am o iepuroaica de 7 luni si cind o dau in la mascul respinge monta si scoate niste sunete ciudate. Ce credeti e prea devreme inca p-u ea?
Dc cand dau drumu la masina de splat apa incepe sa curga pe sub usa? Care e problema?
Buna as dori sa ma ajutati cu ceva, am acasa in ghiveci trandafir pitic sau cum i se mai spune Mini Rosa, de cand l- am luat face flori se simte ok dar in pamant atunci cand il ud, deci dupa ce il ud ies...? (mai mult)
Cum tai o planta yucca si dupa taiere ce se pune deasupra ca planta sa nu se usuce?
.cine m-ar putea sfatui cu o reteta de blat pentru pizza, cat mai pufos? multumesc
Cu ce se poate lua decorativa de pe casa mai repede?
Am o masina de spalat ZANUSSI si de puntina vreme, nu ma stoarce rufele, totul e ca inainte (procesul), dar cand scot hainele de la spalat, sunt ude si de strangi bine curge apa din ele. In partea...? (mai mult)
Cat costa un metru patrat de teren intr-un sat din imprejurimile Bucurestiului?
Cat costa o broasca pentru o usa de termopan? Dau funda! Multumesc! Am facut o prostie la scoala stiti voi...
Cand se aplica la porumb polenizarea artificiala?
Hei cine stie un site cu mobilier, cu covoare ssi chestii pentru casa si sa fie frumoase, la un pret rezonabil, Multumesc frumos, Dau fundita la cele mai multe siteuri si cele mai bune dar si...? (mai mult)
Hey! stie cineva cu ce se curata geamurile sablate? sau ceva solutii de sters. pentru ca am incercat cu solutii obisnuit si acum arata groaznic :| Funda!
Buna stie cineva um se numesc ornamentele alea ce se pun pe masa ca sa nu fie masa goala? alea facute din lemn?
Planul unei case trebuie respectat cu exactitate? Adica daca pe hartie, in plan, este un dormitory de 21, 37m2, exact atat trebuie sa fie si camera construita? Cum faci sa respecti astfel de masuratori?...? (mai mult)
Salut. Am inceput sa construiesc ceva la casa si voiam la placa sa torn ciment cu CIFA sa nu mai muncesc la betoniera. Am tot cautat pe net niste numere de telefon la firme de constructii din ARGES ...? (mai mult)
as vrea sa fac odata curat la mine in camera deoarece este dezastru mereu cand fac curatenie tot se aduna gunoiul si la mine in camera nu se pastreaza curatenia deloc nici in dulapul cu carti,...? (mai mult)
as vrea sa imi decorez camera.dar nu stiu cum! ma puteti ajuta
Pesticide naturale. Exista asa ceva? Daca stiti, spuneti-mi va rog. :D. Visez sa imi fac o ferma ecologica in viitor si vreau sa stiu cat mai multe despre treaba asta. :).
As vrea sa gatesc un desert simplu, dar elegant si delicios pentru familia mea! Astept pareri despre ce desert pot sa gatesc!
De ce motanii omoara puii. Am o pisica care naste deja a 3- a oara, prima oara a nascuti puii morti, a doua oara a nascut trei pui care pe urma au fost omorati de un motan, acum e a treia oara cand...? (mai mult)
Ce flori stiti care sa nu fie pretentioase(sa fie cat de cat rezistente iarna si alte s-astea)?
De unde pot sa iau butas de trandafil albastru? si link va rog
De unde pot sa iau butas de trandafil albastru? si link va rog, sunt din Bucuresti
de unde pot sa cumpar butas de trandafir albastru?
DDe unde pot sa cumpar butas de trandafir albastru?
De cateva zile dau tarcoale cateva bufnite! Este vreo problema?
Am varsat din greseala lapte fierbinte pe picioarele unei mese din lemn si s- au decolorat. (banuiesc ca erau vopsite). Exista vreo solutie sa revina la culoarea initiala sau aprozimativ?...? (mai mult)
Am facut gem de capsuni si nu stiu daca trebuie dustulita.Am pus la 15 kg de capsuni 3 kg de zahar si a iesit foarte dulce.Am fiert- o destul de mult cam 2 ore si am pus si acid salicilic. Puteti sa ma...? (mai mult)
Diagonala dintr-un patrat este egala cu latura radical din 2?:D
Buna Tpu.Stau la curte intr- o zona cu foarte multi vecini "curiosii si vreau sa- mi pun o alarma. Am curtea destul de spatioasa (2200mp din care vreo 30 latime si 70 lungime) pot gasi o alarma care sa...? (mai mult)
Cum as putea sa fac ordine in casa foarte repede (1 ora)? Am 3 camere+bucatarie si 2 bai, 2 holuri... Am musafiri si trebuie sa fie totul ok. Cateva idei ingenioase? Funda :D
Stiu ca intrebarea nu e tocmai despre educatie si cultura generala dar nu stiam la ce categorie sa pun intrebarea. Bunica mea mi- a adus o planta si vreau sa o tin la mine in camera dar nu stiu...? (mai mult)
Am o geaca alba de piele si cineva mi-a facut o linie de pix pe ea, stiti cumva daca se mai duce?
Stie cineva reteta pentru "Prajitura Desteapta"? (Nu stiu daca am pus in categoria corecta intrebarea) Dau funda celui mai rapid + corect raspuns! :)
Ce legume se cultiva cel mai mult in Rusia? Am de facut un rezumat si nu stiu.Multumesc!
6 m cubi- apa calda si rece 2 m cubi pe luna! la 4 persoane! tata spune ca e prea mult voi ce ziceti?
Se poate lua o casa decenta pana in 20000 de euro pe langa Bucuresti?
Buna ma numesc Mihai am 25 ani si sunt din Ileanda Salaj.Am si eu o intrebare : Am o sura din lemn de gurum cu fundatie de bolovami sub ea.Cum e mai bine sa o ridic de la pamant cu viciul si sa inlocuesc...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum scap de otetarii din gradina? A fost mai intai o planta otetar, a crescut mare, l- am taiat, apoi au rasarit aproape in toata gradina.An de an scot puietii din radacina dar tot...? (mai mult)
Am aruncat pixul cu gel rosu pe geam si cateva picaturi au ajuns pe geamul termopan, dar pe tocuri nu pe geam. Am incercat sa scot picaturile si cu zeama de lamaie si cu spirt, dar nu prea am avut succes....? (mai mult)
Caut modele de rafturi pentru carti asemănătoare cu acesta http://sayukisbookblog.wordpress.com/2012/06/20/biblioteca-mea/ Mulțumesc anticipat! P.S. : prefer link-uri
Eu am un fir de busuioc i-ar trebui ingrasamant?
FUNDA! De curand mi s-a defectat aragazul electric, in sensul ca nu mai merg 2 ochiuri (2 merg perfect) si nici cuptorul nu functioneaza. Care ar putea fi cauza?
am si eu o intrebare am niste cizme si mi-a cazut tocu de la cizma si acum de cate ori merg se aude urat ce pot sa fac?
Daca ai o casa langa un rau, poti sa ii faci un curs raului sa curga printr- un sant pe langa casa ta si de exemplu acolo sa iti speli hainele? ai voie sa faci asta? costa bani? mentionez ca nu schimb...? (mai mult)
:) Nu stiti din intamplare cum as putea sa scot petele de inghetata din haine? :3 Need help.
Hey salut as vrea si eu sa stiu daca se poate, cunoasteti siteuri cu mobiliere care arata pretul si mai ieftine la cele mai frumoase, cele mai bune si cele mai multe le dau funda multumesc frumos! Have...? (mai mult)
Hello. Am o orchidee de vreo 3 luni si am observat ca de vreo 2 saptamani florile i se ofilesc si cad, iar tija parca incepe sa se usuce de la varf in jos. Am udat- o cam odata pe saptamana (asa scria...? (mai mult)
Cum pot sa imi dau seama cati metri cubi de beton intra la o placa de beton? Lungimea suprafetei este de 12 metri iar latimea de 7, 5 metri. Placa sa aiba grosimea de 15-17cm. Multumesc!
Mi s- a ars hidroforul si am nevoie de unul nou, as vrea sa stiu ce imi recomandati. Sunt in dilema daca sa iau un hidrofor cu un vas de expansiune de 44l sau de 100l. Am atasat mai jos ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!