Ce carte a psihologului Niculina Gheorghita ati citit si v-a placut?
Va place vreo carte a psihologului Niculina Gheorghita? Ce ati citit? Ce carte? Cum vi s-a parut?
Ce parere aveti de cartea "1984"?
ma ajutati cu niste traduceri din romana in germana? google translate nu prea traduce bine. Propozitiile: "Ce- ai zis?" "Le gasesti pe jos" "Il folosesti sa mirosi" "Pietre de langa ...? (mai mult)
Voua cat de des vi se face "pofta" de citit?
Deci ati citit vreo carte a psihologului Niculina Gheorghita? Cum vi s-a parut? Ce carte?
Pls...poezii de clasa 8-a. Sa nu fie serioase, dar nici amuzante.
O rima cu numele Cristi?
vreau niste citate mai scurte sau slogane despre anotimpul iarna! de pe internet cele mai multe le-am vazut si eu... daca aveti altele ...la cele mai frumoase dau funda :)
Maine dau teza la romana si profu a zis ca ne da din Mara si Tren de placere. Ce trebuie sa stiu despre cele doua? esentialul.
Va rog frumos sa ma ajutati sa fac o scrisoare in engleza catre un prieten in care sa ii spun cum este in noul oras in care m.am mutat cum este la noua scoala in noul oras asa ceva mai scrieti ceva! Va...? (mai mult)
Care este diferenta dintre Perceptie si Conceptie?
Cum as putea sa invat germana mai usor, adica cuvintele nu le pot memora doar daca le tocesc si nu stiu ce sa fac. Pls ajutati-ma! dau funda!
Am o întrebare pentru fanii Harry Potter. In ce carte moare Severus Plesneala?
La biblioteca poti vinde carti? (Suna ciudat....stiu..doar ca mi am cumparta niste carti si nu mi plac)
As dori sa cumpar sau sa dau la schimb cartea Sânge de cerneala pentru carte Winnetou volumul 3 editura corint junior nou sau Second-hand (pot oferi max 20 lei)
Cat de des vi se face "pofta" de citit?
A citit cineva cartea De vorba cu extraterestrii de Lisette Larkins? Cum vi s-a parut?
Cate carti ati citit in ultimul an?
Intr-un text argumentativ, exemplul se da dupa cele doua argumente? :) ( sunt cam praf la textele astea, mai mult de 6 nu fac la ele, multumesc anticipat :** )
Eu caut de ceva timp cartea The Miseducation of Cameron Post. nu am gasit niciun rezultat si am decis sa apelez la ajutorul TPU. eu caut cartea in format PDF in original (engleza). Mersi anticipat.
Salut Am 2 intrebari pentru voi Cum se scrie corect Eu ca si orice om traiesc sau eu ca orice om traiesc? Si 2 Cand se scrie cu doua bari oblice intr-o propozitie?
Stiti o care scurta si frumoasa? Daca raspundeti va dau un like.
Stiti o carte care e scurta si frumoasa? Daca imi raspundeti va dau un like.
Voi va cumparati carti ca sa le cititi sau le imprumutati de la biblioteca? De unde le cumparati?(daca o faceti)
A citit cineva cartile sau vreo carte a psihologului Niculina Gheorghita? Cum vi s-a parut? Ce carte ati citit?
Ce cărți recomandati unui copil de 12-13 ani? Fundă.
Cărțile cu lumi distopice sunt cărțile S.F? Dacă da, îmi puteti spune cateva detalii, astfel incat sa ma convingeți că aceste cărți merită citite? Mie una îmi plac foarte tare,...? (mai mult)
Salutare tuturor! Cine ma poate ajuta sa traduc in engleza urmatoarele poezii? va rog foarte frumos....TRANSLATE INTO ENGLISH FOR THE EXAM O rază de lumină Din ceruri a căzut Au coborât mulţi...? (mai mult)
Stie cineva traducerea exacta a urmatoarei propozitii? "спаси и сохрани"- este in bulgara sau rusa nu stiu sigur. Am folosit si google translate desigur, insa nu este ceva exact in...? (mai mult)
Salut cine poate sa ma ajute cu traducerea a sapte poezii in englezaTRANSLATE INTO ENGLISH FOR THE EXAM O rază de lumină Din ceruri a căzut Au coborât mulţi îngeri Când Dimca s- a născut. ...? (mai mult)
Care este rolul cratimei în cuvântul,, îndură-te"? La ce se folosesc de obicei virgulele? Pentru izolarea cuvintelor de adresare sau ce altceva? Vă rog, vreau să ma lămuresc!
Hei. La scoala se organizeaza Santa Claus- in care trebuie sa ne facem cadou unii altora pana la vacanta- iar eu am prins sa- i fac unei fete...pana acum i- am luat cadou dar mi se pare ca mai lipseste...? (mai mult)
Povestiti o întâmplare imaginară ( visata,nascocita ) in care sa fiti eroul eroul principal al unei confruntari cu o fiinta nazdravana,o forta a raului, folosind verbele la toate timpurile trecute
'Orasul Florilor' face parte din campul lexical al cuvatului flori?
A citit cineva vreo carte de Niculina Gheorghita? Cum vi s-a parut?
Cum se calculează media cu teza PS Am notele 10, 10,10,9 si 8 în teza
Dati mi si mie o idee de culegere pentru evaluarea nationala 2017 la romana..adica editura..in afara de cea de la Paralela 45 pe care o am. am incercat sa caut, dar nu gasesc. si vreau culegeri ...? (mai mult)
Ati dori sa ma ajutati cu partile negative de invatatura in SUA? Va rog eu frumos.
Ce se va da la teza de la romana? Clasa a 5-a sem 1
Stie cineva de unde pot lua Mere – Richard Milward in format pdf? Va roog!
Deci, îmi place de un băiat mega drăguț (clasa a 12- a) Putin mai mare ca mine. Îl văd la baschet 2- 3 ori pe săptămâna nu prea vorbim dar cred ca mi- a zâmbit (nu sunt urâta) și eram destul...? (mai mult)
Rapiddd. Ce le plac băiețiilor când fetele fac sport. Mâine merg la baschet și ma întâlnesc cu un băiat drăguț mai mare cu mine prin clasa a 12- A nu prea vorbim și îmi e rusine sa merg la ...? (mai mult)
Buna rapid. Deci mâine ma întâlnesc la baschet cu un băiat super drăguț și nu ne prea vorbim dar ne- am zâmbit. As vrea sa fim prieteni sau sa am numărul lui dar am doar Facebook lui și nu prea...? (mai mult)
Hei, ce parere aveti de cartea "Evadare din biblioteca domnului Lemoncello" de Chris Grabenstein? Se merita sa o citesc?
Îmi cer scuze daca am nu am ales categoria potrivita. Ma tot bate la cap o ghicitoare: Pot fi lunga sau scurta; ma poti lasa sa cresc sau ma poti cumpara. Ma poti picta sau ma poti lasa asa. Multumesc...? (mai mult)
Hey am nevoie de mai multe exemple de TEZE clasa a VI- a semestrul I cat mai repede. DAU FUNDA!
Cum sa uit de o nota sau doua care urmează sa vina și vor fi 7- 8 sau 9 (teza) și știu ca m- am pregatit adică una dintre ele am "corectat- o" cu un test de nota 10 dar tot ma gândesc la asta am ...? (mai mult)
Sunt in clasa a 8-a am nevoie de ajutor. Am de sustinut niste colocvii din cauza apsentelor. Ce se intampla in cazul care scriu macar unul din ele pe nota 4?
Va rog imi puteti spune ce materii se fac la Filologie si cate ore la fiecare. va multumesc! !
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RealSoul1997 întreabă:
Ion1989 întreabă:
Raufamat10 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!