Vreau sa invat un stil de dans dnb (Best Drum and Bass). Si nu stiu de unde sa invat stilul acesta de dans. Prietenii mei nu fac, iar ei fac C-walk. :(( Ajutati-ma! Dau fundita;)
Imi puteti descrie jocul sims 3?
Hi, TPU.Trebuie sa fac un proiect la fizica ceva gen o casuta care are beculete care se aprind prin aplicarea firelor la o baterie(dar proiectul asta a fost luat), sunt clasa a6a... ceva idei va rogg fundita:X:X:X+? (mai mult)
Cam care ar fi greutatea si inaltimea ideala la varsta de 11 ani?
Fundaaa!:x Hey, TPU! :-*! Tot eu sunt; )) As mai avea o intrebare pentru cei care au Husky! :D Cati bani cheltuiti cu el pe luna? Si ce intra in aceasta suma? (hrana, vaccin, etc) Va...? (mai mult)
Dc nu merge lady popular. nu merge pe nimic dc?
Eu si prietena mea jucam IMVU dar eu azi m-am lasat si i-am zis prietenei mele ca dupa ce nu voi mai juca IMVU il voi da ei dar eu nu i-am promis nimic verisoara mea vrea conturile mele pe toate...? (mai mult)
De la ce varsta ar trebuie sa incept sa dresez un labrador?
Profa' de desen de la scoala ma tot trimite la concursuri desi nu am pic de talent. Ma trimite pentru ca "chipurile" se bazeaza pe mine deoarece frate-meu are talent si ma crede Picasso. Am incercat sa-i...? (mai mult)
as vrea si eu sa va intrebare cum sa-ti descarci metin2 famous(ma bate verisormiu la cap de cand hai)dau funda si voturi!
unde pot gasi si eu(pe ce site) un manson(asa am inteles ca se numeste) pentru. baschet... cat mai multe variante as dori. aveti aici o imagine: http://images6.okr.ro/auctions.v3/700_700/2010/12/01/7/6/248624906-5454177-700_700.jpg? (mai mult)
Spuneti-mi pokemonul vostru preferat(daca va place acelasi pokemon aveti funda)
Cine stie un joc in care trebuie sa ai grija de animale sa le hranesti sa te joci cu ele si sa adopti ori sa le dai la adopt merci Funda. mai e ceva :daca stiti jocuri niste jocuri in care trebuie sa lucrezi...? (mai mult)
Buna am nevoia si conteaza mut pentru. mine parerea voastra.am de facut o tema la scoala cu mamifere si nu stiu ce sa aleg asa ca va las pe voi sa aegeti: urs koala elefant delfin ...? (mai mult)
Am caini de vanatoare. Am un weimaraner un pointer un caniche si un barbet si pe acesti caini vreau sa ii dau la vanat. Cum ii pot dresa?
As dori un joc ca lumea reala : sa ai casa (vila, apartament...), sa mergi la gradinita la scoala la liceu, sa muncesti sa mergi in cluburi tot mai mult, sa cumperi : masina animale si tot asa mai departe? (mai mult)
Nu stiu daca ma intelegeti dar ce vreau eu este cel mai special sa zic asa sau nu neaparat special dar nu foarte cuoscut ca vaca si calul sa fie spectaculos dar inacelas timp si necunoscut(ma rar spus/folosit/adus...? (mai mult)
Cine e cel mai vechi utilizator Tpu.ro sa raspunda sincer. Cel mai vechi primeste respect, funda si felicitari.
Ce sa imi iau bichon sau terier? nu stiu amandoua rasele iz faine de care sa iau? funda
vreau si eu idei de desenat... Imi place foarte mult sa desenez si nu prea mai stiu ce. Credeti ca ati putea sa ma ajutati? Cel care imi da ideile cele mai buna pr fundita.:X:X!
TPU! am o intrebare pentru cei care se priep la catei. Am un Bichon Havanez de 2 ani ( suntem in Germania ). Acum cateva luni a facut diaree pentru ca mama i-a dat oase de porc. L-am dus la doctor...? (mai mult)
Am un weimaraner, un pointer, un cancihe un barbet, un caine de apa portughez. Cum pot sa ii invat sa vaneze? Nu vreau sa ii duc la dresaj!
Imi ziceti si mie bonusuri pentru zoomumba, va implor? dau fundita, promit!
Ce nume i s-ar potrivi unui pui de caine husky siberian (mascul)
Doresc sa-mi spuneti toate desenele depe jetix si unde le pot gasi pe ce sait. Dau fundita:):):):):):):):):):):
Cu ce va place sa fie condimentata mancarea?
Sunt nou in bucuresti puteti sa imi spuneti si mie bazinurile( olompice) de cu adrese si pret?
Unde gasesc rase de caini de vanzare?
Astazi mi-am luat o pisicuta europeana de vreo 3-4 luni.Este foarte speriata si nu pot sa ma apropriu de ea deoarece fuge.Acum sta pe pervaz. Ce ar trebui sa fac sa se "acomodeze"? Este normal sa...? (mai mult)
Ce iti place mai mult cainele:-* sau pisica?[-(
Cine are un cont de min lvl 5 me ladypopular si nu-l mai foloseste pls trimiteti-mi msg privat. :o3 va roooooooooog mult de tot.
Heii! Fac inot de aproape 5 ani dar as vrea sa ma las. Imi place foarte mult dar mereu apa e foarte rece si daca eu am la concurs de inotat un stil, la antrenamente inot cu totul alte stiluri si normal...? (mai mult)
Ce inseamna cand visez pe cineva de care mi-a placut dar acum nu-mi mai place. il visez in fiecare noapte si in fiecare noapte se apropie de mine vn la mine sau pur si simplu e intr-o camera cu mine si...? (mai mult)
La metin2, in tara de foc exista un boss pe nume REGELE FOCULUI. as vrea sa imi spuneti in ce parti ale hartii il gasesc.
Cine are hack pentru BarnBuddy? Dati-mi id pls :D
Ce trebuie sa scriu la "Cc" cand vreau sa trimit un mail?
dau funda pentru cine imi poate da niste poze cu stadionul echipei concordia chiajna:) mersi
care ar fi cel mai "bun" animal de casa?
Voi ce hobbiuri aveti?
Hi TPU! Voua ce animale va plac?
Care aveti si da`ti spre adoptie bichon maltez/havanese sau yorkshire terrier sa coste macar 600 lei:dAdica sa nu fie 1200lei[-o
Ce face barn buddy clicker?
La gta san andreas la misiunea cu drive thru parca asa o chema ce trebuie sa fac funda
Ce sa aleg? Un caine sau o pisica? raspuns
Ce sa imi iau? Un caine sau o pisica
Cine are de vanzare un mascul din rasa Shih tzu?
Mi-am luat un hamster sirian. Este foarte frumos, mananca, dar acum cand m-am jucat cu el a facut ceva alb urat mirositor, mai mult in stare lichida. Poate fi diaree? Mananca foarte mult, porumb...? (mai mult)
Sa zicem ca esti la un magazin, si ai vazut un telefon nokia n8 la reducere, dar ai vazut si un caine pe care nimeni nu vrea sa-l ia, desi e dragut. tu ce-ai alege?
adopt catelus bichon maltez, frize, nu am pretentii, dar as vrea rasa pura deoarece este un catel pentru oamenii cu alergii, si mama are astm, si nu pot adopta un catel oarecare, imi este foarte? (mai mult)
Care e rasa cainelui din filmului "cazut din cer" [fallen]. mersi anticipat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Măiastra întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
Misteriosul333 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!