Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 31 Iulie 2025 sunt:
Credeti ca merg o pereche de pantaloni scurti albi, o ie alba si o vesta lunga de nivelul pantalonilor[culoare: bej, maro-deschis] cu o pereche de cizme bej, galbene de vara cu o palarie neagra:-s...? (mai mult)
Buna! Stie cineva cu ce se pot scoate petele de corector alb de pe o camasa neagra?:> :D Dau funda;;) mersii :x
Nu v-ati saturat de locuit la bloc?
Cat costa sa-mi fac un dulap la comanda? De la ce suma (suma totala) incep preturile? Fundita.
Mi-a cumparat mama o floricica, sa o ingrijesc. Am 9 ani si nu stiu cum se prea ingrijeste. Stiu ca trebuie sa i dai apa, sa o tii afara, si sa i aferi "dragoste". Dar in rest ce trebuie sa...? (mai mult)
Unde pot gasi spray cu aer comprimat? Sunt din Buzau si am cautat deja la Kaufland si Praktiker...
Am si eu o intrebare aveti idee cam cat ar costa o casa la tara in provincie?
Hellppppppppp! Imi poate spune cineva cate autofiletante trebuiesc si cum se monteaza acestea la tigla metalica?!? Poate imi puteti da cateva poze cat mai explicite, explicatii sau instructiuni/ghid...? (mai mult)
As vrea sa stiu cit costa o casa modulara? cum se face?
Am o problema -zic eu- bizara... De cateva luni incoace, noaptea, in baie isi fac aparitia niste gandaci negri si mari. Nu au pe unde sa intre decat prin scurgerea de la vana deoarece alte gauri nu am? (mai mult)
Cum as putea scoate mirosul de vechi, de naftalina, de acru, dintr-un dulap de lemn masiv foarte vechi? E atit de puternic mirosul, incat ma ustura ochii daca deschid usile. Miroase toata...? (mai mult)
Stie cineva unde pot, sa fac analize la alcool (tuica) la concentratia de cupru, plumb etc. in alcool, in Bucuresti
As vrea si eu sa fac o prajitura simpla cu ciocolata... si nu am idee cam ce as putea face... care stie vreo reteta nu ezitati sa imi ziceti.:* dau fundita pentru cea mai buna;;)
Stie cineva niste site-uri pe care poti decora casa? Pentru fiecare camera si nu doar peretii si podeaua. Vreua un site pe care poti vedea diferite modele de movila, mese, paturi si sa alef eu locul unde...? (mai mult)
De ce se inegresc rosiile in solar[frunzele si tulpina] si cu ce se trateaza? Eu le-am stropit cu zeama bordeleza 10%, e bine?
Insist cu intrebarea mea de ieri deoarece inca nu am primit un raspuns concret! cat m-ar costa sa fac structura unei case de 150mp, 80mp parter si 70mp etaj, la parter bucatarie baie salon, etaj 2 dormitoare...? (mai mult)
Hei! Stiu ca exista o metoda de a inrinde rufele pe sarma... dar nu stiu care e aceea. Era ceva dupa marime, culoare...numai stiu. Voi stiti? Spuneti-mi si mie dupa ce criterii se intind rufele pe sarma.? (mai mult)
As vrea sa plantez gazon in gradina. Sugestii, idei, preturi? (Bucuresti ). Multumesc!
Heii! Am mobila albastra, cu ce culoare sa`mi fac peretzii?
A folosit cineva mingea care spala hainele, fara detergent? Sau a inventat cineva masina de spalat fara detergent si fara haine? sau masina de spalat bani, fara detergent?
O intrebare pentru cei care ingrijesc orhidee: imi cad boboci de pe tulpina care poate fi cauza?
Mie imi place sa plantez fasole :D ( stiu ca e un pic stupid dar...) mi-a placut inca din clasele mici si, vreau sa stiu, daca creste daca sunt fasole albe? eu am plantat doar pestrite si nu stiu... fundita? (mai mult)
Ce produs de curatat aragazul folositi? eu folosesc cillit beng si axion dar nu mai face fata. parintii mei fac frpturii iar eu frec mereu. ce produs de curatat folositi la aragaz sa il faceti luna?
Vreau sa fac niste prajituri foarte foarte usoare si care nu necesita multe ingrediente(am 11 ani, deci sa fie usoare)Pls! Fundaaaaaaaaaa~!@#$%^&*()!
Am vatut la o colega o planta drakutza si nu stiu cum o chema.Esta mica de 5cm si este ca un tufis si face niste bobite mici si portocali. Daca mi-ati putea si niste linkuri ar fi ideeal. Dau fundita!:) ...? (mai mult)
Oare de ce se innegresc frunzele la varfurile rosiilor? Ce trebuie sa fac?
Puteti sa imi dati si mie cat mai multe exemple despre cum se poate sterge o oglinda. Cu ce solutie, cu ce material, in ce sens etc. in pasi. ( Pasi in stergerea unei oglinzi: 1..., 2...). Multumesc,? (mai mult)
Ce combinatii de culori pentru peretii casei stiti? si inauntru si afara...:) thx:X:X:X:*
Am niste pui de gaina care au inceput sa se manance intre ei; adica toti se intorc impotriva unuia si incep sa-l mamance pe sub aripioare. Ce sa fac ca sa nu se mai intample asta?
Stiti cumva cum pot sa cumpar un place (din Twinity) cu globals?
de la ce magazine se pot cumpara produse de ingrijit piscina? Dau funda
Hi... dati-mi si mie plz niste modele de desing pentru toate camerele unei case...:D thx:*funda
Daca am 1 m3 de beton preparat, cati m2 pot sa acopar
Cu ce se pot scoate petele de spumant de pe perete[var lavabil]. Am dat numai cu apa dar nu se duce
Stiie cineva, cu ce solutie pot spoi un cazan din cupru, multumesc
Hey va rog sa imi spuneti ce culori pentru urmatoarele camere s-ar potrivi: bucatarie- camera de zi- hol- sufragerie- camera simpla(3 camere simple, plz diferite culori) o camera de zi mai mare(la...? (mai mult)
Ce culoare as putea pune faianta in baie ca se fie luminat?
Ce insecticid imi recomandati ( ceva cu care sa scap de daunatori ) pentru miriabilis jalapa
Cum imulesc trandafiri?
Cum inmultesc trandafirii?
Cat imp dureaza pana se maturizeaza crimul imperial?
Am un pomelo destul de mare(la ghiveci-pomul), stie cineva dc se pot altoi? Daca da, unde?
A crescut cineva in ghiveci, pe balcon planta cu nume de Arbore de matase? Am primit 3 puisori iesiti din samanta si nu stiu cum sa-i intretin...am citit pe net, dar informatiile sunt pentru planta,? (mai mult)
Am nevoie de niste linkuri cu modele de -Living -dormitor -terasa -sala de fitnes -hol -baie si tot ce cuprinde in general o casa nu ma intereseaza cum este decorata ci culoarea peretilor, ce...? (mai mult)
Stie cineva cat este o chirie in cluj la un apartament cu doua camere in cartiere noi in: Floresti, Manastur sau alte zone din cluj dar nu chiar in centru?
Ce procesor suporta o placa Nvidia Geforce 6200?
Cum pot scapa de musculitele albe de pe plante? (in cazul meu se afla sub frunzele de menta ) (decis e bun daca da de unde se poate cumpara)
Cit platiti la lumina lunar daca aveti aer conditionat la 4 camere?
as avea si eu nevoie de ajutor.Anul trecut mi-am cumparat o piscina si e destul de mare.Problema este ca intr-o saptamana apar algele si trebuie sa schimb apa.Nu imi permit sa schimb apa in fiecare...? (mai mult)
Exista cladiri de locuinte mai inalte de 10 etaje in Romania?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MAteiLaAjutat întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
Florentin96 întreabă:
Bossu000918 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!