Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Garsoniera confort 3 are baie comuna?
Buna! Am un frigider arctic cam de 3 ani cam asa \; http://s1.emagst.ro/poze/32/img177254-19052011111423_350x350c_nl21.jpg recent a fost reparat, si repus in functiune dupa ce s`a spart ceva, nu...? (mai mult)
ajutati-ma va rog dau funda! Cum se numesc felul de adidasi din poza urmatoare http://www.mygarage.ro/attachments/cafenea/82584d1265568018-pasiunea-pentru-adidasi-trak-x-nike-dunk-high-running-man-2.jpg...? (mai mult)
Bună, mi-am cumpărat de curând un bonsai Ficus Ginseng și are niște musculițe mici, albe pe suprafața pământului si câteodată mai vad și în jurul frunzelor.Cum pot sa scap de ele? Merci
Cum se numeste aceasta floare? http://i.imgur.com/szYNk.jpg
Funda! Urgent! Am nevoie de cineva cu bormasina pentru a-mi face 3 gauri speciale pentru balamalele sifonierului (mi s-a rupt usa :(). Targoviste.
Salut TPU-tistilor! Azi vin cu o intrebare poate " nesimtita " : pretul unei case facute de la zero. Doresc sa-mi aproximati d-voastra cam la ce pret ajunge o asemenea casa tinand cont de urmatoarele : -...? (mai mult)
Salut Am si eu o intrebare. cat consuma un aer conditionat? pentru ca am multe "certuri" daca le pot spune asa, cu tata, face scandal ca, consuma mult aerul si ca etc :)) cu cat poti platii mai...? (mai mult)
Cum pot face racoare in dormitor fara aer conditionat sau ventilator? Va rog sa ma ajutati ca nu mai suport caldura... Precizez am geamurile inchise de ieri.
Care sunt cele mai bune firme de asigurari pentru asigurarea obligatorie a locuintei, care in cele 20 de euro ofera si asigurare contra incendiilor si inundarii cu apa a vecinilor? Am auzit ca pe 15 ar...? (mai mult)
Hey! trebuie sa-mi vopsesc camera... dar mobila ramane aceeasi:(:(:(cum sa-mi fac mobila mai frumoasa:)(biroul si dulapurile cu haine)
Hey! trebuie sa-mi vopsesc camera... dar mobila ramane aceeasi:(:(ce pot sa fac ca sa para mai faina mobila?
Unde gasesc parchet laminat la preturi avantajoase cu transport gratuit si montaj la pret avantajos? cel mai bun raspuns primeste o fundita :D
Lucrurile stau cam asa: Am o sala de sport de 168 mp adica destul de uriasa, si as fi interesat de un sistem de incalzire pe care sa il pun in practica pana la iarna. Ce imi recomandati? - Panouri solare;...? (mai mult)
Hey, TPU! Am o problema cu canapeaua si fotoliile mele: datorita faptului ca au culori deschise s-au murdarit destul de mult si le sta tare urat. Am incercat sa le curat cu BioCarpet, insa n-am vazut...? (mai mult)
:) Stiu ca o sa vi se para ciudatica intrebarea dar... Ce mod de a scapa cel mai bine de furnicile din casa stiti? Fundita + vot celui mai bun raspuns, iar celelalte vot doar daca corespund? (mai mult)
Acesta e cadoul perfect pentru copilul tau si nu numai! Este cineva interesat? Vand origami modulare(3d) exceptionale cu preturi incepand de la 1 ron. Modele: catei, pisici, hello kitty, iepurasi,...? (mai mult)
De unde pot cumpara accesori pentru sea-monkeys stiti voi mancare, purificator...etc? plz dau funda
Vreau sa-mi fac o casa mai mica, locuibila de 4 persoane.Stie cineva un proiectant mai bun si mai ieftin? dau FUNDA celor care ma ajuta! multumesc
Dati-mi cateva idei cum sa imi decorez camera repede va rog pliz
Vreau sa imi cumpar un aparat de deshidratat fructe si legume de la Kaufland - se numeste Superior. Are cineva, merita banii? Multumesc.
Heii! 1.Cam cat coste amenajarea unei mansarde? 2. Poze cu mansarde triunghiulare amenjate(tavanul este in forma triunghiulara). Funda+vot
Aveti probleme cu cresterea pomilor si legumelor? Recolta dumneavoastra a scazut? Daca da puteti folosii produsele de aici: http://fertcomplex.blogspot.com
Vreau sa-mi fac o mica pescarie...insa nu am apa curgatoare sau izvor, dar am o fantana din care pompez apa, Am nevoie de niste sfaturi, cum sa incep? oare merge daca nu am apa curgatoare? si? (mai mult)
Ce floare credeti ca va reprezinta? De ce?
Care e cea mai frumoasa floare de pe pamant? link :*:* funda :X:X
Va rog ma puteti ajuta. Are un prieten probleme cu gandacii de bucatarie. A dat cu spray K300 si nu mai stiu ce. Dar ei tot mai sunt. Plzz spuneti-mi si ce ii zic ca sa scape de ei. Dau funda.;)
Am si eu o intrebare:de cateva zile mancarea pe care o depozitez in frigider are un gust ciudat, cred eu de freon. Am facut curat in frigider, am spalat, dar tot asa e. I-am schimbat si temperatura...? (mai mult)
Cine imi spune cum se cheama gainile astea: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://images03.olx.ro/ui/7/50/56/1284728488_97374456_7-Paunitineri-maturi-si-oua-gaini-Brahma-Cochinchina-1284728488.jpg&...? (mai mult)
Buna Tuturor! am si eu o intrebare: Frezile ies si anul urmator sau se scot bulbii toamna? Cel mai rapid raspuns primeste Funda + Vot!
Cum se numeste aceasta floare, am nevoie urgenta dau Funda (apasati pe link pentru a vedea poza) http://i.imgur.com/SidUj.jpg
Cum se uda placa de ciment?
Cine uraste ciobanestii germani de 5 luni?:))
Stie cineva cum pot sa dezlipesc niste etichete sau abtibilduri de pe mobila usor? si fara sa stric mobila sau sa ma chinui mult.thx:* funda
Cum pot sa invat un ciobanesc german de 5 luni sa nu stea intr-un loc anume? de exemplu sa nu stea in usa sau printre picioare?
Cat timp se plimba un ciobanesc german de 5 luni pe zi?
De cate ori se spala un ciobanesc german de5 luni pe saptamana sau pe luna? stau la curte, cu pavaj
Cum pot sa ii dezvolt cainelui meu musculatura este ciobanesc german mascul 5 luni?
Cum pot sa ii dezvolt cainelui meu musculatura este ciobanesc german mascul 5 luni
Ce metal conduce mai repede caldura? cupru fier sau aluminiu? Dau funda :)
Hey, TPU, am cumparat primavara niste pomi, intrebarea este, trebuie tunsi si vara?
Buna TPU...Am 14 ani, vreau sa imi schimb mobila, sa schimb totul in camera mea:P As vrea sa stiu cum sa fac pentru ca imi place foarte mult rozul neon, negru, alb, verde fosforescent. Vreau sa am? (mai mult)
Mi-a amortit piciorul si simt ca niste ace in zona aceea. Cum pot face ca sa imi treaca mai repede? Dau fundita pentru cel mai bun raspuns! Stiu ca nu se potriveste categoria! Dar sare in ori...? (mai mult)
Florarie online cu trandafiri negri, stie cineva? dau funda.
All vreau sa fac o surpriza alor mei cu o ciorba de perisoare:))Vreau si eu reteta :*cel mai bun rasp fundita+vott":*mersi
M-am ars ca bec d lumina rece? deci ma suism in pat si am pus mina pie bec, care bate in lumina RECE, si ma ARS, cum vine asta?! stie krva un sp1tal aproapre de broshteni? pupici :**
Ce pot face cu televizorul vechi? L-am inlocuit cu un LCD si am nevoie de spatiu. Este 100% functional desi este foarte vechi. Pe net nu pot sa il pun la vanzare pentru ca e foarte greu si nu as putea sa...? (mai mult)
Se poate aplica tencuiala decorativa de exterior pe o suprafata data cu vopsea lavabila normala?
Ciao cine stie sa-mi raspunda la o intrebare? cum fac sa sterg pete de ulei de pe gresie?
Stiti in Iasi magazine de mobila in care se pot gasi birouri directoriale? Ma refer la acele birouri impunatoare din lemn masiv sau MDF sau poate chiar si un PAL de calitate, nu toate prostiile care se...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!