Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Cum asi putea sa readuc la viata florile(muscate si petuni)dupa o ploaie in crea a dat gheata? pe net nu gasesc mare lucru FUNDA!:)
Sall ca parere aveti despre ozzman? Yo unul il cred prefacut.
Care ii planta care creste iarna da doar iarna cu radacina in sus?:D Plss spune-timi;;). Fundaa mare:D
am o intrebare, eu vreau sa imi fac camera verde pentru ca am auzit ca e o culoare f buna pentru ca te linisteste, te calmeaza si e culoarea vegetatiei, ar arata bine? Si ce nuanta vreau, nu...? (mai mult)
Puteti sa imi dati niste site-uri cu scaune rotitoare pentru birou... v-as da fundissa dar nu stiu cum.
Stau in apartament de bloc, am pus termopan de sus pana jos, am vrut sa imi pun jaluzele verticale, ce imi recomandati? camera e galben lamaiu, am inteles ca jaluzele verticale sunt mai office, am...? (mai mult)
Am in jur de 100 pachete de tigari goale. M-am gandit sa fac construiesc ceva din ele pentru a imi decora camera. Ce imi recomandati?
Unde pot gasi in PLOIESTI o saltea gonflabila din aceea pentru o persoana dar saltea de dormit si gonflabila nu saltea normala nu de plaja :D si va rog sa imi spuneti la ce magazin? MERCI!
Cine stie un adeziv bun de lipit bca si cati m2poti lipi cu un sac?
Vreau sa imi creasca fundul, ce sa fac?
Ce site`uri stiti cu modele de perdele din astea mai moderne? Fundita cele mai interesant! Ms.
Sautare natiune, am si eu o dilema urgenta ce preturi se practica in Italia pentru constructia de case[ la metru patrat] merci fain dau funda
Ce culoare as putea folosi pentru peretii din living daca mobila are culoare wenge, parchetul e tot inchis la culoare?
Ce lavabil imi recomandati, vreau sa zugravesc o data la 10 ani nu in fiecare an, anul trecut am folosit danke si lasa de dorit, recunosc a fost cam ieftin, igrasie cum atingeam peretele cum lasa urme,...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor:-s.As vrea sa´mi decorez camera, dar n´am inspiratie:-S. E foarte goala, am doar patul, biroul, si un dulap:|. As vrea sa fie mai primitoare.Ps:Sunt fata si am 16 ani:). Sugestii?;...? (mai mult)
Am cateva haine pe care nu le pot spala la masina de spalat si trebuie sa le spal la mana. Am si eu o intrebare: ce detergent manual care sa miroase foaaarte bine si al carui miros sa ramana in haine dupa...? (mai mult)
:D Care sunt cele mai bune pastile de tantari :D?
Buna fetelor, va rog tare mult sa-mi spuna cineva da ca mopul H2O cu abur e bun de ceva si daca se merita sa dai banii pe el.
Imi dati va rog niste idei de ornamente de camera? P. S: Impart camera cu sora mea mai mare. Dar mai am un fel de birou pe care vreau sa-l decorez dar nu stiu cum. Apropo peretii camerei sunt albi:|...? (mai mult)
Am o problema.Am o rochita la care tin, mult, e practica si nu am mai vazut asa ceva pina acum. Din pacate atunci cind am calcat-o am topit-o cu fierul dar nu se vede tare, nu vreau sa o arunc ca mii...? (mai mult)
Cum pot improviza un dozator plutitor pentru pentru piscina gonflabila? Am cumparat deja pastile de clor dar n-am dozator.Multumesc anticipat!
Stie cineva cat costa sa renovezi total un apartament? Cu tot cu manopera si materiale etc! Vreau un raspuns concret din experienta recenta! Dau Fundita!
Imi putetzy da niste idei de decorat camera? vreau sa o mai inveselesc :X:x:x
Va rog frumos sa imi dati si mie site-uri unde pot gasi modele de decorat baia, culori aranjare, modele de faianta si gresie ce va place! e urgent! multumesc
As dori sa stiu si eu zonele din romania in care apar Trufele... am gasit ca apar in zonele de munte, deal etc. dar vreau sa sa stiu sate comune etc... Multumesc!
Care este cel mai rezistent si durabil gazon natural?
Rog mult, cu ce sa distrug vampirii de tantari? Multumesc.
Ce fac daca am iepuri cu ulcior la ochi?
Va rog sa ma ajutati. Un metru cub de boltar cu dimensiunea de 20 cm-latime, 25 cm-inaltime, 60 cm-lungime, cati metri patrati de zid rezulta?
Cu ce se curata acetona de pe canapea de piele?
Am ales categoria asta pentru ca nu stiam unde se incadreaza dorinta mea:). Oricum as vrea sa-mi dati exemple de modele pe care le-as putea face pe un tort. Mai e putin pana la ziua surorii mele si...? (mai mult)
Cum scap de gazulitele din ghivecele de flori am schimbat pamantul am pus pamant din comert?
Primele 2 comenzi livrate, cu pozele produselor realizate in sediul Floria. Asa arata pe bune! http://floria.ro/buchet-de-19-trandafiri-albi si http://floria.ro/buchet-de-5-trandafiri-rosii
am o femela de guppy, , gravida" si dimineata am vazut ca sta la fundul apei singura pe pietre, s-ar putea sa dea pestisori acum; ; ):D:), puteti sa-mi raspundeti si pE:ama_candy_lollypop@yahoo.com astept? (mai mult)
Se poate construi cosul unei sobe din placi de ghips carton rezistent la foc(roz), partea superioara, de deasupra acoperisului, urmand a fi armata si apoi tencuita?
Imi renovez camera si am nevoie de niste idei. Va rog mult.
Maine e sarbatoare, Sf. Ilie, credeti ca e pacat daca imi fac curat in camera? multumesc
Buna cine ma poate ajuta cu pesti meu am 2 beta 1 femela si unmascul, guppy si ceva pesty portocali da nu xifo am uitat cum ii cheama in fine am scos masculul beta si daca las femele beta uin acvariu cu...? (mai mult)
De unde as putea cumpara colorant alimentar? Cam cat ar costa o sticluta sau un pliculet?
Pe ce dau ca sa'mi fac prieteni pe site'ul acesta?
Salutare. Am nevoie de cutii cu capac, asemenea celor in care se vand papucii sau cum sunt cele de cadouri. Problema este ca am nevoie deocamdata doar de cateva. Unde pot sa gasesc asa ceva de cumparat?...? (mai mult)
Stie cineva de unde as putea sa cumpar online seminte de Tuia(Tuja) si plante exotice? Nu gasesc pe google:D
Hey! L-am intrebat pe tata daca pot sa-mi re-decorez camera, si mi-a spus ca da. Mi-am gandit un plan, numai ca s-au ivit cateva probleme. Iata planul meu; -peretii camerei mele sunt albi, si vreau...? (mai mult)
am si eu o intrebare la care ma tot gandesc de ceva vreme.Am mai vazut aceasta intrebare dar nu era pusa corect si nici raspunsurile nu erau la obiect. Cat costa sa ridici o casa de la 0 pe...? (mai mult)
Am dat cu acetona pe geamul cuvei de la masina de spalat rufe, in ideea sa sterg doua picaturi de oja care s-au prelins acolo. Am facut mai mult rau, mi-a ramas o pata mare, de toata frumusetea,...? (mai mult)
Salutari, eu si parinti mei redecoram casa si as vrea sa imi dati un site cu redecorari de camere de prefrat (camera, copil, apartament) L:3 / l:2 Multumesc!
Am o problema cu gazonul! Se usuca in parcele mici(cca 50cm/50)si se usuca si firele care sunt aproape de pamant, se rareste destul de mult! I-am dat ingrasamant(azotat de amoniu), am udat-o...? (mai mult)
Stie candva niste jocuri gen champions online? :D
Se poate schimba yala de la usa metalica? :-s
In ce oras al Europei ai vrea sa stai? De ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian004 întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!