Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Am niste legume in balcon, cresc cam incet, mi s-a spus ca gainatul de gaina diluat cu apa ar fi bun, dar sa nu pui pe planta sau radacina ca arde, se pune doar in jur. oare e bun? Sau dati-mi niste...? (mai mult)
La mine e mai dificil cu culorile am dispersit mov mediu pot sa zic spre deschis si vreau sa obtin un roz ce pigment de culoare sa bag?
Ingrasamant pentru legumele din balcon,
Imi puteti da poze cu decoratii pentru camere de adolescenti care le pot face eu sau de cumparat?:)
Cel mai bun ingrsamant pentru legume si plante aromatice de balcon! eu am rosi sery, ardei iuti copacel, patranjel cret, leustean.
am o intrebare; stau la bloc si pe balcon sint viespii si albine cu ce sa dau? stie cineva? nu mai pot sa deschid usa. sa intind rufe. albinele vor sa isi faca cuib intre crapatura bolocurilor cu...? (mai mult)
Am in balcon niste rasad de rosi sery, ce as putea pune, sa le mearga mai bine, parca cresc prea incet.mentionez ca pamantu e de la magazin amestecat cu gunoi de grajd vechi macerat? Multumesc!:(
Stiti vreo solutie naturala (home-made) pentru combaterea paianjenului la vita de vie? E vorba de vreo trei butuci in al doilea an de vegetatie, deci va rog sa nu luati in calcul solutiile profesionale....? (mai mult)
Anul trecut cand am fost intr-un schimb de experienta cu scoala in Italia, am adus niste seminte de nespole (nespole e un pom fructifer). Din seminte au crescut 3 pomi care au cam 40 cm inaltime....? (mai mult)
In primul rand, mie imi place foarte mult, Franta, cultura franceza si marea creatoare de moda Coco Chanel. Am scos niste imagini extraordinar de frumoase de pe internet cu acestea si as vrea...? (mai mult)
Pe terenul ce il detin este construit un garaj de 6m lungime si 3m latime daca il maresc puti sa fac o camera bucatarie si baie pot scoate autorizatia ca anexa?
Ce inseamna "gibilan"? Am auzit de multe ori acest cuvant: "sa moara gibilan al meu", "jur pe gibilan" si cand ii intreb nimeni nu stie. Ma puteti ajuta?
Vreau sa fac o anexa la casa de 7m l si 6m l cat ma ajunge?
Pe suprafata de teren pe care o detin am un garaj LDE 6M SI l de 3m daca il mai maresc putin pot face autorizatia ca anexa?
Cat mai ajunge o autorizatie de constructie?
Am si eu un scaun de piele crem pentru birou. Din nu stiu ce cauza sa facut negru de la pantalonii mei.Stiti ceva cu care sa curat rapid? Am incercat cu solutii si nu se ia, stiti vreo combinatie...? (mai mult)
As dori si eu un tabel de calcul (normative) pentru. parchet cu tot cu numele indicatorului.Am cautat si nu gasesc:(
Buna seara. M-am pricopsit cu un musuroi de furnici in ghiveci la un leandru. Exita vreo posibilitate sa sacap de ele fara a omori leandrul?(am mai pierdut asa un trandafir japonez). Leandrul are 8 ani,...? (mai mult)
Colorant pavele. Caut si eu un colorant bun pentru pavele pe care le voi turna acasa, am folosit un oxid dar nu a colorat betonul in profunzime, cimentul cred ca a scos culoarea la suprafata, a facut...? (mai mult)
Am un mar golden frunzele lui sunt atacate, s-au intors si s-au inrosit pe margini ca niste basicute rosii/ cum se trateaza si cu ce substante?
Intentionez sa-mi cumpar un sistem de supraveghere video-audio cu doua posturi pentru casa si gradina, ce-mi recomandati la un pret acceptabil si calitate buna, va rog?
Dupa ce se usuca floarea unei orhidei (de genul celor cumparate din comert, cu ghiveci), mai exista vreo sansa sa creasca alta? Iar daca da, in cat timp? Mentionez ca frunzele sunt inca verzi, ba chiar...? (mai mult)
Care e cea mai simpla gradina din Targoviste?
Ideea mea este sa fac aranjamente de flori si plante uscate acasa, dupa care sa le distribui la diverse magazine care comercializeaza asa ceva. Investitia consider ca nu este mare. Insa nu stiu daca ar...? (mai mult)
Am acasa un ficus si cand il ud pe pamant are nsite viermisori mici ce se misca.cine imi poate spune ce este aia si cum se trateaza?
Am cumparat o bucata de pamant pentru constructie. Am ceva idei despre cum ar trebui sa arata casa gata. Am auzit ca nu e obligatorie semnatura arhitectului pentru proiect de casa(depinde de suprafata)....? (mai mult)
Salut vreau sa ma mut in tineretului parca cam cum merg preturile cine e din buc ? Si este o zona buna
Buna seara tuturor! Am o jacheta de piele as dori sa o "curat" putin.Am fost cu ea la o curatatorie dar ma costa f mult ( 45euro ) si pentru a o vopsii 60( euro ) asa ca am decis sa va intreb pe voi daca...? (mai mult)
Buna; )am 14 ani si maine am un test la geografie iar profesorul ne cere sa scriem cum se construieste o casa de la A la Z.deci de la fundatie + materiale la aranjamente si decoratiuni interioare. daca...? (mai mult)
Ce imi puteti spune despre aplice de interior si de exterior? Cum se alege? forma. etc
Cum as putea sa imi pun piscina pe bloc?
Construiesc o baie noua in care am turnat o sapa de 15 cm beton armat peste tevile de scurgere. Din pacate n-am planificat un sifon de pardoseala! Poate baia sa functioneze fara el sau trebuie neaparat...? (mai mult)
Care este un bun site de cautare a unei garsoniere de inchiriat?
Buna seara, as dori sa stiu cum se pregateste solul pentru plantarea prunilor.Solul trebuie arat? La ce distanta se planteaza pomii unul de celalalt, as dori un tutorial complet.
Cine are catelusi mici, talie mica/mijlocie si nu ii poate tine pe toti, astept o donatie, imi doresc sa cresc un catel. Sunt din Bucuresti si iubesc mult animalele.
Construiesc o baie noua si am turnat sapa de beton armat peste tevile de scurgere. Din pacate n-am planificat montarea unui sifon de pardoseala. Poate functiona baia fara sifon de pardoseala? Sau va trebui...? (mai mult)
A reconditionat cineva cada? Sunt intr-o mare dilema.Sa-mi cumpar una noua sau sa o reconditionez pe cea veche ( din fonta). Va rog sa-mi spuneti din experienta dv si a cunostintelor, nu dupa forum.
Hello! :D ma gandesc sa-mi vopsesc peretele.Momentan am culoare galben.Galben asa cald aproape crem. Mie nu prea imi pace :"> :-" :D adica vreau sa fie mai multa culoare si asa camera mea e pe nord deci...? (mai mult)
E vreo problema daca stai la geam cand ploua?( ploaie cu tunete) Ce alte lucruri mai stiti ca nu se fac pe ploaie?:D
Mama a luat niste flori:oregano, coriandru si rozmarin. Imi spuneti si mie cum se ingrijesc?
Spuneti-mi si mie daca stiti, cum se numesc aceste plante? www.trilulilu.ro/iulianskol/d6d4c6eb6822b4
Am si eu o problema cu mirosul peretilor.Am avut hamster si s-a impregnat mirosul in pereti.Am incercat tot felul de spray-uri, dar tot miroase.Sunt disperata.Nu mai suport mirosul
Am plantat un smochin acum cateva luni (iarna) si nu s-a prins. A ramas la fel ca atunci cand l'am achizitionat. Exista vreo solutie ca sa se prinda?
Se pare ca se va face ordine : http://www.antena3.ro/stiri/romania/consumatorii-deconectati-de-la-radet-ar-putea-fi-obligati-sa-se-reconecteze-in-maxim-cinci-ani_98688.html! Daca se elimina si subventia...? (mai mult)
Cum se planteaza samburi de portocale? iasa ceva? dau funda cine zice repede si corect
cum sa aflu cine fura ouale de rata? poate sa fie pisica? sau ce alt animal? dar ma gindesc daca e pisica cum poate sa inhate in gura un ou? voi cum credeti? mersi anticipat! :)
Am nevoie de nişte reclame cu covoare sau altceva, unde să fie şi descrierea. Am căutat pe Google dar nu găsesc ceea ce îmi trebuie. Mă poate ajuta cineva cu nişte site-uri?
Suntem in revonari cu apartamentul si imi doresc ca in camera mea sa fie multa caldura si lumina. M-am gandit la culoarea turcoaz... Acum va inbtreb pe voi ce parere aveti, stie cineva cum arata o camera? (mai mult)
:) stiti cumva de unde pot cumpara mobila in rate cu card avantaj? Funda :)!
In scurgerea balconului meu si-a facut cuib o gugustiuca. a facut si un out. dar fiica mea a speriat-o, cand s-a uitat la ea. oare mai vine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!