ceas de pe DHgate? Daca sa spuneti mi care a fost experienta si daca e ce trebuie.
    14 răspunsuri
  • giuliaaaV
    trimisă acum 7 ore

giuliaaaV întreabă:

Craciun fericit! Exista sanse ca baremul la un examen sa fie gresit? Iar daca este gresit,si ti se scade din punctaj,merita sa depui contestatie, sau nu vor aproba?
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.519
  • Întrebări: 3.954.461
  • Răspunsuri: 17.663.324
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
Rihanna

Rihanna

Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!

Start quiz
Categorii
  • 652.080 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.874 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.106 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.361 Conversaţii