Salutare la tot poporul:) Vreau sa salvez ceva document de pe net in format prn(Print to file). Intrebarea mea este cu ce pot deschide dupa aceea documentul cand vreau sa il trag la imprimanta de exemplu....? (mai mult)
Sall cine vrea sa faca cont pe un site super gratuit va dau si linck http://www.ejocuri.ro/? referral=joy619 o si cum sa fac sa dispara cestia cu plimbarescu?
Am intrat pe www.drpciv.ro sa fac chestionare online dar nu pot.Am incercat toate browserele inclusiv Internet explorer dar cand deschid pagina imi apare jos"Done" iar pagina e gri si goala. Dc? Multumesc...? (mai mult)
Pentru cei care au dat examenul auto cu politia. Ce v-a pus politistul sa faceti?(daca v-a pus si capcane) De cate ori ati dat examen pentru a lua permisul? Multumesc.
Cum se trmite sms cu nr ascuns?
Sall cine stie cum sa Formatezi cartela de memorie! am nevoie de ajutor! orice solutie e buna! Help!
Voi stiti cum este tricolorul? ma refer la ordinea culorilor... am intalnit multe pers care nu stiau :] ia sa va vad
Cum pot sa pun jocurile de pe facebook pe site-ul meu? Stiu ca trebuie sa copii scriptul dar am incercat si cand vreau sa joc jocul ma baga pe contul meu automat. Daca sti vreo solutie ca atunci cand...? (mai mult)
Cine stie unde si cum gasesc cal of duty 2 prima sau adoua versiune. dau fundita.
Cum se decodeaza un samsung c3050? adica sa pot pune si alte cartele, pentru ca el este codat in orange! dau funda celor care stie
Ce parere aveti despre Spybot - Search & Destroy dau fundita pentru ceel care spune parerea cu mai multe amanunte :D
Aş vrea să mă apuc de fotografiat, dar nu mă pricep în acest domeniu, ce aparat foto îmi recomandaţi? să fie bun şi să nu fie foarte scump? :D
Am 13 ani si 1, 65 metri inaltime si as vrea sa fa putina masa musculara si forta.Ati putea sa imi spuneti cum?
Ce ati face daca ati mai avea 7 zile de trait? o intrebare de curiozitate?
Stie cineva unde gasesc jocuri gratuite pentru blackberry storm?
Unde pot gasi apps pentru samsung star?
Ajutati-ma va rog sa gasesc un photoshop bun pe internet, sa-l descarc, sau online; vreau ceva folositor pentru editarea fotografiilor, sau daca poate cineva sa mi-l transmita cumva... dau funda si? (mai mult)
Stie cineva d c nu imi merge opera pe nokia n95? Imi incarca pana la un moment dat si se opreste dupa asta.
Ce pot face pentru a scapa de emotii? Mereu cand sunt ascultata la o lectie la scoala sau sunt scoasa la tabla, am emotii:|. Si m-am saturat:|. Am observat ca in ultimul timp nu am mai fost timida, pentru...? (mai mult)
Cine imi zice si mie de unde pot face rost de proiect pe facultatea spiru haret specializarea marketing anul 2? si adeverinta? nu am timp sa lucrez pe undeva ca muncesc pana la 5 seara.cine ma poate ajuta....? (mai mult)
Cum improspatez culoarea neagra de pe un tricou cu imprimeu fara sa-l stric?
Unchiul meu va pleca in curand in italia cu masina personala si are nevoie sa stie daca este necesara viza pentru: Croatia; Serbia; Bosnia; Hertzegovina. Daca este necesara viza? (mai mult)
Stie careva cum se pune o melodia la poza de hi5 fara sa se vada?
Hey stiti cumva mai multe site-uri romanesti de shuzi: Globe ' Etnies. din romania? in afara de bmxmagazin.ro si shop.u-man.ro ca nu mi-au placut modelele...sincer as vrea neaparat un model Globe: din colectia? (mai mult)
Cu ce program deschid. drs file?
Cand ai tot felul de probleme, simti ca nu mai poti, nu stii ce sa mai faci. te simti pierdut si nu mai ai sperante mari ca sa te tina in continuare tare, ce faci? ai trecut prin asa ceva? care e raspunsu?...? (mai mult)
Filmul"A walk to remember" din ce categorie face parte?
Care stie un server de samp 0.2.2 ca am scris pe google mi-a dat cateva si cand adaug in listra la favorit imi da 0 playeri 0 ping si intru pe ele asa si las tot asa si spune conecting la serverul acela...? (mai mult)
Unde pot face rost de site-uri BUNE pentru. a descarca filme pentru. mobil? Dar in format 3gp, FULL si cu subtitrare?:)please un ajutor imediat!:DDau funda pentru. cel care da cele mai multe site-uri....? (mai mult)
Am un Nokia N97 si am activat la el o optiune.Atunci cand ma suna cineva imi spune cine ma suna, vocal.Si acum vreau s-o dezactivez dar nu mai stiu de unde.Ma puteti ajuta?
Stie careva cum sa pun o melodie la poza la hi5 fara sa se vada?
Salut, am internet de la akta si in contract scrie ca viteza de download este simetrica cu viteza de upload. de descarcat descar si cu 10 mb/s dar upload imi face cu 10-20 kb/s :( dc?
Care dintre aceste placi video este mai buna GeForce FX5500 (128 mb) GeForce 4 MX440 SE (64 mb) RADEON 9200 PRO AGP (128 mb)
Azi a venit la mine verisoara mea(e clasa a 5a). M`a rugat sa-i rezolv o problema de mate, i-am rezolvat`o dar la sfarsit scria sa demonstrez ca acel nr este patrat perfect., Dar nu mai tin...? (mai mult)
Pe facebook, informatiile mele apar tutoror? Am vazut la cativa ca au doar o parte din ele, iar numai prietenii le pot vedea detaliate.Asa apare si la mine? Daca nu, cum fac?
sunt fana S Club 7.nu am mai auzit de foarte mult timp nimic de nici un membru din trupa! stiu ca s-au despartit, dar au facut fiecare cariera solo? imi puteti spune cateva melodii noi cantate de...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar nokia E75 la abonament, il pot cumpara cu 100 euro, el costa 220 (http://www.alin-gsm.ro/nokia-e75.html) si vreau sa platesc abonamentu 50 ron.
Cum fac sa nu mi se mai duca culoarea de pe anumiti papuci pe sosete?
Cinemi da si mie un cont de metin GX, UNIVERSE, RO, METIN2RO SPEED, FinaLongjiu2, Newlongju. primeste fundita contactati-ma pe aidiul audiiboca
Cum pot descarca muzica? ce pasi trebuie sa urmez ca sa descarc muzica de pe net? repede va rog.mersi
De ce nu la raspunsurile unei intrebari nu imi apare funda in dreapta? La celelalte intrebari mereu imi apare dar la ultima care am pus-o nu imi arata funda.Care e problema?
Cum pot trimite colete in Manchester? (nu vreau prin Posta Romana deoarece pentru maximul admis- 10 kg- in cer 300 de RON si nu imi convine) Ma gandeam ca sunt masini care transporta pasageri si mai ramane...? (mai mult)
Apelez la voi cu o mica nelamurire. In septembrie voi zbura pentru prima oara (cu British Airlines) si sunt un pic confuza in ceea ce priveste check-in-ul. Cand ajung pe aeroport, ce trebuie sa fac...? (mai mult)
Cum s-a numit filmu de ieri de pe protv(era dupa filmul vizitatorii)in care s-a nascut o fata care era printesa si trebuia sa o omoare pe vrajitoarea ce-a rea dar a fost atacata femeia care era cu ia si...? (mai mult)
Cine ma ajuta si pe mine sa rezolv problema cu search seting.cand vreau sa Deshid My computer imi da o eroare "search seting v1.2.3" si nu stiu cum sa Scap de ea sa nu imi mai dea asa si trebuie sa ii dau...? (mai mult)
Hey! eu am o problema: de fiecare data cand deschid gimp-ul( este un program de modificat poze) imi zice ca are o eroare. dar dc? l-am dezinstlat si reinstalat dar tot nu da roade? ma puteti ajuta please?...? (mai mult)
Pune eu am 10 ani si imi place un baiat sunt amica cu acel baiat ma inteleg bine si ma topesc doar cand il simt sau ii aud vocea cumsa fac sa ma remarce? putinnnnnnnnn mai mult ca co amica? dau dfunditaa!...? (mai mult)
Cum imi pot baga internet pe telefon cartela mea este de co?
Vreau ajutor! Stie cineva daca pot sa pun parola la un plic din calculator daca pot cum se pune? va rog e urgent
De unde pot descarca gratuit normative tehnice? Am o lista intreaga : 1. NP 028-1978 2. I 17 - nu stiu anul, dar stiu ca s-a publicat in MO 132 bis/2005 3. NE 020 - stiu ca e publicat in BC 14/2004 4....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!