Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Ianuarie 2026 sunt:
Salut, sunt cu o fata de aprox 3 luni, ma gandesc la ea zilnic dar ma enerveaza chestia asta, ca imi vin in cap idei, ceva frumos ce sa- i fac(compliment, cadou, etc.), dar simt ca nu merita din...? (mai mult)
Pe ce ai prefera sa cheltui banii, pe lucruri materiale sau pe experiente?! De ce?!
Care este lucrul de care ai avea nevoie acum ca sa poti spune ca esti fericit/a?
Cat de mult depinzi de ceilalti? De parerile lor, de prezenta lor?
Cate cartuse de tigari sunt intr-un bax?
La cât vă culcați de obicei? (În vacanță și în timpul școlii)
1.Care este scopul vostru in viata? 2.Pentru ce traiti?
Vreau si eu 2 cele mai emotionante mesaje de aniversare pentru mama si 2 pentru cei mai buni prieteni.
Care sunt artistii vostri preferati de pe DeviantArt? Puteti face o mica lista, dragut ar fi daca ati avea mai mult de 3 in ea.ty.
Maine voi da o petrecere in pijamale si am nevoie de idei creative, va rog!
Salut.Vi se pare tatuatul un pacat? ...sau ma rog, ceva rau? Nu tatuaje cu demoni, dragoni, serpi sau alti bilibistroci, ceva mic, numele unei persoane dragi sau cum are un cunoscut artist de la noi pe...? (mai mult)
Un lucru mic la început.Se atinge cu mâna, Se lungeşte când o atingi şitragide ea...Se trece uşor printre sâni, .Se începe apoi să se coboareuşor, pînă ajunge la destinaţie, .Şi se introduce...? (mai mult)
Buna Intrebare pentru baieti: Este gresit sau ciudat sa intre fata pe baiat pe facebook? 1. V- ar place sa va abordeze o fata pe facebook? 2. Ce ati vrea sa va intrebe acea fata? ...? (mai mult)
Hei. Care e faza cu Five nights at Freddy's? :)) Despre ce e vorba?
Hei salut! Imi puteti spune un site care imip ot masura iQ!
Da-timi va rog niste fraze gen Adelin nu are acces la net. Netul are acces la el. Multumeac
Spunetimi si mie niste fraze gen: Doar Adelin poate scrie cu pana care e inca pe pasare. Cat mai multe.
Bună TPU! Pe prietena mea o cheamă Valentina. Poate să-şi serbeze ziua de Ziua Îndrăgostiților?
Un sot ar trebui sa se priceapa si la chestii "feminine" in casa /familie,ce parere aveti? adica daca lipseste nevasta sa stie sa faca de toate, cam asa!? ca de exemplu..??
Buna, TPU.Vreau sa va anunt ca m- am hotarat sa candidez si eu pentru ``userul anului`` pe 2015. Acuma sa va spun si ce- o sa fac pana- n decembrie, ca sa stiti cum stati.Vedeti ca sunt foarte hotarat! ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre vloggării români Zmenta, Satana, Mikey Hush etc? Îi urmăriti?
Credeti ca banii aduc fericirea?
Buna dimi TPU.ro... Ce faceti astazi? Vreau si eu idei pentru ziua asta. :)
Acum 3 zile a murit prietena mea, eram certat cu ea. acum o visez in fiecare noapte, in vise imi spune sa o urmez, si noaptea ii simt prezenta. ce inseamna asta?
Hey, am o micuta curiozitate:) De ce in zilele noastre barfa te face mai interesant? Adica am colege care ii barfesc pe ceilalti si sunt foarte populare! Atat de rau am ajuns? Sau chestia cu injuratul,...? (mai mult)
Cineva treaz la ora 1; 54?
Care a fost mesajul miscarii hippie?
Hey voi credeti in iubitul vostru cand va zice 'doar pe tine te iubesc si nu am nevoie de alta '??? Valabil si la baieti
Chitara sau skateboard? Am nevoie ca sa impresionez o fata =)) Suna ciudat,asta e, help me? Funda?
Deci ba humanoizilor cine se uita ma la codrin bradea :satana sau teofil codrin bradea-branzasi?
Aveti incredere in site-urile acelea care spun ca faci bani de acasa pentru niste like-uri sau chiestionare?
Imi place desenul avatar legend of Korra de pe Nickelodeon si am vazut pe net ca cartile 3 si 4 sau facut. Dublate in romana cand vor aparea? :> Dau funda cine imi spune exact
Cum sa faci o artificie acasa? Cine are cel mai bun raspuns îi dau funda :-) Bafta la raspunsuri! :)
Dintre Galactus(Marvel) si Unicron(Transformers) amandoi fiind devoratori de planete, vreau sa stiu care castiga intr- o lupta 1 vs 1. Eu zic ca Unicron, acesta este la fel de mare ca ...? (mai mult)
Hey guys! Am auzit in ultima vreme d la niste colegi care numai despre asta vorbesc, despreun grup numit illuminati.Din pacate unu dintre ei ii si obsedat deoarece numai triunghiu ala idiot il deseneaza...? (mai mult)
De ce credeti ca nu suntem o societate pierduta? P.S. pareri serioase Multumesc mult, am nevoie de parerile voastre!
Áti incercat chestia aceea cu "Tomino's Hell"? Ce s-a intamplat?
Hei TPU m- am inscris la un proiect de practica " Organizare de evenimente" organizat de profa 'ma ajutati cu niste ideei trebuie sa organizam un eveniment la scoala de Valentine's Day. Ce eveniment am...? (mai mult)
Ce e s4s? FUNDA
Cum se scrie corect? Melissa/Melisa?
Sunt studenta si stau la camin impreuna cu 2 fete in camera. Una din ele este mai mare decat noi si de cateva luni si- a facut obiceiul prost de a veni cu prietenul ei in camera. De multe ori...? (mai mult)
Voi nu v-ați săturat să vedeți peste tot kitchuri de Valentine's Day? Ce părere aveți despre această pseudo sărbătoare?
Ce oras credeti ca e mai bun de locuit si de ce: Constanta sau Sibiu?
Bun găsit! Întrebare adresată doamnelor si domnișoarelor: Vă place cînd dormiti să vi se facă masaj? Multumesc, si sper ca nu v am deranjat. O zi frumoasă, si multă sănătate.
Hey TPU,as dori si eu un nume de vlogar si daca sa ma apuc de video vlog, am nevoie da niste incurajari.
Davidoff gold/slim? Sau kent click/normal? Fundaa!
Invata sa privesti arta moderna si contemporana
Cum se numesc oamenii aceia care sufera de atentie si vor sa fie mereu in centrul atentiei?
se pot developa poza de pe stick? Am nevoie urgent dau funda FUNDA
Buna azi vreau sa depun un CV undeva si problema e ca acum am un numar dar imi curand imi expira si il voi schimba cu cel vechi oare sa le punpe amandoua? sau cum sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Reginadespade întreabă:
JohnnyMontana întreabă:
AndreiAdrian002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?