Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Hey voi credeti in iubitul vostru cand va zice 'doar pe tine te iubesc si nu am nevoie de alta '??? Valabil si la baieti
Chitara sau skateboard? Am nevoie ca sa impresionez o fata =)) Suna ciudat,asta e, help me? Funda?
Deci ba humanoizilor cine se uita ma la codrin bradea :satana sau teofil codrin bradea-branzasi?
Aveti incredere in site-urile acelea care spun ca faci bani de acasa pentru niste like-uri sau chiestionare?
Imi place desenul avatar legend of Korra de pe Nickelodeon si am vazut pe net ca cartile 3 si 4 sau facut. Dublate in romana cand vor aparea? :> Dau funda cine imi spune exact
Cum sa faci o artificie acasa? Cine are cel mai bun raspuns îi dau funda :-) Bafta la raspunsuri! :)
Dintre Galactus(Marvel) si Unicron(Transformers) amandoi fiind devoratori de planete, vreau sa stiu care castiga intr- o lupta 1 vs 1. Eu zic ca Unicron, acesta este la fel de mare ca ...? (mai mult)
Hey guys! Am auzit in ultima vreme d la niste colegi care numai despre asta vorbesc, despreun grup numit illuminati.Din pacate unu dintre ei ii si obsedat deoarece numai triunghiu ala idiot il deseneaza...? (mai mult)
De ce credeti ca nu suntem o societate pierduta? P.S. pareri serioase Multumesc mult, am nevoie de parerile voastre!
Áti incercat chestia aceea cu "Tomino's Hell"? Ce s-a intamplat?
Hei TPU m- am inscris la un proiect de practica " Organizare de evenimente" organizat de profa 'ma ajutati cu niste ideei trebuie sa organizam un eveniment la scoala de Valentine's Day. Ce eveniment am...? (mai mult)
Ce e s4s? FUNDA
Cum se scrie corect? Melissa/Melisa?
Sunt studenta si stau la camin impreuna cu 2 fete in camera. Una din ele este mai mare decat noi si de cateva luni si- a facut obiceiul prost de a veni cu prietenul ei in camera. De multe ori...? (mai mult)
Voi nu v-ați săturat să vedeți peste tot kitchuri de Valentine's Day? Ce părere aveți despre această pseudo sărbătoare?
Ce oras credeti ca e mai bun de locuit si de ce: Constanta sau Sibiu?
Bun găsit! Întrebare adresată doamnelor si domnișoarelor: Vă place cînd dormiti să vi se facă masaj? Multumesc, si sper ca nu v am deranjat. O zi frumoasă, si multă sănătate.
Hey TPU,as dori si eu un nume de vlogar si daca sa ma apuc de video vlog, am nevoie da niste incurajari.
Davidoff gold/slim? Sau kent click/normal? Fundaa!
Invata sa privesti arta moderna si contemporana
Cum se numesc oamenii aceia care sufera de atentie si vor sa fie mereu in centrul atentiei?
se pot developa poza de pe stick? Am nevoie urgent dau funda FUNDA
Buna azi vreau sa depun un CV undeva si problema e ca acum am un numar dar imi curand imi expira si il voi schimba cu cel vechi oare sa le punpe amandoua? sau cum sa fac?
Salut, cu ceva timp in urma revista Super Bravo Girl oferea un abonament gratis pe3 luni. Am facut sondajul ai am completat adresa, etc. Astazi apare prima revista din luna februarie cum o primesc?(sunt...? (mai mult)
Ce semnifica numele Xonia?
Bună ziua. Vă rugăm să ne spuneți şi nouă ompărere despre această pagină de facebook şi cum o putem popula înafară de- a le spune prietenilor sau a dona. Facem creații frumoase, să o...? (mai mult)
:) :( :O :* Cum se cheama astea?
Stie cineva ce inseamna "shap si" in ruseste/moldoveneste?
Ce ii pot darui iubitului meu de ziua lui? are 27 ani. Fundita pentru cit mai multe idei si originale.
Abraham Mateo are iubita?
Sal TPU, am win 7 instalat si merge greu, vreau sa bag xp dar nu am de cat cd cu xp, nu am nici cd cu win 7, nici linux nici stick cu cele de mai sus....am inteles ca tre un format general dar nu stiu...? (mai mult)
Cum va simtiti cand salutati o persoana iar acea persoana nu va saluta inapoi?
Imi puteti spune jocuri tari de psp?
Daca o persoana iti cere ajutorul, o vei ajuta?
Un photoshop de pus statusuri pe poze? udor de folosit,
Coca-Cola sau Fanta?
cine locuieste in Bucuresti sectorul 4 si ne putem cunoaste funda plus vot celui mai bun raspuns
Hae TPU,pana maine vreau si eu urgent,niste fraze de amenintare sau horror, gen"Ma voi rasbuna" sau"Mai tradat"Ceva de genu, MULTUMESC
"cateva zeci de ani" sau "cativa zeci de ani"? Lasand deoparte comentariile de pe alte forumuri, as vrea sa stiu cum preferati voi sa ziceti; si de ce.
Am nevoie de siteuri icu ajutorul carora sa fac schimb de voturi sau likeuri.
Am o agenda cu care nu stiu ce sa fac. Caut idei originale. Funda pentru cel mai bun raspuns!
Salut ce nume de facebook sa-mi pun asa mai smecher, ma cheama Florin.Dau funda si vot
Heii, o intrebare adresata tuturor. Ce cadouri cumparati pentru iubiti / iubite pentru ziua de 14 februarie? Funda celui mai frumos raspuns. :3
Dau funda cine stie raspunsul: In ce tara mergi pe strada si din spate te striga un jeg si incepe sa te injure pur si simplu, fara motiv ca nu- i convine dom'le ca tu te plimbi cu bicicleta de parca e...? (mai mult)
Hey! Am auzit ca in autobuzul RATB 335 sunt o groaza de oameni nespalati, muncitori si oameni de genu asta. Chiar trebuie sa te ti de nas cand intri in autobuzul ala? E adevarat?
Cine are un cont de transformice care nu.i mai trebuie si are multe branze si fs? :3. nu vreau comentarii urate. *scuzati categoria daca nu va convine*.
Nu mai pot.Nervii au coborat de pe muntele Atos.O colega m-a facut imatura si fitoasa de la un joc de doi bani.Vreau sa-mi spuneti cum sa o fac sa sufere cum am suferit eu. Fundita.
De cati ani pare fata si de cati ani pare baiatul din poza mea de profil?
Sal vreau și eu un nume cool de facebook care sa fie derivat din "nicu" mă ajutați?
Exista o persoana care sa termine? coala cu toate mediile de 10?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a