Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 19 Noiembrie 2025 sunt:
Hey doamnelor, cum reacționați în situația asta scăpată de sub control? Dumneavoastră și soțul locuiti împreună cu soacra voastră. Cum reacționați atunci când ascultați la una ca soacra...? (mai mult)
Dacă o fată care anatomic este virgină, dar care a primit și făcut sex oral unui tip, ambii și-au frecat organele genitale unul de celălalt, mai poate fi totuși numită fecioară, castă?
Buna tuturor, revin cu o întrebare, luna trecută pe 25 Iunie am avut un contact sexual protejat, iar luna aceasta pe 9 in a33a zi de ciclu mi- a venit. Ceea ce ma neliniște te este ca prima zi totul...? (mai mult)
Lubrifiantul care se foloseste pentru s3x e comestibil?
Salut! Vreau sa ii spun unei fete ca o plac dar nu stiu cum. Suntem prieteni de mult timp dar de cam 6- 7 luni am inceput sa simt ceva pentru ea. Ei ii placea de un baiat dar stia ca nu are sanse cu el...? (mai mult)
Salut! Am 16 ani si ma intrebam cum as putea da comanda de o jucarie sexuala fara sa ma intrebe ceva curierul sau sa imi ceara compania jucariei buletinul. Stie cineva vreun site care sa sa ma lase sa...? (mai mult)
Credeți în karma? După 8 ani de zile o fosta de a mea intra azi pe tiktok și începe să răscolească amintiri.Nu mai am și nici nu vreau sa mai am treabă cu ea, însă m- a făcut să înțeleg...? (mai mult)
Am făcut-o înainte cu o zi să îmi vina menstruația, mi-a întârziat o zi apoi mi-a venit și m-a ținut normal, acum mă doare burta, e posibil sa fiu însărcinată?
Crezi ca exista dragostea la prima vedere sau este doar o iluzie romantica?
Crezi ca exista o varsta potrivita pentru a incepe o relatie sau pentru a te casatori?
Salutari la toata lumea! Baieti, sa zicem ca veniti acasa de la munca si iubita voastra va asteapta cu zambetul pe buze acasa si va anunta ca o sa aveti un copil.Voi ii spuneti ca e imposibil ca ati folosit...? (mai mult)
Hei! Sexul oral consta in a suge, sau doar sa faci miscari de du-te- vino. Mersi! Zi faina!
Ce rol ar trebui sa joace sexul intr-o casatorie?
Întrebare, de ce credeți că unii când fac prima data sex se comporta ca niste sălbatici? Adică frate trebuie luat totul mai cu calm nu sa dai în p...ca in ciment
Întotdeauna am crezut că ideea "sufletului pereche" este prea simplista si nu tine cont de complexitatea relatiilor umane. De asemenea, ideea de suflet pereche poate fi problematica, deoarece poate...? (mai mult)
Cum și în cât timp se îndrăgostește o femeie pentru a simți dorinta sexuala? Ele se îndrăgostesc la prima vedere sau trebuie să stai de vorba minim un sfert de oră și sa lași impresie...? (mai mult)
Am discutat cu prietenul meu despre casatorie… m- a cerut de sotie in 2021, dupa un an de zile mi- a spus ca mai mult m- a cerut pentru ca eu imi doream, foarte prost m- am simtit sa imi spuna asta....? (mai mult)
Ce prefera barbatii destepti? O femeie frumoasa (gen bomba, sexy), cu pielea fina si care sala e viata ei sau o femeie feminina/normala ca frumusete, dar desteapta si inteligenta?
Hey! Care credeti ca este cel mai important lucru pe care il poti face pentru a imbunatati actul sexual?
Salutare tuturor. Ce calități căutați la partenerul ideal? (dau fundită)
Hey baieti, e adevărat ca voi în noaptea nunții va gândiți la prima iubire și nu va concentrați la soție?
Dacă o femeie se întâlnește pe ascuns câteva luni cu un tip însurat, se sărută, fac sex, își fac sex oral reciproc, el i- a dat bani o dată și nu i- a mai vrut înapoi, se poate afirma...? (mai mult)
Salut TPU, ma masturbam destul de des, in fiecare zi, chiar si de doua ori pe zi. Am o intrebare. Nu prea ma mai excitam la orice si cand eram cu o fata in pat imi murea cand trebuia sa o bag, insa...? (mai mult)
Bună. Acum vreo 2- 3 luni m- am despărțit de fostul meu prieten, însă de atunci parcă nu mai sunt eu. Nu mă mai simt motivată, nimic din ce îmi plăcea înainte acum nu mă mai pasionează. ...? (mai mult)
Buna,am 18 ani si inca nu am facut sex si prietenul meu vrea sa o facem,însă nu stiu si as vrea sa stiu ce senzație este, daca doare, ce schimbare va avea chestiile astea
Aseară întrebam femeile dacă și- ar ierta partenerul/soțul dacă ar afla în mod sigur că a făcut sex oral unei alte femei. Acum mă adresez băieților/bărbaților: v- ați ierta iubita/soția...? (mai mult)
Azi am făcut sex cu iubita mea, nu am avut masturbare in ultimele 12 ore, am urinat și spălat însă sunt puțin terifiat pentru că eu am ieșit când am simțit că nu mai pot sa ies dar ea era...? (mai mult)
Buna ziua. Am nevoie de un ajutor. In luna Iunie am făcut- o cu prietenul meu protejat și cu retragere. Menstruația trebuia sa- mi vina astăzi ca e o luna. Nu e regulata, dar totusi sunt șanse...? (mai mult)
Ce părere aveți de persoanele care, deși sunt gingașe, le place să ajute oamenii, au empatie și spirit protector, le lipsește profunzimea sentimentelor, gen tind spre iubiri pasagere, flirt...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi, am o problema cu trecutul prietenului meu, deci efectiv parca nu pot sa trec peste faptul ca el a mai avut relatii inaintea mea, mentionez ca el este primul meu...? (mai mult)
Salut. Am un iubit la care țin în toate punctele de vedere și nu ne- am certat niciodată. De ceva timp mă tot gândesc la faptul că el încă o iubește pe fosta lui fiindcă de multe ori îmi descrie...? (mai mult)
Daca prietenul meu mi-a băgat 1 deget doua, dar nu a curs sânge sau ceva, dar dupa m-a durut 5 sec, asta înseamnă ca mi-am pierdut virginitatea?
Salut. Deci eu cu prietena mea ajungem in punctul de intimitate. Eu doresc si imi si iese. Să ii fac degețica/laba/masturbare. Si desigur ca ii place. Problema este ca am observat ca se simte nevoita...? (mai mult)
Salut tpu..am o întrebare foarte importantă. Am 20 de ani și îmi place de o fată care e mai mare decât mine cu 4 ani și 3luni..deci ea are 24. Faza e ca eu aș vrea sa fie ceva între noi dar...? (mai mult)
Prietenul meu a pătit o chestie stranie și mă ingrijorez pentru el, a făcut sex cu prietena lui, ei trebuie să ii vina ciclul peste 4- 5 zile, iar el nu a avut nicio masturbare in ultimele 12 ore,...? (mai mult)
Salut. As vrea sa știu ce pot face pentru a avea un penis în erecție mai mobil/moale? La mine în erecție penisul este foarte tare și este dificil/dureros sa îl ridic perpendicular cu corpul, el...? (mai mult)
Ca bărbat poți practica prostituția?
Salut. As vrea sa știu dacă exista o soluție pentru următoarea problema. În timpul erecției, penisu meu nu este deloc mobil, este foarte greu și dureros sa îl pot apleca în fata, acesta fiind...? (mai mult)
Buna, eu cu iubitul meu in primele 8luni ne- am inteles absolut perfect.Nu ne- am certat niciodată, nu ne- am adresat un cuvânt urat niciodată. De acum 3luni când ne- am certat cel mai rau pentru...? (mai mult)
Dragii soții/iubite, v- ați putea ierta soțul/iubitul dacă ați afla în mod sigur că a făcut sex oral unei alte femei? Nu la vreo prostituată, ci la una de care se simte atras, mai tinerică...? (mai mult)
Hey doamnelor, cum reacționați în situația asta scăpată de sub control? Sunteți intr- o relație cu un bărbat de varsta voastră, 40 de ani de aproximativ 1 an și ii faceți cunoștiință cu...? (mai mult)
Buna TPU, am o intrebare. Ieri am avut o scurgere maronie destul de multa, mi- a umplut tamponul zilnic, patesc asa cand mi se termina menstruatie insa acum a fost intre menstruatii, menstrustia mi...? (mai mult)
Hello! Am o problema. Am fost intr- o relatie timp de 3 luni, a urmat divortul, iar de la o perioada caut sa ma vad cu o tipa dar tipa vb cu mine doar cand suntem singuri si atat in rest nu ma urmareste...? (mai mult)
Dacă mi-a ridicat block-ul pe mess înseamnă că ține la mine?
Buna! Am o nelămurire legată de anticoncepționalele Rigevidon 21+ 7, le- am luat la îndemnul medicului. Am început prima folie in cea dea doua zi de menstruație, am terminat drajeurile albe,...? (mai mult)
Bună seara, ma neliniștește ceva acum 3 zile am făcut sex pentru prima data (am sangerat atunci) iubitul meu a folosit prezervativ (dar mi s- a părut puțin largut, ii murise dansul dar și l- a...? (mai mult)
Este comun pentru un băiat să aibă o fostă pentru care și-ar lăsa iubita actuală oricând dacă ar putea?
Salut TPU, este ok daca ma masturbez de odata la 3 4 zile si ma incerc sa imi dau drumul mai greu, cand simt ca ejaculez, ma opresc sau contract muschii? Va fi ok cand voi fi cu o fata in pat, sa ejaculez...? (mai mult)
Recent am făcut sex cu prietena mea neprotejat(de 3 ori), dar am făcut si protejat in același timp doar ca nu pe tot parcursul actului. Nu a avut loc nicio ejaculare in timpul actului, ultima ejaculare...? (mai mult)
Iubita mea este rece cu mine, ce pot face sa fie mai apropiată și sa îmi dea puțin mai multă atenție?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
9PM întreabă:
MrEggHead7 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!