Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 15 Decembrie 2025 sunt:
Va rog nu luati in batjocura pentru ca eu chiar nu stiu.cum adica sa faca "laba"?
Buna funda urgent ma uit la naruto shippuden si am uitat in c episod SASUKE :x:x:x:x:x AFLA adevarul despre ITACHI:x:x:x:x in ce episod este?
Aseara am facut pentru prima oara sex.De fapt nici nu stiu daca mai sunt virgina sau nu, pentru ca a fost foarte greu sa introduca el ce are jos in pantaloni, fiindca am fost foarte stramta.Asa ca a renuntat...? (mai mult)
Ce parere aveti despre utilizatorul romancutza? scuze categoria Cate mai multe comentarii va rog. http://www.TPU.ro/utilizator/rcei
Ce credeti ca vrea un baiat atunci cand te cheama la el acasa? Mi-a zis sa merg la el sa ne uitam la un film, sa bem un suc, etc si eu sigur ca l-am refuzat deoarece nu stiu ce doreste si chiar nu vreau...? (mai mult)
Majoritatea fetelor de-o varsta cu mine ma plac.Prietena fetei pe care o plac ma place si ea si desi ies cu fata de care imi plc pafara eu tot nu ma place ma considera un ff bun prieten chiar mi-a spuso.Ar...? (mai mult)
! Am Facut Sex Cu O Fata De 13 Ani Era Virgina! Am Ejaculat In Ea! Poate Sa Ramana Insarcinata - Sau Ce Ar Putea Sa Pateasca?
Heyy! Ceva idei de o intalnire mai... speciala?:Dfunda pentru cea mai frumoasa
Buna ziua tuturor si sarbatori fericite! Din pacate nu am cui sa spun ceva ce ma framanta de ceva timp. Iubesc un baiat de alta religie(nu ca asta ar fi o problema din partea mea) si de jumatate de an...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cuplurile care fac petting?( ma refer la cazurile in care partenera e virgina si au totusi o relatie stabila):*
Nu am inteles porunca "Sa nu fi desfranat". Ce parere aveti? Ce pacate intra aici?
Am avut o relatie cu o fata din afara si dupa vreun an asa ia a avut alte ocupati si eu n-am stiut eu am neglijato timp de o lina finca de abia plecase si nu ma inpacam cu ideia apoi am cautato...? (mai mult)
Cum stiu daca am p***** elastica? sugestii
SallTPU! am si eu o intrebare: preitena mea vrea sa ii spuna baiatului pe care il place ce simte pentru el iar dupa parerea mea acel baiat nu prea ii place de ea. ea este o fire foarte sensibila si o sa...? (mai mult)
..mai ales pentru baieti: sa zicem ca sunteti acasa la o fata invatand impreuna pentru un test. Fata e o fata pe care o placeti foarte mult dar nu ati avut curaj sa ii spuneti asta. Asa!? (mai mult)
Cum pot intelege daca ea ma place!?
Sall cum fac sa am un nou id? ca am scris numele tot dar cand ajung la adresa de mail zice ca nu e buna ca e cu yahoo. Ce sa fac? scuze de categorie
Am o mica problema si sper ca ma ve-ti putea lamurii, mentionez ca dau fundita.Am observat ca aureolele de pe ambii sani s-au marit si am constatat ca mi se vad venele (inainte nu se vedeau),...? (mai mult)
:(, imi place foarte mult de o fata chiar foarte foarte, am intrebat-o sa ieshim undeva si mea raspuns heh.mersi )ft placut ^^ mie tot mi'ar fi facut placere, dar mai bine nu'ti pierde...? (mai mult)
Cum v-ati lasat de ejaculare?
Ma confrunt cu o situatie foarte foarte dificila. Problema este aceasta: Cu un an si ceva am cunoscut pe cineva pe net, a fost ceva de nedescris de frumos, ne-am placut din prima, se simtea ca...? (mai mult)
am o intrebare: sunt cu o fata de o saptamana dar cred ca e ceva special:P si vreau sa fac si altceva decat seara la suc si chestii de genu. vreau sa ii fac o surpriza sa se simta special si as...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac cu o fata ca sa fie iubita mea? Si ce nu trebuie sa fac?
Cum v-ati lasat de masturbare?
Cum a fost prima data cand ati facut dragoste?
M-am indragostit de un baiat de la mine din clasa, simt ca si eu lui ii plac apropo suntem cl 9, cind ma cuprinde am o senzatie foarte placuta, acum suntem in vacanta de iarna si deja ii simt...? (mai mult)
Feteleor cum v-ar placea sa fiti dizvirginate
Bunaa:*Ce ati primit de Craciunn?
Hey...am 12 ani si vreau sa va intreb ceva :"> daca nu am mai sarutat o pers. pana acum e cea anormal.:d
Craciun Fericit si Sarbatori Fericite! Ce credeti despre o fata care face "laba" la un baiat acesta fiind prietenul/iubitul ei? O considerati o c***a sau o vagaboanta? Multumesc frumos
Fetelor, ce trebuie sa fac ca sa ma placa o fata.:d. Cel mai folositor Fundita+vot... Celelalte vot. :d
Cat de mari sunt durerile de la dezvirginare?
De ce nu-mi merge euro truck? mi se vede albastru si nu pot sa joc. configuratia calculatorului: procesor intel core 1.8ghz,placa video nvidia 256mb, hdd 250gb. funda care stiti
Băieţilor, credeţi în fata care oferă sentiment, dar vă aprinde simţurile prin intermediul unui simplu sărut? Jos fundiţa pentru cel mai bun răspuns
Aaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuttooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrr! Eu plac o fata si ea nu ma place pe mine, cum sa o fac sa ma placa?
Fetelor ce faceti daca va place de un baiat?
Stie cineva cine e bruneta din imaginea alaturata http://img690.imageshack.us/img690/7617/20090807carwashingslutn.jpg
Prietenul meu a vrut id celei mai bune prietene ale mele, si l-a gasit si acum vorbeste mai mult cu ea decat cu mine si prietena mea il cam place si cand vorbesc cu ea imi zice numai de el. El nu o prea...? (mai mult)
Cine stie moduri pentru san andreas in special cleo 3 mods si trackuri prin aer:X:X:X va rog cine imi da min 7 moduri care nu le am primeste funda id de mess PS: NU vreau siteuri seba5tu@yahoo.com ...? (mai mult)
am o intrebare pentru voi toti, am o matusa si ii tare "buna" (stiti voi) si as vrea sa fac dragoste cu ea, oare e bine ce fac?
Neata! As vrea si eu sa stiu care este diferenta dintre a face dragoste si a face sex. Mersi!
am 24 de ani, si am o relatie de 2 ani, o iubesc foarte mult si nimic nu ma face pe mine mai fericit in lume decat atunci cand o vad pe ea fericita, insa de ceva vreme incoace parca dragostea...? (mai mult)
Sper sa ma ajutati cu un sfat, pentru ca nu am cu cine sa vorbesc, si sunt foarte speriata.Nici nu stiu cum sa incep.Nu ma protejam cu prietenul meu deoarece am fost foarte naiva si l-am ascultat cand...? (mai mult)
:* Daca mi-ar placea de un baiat. cum as putea afla daca ma place de ex daca m-a placut de unde pot afla daca inca mai este asa? si cum as putea sa il abordez sau sa il fac sa ma placa in caz...? (mai mult)
Daca dupa ce faceti sex un baiat nu te strange nu te atinge sta la marginea patului nu nimic asta ce inseamna? ca nu tine deloc la tine sau ca era timid si retinut?
nu gasesc raspuns la o intrebare, poate ma ajutati voi:am cunoscut un tip, am observat ca ma place, apoi am vb pe mess cateva luni fiindca el era plecat in strainatate, am stabilit ca ne vom...? (mai mult)
Sunt foarte bun prieten cu o fata si fratele ei. Mai demult stiu sigur ca ei ii placea de mine insa eu nu am facut pasul. adolescent cu capul in alta parte. Acum incepe sa imi placa foarte mult de ea, ...? (mai mult)
am si eu o problema nu mi-am mai facut o prietena de mult timp si nu merge nu gasesc ce sa fac cum sa procedez Am tot cautat si am cautat Daca cunoasteti fete frumoase lasati-mi id Eu am 1.79...? (mai mult)
Pfff:( Dc toti baietii cu care am fost au vrut doar sa ma f** :(nici nu ia interesat de sentimentele mele.:|chiar toti sunt asa?:O
Salut. un prieten mi-a cerut parerea astazi si nu prea am stiut ce sa-i zic. deci el a avut o prietena acum ceva timp... a fost cu ea 2 ani apoi s`au desp. de o luna si-a facut alta prietena si acea? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
FreddieM întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
AndreiAdrian028 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?