Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Daca am tratat rosiile cu zeama bordeleza acum 4 zile de mana, pot acum sa le tratez cu Dithane M 45, pentru ca nu vad nici o schimbare frunzele stau tot rasucite si au pe partea inferioara...? (mai mult)
Salut, stiti ca mie mi s-a spart casa si mi sau furat banii si bijuteriile. Azi cand am venit de la scoala era o masina neagra cu un om de @55 ani in ea. Mama s-a uitat si a spus ca statea de 3 ore si...? (mai mult)
Se poate strica masina de spalat daca o incarcam prea putin ( in loc de 5 kg, pentru cat e construita, sapalam 1 kg de rufe sau mai putin)?
Unde pot gasi tabla striata de 1 m pe 2 m grosime de 3 mm? Stiti vreun depozit ceva? Dau Funda celui care ma ajuta sa gasesc.
Oameni care este mai mare un boschet sau un tufis?
Cine ma poate ajuta? dau funda:* cum se scoate petele de ceara si de vopsea de pe haine?
Vreau sa imi cumpar o planta! Sa o tin in camera la mine; bineinteles ca o voi tine la lumina. Ce planta colorata si frumos mirositoare as putea sa imi cumpar? Dar nici o planta uriasa nu vreau.
OFER FUNDA! Am o piscina intex mare din ceva material plastic sau cauciuc. http://www.okazii.ro/catalog/altele/altele/-piscina-supraterana-457-x-110-cadru-metalic-intex--a44169382. si cineva a aruncat...? (mai mult)
Stie cineva cum se tunde Menta?
Sal Tpu..Cat sa cer pentru o camera de 40 mp pe care i-am dat tinci? cati bani? Si Pe 35mp de tencuiala cati bani sa cer?
Cate cuie de 2, 5x60 sunt intr-o cutie de 10 kg? Aproximativ...
Am plantat niste flori de zorele,si nu stiu cand pot recolta semintele pentru productia urmatoare, mai exact cand imi dau seama ca le pot strange? funda
TPU! Pentru cei care au sau au avut magnolie: Am o magnolie de 3 ani, este inca mica. Au inceput sa ii apara niste mugurasi. Eu stiu ca magnolia infloreste dupa 3-4-5 ani, pana acum nu mi-a...? (mai mult)
Cunoaste cineva denumirea stiintifica a coniferelor comercializate in ghiveci in retelele de magazine kaufland?
Cate bucati sunt intr-un bax de polistiren expandat de 3 mm?
am un trandafir pitic in ghiveci iar timp de o saptamana am incetat sa il ud (am plecat in vacanta si fiind neglijenta, m-am gandit ca nu se va intampla nimic). cand m-am intors avea frunzele cu...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar o casa de vacanta in sarulesti gara. Ce ma sfatuiti in legatura cu tiganii de acolo
In aceasta poza e o floare cum se numeste? http://postimage.org/image/hq8ra0445/
Pot sa fac dintr-un hidrofor functionabil, un compresor? Adica sa-mi bage doar aer fara apa; pentru un pistol de vopsit vreau sa-l folosesc!
Cum pot scoate niste pete mai vechi de pe hainele copiilor? am incercat cu vanish ace si nu s-au luat stiti voi altceva?
Urgent! Cineva are o masina de spalat, care se blocheaza in trimpul spalarii, o inchide si o deshide din nou si totul e bine. Masina spala bine, posibil sa aiba calcar. Iar acum cand vrea sa spele ii...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog cum pot scoate petele de coaja de banana de pe blugi? fundita la metoda care da rezultate :*
Am pus in pamant pastarnac. dupa cae zile va rasarii?
de unde pot lua spray cu piper in bucuresti? pls, dau funda :)
Salut Tpu.Am o problema.Azi cand am bagat in priza masina de spalat a iesit o flama mare.De la ce poate fi?
Unde se gaseste ratan sau ratan artificial? Si cat costa?
Care este cel mai frumos mirositor "odorizant" de wc?
Care este cel mai eficient si bun "odorizant" de wc?
De ce se inrosesc frunzele pe partea inferioara la rasadul de rosii si se onduleaza in sus? Va multumesc.
cum o pot convinge pe mama sa-mi cumpere o masina de cusut, chiar daca eu sunt baiat dar imi place sa lucrez si sa fac hand made spune ca nu ma lasa sa-mi cumpar si spune ca...? (mai mult)
Ce SDS are MAKITA HR 4001C, si cum o comand de pe internet?
Ce se intampla cu porumbul sau cartoful de-a lungul celor 4 anotimpuri?
A folosit cineva FotoTapet de la Ambient? sau alte firme! se merita sau se degradeaza in timp?
Hello TPU, vine vara si intotdeauna am probleme cu insectele( furnici, paianjeni, gandaci...etc) E groaznic, stau la parter :) Stiti cumva ceva solutii sau ceva aparate care pot tine aceste mici insecte? (mai mult)
Cat costa 1 kg de fonta?
Am primit niște Iriși în ghiveci (au inflorit dar acum s-au uscat florile) și le-au crescut frunzele foarte lungi și stau îndoite. Are ceva dacă le mai tai puțin din frunze sa nu mai stea așa?...? (mai mult)
Salut Vreau sa stiu cum scap de furnici...:o3 Ieri seara stateam la tv si dintr-o data simt ca ma gadila ceva m-am uitat pe umar si am vazut cateva furnici...Deci sfaturi cum scap de ele.Repedee! FUNDa!? (mai mult)
As vrea sa vopsesc mobilierul din camera alb. Ce metode sugerati? Suprafata mobilei (furnirul) este din plastic, sau cum se numeste materialul acela care imita lemnul de pe mobilier. Am auzit de...? (mai mult)
Unde as putea gasi o Camelie? (stau in Ploiesti)
Ce preferati tapete sau tapete lichide sau peretii simpli dati cu coler +desen( sau fara )?
Cum se prinde trandafirul japonez?
E adevarat ca ratele lesesti nu clocesc? Imi dati niste detalii despre inmultirea lor.
In curand imi voi schimba mult camera. Am tot cautat pe net cum sa o fac dar nimic nu ma satisfacut. am vrut initial sa o fac in 2-3 culori apropriate. Dar nu vreau sa o fac roz / mov.As fii vrut sa o...? (mai mult)
Caut ceva cu care sa se poata repara aragazurile atunci cand le sare vopseaua si sa nu mai rugineasca (cel mai bun raspuns primeste panglica).
Cum pot transforma o camera de 23mp in 2 camere locuibile? sunt curios ce idei va vin ca mie nu-mi vine nici una.si binenteles va primi fundita
Am primit cadou Craciunita ( floarea care in timpul Carciunului isi face frunzele rosii) si a stat inflorita cat a stat iar dupa s-a uscat. Am taiat partile uscate si au ramas cele verzi. De curand...? (mai mult)
Hristos a inviat! Cat costa montajul:-gresiei si faiantei in baie -parchetului in bucatarie ...? (mai mult)
Hristos a inviat! Dati-mi si mie niste site-uri cu mobila, modele mai multe as dori. Dau funda! Multumesc
Hei TPU stiti cumva cat costa o capra alpina franceza dau funda si vot plz ajutor
Stie cineva daca paint zoom este bun de ceva? As dori sa cumpar unul dar nu vreau sa dau banii degeaba pe el :d
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
badriel întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)