Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Cum scap de soareci? Cat mai repede.
FUNDA+VOT Dupa constructia unei case la rosu care este urmatoarea etapa? puteti lasa si un link
Mi-am spalat un hanorac si l-am uscat langa un calorifer incins. Rezultatul e ca s-a scorojit si decolorat pe alocuri. Din cate stiu pe la tv fac reclama la detergenti ce ajuta hainele sa isi recapete...? (mai mult)
cum se fac oule acelea cu frunze pe care le pui(oua foarte fierbinti si pui o frunza peste el)intr-un ciorap. Ouale acelea cu model.As vrea sa imi raspunda Brigaela ori Leguitoarea.Toate raspunsurile...? (mai mult)
am si eu 2 intrebari! Va rog sa ma ajutati rapid am nevoie 1. Cat este 1 metru cub de beton in metri liniari? 2. Cum este mai avantajos : Betonul turnat manual sau CIFA? [Cu care ies mai ieftin?] Va...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog cit tinp gisca cloceste ouale pine ies bobocii? dau funda
vreau si eu sa stiu daca ingrasamantul de sol poate fi pus si pe sol uscat sau doar pe unul ud. Multumesc anticipat.
Am tricouri cu litere(sau desene) din cauciuc(cred) scrise pe ele; cum se pot spala la masina de spalat fara ca acele desene sa dispara(am spalat unul, si s-a dus un pic din desen, nu mult, dar totusi...? (mai mult)
Am si eu o intrebare :) Ash vrea sa'mi decorez camera daca se poate manual. Mi se pare cam goala. Ati putea sa 'mi dati si mie va rog frumos idei si siteuri cu mobila pentru adolescenti? Va multumesc...? (mai mult)
Cata hrana ar trebui sa ii dau la un ciobanesc german?
Daca ati avea un catel, cum l-ati numi?
Sall all :D. cine imi zice si mie cum sa scot petele de ceara de pe blugii :((((;;)? si de pe adidasi.(sunt dintr`un fel de piele intoarsa si am o pata de ceara fix in bot :D:))) [FUNDAAA]
Am o mare problema cu camera mea, astazi am dat cu aspiratorul si aveam niste furnici am crezut ca dupa ce voi da cu astiratorul vor disparea dar m-am inselat.Cum sa scap de ele, fara spreiuri...? (mai mult)
Va rog frumos, unde gasesc un minibar in forma de chitara, glob pamantesc, sau alte forme.(suport pentru sticle, pahare.) Vreau sa fac cadou cuiva.nu conteaza pretul:) cine ma poate ajuta cu un link...? (mai mult)
Unde as putea gasi fotolii gogosar? As vrea in Targoviste. dar merge si in Bucuresti
Cum se intretin magnoliile? PS: Dati-mi link va rog. FUNDA MARE
De curând am achiziţionat bulbi de frezie. Ce fel de ghiveci şi pământ este indicat să folosesc pentru a cultiva floarea într-un balcon închis, cu orientare spre apus?
Cam cat de lata ar trebui sa fie plinta in bucatarie? Cum e mai estetic? O plinta mai lata sau una mai ingusta. Fundita!:)
Vreau sa imi pictez ceva pe peretii din camera mea.Am 15 ani si vreau niste sugestii, niste combinatii de culori luand in vedere ca mobilierul are culoare maro-roscat.Cu ce pot sa pictez(cu lavabila sau...? (mai mult)
ma intereseaza cat costa sa inchid un balcon cu termopan, cel mai ieftin si de proasta calitate... pentru ca am inauntru de pvc cu 5 camere si pun doar pentru aspect... un pret estimativ? multumesc.? (mai mult)
Problema mea se numeste Loctite Super Bond (lipici lichid) si printr-un accident nefericit a ajuns pe canapeaua mea rosie. Au ramas 3 pete de toata frumusetea fix in mijlocul canapelei. Are cineva vreo...? (mai mult)
Stie cineva cum programez masina automata CANDY 125 CTD tempo logic. nu am cartea ei ca am primit. o.
Cum pot sa scot petele de coca-cola de pe perete? Mentionez ca nu e dat cu var lavabil :(
In cada mea a baltit foarte mult timp apa si acum se vede super aiurea e ca si cau ar avea piatra si are o culoare crem urata cu ce as putea sa o curat? app...produsele din comert nu prea au mai dat roade,? (mai mult)
Am auzit pe la discovery channel cum ca lalelele erau, acum cateva sute de ani, atat de valoroase incat aveau echivalent in aur(in Olanda)... Mai stiti cumva detalii sau curiozitati despre olandezi? (mai mult)
Incate zile incolteste graul. deci daca l-am pus ieri sambata cand are frunzulitele sidicaye alea verzi raspuns rapid urgent plz dau funda nu o cereti
M-ar interesa niste site-uri cu bazine pentru pesti de exterior ( curte) sa vad preturi/marimi :) dau funda :) sau cum se mai poate face :)
Am peretii mov si vreau sa desenez ceva pe ei dar nu stiu ce.Idei? Daca se poate si cu poze. Cea mai buna idee primeste funda.
Stiti vreun site unde sa-mi explice cum se face un suport de agatat pe perete pe care sa pun un ghiveci mic cu o floare ca nu gasesc? Poate fi si in engleza.Sau daca stiti din ce as putea face si cum ceva...? (mai mult)
Draga TPU! Eu am un birou si pe birou am calculatorul si pana acum am tinut mausu pe birou dar nu mi-am luat un mauspad si masa mi s-a stricat din culoarea aceea stil lemn sa facut alba si zici cai tocita!...? (mai mult)
Am un neon in baie care nu se aprinde complet, am verificat starteru. E stricat de tot? Ce pot sa ai fac?
Cine ma poate ajuta si pe mine cu informatii despre pomicultura? sau daca stiti vreun forum unde as putea sa pun m ai multe intrebari despre domeniul acesta? ma intereseaza cam tot ce se face pentru ingrijirea...? (mai mult)
Cum pot sa-mi incarc imprimanta(mentionez ca este multifunctionala sise numeste:"HP DESKJET 3050") cu seringa? Funda la cel mai bun raspuns si la cel mai detaliat.
Stie cineva numele firmei care are in hypermarketuri jaluzele verticale? Stiu ca sunt in Praktiker, Selgros, Kaufland etc. jaluzele verticale, si nu stiu numele firmei scris pe cutie/pachet. Are cineva...? (mai mult)
cum se numeste acel instrument, precum un liniar, cu un mic recipient de apa in mijloc (cu o bula de aer)? E folosita pentru a determina suprafete orizontale drepte
Stau in sector 3 al capitalei si vreau sa platesc asigurarea de sanatate dar vreau sa platesc in sectorul meu. Se poate plati in sec meu sau neaparat trebuie sa ajung la casa de asigurari sanatate ...? (mai mult)
Am o tava pentru tort dintr-un materian antiaderent, iar eticheta i-a fost bine lipita in cercul interior. Cum as putea sa o dezlipesc fara sa zgarii tigaia in interior? am incercat cu un betisor de lemn,...? (mai mult)
Izolatia de pe acoperisul blocului a crapat in vreo doua locuri si, pe acolo, se infiltreaza apa atunci cand ploua. Stie cineva cu ce as putea umple crapaturile alea ca sa rezolv problema? Daca se poate,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre rasa Pitbull?
Cum se poate face folosirea de curent continuu pentru iluminarea in casa? SI inca ceva, invertoarele care transforma curentul continuu in curent alternativ au putere de a oferi necesarul de curent alternativ...? (mai mult)
Ce categorie de pamint este bun pentru cultura de ceapa si cartofi?
Buna Tpu...Am si eu o intrebare...:d Cati litri de lavabila intra la un metru patrat? Dar amorsa? :|
exista vreo masina de spalat care sa spele mai putine minute decat programele presetate de fabricant?
Pt cei care folosesc robot de bucatarie, poate sa-mi spuna cineva ce rol are functia Pulse? cum se foloseste? Am un robot Sinbo si nu scrie nimic referitor la aceasta functie in manualul de instructiuni....? (mai mult)
Ajutorrr! Mi-am distrus biroul de la calculator varsand din greseala acetona pe el. Am sters imediat si s-a luat lacul de pe el si s-a ajuns la placaj. Ceva idei cum sa repar prostia facuta?
Vreau sa imi cumpar un sistem. dar nu stiu prea multe in acest domeniu, la ce ar trebui sa ma uit? Adica, vreau sa fie cat mai bun, sa se auda bine, daca puteti sa imi da-ti niste link-uri ceva...? (mai mult)
Vreau sa-mi cumpar o pusca cu aer (vazdusca) nu stiu cit costa. Daca cineva stie acproximativ spuneti-mi va rog.
Buna all! Vreau sa cumpar o pereche de iepuri. sunt din barcanesti aproape de ploiesti si as dori o pereche sau o femela... daca cunoasteti pe cineva serios care are si vinde nu conteaza poate sa fie pui? (mai mult)
Buna fetelor stie cineva ceva despre cei de la www.magazin-mobila.com. Am o prietena care si-a cumparat mobila de bucatarie arata bine pretul e foarte bun, dar parca as mai vrea o parere. P. S. sau poate...? (mai mult)
Http://mobilasistil.blogspot.com cum vi se pare? vreau si eu o parere
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?