TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
Denisaaa773
în 12 Martie 2023 | Denisaaa773 întreabă:

Buna TPU! Am doua întrebări, o cățea daca sta la monta ii place sau sta pentru câine? Intreb pentru ca imi văd cățeaua in curte ca umbla după câini si câini la fel.Și dacă ea nu vrea sa facă...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Betta4ever
în 12 Martie 2023 | Betta4ever întreabă:

Bună. Am un acvariu de 120litri. Și ca pesti am un caras, 5 zebre, 5 tetra widow, 5 femele de betta, o molly balcon, o femela de platy, 3 neoni, 4 corydoras, 4 ancistrusi și cam atât.Alaltaieri...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Gladiatorul23
în 11 Martie 2023 | Gladiatorul23 întreabă:

Bună! Am doua zebre australiene (rasa de papagali) și au vreo 6- 7 oua și tot le mănâncă. Le dau mancare mereu și uneori le mai pun câte un ou fiert faramitat pentru calciu. Știe cineva ce pot...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Desh
în 10 Martie 2023 | Desh întreabă:

Salut TPU! Îmi poate spune cineva dacă "A starless clan"va fi ultimul arc din Pisicile Războinice? Și când vor apărea următoarele volume?

3
Răspunde Raportează
Griselda2001
în 10 Martie 2023 | Griselda2001 întreabă:

‼️VA ROG RĂSPUNS Exista adapatoare și hrănitoare pentru animale care sa nu fie gravitaționale? Am niște pisici afara și nu as vrea ca alte pisici străine (pe care nu le pot împiedica sa intre...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
hibernare
în 9 Martie 2023 | hibernare întreabă:

Buna! Am o catelusa lup german face 5 ani. Stiti cumva cat m- ar costa sa o aduc in afara țării? Nu am avut necesitați cand eram mai mica sa ii fac toate vaccinuriile, acum e in România la unchiul...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
hibernare
în 9 Martie 2023 | hibernare întreabă:

Buna! Știți cat m- ar costa sa imi iau catelusa in alta tara? Are doar un vaccin de cand era pui, are 5 ani. Vreau sa stiu ce imi trebuie pentru ea si cam cat m- ar costa sa o aduc la mine, nu imi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IliaMihaela
în 9 Martie 2023 | IliaMihaela întreabă:

Tocmai i-am administrat pisicii mele 1/2 de pastila Nonovulin pentru întreruperea estului. În cât timp încep sa vad efectele pastilelor (în cât timp începe sa nu mai fie vocala prin casa)?

1
Răspunde Raportează
Cristian12346
în 8 Martie 2023 | Cristian12346 întreabă:

Am o femelă de betta și am luat-o acum 2 zile și i s-a făcut la gura că un fel de pânză albă.Cum se numește boala sau ce ar trebui sa fac?

1
Răspunde Raportează
Vlad124
în 8 Martie 2023 | Vlad124 întreabă:

Am un peste, el sta la terasa sus în acvariu, dacă îl ating sau bat în acvariu se mișcă(nu e mort). Ce fac? Ce medicament sa ii i-au?

4
Răspunde Raportează
Litchi89
în 7 Martie 2023 | Litchi89 întreabă:

Cu ce hrănim peștii de acvariu?

7
Răspunde Raportează
Tolea72
în 7 Martie 2023 | Tolea72 întreabă:

Bună ziua! Are cineva cunostinte despre cum se utilizează shield Cnc V3 Arduino uno?

0
Răspunde primul Raportează
Fantaspirit2k23
în 7 Martie 2023 | Fantaspirit2k23 întreabă:

Buna seara! Ce monede de colecție se vând mai bine? Unde as putea sa le vând? Am multe de 1000 de lei, 500 de lei, 100 de lei și alte monezi.

3
Răspunde Raportează
Cleoo00
în 6 Martie 2023 | Cleoo00 întreabă:

Bună TPU. Oare încep sa fiu paranormala sau e un semn de la univers? Deci încep sa vad chestii în forma de inima la întâmplare de exemplu am văzut o piatra în curtea liceului în forma de inima,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Crap76
în 6 Martie 2023 | Crap76 întreabă:

Câinii pot mânca usturoi, praz și arpagic?

3
Răspunde Raportează
Ioanaa12
în 5 Martie 2023 | Ioanaa12 întreabă:

Bună, bunicul meu a lăsat o pereche de ochelari pe scaun și câinele meu i-a luat și i-a ros. A înghițit cioburi din sticla de la ochelari, ce sa fac?

3
Răspunde Raportează
Badea_Adrian_1982
în 4 Martie 2023 | Badea_Adrian_1982 întreabă:

Salut TPU! Am avut un motănaș de vreo 8 luni, iar ieri i- am dat drumul pentru ultima dată. L- am găsit mort azi de dimineață în iarbă, fără vreun semn pe corp. Ieri era cam somnoros, dacă...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Denisaa1235
în 3 Martie 2023 | Denisaa1235 întreabă:

Atunci când un câine are cancer testicular, ce simptome are?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Martie 2023 |

Salut, dacă cineva a incubat oua de rata la incubator îmi poate spune și mie cum se procedează, cum ii tot demersul pana se ajunge la finalul incubației, vreau sa îmi cumpăr puișor x2 cu întoarcere...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mihai314
în 2 Martie 2023 | Mihai314 întreabă:

Salut. As dori sa adopt o pisică doar că eu stau într- un cămin universitar. Stau singur în cameră și as dori sa adopt o pisică. Problema este că eu sunt plecat la facultate de dimineață până...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
rxbiesx
în 2 Martie 2023 | rxbiesx întreabă:

Hello! Intrebare pentru cei cu animalute ce comanda de pe maxipet! Site- ul nu îmi oferă posibilitatea sa comand ceva, DOAR daca comanda depășește suma de 50 de lei, dar oare cu un apel telefonic...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Yparisa
în 2 Martie 2023 | Yparisa întreabă:

Am vopsit ceva cu lac si vreau sa- l las afara dar zona e cam patrulata de pisici care se catara tot timpul pe chestii, stiu ca este toxic dar daca ating sau ling care sunt sansele sa moara? Si daca ar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Crisluc
în 2 Martie 2023 | Crisluc întreabă:

Pisica mea are lăbuță umflata și după mai multe injecții de antiinflamatorii îi mai rău, nu o mai poate pune deloc jos.Am făcut radiografie și zice că nu are nimic, dar are lăbuță plina...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Martie 2023 |

Bună! Oare a folosit cineva nisipul Natureland LITTER de baita pentru hamsteri? Wste bun sau ar trebui sa caut alte opțiuni? Daca da, care ar fi acelea? Mulțumesc mult

14
Răspunde Raportează
Viitorscafandru11
în 27 Februarie 2023 | Viitorscafandru11 întreabă:

Câinii pot mânca oase de pește?

10
Răspunde Raportează
Lore2005
în 25 Februarie 2023 | Lore2005 întreabă:

Bună TPU! În MAXI PET IASI, in zona Tudor Vladimirescu, cam cât costa un hamster? Nu pot ajunge prea curând acolo și sunt foarte curioasa! Pe net nu găsesc preturi

8
Răspunde Raportează
Laviii97
în 24 Februarie 2023 | Laviii97 întreabă:

Buna. Am nevoie de o recomandare. Știe cineva care este cea mai buna soluție de deparazitare externa la pisici. Am încercat o grămada de pipete, nu am avut rezultate prea bune. va rog recomandați-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andreeamihaela88
în 23 Februarie 2023 | andreeamihaela88 întreabă:

Cum imi pot invata perusi sa vina singuri cand ii chem? Ceva trucuri cu care i-ati invatat pe ai vostri...

1
Răspunde Raportează
VANTE
în 23 Februarie 2023 | VANTE întreabă:

Buna! am și eu o întrebare pentru voi dragi prieteni de fapt două! am un nebun de Bichon în vârstă de 1 an și jumătate și când ies afara cu el îi place să mă "tragă" fix in cele mai mizere...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 22 Februarie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Buna seara. Am nevoie de toate denumirile miscarilor de balet si ce presupun, sau doar cateva daca nu le stiti pe toate. Sunt la balet si profesorii ma mai intreaba cum se numesc unele miscari, dar eu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Stefa32
în 22 Februarie 2023 | Stefa32 întreabă:

Cateaua mea a fatat noaptea trecuta 4 pui, dar toti morti. Ieri pe zi pana in dimineața asta ea a fost trista, nu manca nimic si acum o ora a murit. Sunt distrus, imi pare foarte rau. Oare a avut o...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
frafafafaf
în 21 Februarie 2023 | frafafafaf întreabă:

E cat de cat sigur sa cumpar machete de trenulete electrice de pe siteuri ca Okazii.ro OLX si etc, trenulete folosite. As vrea sa incep sa construiesc o diorama si nu ma incanta sa dau 20 de milioane ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Catelusdragut123
în 20 Februarie 2023 | Catelusdragut123 întreabă:

Bună TPU! Am un cățeluș mic de aproximativ jumătate de an. Am văzut ca de câteva zile, se duce la cotețul găinilor și aduce cate un ou în ograda, îl mănâncă, dar cojile le lasa acolo....? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Desh
în 20 Februarie 2023 | Desh întreabă:

Salut TPU! Când comanzi ceva online pe la ce oră vine de obicei?

8
Răspunde Raportează
maphiotul
în 20 Februarie 2023 | maphiotul întreabă:

Salut. Care e diferența practic vorbind intre firul de pescuit fluorocarbon si monofilament? Nu imi trimiteti link- uri sau tabele de comparație, ma repet ca ma intereseaza pareri de la cei care au...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
JullErika
în 20 Februarie 2023 | JullErika întreabă:

Hey. E destul de greu să scriu asta. Vă rog să aveți un pic de seriozitate și profesionalism. Mulțumesc. Acum 8 luni și un pic bunica mea a murit. Stătea la țară, trecând peste familia ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
mariabahhh11
în 19 Februarie 2023 | mariabahhh11 întreabă:

Buna! am intarcat o vaca de 4 luni pentru ca am crezut ca e gestanta, dar de fapt nu a fost, si intr o zi un copil pe care îl plătesc sa mulga, a muls o si pe cea întarcata de 4 luni și a spus că...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
StefanTote
în 19 Februarie 2023 | StefanTote întreabă:

De ce hamsterul meu face mult caca? Se intampla ceva cu el sau asa este normal(l-am luat de 2 zile)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Februarie 2023 |

Salut! Știe cineva dacă la centrul de echitație phonenix horses din Buzău se face echitație? Am fost acolo dar nu era deschis. Dau fundița :)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Februarie 2023 |

Salut! Ce rase de caini se adapteaza bine la apartament? Sa pot pleca de acasa linistit cateva ore si sa stiu ca nu ma trezesc cu "surprize". Multumesc!

12
Răspunde Raportează
Girly97
în 17 Februarie 2023 | Girly97 întreabă:

Prietena mea are un motan care desi a fost gasit abandonat pe strada are un comportament interesant: pentru el mangaierile de la oameni sunt intotdeauna pe primul loc, chiar daca alte pisici nu fac asta....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
andreiffff
în 16 Februarie 2023 | andreiffff întreabă:

Am observat că atunci când mă joc cu pisica mea incep sa strănut, e posibil sa fie o alergie?

6
Răspunde Raportează
___Enzo
în 15 Februarie 2023 | ___Enzo întreabă:

Bună seara! Dacă castrezi o pisicuta nu o sa mai aibă deloc menstruație?

6
Răspunde Raportează
ardeleanudia
în 15 Februarie 2023 | ardeleanudia întreabă:

Buna. Cum îți dai seama câte luni sau ani au iepurii?

5
Răspunde Raportează
ardeleanudia
în 15 Februarie 2023 | ardeleanudia întreabă:

De ce mă musca iupuroiul când pun mana pe iupuroica?

3
Răspunde Raportează
Loretta31
în 14 Februarie 2023 | Loretta31 întreabă:

Bună ziua! Poate ma puteți ajuta cu un răspuns, am o pisicuta are în jur de un anișor, am ales sa ii diversific mâncarea. Ii dau la o masa bobite dupa care la următoarea ii dau pliculeț. Am ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DondosMiuca
în 13 Februarie 2023 | DondosMiuca întreabă:

O fost vremea de fatat și nu o fatat in ziua care i-a împlinit vremea, doi au fost morți și 6 vii și în cușcă ei era sânge, oare o avortat sau ce o pățit oare?

1
Răspunde Raportează
Dragoswiwow
în 13 Februarie 2023 | Dragoswiwow întreabă:

Am avut 2 papagali peruși, erau frați și erau impreună, i- am vândut fratele și am cumpărat o femelă, am băgat- o în colivie și masculul a început să zboare haotic pentru că probabil îi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
___Enzo
în 13 Februarie 2023 | ___Enzo întreabă:

Bună seara! Cum pot să aflu câți ani are pisicuța mea?

4
Răspunde Raportează
Haiducul325
în 12 Februarie 2023 | Haiducul325 întreabă:

Cum se schimba comportamentul unei pisici dupa sterilizare?

2
Răspunde Raportează
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AdeLeu
    trimisă pe 11 Septembrie

AdeLeu întreabă:

A mai scapat lumea de o problema, domnul Charlie Kirk. Nu vi se pare ca a trebuit sa-si asume, spunand toate acele prostii si luandu-i pe toti peste picior?
    20 răspunsuri
  • angel6lust
    trimisă acum 22 ore

angel6lust întreabă:

Este greșit din punct de vedere moral să crezi că romii și maghiarii nu ar trebui să aibă locuri speciale la liceu și facultate? De ce să intre românii cu 9.3 la Gojdu și țiganii cu 6?
    18 răspunsuri
  • Patricia68658
    trimisă pe 11 Septembrie

Patricia68658 întreabă:

Bună, am o problemă cu MacBook ul. Astăzi am vrut să descarc de pe telefon (iPhone ) niște poze pe Mac cu cablul de încărcare (8.000 la număr, nu mi- am dat seama ca sunt așa multe pana nu am...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • Ionionelionut1
    trimisă pe 11 Septembrie

Ionionelionut1 întreabă:

Buna ziua! Exista o varianta de a face banii pe internet? Ceva de genu să raspunzi la sondaje si sa primesti bani sau ceva in genul asta.
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.029
  • Întrebări: 3.950.832
  • Răspunsuri: 17.638.135
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Dulciuri de pe mapamond

Dulciuri de pe mapamond

Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!

Start quiz
Categorii
  • 651.869 Adolescenţi
  • 55.498 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.660 Auto & Moto
  • 144.198 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.950 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.793 Conversaţii