Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 18 Noiembrie 2025 sunt:
Contrar multora care sunt aproape disperați să aibă o iubită, ce părere aveți de un tip de 30 de ani care nu a avut niciodată iubita, dar nici nu vrea relație, nici căsnicie, cel puțin nu...? (mai mult)
Poate rezista o căsnicie (sau un parteneriat domestic sau orice relație romantică) fără sex? Dacă da, în ce condiții? Nu mă refer la situațiile în care amândoi sunt asexuali, ci la situația...? (mai mult)
Am 22 de ani Nu fumez sau sa consum alcol. Fac sala 2 ore pe zi in 5 zile pe saptamana. În fiecare dimineață mă trezesc excitat la nivel maxim. Nu am iubită sau sa ma "masturbez" să- mi treaca...? (mai mult)
Salut TPU! Am o nelămurire și dacă poate sa- mi explice cineva ..al meu când vine de la munca are uneori chilotii curați, iar alteori ca un fel de sperma. (Văd asta când bag la spălat). Se duce...? (mai mult)
Bună TPU, am un iubit de 2 luni inf omul chiar pare sa ma iubească și asta îmi dau seama din comportamentul lui dar vecinei mele care e și cea mai buna prietena îmi zice incontinu ca e doar la mișto...? (mai mult)
De ce in fiecare dimineata ma trezesc ud in boxeri? am foarte des wet dreams dar nu inteleg de ce si cum le pot "opri", chiar m-am saturat sa ma trezesc in fiecare dimineata "ud".
E cam supărată pe mine că ea crede că nu o vreau și că nu o plac! ce e de făcut să îi treacă supărarea?
Buna tuturor! As vrea sa stiu ce produse sau tehnici pentru întârzierea ejaculării folosiți. Am o problema pe partea asta, in sensul in care imi dau drumul repede si nu mi se mai scoala(chiar dacă...? (mai mult)
Bună! Asta e mai mult o întrebare pentru băieți așa că vă rog să luați în serios întrebarea asta. Știu că e ciudat să pun niște străini să- și spună părerea dar mă simt nesigură și...? (mai mult)
Cum vă băgați voi de obicei în seama cu o fată si cum se face o iubită?
Buna ziua, am si eu un prieten, ne stim de mici copii suntem unu langa altul in fiecare secunda dar nu este vorba de asta. Este vorba despre iubita lui, mereu cand isi face iubita, ma cheama tarziu...? (mai mult)
Am luat pastila de a doua zii, dupa cateva zile am facut sex protejata, si acum mi-a venit menstruatia doar doua zile si m au durut sani pana de abia dupa menstratie, sunt sanse sa raman insarcinata?
De ce unele femei dacă nu le iese din prima pasența cu un tip înstărit, încearcă și a doua oară? Aici va spun exemplul unei foste colege de clasă. Ea avea o situație materială bunicica,...? (mai mult)
Incep sa cred ca niciodata nu o voi uita.ce sa mai fac?
Ce înseamnă la o curvă "100 oral și normal", adică oral și vaginal ar fi, sau cum?
Salut e normal sa îmi placă de 2 fete in același timp?
Am o intrebare tin sa cred 40% ca iubita mea este gravida, daca este gravida isi poate da drumul? adica lichidul acela alb de la fete?
Buna TPU! am o problema foarte mare. Eu recent am intrat intr- o relatie cu un tip foarte dragut, se comporta foarte frumos cu mine, este un green flag total. Singura problema este ca el este mai ...? (mai mult)
Uneori de ce ejaculez in timpul somnului?
Salut, sambata trecuta(19 august) impreuna cu prietena mea ne- am decis sa ne jucam putin. Inainte de a introduce degetul in vagin, mi- am atins penisul foarte putin(pe varf), posibil sa fi avut lichidul...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt foarte ingrijorat si trist deoarece toti au iubita doar eu nu am, am avut si eu o iubita timp de 7 luni anul trecut dar ne- am despartit din cauza parintilor ei iar dupa o luna si- a gasit...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt curios daca a ejacula pe fata unei persoane se considera fetish?
Buna, am aproape 17 ani si trebuia sa imi vina de 5 zile ( cand postez mesaju sunt 4 zile dar e trecut de 00 asa ca 5. ), nu am simptome ca si cum mi ar veni si nici nu mi- a venit. am avut contact ...? (mai mult)
O organizatie lgbt din Anglia vrea ca termenul "vagin" sa fie inlocuit cu "bonus hole". Daca vaginul este gaura bonus, care credeti ca este gaura principala si de ce?
Hey lume cum ati reactiona dacă în timpul unui control de la inspectoratul teritorial de munca, inspectorul va prinde in flagrant în poziții indecente cu șeful/a în birou? Cum gestionați...? (mai mult)
Întrebarea e inspirata de pățania fatală a unei foste colege de liceu. :( Acum câțiva ani, ea și familia ei s- au mutat in Anglia. Ea s- a înscris la facultate acolo. Intre timp, a cunoscut...? (mai mult)
Ceau. Credeți că mai contează virginitatea în zilele noastre?????
Este normal sa te masturbezi zilnic de câte 2-3 ori pe zi?
Bună TPU! Am aflat de câți centimetri ai nevoie ca să satisfaci o femeie dar întrebarea mea acum este de câți centimetri ai nevoie ca să satisfaci un bărbat :D
Dragi gagici! ( barbatii pot raspunde de asemenea!) Intrebare pentru voi. Daca utilizati retele de socializare, gen Instagram, Facebook si aveti un partener, voi da- ti like- uri altor barbati?...? (mai mult)
Hei TPU! Ce parere aveti despre cazul asta in privinta mea. Eu cu iubitul meu mergem spre aproape 2 ani de relatie. Este mai mare ca mine cu 5 ani. Pana sa apar eu in viata lui el avea o problema...? (mai mult)
Buna! Acum cateva săptămâni am avut contact sexual neprotejat ..mai exact pe 28 iulie, în zilele în care trebuia să îmi vina menstruația..am avut timp de 5 zile o sângerare ușoră, am grețuri...? (mai mult)
Bună TPU! Sunt un adolescent homosexual și mă întrebam dacă o să mă mărit vreodată, cine va lua titlul de socru mare și cine va lua titlul de socru mic. Deși cel mai probabil tata m- ar da ...? (mai mult)
Cum pot câștiga din nou increderea iubitului? o sa va povestesc pe scurt ca sa înțelegeți despre ce e vorba.Am o relație de aproape 3 ani și locuim împreuna de 2 ani jumate.Eu am fost încă de...? (mai mult)
Dacă un bărbat face sex și se termina în maxim 15 minute și după nu mai poate face. O femeie poate face sex non stop? De exemplu își cheamă 10 bărbați și poate face sex toată noaptea. Dar...? (mai mult)
Hey baieti cum reacționați atunci când veniți de la lucru flamanzi, iar iubita voastră va pune pe masa un borcănel cu mâncare de copiii o linguriță?
Bună! Eu și iubitul meu ne am masturbat reciproc iar pe mana mea am simțit lichidul preejaculator. La câteva minute, eu m- am atins în zona intima cu acea mana, probabil mi am introdus o singura...? (mai mult)
Salutare comunitate, am o intrebare. Daca imi inlatur doua coaste si practic sex oral cu mine insumi, sunt considerat homosexual? Daca da, puteti motiva raspunsul va rog? In timp ce cautam definitia...? (mai mult)
Voi judecați o situație înainte să o trăiți? Eu am făcut asta iar acum mă aflu în una din ele Sunt într- o relație dacă pot zice așa, cu cineva însurat, de aproape 3 luni de zile vorbim...? (mai mult)
Bunaaa! Vin si eu cu o întrebare. Deci sunt într o relatie cu cineva si fostul meu prieten a observat acest lucru. Drept pentru care s- a bagat si el intr o relatie si a facut fix nunta dupa un an pe...? (mai mult)
Bună TPU(știu ca am mai pus aceasta intrebare dar am trecut la următorul nivel) Bun deci o sa scurtez povestea Am 24 de ani și de vreo 8 luni vorbesc cu o indianca (ea are 22) Mie a început...? (mai mult)
Heei, am si eu nevoie de un sfat cu o anumita situatie. De curand am intalnit un baiat, vorbeam foarte des si dintr- o data nu mi- a mai scris.i- am dat eu mesaj odata si era la munca, totul bine.(mi- ...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare, dacă între un bărbat și o femeie nu se produce actul sexual în sine și femeia se află în ultimele zile de ovulație, iar partenerii își ating organele sexuale doar pentru...? (mai mult)
Credeți că există fericire? Și dacă exista, de ce se ajunge atât de greu la ea?
Considerați înjositoare scena în care o femeie sta in genunchi in fata unui bărbat și îi face sex oral, el stând în picioare? Actul sexual se produce de comun acord, el nu o silește.
Poți rămâne însărcinată dacă nu lasă înăuntru?
Bună. Care sunt primele semne ale unei sarcini? Și la cât timp apar?
Am luat pastila Escapelle pe 29 iulie, din frica, dupa in jur de 2 ore de la contact, pentru ca s- a spart prezervativul. El spune ca nu a ejaculat in interior. Mentionez ca eram in a 5- a zi a ciclului...? (mai mult)
Salut TPU! Am o întrebare, dacă eu ca fată am relație cu un băiat și mă sărut cu o fată, se poate numi înșelat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
politistfaraimaginatie întreabă:
Șachi întreabă:
Anonimul151 întreabă:
missara21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!