TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
bigbigbigbossssalecsandra
în 25 Martie 2024 | bigbigbigbossssalecsandra întreabă:

As vrea sa va povestesc puțin despre cățelul meu. Cred ca are parvoviroza, vomita o spuma așa albă, nu are pofta de mâncare și nici nu bea apa. E obosita și tremura, dar chestia e ca nu face...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 24 Martie 2024 |

Salut dragilor, Tot am cautat pe internet, ghid de recunoaștere/identificare a copacilor, a scoarței/trunchiului, informații despre natură, despre animalele pădurilor, cum să identifici ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
gabrielnegrila
în 24 Martie 2024 | gabrielnegrila întreabă:

Cainilor le place sa inoate in piscina?:)

5
Răspunde Raportează
Ben1234
în 24 Martie 2024 | Ben1234 întreabă:

Îmi recomandati niște site-uri pentru poze, as vrea sa pun niște poze cu natura, răsărituri etc. Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
Balicescu_Alex_1997
în 24 Martie 2024 | Balicescu_Alex_1997 întreabă:

Salut,cum se comportă motanul tău după castrare? Al meu parca a început sa muste cu forță când se joacă și încă mai ridică coadă sa dea cu spray asta la o lună de castrare.

4
Răspunde Raportează
cristiancris8
în 22 Martie 2024 | cristiancris8 întreabă:

Salut! Unde pot gasi si eu modele pentru testele de pilot de avion de linie comercial, in special matematica si fizica.

2
Răspunde Raportează
SweetbutPsychoGirl
în 22 Martie 2024 | SweetbutPsychoGirl întreabă:

Bună TPU. Vreau să- mi cumpăr un cățeluş rasa West Highland white terrier. Locuiesc la bloc. Are cineva această rasă de cățel. Cum sunt? Se pot obisnui şi singuri? Cât sunt eu 8 ore la ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Happineess
în 21 Martie 2024 | Happineess întreabă:

Cum se joaca Activity în 5 persoane? Cine a mai întâmpinat aceasta situație și cum ați procedat?

2
Răspunde Raportează
Anonim0246O
în 20 Martie 2024 | Anonim0246O întreabă:

Bună. Am luat 2 hamsteri acum o ora si jumătate. Fetița asta gestantă si de cand am venit tot aleargă in rotiță. Adică fără oprire, nu știu daca e ok sa faca asta. Nu se oprește deloc de cand...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonim20000000
în 20 Martie 2024 | Anonim20000000 întreabă:

Cu ce se pot deparazita extern puii de pisică în vârstă de 1 luna?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Martie 2024 |

Bună! Deci bunicii mei vor sa cumpere pui de curcan și sa îi crească pentru carne într- un mod special! Sa îi indoape cu nuci! Cum se procedează? Am înțeles ca pentru primele luni trebuie hrăniți...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Lor123
în 19 Martie 2024 | Lor123 întreabă:

Buna. Ajutați- mă vă rog. Am un câine beagle, astăzi am ieșit cu el la plimbare și am văzut ca avea în gură un șoarece mort, mai exact în stare de putrefacție, o mortăciune. Când ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Giulia943
în 19 Martie 2024 | Giulia943 întreabă:

Bună TPU! În noaptea asta pisicile mi- au dat jos acvariul. Dimineața, când m- am trezit și am observat, am găsit doar o țestoasă din cele 3 de acolo. Voiam să vă întreb: unde s- ar putea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
YzuD
în 19 Martie 2024 | YzuD întreabă:

Salut TPU! Am cumparat un e-lichid de pe smokemania pentru vape insa cica trebuie sa pun 20ml de baza. E obligatoriu sau pot sa-l fumez si asa?

2
Răspunde Raportează
Ciprian229
în 17 Martie 2024 | Ciprian229 întreabă:

Bună seara. Am luat un pui de Ciobanesc german de aproape 7 luni și are un singur vaccin. Pot să continui cu celelalte fără să îl repet pe primul?

3
Răspunde Raportează
Densia03
în 17 Martie 2024 | Densia03 întreabă:

Heiiiii, am un buldog francez în vârstă de 2 luni, după cat timp îl pot scoate afară să-l învăț să facă treburile?

4
Răspunde Raportează
3mma1
în 16 Martie 2024 | 3mma1 întreabă:

Buna, mi - m luat un câine Amstaff dar nu știu dacă este rasa pura deoarece când avea o lună își ținea urechile in jos iar după aceea avea una ridicata și una în jos. Acum le are pe amândouă...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Martie 2024 |

Salut! Am cumparat recent un pui de caine Husky in varsta de 3 luni iar fostul dr veterinar care a facut actele a scris ca e metis la rasa pentru ca vezi doamne daca tatal nu are nici un act atunci el ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
GalMona
în 15 Martie 2024 | GalMona întreabă:

Bună.Am salvat un cățel de la spânzurare, cred ca în 10 secunde murea. Până am reușit să ii scot zgarda, deja făcuse pipi și leșinase.Și- a ridicat capul intr- un final și a început să...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
cosminbit
în 15 Martie 2024 | cosminbit întreabă:

Salut, a avut cineva Akita american stie daca se poate imperechea cu un ciobanesc german, daca ii bag in acelasi tarc? Sunt curios daca se impaca intre ei

2
Răspunde Raportează
MariusDumitru922
în 15 Martie 2024 | MariusDumitru922 întreabă:

Bună ziua! Am un câine ciobănesc de Bucovina în vârstă de 10 luni. Am observat de ceva timp că rămâne blocat câteva secunde uneori când urinează și elimină mucus și sânge prin urină. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andreea072
în 15 Martie 2024 | Andreea072 întreabă:

Bună ziua! Pisica mea a vomitat cu viermișori 5 cm sau nu știu exact! i-am luat niște pasteluțe de la veterinar. Credeți că e grav?

8
Răspunde Raportează
KovacsMihaelaAndreea
în 15 Martie 2024 | KovacsMihaelaAndreea întreabă:

Buna ziua, am cumparat un pui mic, pare a bishon dar bunica e bishon, bunicul e pechinez, mama e bishon, tatăl pui seamănă pe tata pechinez, al meu puiul e alb- negru ca tacsu.Ce credeți ca ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
YzuD
în 14 Martie 2024 | YzuD întreabă:

Salut TPU, am o curiozitate legata de vape uri. Vreau sa imi cumpar un kit si nu stiu ce sa aleg si cer ajutor prin a alege din: - Vaporesso xros 3 mini - Vaporesso GTX GO 40 sau 80 - Veynom LX Multumesc...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
589Robert
în 13 Martie 2024 | 589Robert întreabă:

Bunǎ ziua! Are cineva idee cum s-ar putea face un steag mare pentru o echipǎ de fotbal?

2
Răspunde Raportează
Desh
în 13 Martie 2024 | Desh întreabă:

Salut TPU! Ce s-a întâmplat cu Animekage-ul? Dau pe el și îmi apare o altă structură.

2
Răspunde Raportează
AnaHeremciuc
în 13 Martie 2024 | AnaHeremciuc întreabă:

Cateaua mea (bichon) fata în acest moment, primul pui l-a scos mort iar pe următorii 2 vad ca sunt vii, sa iau puii pe care ii scoate morți de lângă ea?

2
Răspunde Raportează
VizireanuMihai
în 12 Martie 2024 | VizireanuMihai întreabă:

Bună ziua, am nevoie de niște sfaturi. Am 15 porumbei iar astăzi a venit o ploaie și i-a udat! Nu sunt uzi tare. Sunt uzi doar pe aripi! Este posibilitatea sa moara? Dau funda!

4
Răspunde Raportează
Kiwi382828
în 12 Martie 2024 | Kiwi382828 întreabă:

Bună seara! Am două nimfe, au făcut pui și după ceva timp am observat că mama papagal l-a chelit pe tatăl papagal, iar acum am observat că mama îi bate pe pui. Ce ar trebui să fac?

3
Răspunde Raportează
LucaMarianCalin09879898807
în 12 Martie 2024 | LucaMarianCalin09879898807 întreabă:

Buna ziua! Unde pot cumpara pui de buldog francez in Botosani sau Iasi?

1
Răspunde Raportează
vlllaaddd
în 11 Martie 2024 | vlllaaddd întreabă:

Salut, daca incep de maine sa alerg in 4 labe ca un caine cam in cat timp credeti ca aș reuși sa alerg ca un lup de tare?

11
Răspunde Raportează
Densia03
în 11 Martie 2024 | Densia03 întreabă:

Bună ziua, am un buldog în vârstă de 2 luni. I- am luat pleduri speciale pentru a face acolo, câteodată face dar de cele multe ori face lângă cel puțin treaba mare, face pe unde apuca. Nu știu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Syrten
în 11 Martie 2024 | Syrten întreabă:

Buna TPU! M- am trezit cu o pata umeda destul de mare in pat, pe plapuma si ma gandesc sa nu fi facut pisicul ( are cam 2 luni ). Pata nu miroase, ori nu imi dau eu seama si ma gandesc sa nu fi dat eu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ala4Per
în 10 Martie 2024 | Ala4Per întreabă:

Bună! Am 2 perusi minunați, mai exact 2 fete, tocmai am aflat ca una dintre ele suferă de epilepsie, probabil de atacuri de epilepsie deoarece în unele zile nu are nimic iar în alta are pete gri...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CracanelTrasPrintrunInel
în 6 Martie 2024 | CracanelTrasPrintrunInel întreabă:

De ce animalele care nasc pui bolnavi si ii mananca nu se imbolnavesc?

2
Răspunde Raportează
bogdyZ
în 6 Martie 2024 | bogdyZ întreabă:

De prin septembrie mi-a disparut un motan de acasa avea cam un an si 3 luni stau la curte la zona de campie, mai e vreo sansa sa vina? Sau credeti ca l-a furat cineva? Noaptea statea mai mult pe afara

5
Răspunde Raportează
Eli0611
în 6 Martie 2024 | Eli0611 întreabă:

Am un motan în vârstă de 8 luni. Azi de dimineață nu avea nimic, însă după câteva ore am observat ca este foarte agresiv când încerc sa îl mângâi sau sa pun mana pe el(nu ii sta în fire,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Utilizatoare123
în 6 Martie 2024 | Utilizatoare123 întreabă:

E posibil sa cresc un pui mic de gaina in casa?

12
Răspunde Raportează
MadaAwwr
în 5 Martie 2024 | MadaAwwr întreabă:

Poate un caine de rasa mare sa facă pui cu unul de rasă mică, de exemplu labrador cu pechinez?

11
Răspunde Raportează
Scotianca
în 4 Martie 2024 | Scotianca întreabă:

Ce pot face cu un motanel care ii place sa doarma pe timpul zilei iar seara ma trezeste din somn la 3-4 noaptea si trebuie sa merg cu el sa-i dau de mancare sau sa faca la litiera?

11
Răspunde Raportează
VoineaGabriel
în 4 Martie 2024 | VoineaGabriel întreabă:

Buna ziua. Câinele meu nu poate să stea în picioarele din spate, ce pot face?

9
Răspunde Raportează
Geani22
în 4 Martie 2024 | Geani22 întreabă:

Bună ziua! A cumparat cineva caine de la onepet. ro, factura este emisă de firma Petfinder SRL, Satu Mare? Ati fost multumiti? Mulțumesc pentru răspunsuri

2
Răspunde Raportează
Denistatu
în 3 Martie 2024 | Denistatu întreabă:

Bună seara! Am o femela corcitura cane corso /rottweiler și de câteva luni îi ies fire albe.Ce pot face?

2
Răspunde Raportează
SpoiledBrat
în 3 Martie 2024 | SpoiledBrat întreabă:

Cum faci rost de cobra sau anaconda de companie? Sa fie ieftin

4
Răspunde Raportează
Miki1m1
în 3 Martie 2024 | Miki1m1 întreabă:

Buna seara. Am un pui de Bishon de 2 luni are primul vaccin făcut, as vrea sa ii fac baie că i s-a făcut blănița urata.

4
Răspunde Raportează
Sia90
în 2 Martie 2024 | Sia90 întreabă:

Bună ziua! Locuiesc la casă și aș vrea să îmi cumpăr pui de bibilici. Trebuie să le dau mâncare specială sau au hrana necesară prin iarbă?

1
Răspunde Raportează
Sia90
în 2 Martie 2024 | Sia90 întreabă:

Bună dimineața! Perușii mei o să facă pui. Îmi poate spune cineva câteva nume drăguțe pentru puii de peruș?

4
Răspunde Raportează
Cosmin12330florin212
în 2 Martie 2024 | Cosmin12330florin212 întreabă:

Pisica mea s-a lins de dermoguard romvac, este toxic?

2
Răspunde Raportează
Minie013
în 1 Martie 2024 | Minie013 întreabă:

Bună ziua! Am o vaca care de câteva zile tremura, are febra 41 și nu mănâncă. Am chemat un medic veterinar care ia făcut injecții în aceste zile și vaca tot nu se simte bine, astăzi medicul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
simonahsn
în 1 Martie 2024 | simonahsn întreabă:

Pot pune cusca cu micul alexander (papagal) pe comoda unde e si modemul de internet? Il afecteaza cu ceva?

3
Răspunde Raportează
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • anonim_4396
    trimisă acum 21 ore

anonim_4396 întreabă:

Pizza cu ananas pizza cu ananas
    18 răspunsuri
  • FatimaS
    trimisă acum 21 ore

FatimaS întreabă:

Hei! De 3 zile sunt in proba la un Fast- Food și de multe ori mă pierd și am emoții... Azi a venit șefa și a vorbit cu mine, spunându- mi că în 3 zile nu a văzut progresul și că mă mișc...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • octav005
    trimisă acum 9 ore

octav005 întreabă:

Buna dimineata. lucrez ca electrician in constructii. Salariu brut este de 5400 de lei. dupa cat timp se mareste acest brut? ADICA este pus in cuie acest brut? poate sa fie si peste 10 ani acelasi...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 2 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Cum pot oare un băiat tânăr și iubita lui sa câștige foarte mulți bani intr- un timp extrem de scurt? M- am gândit de foarte multe ori sa îmi încep o afacere, sa îmi deschid ceva dar habar...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.581.636
  • Întrebări: 3.950.261
  • Răspunsuri: 17.633.729
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 25 minute
Ce zici de un quiz?
Holograf

Holograf

Esti un fan adevarat al trupei Holograf?

Start quiz
Categorii
  • 651.814 Adolescenţi
  • 55.486 Afaceri & Financiar
  • 22.856 Artă şi Cultură
  • 72.623 Auto & Moto
  • 144.187 Beauty & Fashion
  • 16.481 Benzi desenate
  • 54.930 Carieră
  • 20.306 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.711 Conversaţii