Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 9 Octombrie 2025 sunt:
Cine stie sa-mi zica si mie cateva jocuri cu werewolf faine?
Cum pot cumpara Counter Strike 1.6? Cred ca este varianta originala. Si cum se instaleaza pe calculator? Eu am o versiune veche si care cred ca este non- steam. Vreau sa pot interactiona mai bine cu cativa...? (mai mult)
Mi- am instalat si eu jocul asta ca tot am vazut ca- i asa la moda si m- a facut curioasa: amoung us. Problema e ca atunci cand sunt impostor si omor pe cineva initiez de fiecare data o intalnire, ca ...? (mai mult)
Buna seara, am si eu o intrebare daca se poate. Pot instala doua Windows 10 Pro x64 pe un pc x64, adica un dual boot? Cum creez partitii (la instalare?) care sunt pasii sa instalezi doua Windows 10 Pro...? (mai mult)
Am un windows 7 care de ieri soate un fasait din difuzoare si nu se opreste.I- am dat restart dar degeaba.Nu mergea microfonul si am umblat prin setari si cred ca l- am stricat. Doar daca opresc...? (mai mult)
Salut, am o problema cu bagatul banilor in Steam. Deci, am vrut sa bag 5E si cand sa bag codul paysafe, imi zice acolo pe site- ul ala ca am sold 4, 98 si *suma datorata* 0, 02! Si eu din cauza...? (mai mult)
Salut, este posibil să pot conecta volanul de la xbox 360 pe Xbox one? Dacă da, aștept răspunsurile
Salut, ce parere aveti despre jocul Among Us? Am vazut ca a devenit viral in ultima vreme. Credeti ca va ajunge cum erau Clash Royale, Granny si Fortnite la vremea lor?
Salutare, caut un joc similar seriei Civilization tradus in Romana. Online sau offline, daca include culturi asiatice, cu atat mai bine. Caut pentru tatal meu sa il "lansez" in lumea jocurilor. ...? (mai mult)
Cum pot sa iau Chromatic name pe Brawl Stars?
Intai trebuie sa mentionez ca in viata mea nu mi- am instalat un joc pe calculator (sau jucat, gen fortnite). Am auzit de jocul Amoug us si nu stiu ce trebuie sa fac ca sa intru. Trebuie sa- l instalez?...? (mai mult)
Va salut. Am o problema cu OBS- ul, mai exact face framerate în diferite si diferite jocuri cum ar fi Fs19, FH4, ets2 (ocazional). Am acest pc: I7 6700k 4. 2GHZ 16gb ram DDR 4 2133mhz Gtx 1080...? (mai mult)
Am o itrebare. Joc minecraft competitiv si am frame- uri destul de "mici" 80- 300, dar in majoritatea timpului 100. Specs: Ryzen 7 4800h [este laptop] GTX 1660ti 16gb ram 3200mhz SI un...? (mai mult)
Care-i cel mai bun joc cu autobuze de pe Android/Google Play?
În cam cât timp de inactivitate rămâi fără rank in valorant?
In CS 1.6 daca joci non- steam pe un server ceilalti vad ce scrii pe chat in timp ce joci? Am redescoperit acum in carantina acest joc de cand eram mic pe un CD si l- am bagat in calculator si vad ca merge....? (mai mult)
Am o intrebare. Nu- mi mai amintesc despre un joculet ce era pe pc si pe telefon dar mai vechi. Era o harta mare, cu copacii, pietre si iarba ce trebuiau curatate de catre niste omuleti ce...? (mai mult)
Salut, știți cumva dacă Fifa 21 va fi disponibil pe Xbox series S? M- am uitat peste platformele disponibile și apăreau doar xbox series X și Xbox one. Mi se pare aiurea pentru ca este vorba de ...? (mai mult)
Salut.Am bagat de curand internet de la DIGI.Si daca intru intr- un Match de Competitive pe Counter Strike Global Offensive, pe la jumatatea meciului imi creste ping- ul, iar daca dau restart la router...? (mai mult)
Salut, de un an ma chinui sa imi curat ps4ul (slim) si tot nu reusesc, asa ca vreau sa va intreb de ce surubelnite as avea nevoie ca sa il deschid? Pana sa scot placa aceea care raceste, pentru ca pur...? (mai mult)
Care-i cel mai bun joc cu microbuze de pe Android/Google Play?
Ce inseamna sus pe among us?
Ce volan pentru Forza Horizon îmi recomandați?
Aștept recomandări de aplicații și jocuri pentru Android. Cele mai multe primesc fundă
Chiar merita cumpărat DLC-ul pentru ETS 2 Road to the Black Sea? Ce notă i-ați da? E chiar bine făcut? Totuși e 1 milion. Vreau să știu dacă e fain sau cam prost făcut, daca e realist.
Pareri pentru gaming? https://altex.ro/monitor-gaming-led-ips-samsung-ls27r350fhuxen-27-full-hd-75hz-freesync-gri-negru/cpd/MONLS27R350FHUX/
Care este mai fain în opinia voasta MOTO GP sau F1? Zic si in viata reala și in viata virtuala la jocurile de PS4?
Am o problema cu chat-ul de la Counter-Strike 1.6: Din greseala, am bagat o commanda in consola care mi-a setat chat-ul sus. Stie careva cum pot sa-l pun inapoi jos?
Salut, ma poate ajuta cineva? Am cumparat call of duty modern warfare pe ps4 l- am instalat dar imi da o eroare ca lipseste un dlc si trebuie instalat, nu stiu ce pot face, ma poate ajuta cineva...? (mai mult)
am dezactivat "Windows Defender" conform linkului urmator care spune ca il dezactiveaza definitiv. Am dat restart si a aparut din nou, apoi am instalat AVG versiunea gratis. Cand intru pe ...? (mai mult)
Am o intrebare, la laptop/pc merge controler ul de ps4/xbox?
Mi s - a stricat un cablu de la PLAYSTATION 4. Si bănuiesc că este vorba despre cablul HDMI care da semnal video și putere de încărcare a bateriei. Cat costa 1 nou și din ce magazine il pot achiziționa?...? (mai mult)
Buna, sunt Roxana, am 13 ani si vreau sa știu dacă are vreo fata Call Off Duty Mobile și dacă aveți poate vreti să îmi spuneți cum vă cheamă și sa ne jucam împreună dacă vreți, mersi.
Buna, vreau sa cumpar playstation 5 digital edition, am pus precomanda. Inca nu am avut nici o data playstation... Ma intereseaza daca pot juca jocuri de ps4 pe aceasta consola si daca pot downloanda...? (mai mult)
TPU. Cum pot sa scap de nervii de la fortnite? Toti campeaza frate si nu pot sa ma joc linistit. Sa ma bata tata, am un meci mai prost, m- apuca raul de la cat de prosti sunt copii, aia sa ma bata...? (mai mult)
Salut, am o problema cu OBS. Cand filmez un joc (orice joc) dupa ceva timp de gameplay de filmat incepe sa imi faca framerate tot timpul desi nu imi arata deloc faptul ca pierd cadre pe secunde sau ca...? (mai mult)
Am o placa video AMD RX 480. Cam ce temperatura trebuie s-aiba maxim ca al meu prinde cam 80 90 grade?
Mi- am luat un laptop Asus r5 4600h 1660ti 6gb 144 Hz și ma așteptăm sa rupa, gen văzusem reviewuri f bune și jocuri cu multe fps, adică pe gta 5 pe low am fps cat avea ala pe ultra(YouTube)...? (mai mult)
Este posibil sa imi transform banii de pe paysafe in paypal? Daca da, cum?
Am o întrebare lagată de aplicația TV-TWO. Dacă am facut min. 10000TTV și i-am transferat în freewallet. Cum pot sa ii transfer pe card?
am nevoie de ajutor. Am instalat rocket laegue pe windows 7 și laptopul meu nu e așa de bun dar. Vreau sa știu cum să fac sa nu mai am lag poate știe cineva, dau funda, mersi.
Caut un joc de pe CD-urile Noroceii, era un rpg 8 bit cu o fetita intr-un sat. Mă poate ajuta cineva cu un nume vă rog?
Mi- am cumparat un laptop Asus Tuf Gaming FX505GT si as vrea sa stiu daca pot seta ca placa dedicata sa fie cea principala. Am cautat multe tutoriale, dar nu m- au ajutat cu nimic. Am intrat si...? (mai mult)
Cam cate grade e ok să aibă pc-ul meu de gaming daca stau mult pe el și stau pe gta 5 el o să aibă 70 grade e ok sau cate grade ar trebui sa aibă și câte grade maxim? Dau funda
Care Fifa este cel mai bun? Din ce am citit fifa 20 este considerat praf, fifa 14 este recomandat de multi voi ce spuneti?
Merita sau nu sa cumperi Pubg cu 30 de euro?
Se potrivește un procesor Intel Pentium G2020 2.9 cu o placa video GeForce GT 730 v2 2gb? (Mai am o placa video integrata)
Ce variante sunt sa ma pot conecta la un pc la interenet fara placa de retea? Sa trag cablu ar fi un chin... Ce parere aveti despre un adaptor ( tip stick ) sunt bune? Mentionez ca nu fac...? (mai mult)
Https://altex.ro/monitor-gaming-curbat-led-va-samsung-lc27t550fduxen-27-full-hd-75hz-freesync-negru/cpd/MONLC27T550FDUX/ pareri la acest monitor?
Am o chestie mai ciudata la PC in LOL. Deci, deci, fara deci. Pana acum ma jucam lol pe pc la 240 fps- uri si 60- 70 ping (TPU nu permite sa scriu M si S legat. Crede ca prescurtez mersi). ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Cup?_Daniel_1992 întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!