TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
devils89
în 3 Ianuarie 2022 | devils89 întreabă:

Era un film acum câțiva ani cu unii rai eliberați din închisoare și puși sa lupte cu alții mai periculoși era și puțin sf cum se numeste

4
Răspunde Raportează
TudorRebecca
în 3 Ianuarie 2022 | TudorRebecca întreabă:

Bună! Am văzut toate episoadele din Naruto și am sărit peste filme. Am trecut la Naruto Shippuden. După ce termin Naruto Shippuden, e un film special sau sunt mai multe care ar trebuiesc văzute?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ana2333
în 2 Ianuarie 2022 | Ana2333 întreabă:

Buna tuturor! Am vazut intr- o seara la tv cateva secvente dintr- un film, pe care din pacate nu am reusit sa il gasesc nicaieri. Nu mai stiu cum se numea dar daca ma poate ajuta cineva dupa descrierea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LeonardC2007
în 2 Ianuarie 2022 | LeonardC2007 întreabă:

Salutare, de curând am văzut tot serialul "how tot train your dragon" fenomenal serialul recomand. Ce alte seriale de genul îmi recomandați? Nu vreau neapărat cu dragoni, doar ca animația să ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 1 Ianuarie 2022 | gemeni6226 întreabă:

Cunoasteti filme care incep foarte antrenant ca deja la inceputul filmului iti vine sa dansezi ca de exemplu inceputul filmului The wedding singer? daca da va rog exeple macar unul.

2
Răspunde Raportează
Iosif9977
în 1 Ianuarie 2022 | Iosif9977 întreabă:

Salutare! Încerc să îmi amintesc titlul unui serial vizionat acum ceva vreme, dar nu reușesc, așa că apelez și la bunăvoința voastră. Este vorba despre un serial SF a cărui acțiune are loc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DianaEmmaPink
în 31 Decembrie 2021 | DianaEmmaPink întreabă:

Voi preferați serialul, , Adela, , sau serialul, , Bahar: Viață furată, , care este foarte asemănător? Oricum Bahar a fast apărut înainte de Adela. Eu Adela pentru ca este în romana și ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RAY
în 31 Decembrie 2021 | RAY întreabă:

Cum se numeste programul cand vezi un film cu un prieten?

4
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 31 Decembrie 2021 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Ati vazut filmul celor de la 5gang ''Tabara''? Cum a fost in comparatie cu primul film? Am asteptari extrem de mari avand in vedere ca primul lor film a fost o capodopera.Scenariul si modul in care acesti...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Floriannn
în 30 Decembrie 2021 | Floriannn întreabă:

Cum se numea desenul ala vechi, cu un coiot si un fazan foarte rapid?

4
Răspunde Raportează
Inejbrekker
în 29 Decembrie 2021 | Inejbrekker întreabă:

Buna. Vazusem acum ceva timp un film. Nu e foarte vechi dar nu imi amintesc cum se numeste. Un baiat e trimis la o școală cu internat unde isi întâlnește colegul de camera, un pusti bogat. Tatal ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Decembrie 2021 |

S-a uitat cineva la sezonul 10 din American Horror Story aparut anul acesta? Cum vi s-a parut? Tot citeam pe Instagram ca este un sezon slab etc.; mie mi-a placut foarte mult.

2
Răspunde Raportează
DzEk0
în 29 Decembrie 2021 | DzEk0 întreabă:

Salut, are cineva idee unde pot sa vad filmări din 18 decembrie 1989 Timișoara? Mai exact când sa tras în manifestanți că trebuie să fie filmări. Mulțumesc.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Decembrie 2021 |

Care vizionați emisiunea "Anchetele comisarului Antonescu" de pe TVR1? Ce părere aveți despre emisiune? Eu una o urmăresc și îmi place mult. Mă bucur că și românii pot face emisiuni în genul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
M?d?0611
în 28 Decembrie 2021 | M?d?0611 întreabă:

Buna! Am vazut un trailer acum ceva timp si n- am fost atenta la titlu. Era vorba despre un barbat rapit, si el, sau rapitorul, trimetea mesaje despre adevarata lui personalitate, gen "mi- am inselat...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anamaria101ey
în 27 Decembrie 2021 | Anamaria101ey întreabă:

Bună,ştie cineva dacă va apārea celelalte episoade din Guneş din sezonu 1 sau va începe sezonu 2? p

1
Răspunde Raportează
zinkulet
în 27 Decembrie 2021 | zinkulet întreabă:

Salut, aceasta intrebare este doar pentru cunoscatori. Vreau sa ma uit la niste filme noi pe tv ( ma doare spatele la pc ), am filmele downloadate fara subtitrari in pc ( caut subtitrari manual si le...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Floriannn
în 27 Decembrie 2021 | Floriannn întreabă:

Cum preferati sa va uitati la un film sau serial? La PC, la televizor, sau pe telefon? Detaliati si motivul pentru care preferati una dintre variante, ca sa fie mai interesant.

13
Răspunde Raportează
c0pil1n
în 27 Decembrie 2021 | c0pil1n întreabă:

O lista cu filme/seriale care merita vazute. Nu conteaza categoria.

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Decembrie 2021 |

Salut, imi amintesc ca vazusem ceva film de craciun oarecum horror acum cativa ani, era despre un copil care statea cu bona lui pentru ca parintii lui plecasera nu stiu unde, tot ce mai tin minte e ca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LeonardC21
în 27 Decembrie 2021 | LeonardC21 întreabă:

Salutare, aș dori niște anime- uri mai diferite, în ce sens :). Niște anime uri cu grafică dar era anime- ului sa fie mai veche, adică cu samurai, săbii chestii d- astea. De preferat ca personajul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
devils89
în 26 Decembrie 2021 | devils89 întreabă:

Buna seara am vazut mai demult un film cu un criminal care urmărea niște fete și a ajuns într-un fel de casa videochat sa le ucidă pe toate știe cineva cum se numeste filmul

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Decembrie 2021 |

Salut! Niste filme bune mai pe 2020+ ? Efectiv imi este foarte greu sa aleg niste filme, cele vechi nu pot sa le privesc (probabil am cv la cap, ca altfel nu imi imaginez, dar nu imi place sa urmaresc...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Floriannn
în 26 Decembrie 2021 | Floriannn întreabă:

Am vazut cu multi ani in urma la televizor un film horror, posibil cu putina comedie si cu buget mic. Era un barbat care a suferit un experiment in care ADN- ul lui a fost combinat cu ADN- ul unei maimute(probabil...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ilaaaa
în 26 Decembrie 2021 | Ilaaaa întreabă:

Buna! Stie cineva care este numele actorului care il joaca pe politistul Damian Popoviciu din serialul Lectii de viata sez.6 episodul 106? Dau funda

3
Răspunde Raportează
djtannermka2005
în 25 Decembrie 2021 | djtannermka2005 întreabă:

Salut! De ceva timp caut un film pe care l- am vazut in copilarie(posibil in apropierea Crăciunului pe Antena 1 sau Pro Tv intre anii 2011- 2013). Nu- mi amintesc titlul, anul, plotul sau actorii dar...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
WL
în 25 Decembrie 2021 | WL întreabă:

Salut, ce filme post apocaliptice stiti?

4
Răspunde Raportează
GhitaAndrei2000
în 25 Decembrie 2021 | GhitaAndrei2000 întreabă:

Pe ce canal începe Frozen 2 și pe ce data?

1
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 25 Decembrie 2021 | SingleForOne întreabă:

Ce mai vizionați astăzi, în ziua de crăciun? Filme, seriale, Youtube (short films), știri, etc. Mi-ar plăcea ceva în tema crăciunului.

3
Răspunde Raportează
Bogdan11121
în 25 Decembrie 2021 | Bogdan11121 întreabă:

Buna, am vazut in urma cu ceva in un film despre un virus. Era o persoana infectata intr- un avion si acest virus parca ii transformau in zombie, si se mancau intre ei pentru a supravietui. Stie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Floriannn
în 24 Decembrie 2021 | Floriannn întreabă:

Incerc de mult timp sa imi dau seama cum as putea sa gasesc un film pe care l- am vazut la televizor si care m- a fascinat enorm cand eram foarte mic. Imi amintesc ca un grup de prieteni se duceau la...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
SammyNXT047
în 24 Decembrie 2021 | SammyNXT047 întreabă:

Știți cumva când sau dacă mai apare ep din. Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki

2
Răspunde Raportează
naomiiii
în 24 Decembrie 2021 | naomiiii întreabă:

E un film cu Antarctica, cu o femeie care pleaca cu echipajul in misiune și găsește cadavre umplute cu ceva pietre prețioase, și șeful ei e mafiotul. știe cineva cum se numește?

2
Răspunde Raportează
Fintoiu_Alberto_1997
în 23 Decembrie 2021 | Fintoiu_Alberto_1997 întreabă:

Am văzut mai demult un film, era genul western, filmat in desert, cu lupta dintre 2 tabere, unii stăteau intr o fortăreață si unii veneau pe cai.

4
Răspunde Raportează
ValiConstantin123
în 23 Decembrie 2021 | ValiConstantin123 întreabă:

Salutare TPU am și eu o întrebare mi.am făcut cont Netflix cel standard de 9.99 euro. Întrebarea mea este dacă o sa imi i.a bani în fiecare luna Netflix de pe card automat sau trebuie sa fac plata...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AlinTIRISTU
în 22 Decembrie 2021 | AlinTIRISTU întreabă:

Salut, dați-mi niște idei de filme SF, fantastice și acțiune, va rog

3
Răspunde Raportează
Norberths
în 22 Decembrie 2021 | Norberths întreabă:

Salutare. Am vazut un film horror mai demult dar nu ii mai știu numele, era vorba despre un grup de tineri plecați la o cabană, lângă cabană era si un hambar. Era ceva gen The cabin in the woods/Evil...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Valentin_Narcis_2002
în 22 Decembrie 2021 | Valentin_Narcis_2002 întreabă:

Știe cineva cum se chema filmul ăla animat cu un băiat cu un skate care se dădea prin oraș apoi a ajuns într- o lume cu animale fermecate, era ceva de Crăciun, nu mai știu pe ce canal dar era...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RazvanGogaGeorge
în 21 Decembrie 2021 | RazvanGogaGeorge întreabă:

Știe cineva unde pot găsi noul Spiderman?

5
Răspunde Raportează
Adrian5566
în 21 Decembrie 2021 | Adrian5566 întreabă:

Hei, caut un film, era de pe un program de desene, l- am vazut acum mult timp si mi ar plăcea sa l revăd dar nu mai stiu cum se numeste.Era vorba despre 2 copii care s au rătăcit, era si un padurar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
FireAngel
în 21 Decembrie 2021 | FireAngel întreabă:

Bună! Îmi amintesc oarecum despre un film parca spaniol despre o femeie care lucra de ceva timp intr- o firma si in loc sa fie promovata ea a fost promovata o fata tanara si s- a intamplat ceva si dupa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Jessica1235
în 20 Decembrie 2021 | Jessica1235 întreabă:

Bună am nevoie de niște seriale coreene de pe rakuten viki, niște idei de seriale faine? Va rog... Mulțumesc :D

3
Răspunde Raportează
FireAngel
în 20 Decembrie 2021 | FireAngel întreabă:

Bună! Mai există filme despre citirea gandurilor în afară de "What men want"?

2
Răspunde Raportează
RaduCPM
în 20 Decembrie 2021 | RaduCPM întreabă:

Buna ziua! Știți cumva daca in cinema one Brașov, ecranele din diferite săli au mărimi diferite? Pentru că știu că diferă numărul de locuri dar nu știu dacă suferă dimensiunea ecranului ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Decembrie 2021 |

Hey TPU, o întrebare pentru fanii The Big Bang Theory, ce părere aveți despre filmul "Băieții din trupă" de pe Netflix, cel în care joacă Jim Parsons având rol de gay, cel care îl interpreta...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dianaaaaa82
în 18 Decembrie 2021 | Dianaaaaa82 întreabă:

Buna! Ma poate ajuta cineva cu cateva idei de filme horror noi si interesante?

5
Răspunde Raportează
alexTheRock
în 18 Decembrie 2021 | alexTheRock întreabă:

Am vazut The Punisher, mici/mari imperfectiuni, dar, mi- a placut... am mai observat ca are legatura cu Daredevil (tot de la MARVEL) exista vreo ordine, sau poti sa te uiti aleatoriu? Intreb si eu,...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
2002bibi
în 18 Decembrie 2021 | 2002bibi întreabă:

Bună! În 2020 luna martie, mai a aparut un film romanesc pe Netflix care acum nu mai e pe site, dar nu îmi mai amintesc titlul, și as vrea foarte mult sa îl revăd! Era o vorba despre un băiat, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonima1441
în 17 Decembrie 2021 | Anonima1441 întreabă:

Niște seriale pe Netflix? Romantice..cu ceva teme mai ude?????????

10
Răspunde Raportează
Zinv
în 16 Decembrie 2021 | Zinv întreabă:

Salut! As dori sa imi fac un abonament la o companie de filme, gen Netflix. Nu- mi place la cei de la Netflix pentru ca nu baga filme noi. Imi puteti recomanda niste aplicatii de filme/seriale care ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 9 ore

9PM întreabă:

Am din nou aceea?i problema cu televizorul, dar acum e vorba de sunet nu de telecomanda, nu mai merge sunetul. Trebuie sa l scot din priza sa mearg?, l- am scos a mers sunetul iar acum din nou nu ...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Xena20
    trimisă pe 24 Septembrie

Xena20 întreabă:

Mai merg afacerile cu produse handmade in tara la noi? Se mai merita efortul? Se mai poate ie?i pe profit?
    12 răspunsuri
  • Maskatu
    trimisă acum 19 ore

Maskatu întreabă:

Salut. De curand am facut conversia la GPL. Butelia este toroidal? si a fost montata in locul rotii de rezerva. Asadar am pierdut acel spatiu. Acum rezerva o tin in portbagaj dar ma incurca teribil. Am...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă acum 16 ore

farcry444 întreabă:

Ce calitate sau defect crede?i c? se vede prima dat? la mine dup? conversa?ie?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.360
  • Întrebări: 3.951.289
  • Răspunsuri: 17.641.454
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati psihologie

Curiozitati psihologie

Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput

Start quiz
Categorii
  • 651.899 Adolescenţi
  • 55.510 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.689 Auto & Moto
  • 144.207 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.977 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.849 Conversaţii