| robiii7216 a întrebat:

Salut TPU,
Am 17 ani, ma aflu in Spania iar in 3 saptamani am o nunta in Romania, as vrea sa stiu care e faza cu corona, trebuie vaccin?
Din cate am auzit voi fi bagat in carantina 2 saptamani.
Poate cineva sa-mi explice?
Multumesc

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| Depoka a răspuns:

De obicei vaccin, test sau sa fi trecut prin boala ori carantina... mai, nu se știe, de la o zi la alta schimba ăștia dupa cheful lor. O prietena are vaccinul facut si maine merge in Spania si peste 2 sapt se întoarce si cică auzise ca trebuie sa stea in carantina, dar ținând cont ca are vaccinul ala facut, nu ar trebui, dar naiba sa-i ia cu vaccinul lor... scuze. Sper ca te-am ajutat.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce va fi in Spania atunci. Daca Romania o trece pe lista rosie atunci doar daca esti vaccinat scapi de carantina.

| Greeneyes2222 a răspuns:

Daca spui la intrare in tara ca ai avut covid in trecut nu te vor mai baga in carantina. Recomand sa te mai informezi pe subiect.

| suntserios a răspuns (pentru Greeneyes2222):

Vrei sa zici daca le prezinta o adeverinta din care sa reaiasa ca a avut covid ca doar nu le zici tu pe cuvant si ei te cred happy