TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Conversaţii

Conversaţii

• 5117
  • 5118
  • 5119
  • 5120
  • 5121
mysterious1
în 3 Iulie 2010 | mysterious1 întreabă:

Cum primit mesaje?

2
Răspunde Raportează
tputputpux3
în 3 Iulie 2010 | tputputpux3 întreabă:

Imi puteti spune cateva site-uri unde pot sa-mi fac cont.Eu stiu doar www.ubiworld.ro,www.stardoll.ro

2
Răspunde Raportează
April27
în 3 Iulie 2010 | April27 întreabă:

Cum ma loghez pe sorority life ca ma duc si zice sa ma inregistrez am cont cum ma loghez ?

2
Răspunde Raportează
arysa
în 3 Iulie 2010 | arysa întreabă:

Am pus o intrebare dar daca dau la intrebarile mele nu imi apare. Trebuie sa astept fie acceptata tinand cont ca am destule puncte?

2
Răspunde Raportează
Didii15
în 3 Iulie 2010 | Didii15 întreabă:

Stiti reclama aceea de la Renault? Cu parintii care stau la calculator si baiatul ii cheama la masa si le zice: "Daca nu veniti acum, va inchid calculatorul." Am cautat`o si nu am gasit`o =[ Din...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dy.dY KandY
în 3 Iulie 2010 | Dy.dY KandY întreabă:

Cine are cont pe Miss Bimbo? Si ce trebuie sa fac ca sa trec level-urile? va rog ajutati-ma...raspunsul bun va primii fundita:).

1
Răspunde Raportează
Lollidella
în 3 Iulie 2010 | Lollidella întreabă:

Voua va merge lady popular? :( mie nu :(( imi apare asta cand incer sa ma loghez Table './ladypopular_int_game/lady_clothes' is marked as crashed and should be repaired at /home/vhosts/game.ladypopular/core/DataBase.class.php(137)...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
IlegalSmile
în 3 Iulie 2010 | IlegalSmile întreabă:

Cine joaca Imvu? Stiti cum pot sa fac o insigna? Eu sunt guest merge sa fac? Daca da cum? Dau fundita@

2
Răspunde Raportează
AudAlbNegru
în 3 Iulie 2010 | AudAlbNegru întreabă:

Cine este emo de te TPU?

4
Răspunde Raportează
mihaa
în 3 Iulie 2010 | mihaa întreabă:

Am avut un film super bun o comedie dar fetitele au distrus cd-ul si nu mai stiu titlu filmului, era o comedie cu soldatii americanii care trebuia sa plece in misiune in irak, dar in timpul zborului...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
# Soranna :x
în 3 Iulie 2010 | # Soranna :x întreabă:

Vreau sa ma ingrash :((. Ce pot sa fac`? Ce pot sa iau`? Vreau neaparat sa ma ingras dar nu stiu cum`... daca exista ceva pastilee spuneti-mi va rogg :* Dau funda pentru cele mai multee variantee`:* ( Funda? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
LucianGabriel
în 3 Iulie 2010 | LucianGabriel întreabă:

Salut.Nu stiti daca liceul Roman Voda din Roman are internat? si ce uniforma se poarta acolo? si profesorii cum sunt la mate info? Mult noroc la boboci, ia sa vedeti(o sa vad si eu) ce repede trece timpul:-o...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alexandra_7361
în 3 Iulie 2010 | Alexandra_7361 întreabă:

In septambrie intru la liceu la profil de mate-info si as vrea sa stiu ce materii se mai fac in afara de mate, info, biologie, chimie, fizica. Si inca ceva, la informatica se face ceva, precatica...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
blue-star
în 3 Iulie 2010 | blue-star întreabă:

Salut stie cineva dintre voi un site in care sunt poze miscatoare cool?

3
Răspunde Raportează
Ionică
în 3 Iulie 2010 | Ionică întreabă:

Cine a avut vis lucid? Daca da, cum e? Cum ati facut ca sa aveti vis lucid?

1
Răspunde Raportează
Necunoscut?
în 3 Iulie 2010 | Necunoscut? întreabă:

Care-mi zice si mie cam ce ore se fac la Stiinte ale Naturii, si din ce se da teza. Fundaa imediat:x! ;))

1
Răspunde Raportează
Andraa_8388
în 3 Iulie 2010 | Andraa_8388 întreabă:

Vreau sa nu ma recunoasca nimeni. Imi dati si mie o idee cum sa ma imbrac si sa ma coafez. Nu prea am o tinuta bogata dar. destule haine. Am parul mediu imi vine pana la bareta sutienului[fetele stiu] si...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
adydassler
în 3 Iulie 2010 | adydassler întreabă:

Dati-mi si mie un link de unde pot descarca videoclipul lui Dl problema senorita dar sa se vada bine daca nu ii HD. mersi mult;)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2010 |

:) Am si eu o intrebare. Sa zicem ca e o poza alb-negru cu o gradina, in care e o singura floare colorata, doar atat. Cu ce program as putea face astfel de poze, in care sa colorez numai un anumit...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2010 |

Frate au trecut 2 zile d cand a aparut Eclipsa si tot nu-mi merge sa vad filmu'...:((dc?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2010 |

Buna! Am o intrebare pentru cei care sunt la liceul Brukenthal: cum e acolo? adica, se preda bine, profesorii sunt buni? Ma refer la clasele de generala. (5-8) Spuneti-mi cat mai multe! Multumesc! :)...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
TheDevilIsHere
în 3 Iulie 2010 | TheDevilIsHere întreabă:

Sunt noua pe site si nu stiu ce e aia funda :(...imi poate spune cineva? va rog:o3

4
Răspunde Raportează
BlonduOsT
în 2 Iulie 2010 | BlonduOsT întreabă:

Salutare tuturor! sunt noua pe site si am si eu o intrebare, poate ma ajutati si pe mine. am un prieten mai mare cu 5ani.suntem impreuna de 2ani si ceva.eu am17si un pic, el 22.ne intelegem bine, desi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
chupachups1234
în 2 Iulie 2010 | chupachups1234 întreabă:

Numai ce am aflat de superpoke. Am intrat pe site sa vad ce-i cu el, si cand am dat sa adopt un animal mi-am zis ca am deja un animal. :-/

1
Răspunde Raportează
alexa_9484
în 2 Iulie 2010 | alexa_9484 întreabă:

Am visat ca eram cu fostul iubit la el acasa si deodata apare verisoara lui, ii spune ceva si pleaca. apoi vine mama lui si el deodata are un copil in brate, comportandu se cu acesta ca si cum ar fi fratele...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cristime
în 2 Iulie 2010 | cristime întreabă:

De ce lucruri/persoane vie dor si ati vrea sa fie acum cu voi?

14
Răspunde Raportează
eme
în 2 Iulie 2010 | eme întreabă:

Am cumparat un telefon la abonament si nu prea imi convine pretul abonamentului.Doar dupa 8 luni il pot schimba. Daca nu-l mai platesc in afara faptului ca imi inchid abonamentul ce-mi pot face?

3
Răspunde Raportează
Daviiiiiid
în 2 Iulie 2010 | Daviiiiiid întreabă:

imi spuneti va rog cine e presedintele Greciei? plss dau fundita :x

3
Răspunde Raportează
Bucuriedeculori
în 2 Iulie 2010 | Bucuriedeculori întreabă:

Ce inseamna "rip"? :D Mersi

25
Răspunde Raportează
lolySsweet
în 2 Iulie 2010 | lolySsweet întreabă:

Daca imi scot amigdalele mi se shimba vocea? dau fundita celui mai bine raspuns

7
Răspunde Raportează
chupachups1234
în 2 Iulie 2010 | chupachups1234 întreabă:

Imi dati si mie un link de unde pot descarca Sims3 gratuit? Multumesc. :)

1
Răspunde Raportează
KLapeman
în 2 Iulie 2010 | KLapeman întreabă:

Cine crede in fantome?

7
Răspunde Raportează
LostInDreams
în 2 Iulie 2010 | LostInDreams întreabă:

Exista vreo sansa sa maresc volumul la mp3 din telefonul samsung GT-S5230?(adica sa se auda mai tare cand ascult melodii)Daca da, cum?(pasii exacti-e nou telefonul, nu ma prea pricep la el:D, asa ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mary Marry
în 2 Iulie 2010 | Mary Marry întreabă:

Hei, va rog mult sa ma ajutati! Am mai pus o intrebare de genu dar nimeni nu prea m-a facut sa inteleg. Deci, vreau sa dau mesaj pe privat pe TPU, dar nu pot! De fiecare data cand dau imi apare ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dan
în 2 Iulie 2010 | Dan întreabă:

Ce este mai valoros viata unui om sau banul? Cred ca a venit momentul sa ajutam pe cei care sufera in momentul de fata (zonele unde au fost inundatii, Moldova, Banat, Oltenia). Sa fim solidari intre...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
max_4494
în 2 Iulie 2010 | max_4494 întreabă:

Credeti ca stilul de muzica, pe care il ascultam fiecare, are legatura cu temperamentul si caracterul nostru? Sau este vorba de cultura muzicala?

2
Răspunde Raportează
federerdinamo
în 2 Iulie 2010 | federerdinamo întreabă:

Cine stie cand a mutat emisiunea comanda la mine? va rog spuneti-mi. fundita. b-)

4
Răspunde Raportează
Bibiutza
în 2 Iulie 2010 | Bibiutza întreabă:

Buna! As vrea sa va cer parerea, sfaturile etc. Imi cer scuze celor care mi-au mai raspuns o data dar a fost refuzata intrebarea si nu am vazut rasp si as dori sa mi le scrieti inapoi daca se poate...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
georgiiiy
în 2 Iulie 2010 | georgiiiy întreabă:

Daca ati putea schimba ceva in lumea asta, ce ar fi?:>

11
Răspunde Raportează
gaby600
în 2 Iulie 2010 | gaby600 întreabă:

Sa presupunem ca imi suspend abonamentul(la telefon, mobil)pot primi mesaje, sau pot vorbi la telefon(daca ma suna cineva)?

2
Răspunde Raportează
lays
în 2 Iulie 2010 | lays întreabă:

Ati fost la Eclipsa? cum vi s-a parut? eu cred ca a fost mult mai bun ca Luna Noua.mai incitant:)astept pareri:D

2
Răspunde Raportează
lolySsweet
în 2 Iulie 2010 | lolySsweet întreabă:

Salut, vreau sa fac cursuri d modeling, canto si actorie, se poate sa l fac pe toate in acelasi timp, daca da in ce varsta trebuie sa ma incadrez deoarece vreau si diploma, unde se tin aceste cursuri?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
dedesh
în 2 Iulie 2010 | dedesh întreabă:

Salutare tuturor!:( ce mai faceti? pentru mine nu e o zi buna:(m-am despartit de prietenul meu si nu exista sansa de impacare.nu vrea sa auda de vreo pauza, nici macar 1saptamana sau cateva zile.asta...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
deeea28
în 2 Iulie 2010 | deeea28 întreabă:

Am facut un slide show in microsoft power point. Merge bine si frumos atata timp cand e in calculator. Daca il trimit cuiva pe mail, melodia se pierde pe drum si cand ajunge la destinatar nu mai merg decat...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Doigetar
în 2 Iulie 2010 | Doigetar întreabă:

Este posibil ca la un casting de actorie sa nu fie proba de voce (cantat)?

2
Răspunde Raportează
laura23
în 2 Iulie 2010 | laura23 întreabă:

Va rog din suflet sa ma ajutati! Am facut ceva si nu mai am sunet la calculator. Am bagat un cd cu nu stiu ce driivere si nu mai am sonmor. si nu e de la volum. Ce fac? am dat click dreapta pe my computer...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iulie 2010 |

Plimbandu-ma pe site, am remarcat o invazie de fundite. Intrebarile incep sau se termina cu "funda, fundita" si am vazut raspunsuri care m-au facut sa vomit. Iata ceva nou: se cersesc fundite. Dragilor,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
LostInDreams
în 2 Iulie 2010 | LostInDreams întreabă:

Ce nu trebuie sa lipseasca niciodata din geanta/ruxacul unei fete?

6
Răspunde Raportează
lays
în 2 Iulie 2010 | lays întreabă:

Hello! de aseara mi-au disparut optiunile din start.nu toate, mai precis turn off, restart, etc.am doar log off.cand m-am culcat l-am inchis de la buton, dar se strica asa, plus ca merge ceva mai greu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
deyutzyk97
în 2 Iulie 2010 | deyutzyk97 întreabă:

Sal cum se numeste melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=Vbzf4d8UITw&feature=related

1
Răspunde Raportează
  • 5117
  • 5118
  • 5119
  • 5120
  • 5121
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 10 ore

9PM întreabă:

Mă fac de râs dacă pun o postare pe Tiktok in care sa menționez că: sufăr de anxietate și caut o iubita tot cu anxietate de la mine din oraș? Oricum nu mă pot ascunde, din zona știu multi că...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 6 ore

Aurel100009 întreabă:

De ce aici in Romania toate sunt asa de scumpe? Curentul este scump, benzina este scumpa, motorina scumpa, produsele din magazin sunt scumpe, impozitele sunt scumpe, mancarea este scumpa, uleiul,...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • Mocanu1234
    trimisă acum 14 ore

Mocanu1234 întreabă:

Salutare, a cumparat cineva de aici vre un ceas de pe DHgate? Daca sa spuneti mi care a fost experienta si daca e ce trebuie.
    11 răspunsuri
  • giuliaaaV
    trimisă acum 4 ore

giuliaaaV întreabă:

Craciun fericit! Exista sanse ca baremul la un examen sa fie gresit? Iar daca este gresit,si ti se scade din punctaj,merita sa depui contestatie, sau nu vor aproba?
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.519
  • Întrebări: 3.954.459
  • Răspunsuri: 17.663.299
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
Geometrie clasa a VI-a

Geometrie clasa a VI-a

Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a

Start quiz
Categorii