| AlexDorinel a întrebat:

Dupa ce incepe si scoala si vine si pastele vor exploda cazurile?

Nu de alta, dar parca mai vreau sa stau cateva zile acasa(sa nu merg fizic la scoala).

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
16 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Parcă ultima dată ziceai că vrei să stai acasă thinking

| Frank51 a răspuns (pentru Frank51):

Ah pardon, înțelesesem că vrei la școală acum laughing deja ne bulversați, eu zic că școala va începe 100%, deoarece toate facultățile s-au pregătit pentru reluarea activităților fizice. Sunt sigur că indiferent de rata de incidența, școala va fi fizic foarte devreme.

| AlexDorinel explică (pentru Frank51):

Pai da

| Zuzu1991 a răspuns:

Ia niste untura, unge scoala pe la colturi (repede acum, cat nu e nimeni la scoala) si apoi or sa o linga cainii si nu mai trebuie sa mergi la scoala big grin

| HappyUser a răspuns:

Ia covid pe 3 mai și stai liniștit acasă.

| TigrulAlb27 a răspuns:

Vom vedea.

| Harfagre a răspuns:

În realitate asta depinde de climă. Autoritățile nu pot controla răspândirea pe care o asigură rozătoarele, liliecii și alte mamifere. Dacă se încălzește semnificativ clima, ne luăm la revedere de la virus până prin noiembrie. Dacă mai continuă nopțile cu doar 3-4 grade, atunci mai continuă și contaminările.

| Harfagre a răspuns:

Deocamdată, "prostia mea" e susținută de date științifice, în timp ce tu prezinți doar propaganda neomarxistă susținută de guvern. Crezi că un dobitoc ateu e de preferat unuia religios? tongue

| Harfagre a răspuns:

Ce încerci să susții, că e mai bun un dobitoc cu masterat care îi prostește el pe ceilalți? tongue

Pentru cultura ta generală: religioșii sunt cei care au copii, în timp ce degenerații se recunosc prin faptul că nu au copii, astfel încât linia lor genetică se întrerupe. În contextul ăsta, ce zici, oferă religia un avantaj evolutiv sau nu?

Vezi că și linia genetică a lui Schopenhauer al tău s-a întrerupt, bun idol ți-ai ales! tongue

Cine are vreo urmă de conștiință, nu colportează minciunile "pioase" ale guvernului. Însă trebuie ilustrat din când în când și câte un exemplu perfect pentru complexul luciferic, genul de dobitoc cu masterat care se închină doar la propria lui inteligență, fiindcă altfel oamenii n-ar avea ocazia să întâlnească așa ceva.

| aleee5262 a răspuns:

Pai indiferent ca o sa fie mai multe sau mai putine ei vor spune ca sunt mai putine datorita vaccinului. Eu nu s de acord cu el da na. As vrea sa mai stam acasa parca e mai comod online da am auzit ca vom merge fizic mai ales ca la mine in oras suntem pe verde. Acuma macar mai avem doar 2 luni si vine vacanta mare

| AteuI a răspuns:

Daca ne facem vaccinele nu.

| Harfagre a răspuns (pentru AteuI):

Teoria ta pornește de la ideea neroadă că absolut toți oamenii se pot contamina. Statistic vorbind, 80% dintre vaccinurile făcute sunt degeaba. Cei 80% care nu se contaminează fac degeaba vaccinul, dar autoritățile sunt interesate să raporteze un număr mare de vaccinări, nu să vaccineze într-adevăr persoanele vulnerabile.

| AteuI a răspuns (pentru Harfagre):

Facem vaccine ca sa fim toti in siguranta. Ideea ta e proasta ca trebuie sa faca doar cei cu risc. In cateva zile din China a ajuns virusul in America, Europa, Asia, Africa. Peste tot. Riscul tau ar fi inclus asta? Cu cat mai multa lume, cu atat mai bine.

| Harfagre a răspuns (pentru AteuI):

Altă idee neroadă. Dacă "facem vaccine ca să fim toți în siguranță", în felul ăsta selectăm varietățile de virus care nu sunt afectate de vaccin și vom avea pe viitor o problemă mult mai severă.

Am mai dat exemplul ăsta și altădată: de ce crezi că în Germania vaccinul BCG nu e nici măcar recomandat, deși în România și Polonia e obligatoriu? Unde ai în realitate mai multe cazuri de TBC, în România sau în Germania?

Nevoia bolnavă de siguranță nu se rezolvă cu mai multe vaccinuri, se rezolvă cu psihoterapie. La tine e vorba de credință oarbă. Tu crezi în vaccin, ăsta e idolul la care te închini tu.