TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
Mihai20073009Radu
în 11 Ianuarie 2020 | Mihai20073009Radu întreabă:

Cum iti dai seama de genul pestilor (platy si molly)?

3
Răspunde Raportează
GragnatoLuca
în 10 Ianuarie 2020 | GragnatoLuca întreabă:

Am luat de curand un nou porcusor de guineea, specia american, destul de marisor. L- am luat ieri de la Animax, si, de cand l- am pus in cusca fuge intr- un singur loc si sta acolo ore in sir...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
lunguaurel
în 10 Ianuarie 2020 | lunguaurel întreabă:

Credeti ca se gasesc de cumparat arici in comert? Daca da, unde?

1
Răspunde Raportează
Horatiu112
în 10 Ianuarie 2020 | Horatiu112 întreabă:

Am un hamster si cand ma jucam cu el i- a m dat sa manance arahide, da gen le am decojit eu inainte, si a mancat si a mancat chiar cu pofta as putea spune! Si o devenit asa hiperactiv(de obicei ei sunt...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
1?
în 9 Ianuarie 2020 | 1? întreabă:

Aș vrea să- mi iau un papagal. Am mai avut doi peruși dar, fiind cu ei în vizită la bunici pentru o săptămână( vacanța de vară) și i- am adus ca să nu moară acasă de foame. Bunicii...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 9 Ianuarie 2020 | AlexAL275 întreabă:

Mi- am luat o cățelușă si aș avea nevoi de ceva îndrumări. Ea are 2 luni și este foarte încăpățânată la fel ca stăpânul, adică eu și câteodată mă urmează, alteori n- ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ToiDavid
în 9 Ianuarie 2020 | ToiDavid întreabă:

Stie cineva de unde pot cumpara pui de pisici si de unde ar fi cel mai bine? (Crescatorie...site-uri precum olx...)

6
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 9 Ianuarie 2020 | AlexAL275 întreabă:

Se pot face analize în urma cărora să fie determinată rasa câinelui? Am cumpărat o cățelușă în vârstă de aproape 2 luni. Proprietarul mi- a trimis poze cu mama ei și cu tatăl....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AncuTG
în 9 Ianuarie 2020 | AncuTG întreabă:

Salut, stie cineva unde as putea gasi bufniță de vanzare ca animal de companie? ( stiu ca e greu cu un astfel de animal, dar am zis sa-mi incerc norocul pentru ca imi doresc foarte mult ) :)

6
Răspunde Raportează
Antonia_Mocanu_1995
în 8 Ianuarie 2020 | Antonia_Mocanu_1995 întreabă:

Am 2 perusi si o nimfa. Cand il iau pe masculul perus in mana sa ma joc cu el, masculul nimfa, e foarte agitat in colivia lui. Oare de ce? Stie cineva sa imi zica, va rog frumos?

14
Răspunde Raportează
Yorkie20180402
în 8 Ianuarie 2020 | Yorkie20180402 întreabă:

Am un Yorkshirre terrier toy și de cam 3 zile Chițăie într- una. Acesta se joaca, mănâncă, își face nevoile cum trebuie însă când sta, chițăie.Tin sa menționez ca acesta, in noaptea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
shazam
în 8 Ianuarie 2020 | shazam întreabă:

Am o pisica noua, noua insemnand adusa in casa de la inceputul lunii decembrie. Nu prea se joaca cu mine si nici nu e prea atasata. Oare nu s-a adaptat? Ce sa ii fac ca sa fie mai jucausa?

1
Răspunde Raportează
alexia884734986
în 7 Ianuarie 2020 | alexia884734986 întreabă:

Am un hamster pitic.Recent a patit ceva la un picior si a devenit negru si uscat.Peste cateva zile trebuia se mergem la veterinar, dar astazi a ramas fara picior. Ce a patit? Ce pot face? O sa faca o ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
frumusetemicasinebuna
în 7 Ianuarie 2020 | frumusetemicasinebuna întreabă:

Catelusa mea are parvoviroza. (8luni)Asta este a 5a zi de perfuzii si ea inca nu isi revine, bea doar apa insa nu are voie decat foarte putina. Merge cu codita ridicata, se scutura si miroase pe...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
FaNtAsY266
în 7 Ianuarie 2020 | FaNtAsY266 întreabă:

Am o corcitură de câine lup de un an și as vrea să îmi mai iau un pui de lup original si amândoi sunt băieți. Dacă îl țin pe pui lângă celălalt câine de acum de cand e mic sunt șanse să...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
bogdan_chirita
în 7 Ianuarie 2020 | bogdan_chirita întreabă:

Hei! Am un acvariu mai maricel si as vrea sa pun si un crab. Gasesc in Romania undeva de unde sa cumpar?

1
Răspunde Raportează
DenisaMaria02
în 7 Ianuarie 2020 | DenisaMaria02 întreabă:

Am un catel in varsta de 2 ani. Este rasa Pinscher pitic. In urma cu aproximativ o luna jumatate, parintii mei mi- au povestit cum a sarit de pe scaun si s- a lovit. De atunci mergem continuu la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ssssclaudiaaaa
în 7 Ianuarie 2020 | Ssssclaudiaaaa întreabă:

Stiti un loc sau petshop de unde pot lua un hamster sirian din Timisoara? Multumesc!

2
Răspunde Raportează
Mutu_Alina_2003
în 7 Ianuarie 2020 | Mutu_Alina_2003 întreabă:

Am o hamsterita care a dat nastere la 3 puiuti. Si nu stiu ce sa fac cand se fac mai mari, masculul l- am dat, ii mănâncă sau trebuie să îi separ? Deoarece eu nu pot sa nu pun mana pe ei cand...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ParaschivCalin
în 7 Ianuarie 2020 | ParaschivCalin întreabă:

Vreau un câine dar nu stiu ce canise sunt bune. (plus am auzit ca sunt multe care dau câini bolnavi) Ce canișe imi recomandați? Am gasit o canisa numita BucuriaCasei, este o canisa buna? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SiA31
în 6 Ianuarie 2020 | SiA31 întreabă:

Bună! Sunt interesată de o cățelușă beagle, cu vârsta de 3 luni, până în 500 de lei. De preferabil, în zona județelor Caraș- Severin, Timiș, Arad, Hunedoara, Cluj- Napoca, Sibiu,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Both_Lucas_1993
în 6 Ianuarie 2020 | Both_Lucas_1993 întreabă:

Recent hamsterul meu a murit, iar parintii mei imi recomanda sa imi cumpar altul, dar eu mi- as dori o pisica British Shorthair sau Scotish Fold si vreau sa stiu care are fi costurile pentru...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Mayaaaaaaa14
în 6 Ianuarie 2020 | Mayaaaaaaa14 întreabă:

Ce părere aveți despre incendiul din Australia? Ce a produs această catastrofă?

11
Răspunde Raportează
ParaschivCalin
în 6 Ianuarie 2020 | ParaschivCalin întreabă:

Am nevoie de cat mai multe nume de caini(masculi) care sa pot fi pronuntate si in engleza si in romana!

3
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 5 Ianuarie 2020 | AlexAL275 întreabă:

Am o cățelușă amstaff în vârstă de aproape 2 luni. E cam frig afară așa că am hotarat să o țin în baie, la căldură noaptea, iar ziua să o mai dau afară. I- am pus o cadă ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
SrySkyhose
în 5 Ianuarie 2020 | SrySkyhose întreabă:

Daca am alergie la pisici am si la caini? Imi place foarte mult rasa de caini Pug si as vrea sa imi iau unul. Am nevoie de pareri. Multumesc.

12
Răspunde Raportează
stefanescu21
în 5 Ianuarie 2020 | stefanescu21 întreabă:

Buna, am un taur la bunicul meu acasa si cred ca e bolnav, e tot alb la fața si cred ca are o alergie sau ceva ca pe piele are pete mari negre. Va rog ajutati- ma! Pe net nu gasesc nimic sa ma ajute....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
1040104
în 5 Ianuarie 2020 | 1040104 întreabă:

Nu stiu ce are cățelușa mea...parca nu mai are chef de viață dintr-o dată. E însărcinată și o doare burta sau ceva?

3
Răspunde Raportează
HorvatOana12
în 4 Ianuarie 2020 | HorvatOana12 întreabă:

Ași vrea să- mi cumpăr/adopt un cățeluș, de preferat bichon maltez. Dar nu am nici o idee de unde aș putea cumpăra/adopta unul sănătos. Nu aș vrea să am un cățeluș bolnav care,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Denysa0012
în 3 Ianuarie 2020 | Denysa0012 întreabă:

Voi avea un Bichon Maltez La cat timp se face un vaccin? Cate vaccine cuprinde toata schema si cat costa fiecare?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Ianuarie 2020 |

Unde trebuie să merg cu pisica să-i tai ghearele? La veterinar sau la un salon din ăla de animale?

13
Răspunde Raportează
Illuminati2016
în 3 Ianuarie 2020 | Illuminati2016 întreabă:

TPU.Pot pati ceva daca iau becuri economice(tip tub, spirala) din locurile unde se recicleaza asa ceva? Zic asta ca sa le pot refoloalsi cu un tub fluorescent nou

3
Răspunde Raportează
MihaelaDart
în 3 Ianuarie 2020 | MihaelaDart întreabă:

Credeți că o zgarda antiparazitara peste 25 kg pentru un câine cu o greutate de 40 kg, își va face efectul sau ar trebui sa cumpăr alta!? :- ( Până acum cățelul meu a luat pastila...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RMika
în 3 Ianuarie 2020 | RMika întreabă:

Am un morănel super drăgălaș de 6 luni pe care l- am cumpărat de la o familie ce deținea ambii părinți. Motănelul este din rasa persana dar de ceva vreme ma confrunt cu întrebarea: ce ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 3 Ianuarie 2020 | AlexAL275 întreabă:

Am și eu o cățelușă amstaff în vârstă de o lună și 4 săptămâni. Aș vrea niște sfaturi sau lucruri pe care ar trebui să le știu de la cei care au acestă rasă. Mulțumesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Neto
în 2 Ianuarie 2020 | Neto întreabă:

Va plac cățeii? Puteți să-mi spuneți dacă va place de mine? https://www.instagram.com/p/B6vDq-0luJ4/?igshid=1e1jfl16eewi2 Ma puteți urmari pe instragram.

1
Răspunde Raportează
yoloqerty
în 2 Ianuarie 2020 | yoloqerty întreabă:

am un labrador de 7 luni care in ultimele zile refuza sa stea in cușca lui. ce pot face ca sa l conving sa stea din nou în cușcă? sunt îngrijorat deoarece este si destul de frig afara si nu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ParaschivCalin
în 2 Ianuarie 2020 | ParaschivCalin întreabă:

De unde pot lua un caine, mai exact un Bichon Havanez? Nu vreau sa fie site-uri gen OLX sau altele!????

1
Răspunde Raportează
Denysa0012
în 2 Ianuarie 2020 | Denysa0012 întreabă:

Buna, TPU! In cateva zile voi primi o cățelușă Bichon maltez si nu stiu ce trebuie sa i cumpăr. Aș vrea să îmi dați o listă cu toate necesitățile. Nu mi- ar strica si cateva sfaturi de ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 1 Ianuarie 2020 | AlexAL275 întreabă:

Am o cățelușă amstaff în vârstă de o lună și 4 săptămâni și îi place să mă muște de mână. Tatăl meu mi- a zis să nu o învăț așa, dar o mănâncă dinții. I- am luat...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
KarmaNYBZ
în 1 Ianuarie 2020 | KarmaNYBZ întreabă:

Bună, TPU! Ai nevoie de ceva anume pentru cumpărarea și folosirea unui detector de metale?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Ianuarie 2020 |

Ce se intampla daca i-am dat nonovulin unei cateluse care nu este in călduri?

2
Răspunde Raportează
Callmebaby
în 1 Ianuarie 2020 | Callmebaby întreabă:

Am niște iepurași în vârstă de 3 săptămâni, dintre care la doi nu li s-au deschis ochii încă. E posibil sa fie o simpla întârziere sau sa fie bolnavi?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Ianuarie 2020 |

Hei TPU, puteti sa-mi spuneti cum pot sa-mi dau seama daca câinele meu este rasa pura rootweiler? (Va dau si poze cu el daca imi spuneti cum)

4
Răspunde Raportează
Rallu29
în 1 Ianuarie 2020 | Rallu29 întreabă:

Știe cineva site-uri de pe care as putea comanda (la prețuri cât de cât ok) ursuleți din polistiren?

1
Răspunde Raportează
Ursachi_David_1996
în 1 Ianuarie 2020 | Ursachi_David_1996 întreabă:

Am si eu o intrebare! Care este diferenta dintre spraiul de vopsit si spraiul special pentru grafiiti?

1
Răspunde Raportează
Rivex12
în 1 Ianuarie 2020 | Rivex12 întreabă:

Există vitamine pentru pisici sa le dea mai multa pofta de mancare? Al meu motan mănâncă doar un singur fel de mancare

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Decembrie 2019 |

Ce se intampla daca i-am dat nonovulin unei catele care nu este in călduri?

4
Răspunde Raportează
ParaschivCalin
în 31 Decembrie 2019 | ParaschivCalin întreabă:

Cat costa un caine in medie? (as dori sa stiu si anual)

4
Răspunde Raportează
MihaelaDart
în 31 Decembrie 2019 | MihaelaDart întreabă:

La ce petshop din Constanța as putea să cumpăr medalioane pentru câinii mei pentru a grava numele lor!? Nu prea vin atât de mult prin țară și nu mai știu pe unde mai sunt astfel de ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndyMihai1999
    trimisă pe 23 Septembrie

AndyMihai1999 întreabă:

De ce sunt muncitorii tratati asa urat in Romania? Eu in Germania ma bucur de urmatoarele beneficii, dar nu credeam ca in UE aka Romania exista state care nu isi respecta muncitorii Salar cu acoperire...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Alexb89
    trimisă pe 23 Septembrie

Alexb89 întreabă:

Bun? la toat? lumea, cineva o trecut prin opera?ie de scoaterea fierei? anestezie general? etc? mi-e o fric? de moarte sunt foarte speriat! Multumesc
    25 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 23 Septembrie

LisaJulie întreabă:

Ce idei v-ar ap?rea daca ar fi sa scrie?i o carte high fantasy precum,, The Witcher ",, Malazan "?
    18 răspunsuri
  • Johny12498
    trimisă pe 23 Septembrie

Johny12498 întreabă:

Buna ziua, daca am depus o plangere penala la politie pentru inselaciune pe net oare e normal sa nu primesc dovada plangerii? Un nr de inregistrare nimic ieri am depus m- am intors tot ieri sa le...? (mai mult)
    17 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.349
  • Întrebări: 3.951.273
  • Răspunsuri: 17.641.325
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Pretty Little Liars

Pretty Little Liars

Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?

Start quiz
Categorii
  • 651.897 Adolescenţi
  • 55.510 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.689 Auto & Moto
  • 144.207 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.977 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.849 Conversaţii