Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Unde gasesc regent pentru gandaci de bucatarie in Iasi?
Ce fel de canapea s-ar potrivi unei camere vopsita in albastru deschis si plafon alb? ma refer la culoare
cred ca ma mai stiti sunt baiatul acela de 11 ani, acum 12 ani care vroia sa-si inceapa viata sexuala! Asa am facut :((, dar nu am facut bine caci dupa cateva zile de atunci prietena mea numai...? (mai mult)
Ce cuptor cu microunde ma sfatuiti sa iau? Sa mentionati si cat costa.
Care aveti pe acasa bambus ( din acela spiralat ) Lucky Bamboo? ma intereseaza sa stiu de unde l-ati cumparat si cum il intretineti. multumesc
Am o problema, stie cineva cum se scot petele de la pix de pe hainele albe? va rog, ajutati-ma!
Cum pot face pentru a nu mai iesi culoarea dintr`un material textil?:((
Salut.Ma intereseaza daca in toamna asta se mai gasesc mere pentru consum in localitatea Cisnadie din sibiu.Multumesc.
Cu ce sa dau peste mucegaiul format pe perete? M-au inundat cei de sus, dar chiar si dupa ce s-a uscat peretele, a ramas igrasie si miroase putin...
De unde apar plosnitele? Nu avem animale de casa si facem curat foarte des...
Cu ce pot inlatura piatra de pe cada de baie?
Am un desen pe un carton subtire A0. Si as vrea sa mi-l pun pe perete insa camera mea e data cu var si scotchul nu tine cartonul. Se dezlipeste foarte repede. Am incercat cu mai multe tipuri de banda adeziva...? (mai mult)
Prietenul meu cel mai bun pleaca peste 2 zile afara din tara la munca... Nu stiu ce sa fac de cand am aflat tot plang nu ma pot abtine.stiu ca ii e greu si lui ca pleaca dar eu nu pot sa nu plang.Simt ca? (mai mult)
Cu ce se curata obiectele din aluminiu?
Ma intrebam ce culoare sa imi zugravesc camera daca mobila este maro foarte deschis-crem, cu albastru. Trebuie sa mentionez ca am o camera destul de intunecata. P. S:daca stiti cumva un site cu...? (mai mult)
Care este cea mai neplacuta activitate casnica pentru tine? Eu nu suport sa calc, nu stiu, nu vreau, detest...
:* A chemat cineva echipa S. O. S salvati-mi casa? Aveti idee daca cel caruia ii face camera plateste ceva?
Stiti pe cineva care doreste sa-si cumpere sau sa-si inchirieze o casa, si sa aiba nevoie de mobila? Ma ocup de amenajarea locuintelor la cheie: mobilier, accesorii si decoratiuni.
Care sunt modalitatile pentru disparitia paienjenilor care se tot formeaza intr-o casa noua ( in toate camerele), luminoasa (construita acum un an), situata intr-o zona cu vegetatie, in afara de a fi...? (mai mult)
Are ceva daca ud florile pe fiecare dimineata? De fiecare data, gasesc pamantul ud, credeti ca-o sa... putrezeasca, daca le tin in ritmul asta?
Cum as putea sa vopsesc casa cu termopanele grena si geamurile sunt fumurii?
De ce maily cyrus nu canta in melodiile ei in romana? eu am vazut pe jetix ca ea vb romana! 111
Cu ce se duce "Picatura" de pe birou(e din pal)?
De unde gasesc de cumparat soda caustica?
Eu o sa ma mut la casa, si as vrea sa imi spuneti un site de Design interior:)plz:* Si daca ati sti si cat costa o piscina pentru. ca as vrea sa stiu:) Va multumesc:*
Cat costa o casa in pipera
Salut sper sa ma ajutati sunt din comuna crucea jud. constanta si am un apartament de vanzare daca va intereseaza lasati un mezaj.PS.2 canere, central, apa curenta, izolat, centrala electrica, soba...? (mai mult)
Ce flori va plac si de ce
Se poate folosi trafaletul cu burete pentru zugraveli in culori pe baza de var?
Salutare, Am o mare problema...adezivul de pe abtipilduri, scoci, preturi, etc. Tot ce pot sa zic e ca de pe materiale din sticla, metal (nevopsit) il pot curata foarte usor cu acetona... dar de? (mai mult)
Cam cat costa o casa la curte in dorobanti?
Trebuie sa-mi remobilez casa, dormitoarele si bucataria. Am fost la spanaku de Ikea si nu am vazut nimic sa-mi placa. Ditamai Ikea si mi-a lasat o impresie foarte proasta. Un spanak de magazin. Pina mai...? (mai mult)
Cum a aparut prima lamaie daca lamaiul care il cresc acasa trebuie altoit pentru a face fructe?
Probleme cu frigiderul :(( 1. Mirosul de alimente amestecate, chiar daca toate oalele sunt acoperite si alte mancaruri invelite in folie. Ce sa mai fac sa nu mai miroase asa? 2.In partea de jos, ingheata.Am...? (mai mult)
De aproape 1 an mi-am pus termopane si am probleme in special cu usa de balcon, in sensul ca nu se inchide bine, manerul nu ramane vertical, ci inclinat, in plus se si inchide foarte greu.Am chemat...? (mai mult)
Vreau si eu o paprere, un sfat... vreau sa-mi zugravesc drmitorul, am mobila alba cu argintiu, si ma gandesc sa zugravesc un mov-lila... dar nu stiu ce sa fac... voi ce credeti?
Va rog mult, daca stiti de unde as putea cumpara sistemul pluvial pentru acoperis (burlane, streasina, accesorii), ajutati-ma! Eu am gasit tot felul de oferte pe internet pentru tabla tip Lindab, toti...? (mai mult)
Cum sa scap de viezurii din gradina?
Cat costa un metru cub de apa rece in Bucuresti? Stie cineva? Cu aproximatie macar. Multumesc frumos.
As dori sa stiu aproximativ cam cat costa sa iti construiesti o casa cam de 100mp, in cluj? Iar, daca stiti si o firma de incredere e si mai bine.
Am in "gazda" un soricel incredibil de frumos, e atat de mic ^[oo]^; --------; , as vrea sa-l dau afara pentru ca nu isi plateste chiria la timp si pe deasupra imi mananca sapunul cu miros de fructe...? (mai mult)
As vrea sa-mi fac o cabina de dus (sa scot cada din baie, ca ocupa prea mult loc). Unde pot gasi informatii utile despre cabinele de dus? Eventual si cu ilustratii.
Cum as putea sa vopsesc casa pentru a se asorta cu termopanele care sunt maro-grena? si geamurile sunt fumurii,,,,
Cum se ingrijeste cactusul?
Am vazut aseara la National Geographic o emisiune despre o femei care cultiva nenumarate specii de cartofi. Mi se pare super tare sa fii "pastratoarea cartofilor" - asa cum o numesc vecinii ei. Ma intereseaza...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un apartament undeva iar proprietarul mi-a oferit apartamentul la un pret cam suspect. Am posibilitatea sa verific pe net daca acel apartament este ipotecat sau la ce sa fiu atent inainte...? (mai mult)
Buna:*. Am si eu o intrebare... vreau sa fac ceva... un accesoriu ceva deosebit pentru dormitor si sufragerie... ce idei aveti si daca stiti spuneti-mi ce materiale se folosesc si cum se face:D
Vreau sa construiesc o casa de lemn? Puteti sa imi dati un site cu modele si cum se construiesc. Multumesc!
Cum se copilesc rosiile
Aveti ceva idei de decoratiuni facute de noi, home-made, nu din ata sau sfoara, ceva pentru casa, camera, nunta orice idei sunt binevenite, multumesc mult
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!