Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 8 Decembrie 2025 sunt:
Credeti ca dragostea are limita de varsta?
Buna TPU Am un amic, are 27 ani care se poarta cu mine ca un adevarat iubit.Ma gadila, ne jucam etc.As vrea sa aflu daca are sentimente serioase pentru mine... ceea ce face el, ma gadila, ma ia in? (mai mult)
Penis de 17cm(treaz) la 13 ani? pls raspunsuri serioase:):o3
Vreau un raspuns urgent...am facut-o de curind cu prietenul meu si am gasit dupa pe chiloti un gel intarit transparent este posibil sa fi ramas insarcinata va rog ajutati-ma vreau un raspuns sigur.
Vreau un raspuns urgent ptrk imi este frica...am facut-o cu iubitul meu si la finalul actului dupa ce m-am spalat si m-am imbracat mai tarziu am gasit pe chiloti un gel intarit si trensparent este posibil? (mai mult)
Cat poate un barbat sa fac sex cu o femeie
Vreau sa-i trimit fostului prieten un mesaj frumos de Craciun pentru amintirile frumoase care le-am ppetrecut impreuna, specific ca nu vreau o impacare, doar un gest frumos, ceva mai original dar nici...? (mai mult)
Deci... nu stiu cum sa le spun alor mei despre prietenul meu :-s Pana acum nu au aflat de nici unul din fosti mei, dar acum chiar as vrea sa-i spun pentru ca tin foarte mult la el :X :X Mama nu e? (mai mult)
Dupa parerea voastra, dupa ce un baiat i-a propus unei fete sa faca o "pauza" intr-o relatie si fata a zis ca nu, pauza e despartire deci "ne despartim" cine a dat papucii cui? Nu vi se pare ca baiatul...? (mai mult)
Ce subiecte credeti ca ar fi potrivite pentru a discuta cu o fata? nu pre am idei...PS suntem in clasa si suntem amici dar nu stiu ce i-ar place sa discutam sau ce i-ar place sa-i fie spus URGENT DAU FUNDA? (mai mult)
Salut la toti! Cum sa fac ca sa ma placa o fata de virsta mea? Cum sa aflu daca ea are aceleasi sentimente pe care le am eu? Va rog frumos, ajutati-ma...
Verisoara mea are o grava problema, noi ne intelegem bine, ii dau sfaturi, eu fiind mai mare decat ea cu doi ani, insa acum chiar nu stiu cum o pot ajuta. Ii este rusine sa spuna altcuiva si as vrea...? (mai mult)
Am sa incep prin a va ura un Craciun Fericit! Bun acum sa imi incep povestioara...Mama mea are o colega pe care o considera una dintre cele mai bune prietene, astfel dorind sa se intalnseasca si? (mai mult)
de fiecare data cind comunik cu un baiat si ajungem la relatii mai mult ca de prietenie mai ales cind e vorba sa eshim parca imi spune cineva stop si nuw ce s fac!? dc? cei asta?
Salut, sunt un fraier care n-a facut sex in viata lui si m-ai am si 19 ani, pe deasupra.Consider ca a venit timpu si fiind timid nu prea stiu ce e de facut. As aprecia cateva sfaturi(daca se poate).
:) In primul' rand mii de scuze ca am ales categoria aceasta, dar e cea mai accesata. si asa poate se vor bucura mai multi de urare! Craciun Fericit, si tot ce va doriti. mai ales sanatate ca'i...? (mai mult)
Imi place de un baiat de mult timp, de aproape 3 luni. La inceput, era nou-venit la noi in scoala si a fost impreuna cu cea mai buna prietena a mea timp de o luna si jumatate (mie imi placea de el inca...? (mai mult)
Acuma citeva zile in urma prietenul meu mi-a spus ca ne despartim, ceia ce m-a facut sa sufar enorm de mult, , as vrea sa-i scriu ceva care sal faca sa regrete si sal atinga la inima cuvintele mele, ...? (mai mult)
Buna am 13 ani si imi vine sa fac sex. nu stiu ce sa fac am un iubit si as vrea sa fac cu el sex dar nu stiu daca e bine si ce o sa simt...va rog ajutati-ma:X
Daca am luat dimineata medicamente printre care se regsesc si antibiotice pentru raceala si acum seara beau un pahar de vin, doar un pahar, credeti ca are ceva?:-s scuze de categorie vreau raspunsuri...? (mai mult)
Deci.am 13 ani si sunt la a doua tura a menstruatiei.prima data a fost foarte putin sange... dar acum trebuie sa schimb tamponul la fiecare 1-2 ore.am deja 3 zile si nu mai suport.ma patez orice as face.Mentionez? (mai mult)
Dupa 4 luni in care nu am mai vorbit deloc cu fostul meu iubit si nu le'am mai vazut a venit momentul sa il vad prima oara dupa atata timp imi e atat de dor de el.insa nu stiu dk are iubita sau nu.nu mai...? (mai mult)
Ce mesaj de anul nou sa ii dau fostului meu iubit as vrea sa ii scriu ceva tare.sa imi raspunda inapoi.ca el nu mai mi-a dat niciun semn de mult. m'a km uitat dar tot vreau sa ii dau msj. ajutati-ma cu...? (mai mult)
Am fost cu un tip o vreme indelungata, apoi ne-am despartit. Acesta are o relatie cu alta fata se presupune ca o iubeste. Totusi ma priveste foarte atent. Imi urmareste miscarile. Nu doar eu am remarcat...? (mai mult)
De ce un barbat de 30 ani atunci cand ne intalnim ma sa saluta dar nu se uita in ochii mei? suntem vecini. eu am 22 d ani.
Taxiurile merg in noaptea de revelion? Voi unde mergeti? Scuzati pentru categorie :D
Astazi am fost la tara la o colega si acolo erau 2 baieti.Sa zicem D si O.La sfarsit O mi-a cerut numarul de telefon, si i l-a dat prietena mea. Dar mie mi s-a parut frumos D. O sa ma mai duc...? (mai mult)
Nu inteleg de ce toate fetele urate au prieten... iar cele frumoase sunt singure... :/ imi puteti raspunde?:'/
Am nnevoie de un sfat. Am fost cu un baiat despre care nu prea stiu ce sa spun daca chiar m-a iubit sau nu, nu sunt sigura. El parea ca ma iubeste.Am fost impreuna 3 saptamani dar in ultima saptamana aproape...? (mai mult)
Am facut sex aseara cu un baiat pe care il plac mult si nu stiu daca si el ma place pe mine. dar ma saruta non stop si ma tot mangaia si a fost foarte grijuliu si acum inca mai ma cauta. Ce inseamna? Voi...? (mai mult)
Funda urgent in al catalea episod din naruto shippuden se lupta sasuke cu itachi?
Crăciun Fericit TPU! Vă spun azi, că plec într-o mini-văcanţă. Aveţi grijă de voi, multă sănătate, şi un an nou cât mai fericit. Care vine să mă colinde şi pe mine?
Imi place din nou de fostul-fostul prieten :| de la un timp vorbim foarte mult pe mess si la un moment dat am avut un status cu "te iubesc" si el m-a intrebat pe cine iubesc si i-am raspuns "pe tine" si...? (mai mult)
Stie cineva un film de comedie dar si un pic horror care sa aiba parti cu actiune si aventura dar filmul sa fie thriller :D thx :) dau fundita :*
Hei! Care aveti idee despre traditiile si obiceiurile turcilor? Sau mai degraba relatiile dintre o femeie si un barbat? Barbatii turci au un alt mod de a iubi o femeie? Se indragostesc ...? (mai mult)
Este cineva din bucuresti strada postavarului langa billa? ast raspuns urgent! mersi frumos
Imi place de un prieten foarte bun si lui de mine. Credeti ca ar trebui sa incep o relatie cu el stiind ca dupa ce o sa ne despartim n'o sa mai fie la fel.Intrebarea mea este : Credeti ca merita sa fac...? (mai mult)
un amic de al meu a vrut sa o faca cu mine, desigur ca eu l-am refuzat, mai ales ca nu am facut-o niciodata desi imedeat am 18 ani, si nici nu am de gand, voi daca erati in locul meu o faceati?:)ce...? (mai mult)
Cineva mi-a spus ca atunci cand se rupe himenul va ramane o rana care o sa sangereze mai mult timp, e adevarat? si daca e adevarat cat timp o sa sangereze?
Primul french kissulets:X?
Salut oameni buni am si eu o intrebare mai penibila asa in ghilimele carei faza cu vestita AȚĂ LA PENIS ce se rupe ca daca se rupe curge sange unde se rupe unde se afla ce se intampla cu ia (SAU E O PROSTIE...? (mai mult)
Craciun fericit inainte de toate! Vreau sa va intreb ce parere aveti daca nu primiti nici un cadou de Craciun de la prietenul/a vostru/a? Avand in vedere ca sunteti de ceva timp impreuna si pana acum nu...? (mai mult)
Sex oral.cum vi se pare? :)
am fost cu un baiat acum 3 saptamani noi aveam aceiasi varsta. Intr-o zi m-am indragostit din nou de baiatul de la intrebarea 1 Intr-o zi el mi-a trimis inima, in alta zi un pupic. Eu il mint ca...? (mai mult)
Heii :) Am o intrebare [ce-i drept putin tampita] daca ati vrea sa faceti o gluma pe langa cadoul de Craciun oferit prietenului a-ti pune un prezervativ in el? :)) :D
Niste urari de Craciun?:DCraciun fericit si vouaa. dau funda pentru celemai multeee;;)
As vrea sa'mi petrec revelionul cu prietenii dar nu stiu cum vor reactiona parintii mei. Voi cum le'ati spune?(P. S: Parintii mei nu sunt genul ala care ma tin sub supraveghere in fiecare minut adica...? (mai mult)
vreau si eu niste idei -Maine, de Craciun este ziua mea de nastere si nu stiu cum sa ma distrez avand in vedere ca am invitati doar 3 baieti. :DVreau multe ideii se poate? Ms:-*; ); ; ) [scuze? (mai mult)
Vreau sa incerc sexul in masina doar ca este o problema. Nu am idei unde as putea sa parchez masina in locuri unde sa nu fiu deranjat si speram ca poate imi va da careva idei :D. De precizat ca sunt...? (mai mult)
Vreau sa trimit un mass cu cele mai faine urari de craciun si n-am idei c sa scriu in afara de banalele "craciun fericit si sarbatori fericite"... cele mai faine primesc funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alex765431 întreabă:
9PM întreabă:
4andrea567 întreabă:
FreddieM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!