Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Am vazut cum trecea o umbra neagra din camera binicii pana la sufragerie. Nu era din familia mea si nu a intrat nimeni in casa. Ce sa fac?
Va rog, are cineva dintre utilizatorii TPU ananas, cum ati procedat sa-l imultiti si intretineti?
Vand insecticide erbicide pret de criza botosani tel 0748063643
Cine are pui de flori de ghiveci? ador florile dar nu le pot cumpara dau fundita pentru cine mi aduce maine la birou pui de flori
Pe hi5 la stare sau status ce o fi ala unde scrie ce faci acum maine plec in excursie de 2 saptamani si ce sa scriu acolo dati-mi niste idei gen: nici nu o sa ma distrez adio dar ramai...? (mai mult)
Eu am Rottweiler si vreau sa imi pun bazinul dar mi frica ca il va sparge pentru ca are doar un 1 an si noh. Unde as putea sa il leg sau sa-l tin? Plzz ajutati-ma. Dau fundita:)
Ce flori sunt potrivite pentru gradina personala?
Salutare, stie careva cum se leaga rosiile si cum se copilesc? Am facut la inceputul anului un solar si acum, ca rosiile au crescut trebuiesc copilite si legate si nu prea ma descurc mai ales la virfuri....? (mai mult)
Locuiesc cu parintii si in contractul de vanzare-cumparare nu sunt trecut. Am 21 de ani si intrebarea mea este daca la decesul lor eu voi plati succesiunea si daca voi plati mai mult daca nu apar in contract!...? (mai mult)
Unde pot afla mai multe despre mecanismul unui tractor?
Mai mult pentru fete:ce parere aveti despre baieti ce poarta ochelari? raspuns repede va rog!
v-a plac pantofii din imaginea a-5-a din galeria aceasta? http://www.acasatv.ro/moda/kitsch-sau-arta-incaltari-ciudate-demne-poate-doar-de-lady-gaga-galerie-foto.html aia gri, cun tot cu pantaloni,...? (mai mult)
Care este perioada de inflorire a petuniilor curgatoare! Pana in ce luna au flori?
Se pot usca florile, altele decat trandafirii si cele de pai? Cum?
As vrea sa-mi cumpar un balansoar, dar n-am gasit nimic sa-mi placa. Voi pe unde ati vazut balansoare?
Ce credeti ca femelele sau masculi se ataseaza mai rapid de tine? [ma refer la cateo]
O doamne ce fa fac eu trebuie azi sa es la o plimbare cu colegiii si tata ma pune sa stau acasa nu-mi da voie nicaieri ce sa fac?
Neata! Am si eu o problema! Am primit cam acum 2 luni o begonie inflorita, si am lasat-o in ghiveciul acela nu am mutat-o, acum se usuca florile si da altele dar nusj dc puterzesc tulpinele cam de la...? (mai mult)
In culoare se vopseste casa daca geamurile sunt albe termopan?
Cum se ingrijesc florile de camera, vara cand e cald, sa nu se ofileasca?
Salutare oameni. Puteti sa-mi spuneti va rog care este principiul de functionare al unui hidrofor?
Salutare oameni.Puteti sa-mi spuneti va rog care este principiul de functionare al unui hidrofor?
Cum dai raspunsuri sau pui intrebare pe anonim :)) ca nu stiu
Cum diferentiez masculul de femela la caini?
Cum stiu daca este casa mea bantuita?
Sall. mama mea este in italia iar eu stau cu tatal meu... el este cam obosit si nu este mancare:(ce sa fac? ce fel de mancare? in afara de cartofi prajiti ca am facut azi dimineata! va rog sa-mi dati si? (mai mult)
Cand se coc aceste fructe http://i1.tinypic.com/85uxh1f.png?
Cum se ingrijeste sunatoarea?
Bun deci vreau sa va cer parerea voastra...am 15ani, am un prieten cu 8ani mai mare ca mine.care ma iubeste si pe care il iubesc.credeti ca va avea succes aceasta relatie? alta intrebare ar fi:Credeti? (mai mult)
stau la bloc si as vrea tare mult sa imi plantez rosii in ghiveci de unde sa pot lua samanta in afara de piata cum se lasa? si cum se ingrijeste rasadul?
am un trandafir japonezcum sa-l ingrijesc i merge foarte bine in fata jeamului nu sa ofilit vreo data daca il scot pe balcon i va merge bine? cum sa-l ingrijesc?
Stiti pe cineva care inchiriaza casa? Nu neaparat la bloc:* (din Bucuresti)
Cum pot sa fac sa nu mai merg la scoala?
Sall sunt georgy si de cand mi-am instalat calculatorul nu merge sunetul ce sa fac l-am instalat sunetul dar nu merge inmi poate spune cine mersi multttttt
Unde v-ar place sa stati mai mult la casa sau la bloc si de ce?
Cat costa o oglinda cu lungimea de 129 de cm si latimea de 29 cm?:-? imi trebuie urgent:D macar aproximativ:d
Cum te fura administratorul blocului? http://www.urbaniulian.ro/2010/06/01/sunt-inselata-de-administratorul-blocului/ Vreau doar sa intreb de ce la unele persoane fondul reparator este diferit, chiar...? (mai mult)
Va salut pe toti! vreau sa-mi costruiesc un gard in lungime de 15 m liniari, caut o firma care sa mi-l execute sau meseriasi.astept raspuns urgent. locuiesc in voluntari. dati-mi va rog niste idei in privinta...? (mai mult)
Ajutor! Surioara mea mai mica, a adus in casa o pisica plina cu purici! Acum, toate asternuturile sunt saci cu purici! Cum sa scap de acesti mici enervanti? Noaptea ne pisca. Si ziua! AJUTORRR!
Am cumparat un teren si vreau sa-mi aduc pe el un garaj din ala tip Granitul sa-l folosesc pe post de locuinta(dupa ce-l imbunatatesc)asa in week-end.Stie cineva cat ma costa garajul, dar si transportul...? (mai mult)
Vreau sa-mi costruiesc o cabanuta(casa de vacanta)din lemn pe un teren pe care l-am cumparat cu ceva timp in urma.Imi puteti recomanda o firma serioasa(cu care voi ati lucrat si ati fost multumiti) care...? (mai mult)
Stiti ceva programe pe care faci schita, dar nu numai ci si o decorezi casa, de facut proiecte? Dar sa fie usor de manevrat:D`!
Ce pot face ca trandafirii sa reziste mai multe zile in apa?
As vrea sa eu sa stiu cum pot sa fac sa nu mai cada picaturi de la robinet, chiar daca il strang foarte tare tot cad picaturi si daca se poate sa fac ceva fara sa chem un instalator
Are cineva Dracaena sanderiana (Bambus norocos)? Cum o ingrijiti? Cand si cum o udati? O lasati sa stea direct la soare? Cam asa arata: http://www.worldofstock.com/slides/NPF8193.jpg Eu am primit-o...? (mai mult)
Imi trebuie o poza cu o casa normala de la tara eventual si gradina, din Banat, Ardeal nu vila sau castel. Unde pot gasi? Imi puteti recomanda un site?
Ce legume se seamana in luna mai/iunie? Ms
Cine poate sa imi spuna denumirea plantelor din avatarul meu am primit cadou acest minunat cos cu 4 plante si totodata daca stiti cum se ingrijesc va multumesc anticipat
In sfarsit mi-am convins parintii sa ma lase sa imi redecorez camera, (singura, fireste)! dar nu prea am idei, si habar nu am cu ce sa incep! Va rog sa ma ajutati si va promit o fundita maaare si frumoasa...? (mai mult)
Cum sa indepartez petele de grasime de pe varul lavabil?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!