| Andrei73802717159 a întrebat:

Salut TpU!
Azi am vorbit cu mama in bucatarie si mi-a zis ca de 5 sau 8 mai cand revenim la scoala ne ducem toti elevii fizic, dar eu stiu ca nu ma duc deoarece avem peste 1% in localitate, cine are dreptate?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
6 răspunsuri:
| DemonLord a răspuns:

Da' la secretariat ce zice?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nimeni.Deoarece ea nu poate spune ca se incepe atata timp cat nu ati fost anuntati si nu s-a facut public faptul ca incepem sau nu, si nici tu nu poti spune ca nu din acelasi motiv. Tu sau ea vei sau va avea dreptata, dar dupa ce legea va anunta cum sta treaba.Paa! Funda?

| gdsjdpUAS a răspuns:

Eu sunt cadru didactic și am primit link cu legislația, unde așa zice că se merge fizic.

| Queen003badgirl678idkk a răspuns:

Mama ta are dreptate. Scoala incepe fizic (mai putin acolo unde chiar sunt probleme cu Sarscov2 )

| Andrei73802717159 explică (pentru Queen003badgirl678idkk):

Deci se incepe cum era si inainte pe scenarii sau ne intoarcem toti elevii?

| Queen003badgirl678idkk a răspuns (pentru Andrei73802717159):

Cel mai probabil vor merge toți elevi dar acest lucru se hotaraste in fuctie de zona in care este situata scoala.