TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
kefa8k
în 11 August 2022 | kefa8k întreabă:

Salut, Ce trupe de Gothic Metal imi puteti recomanda, ca type o negative sau draconian?

2
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 9 August 2022 | 123gabialexandra întreabă:

Care e faza cu UCMR? Plătești o taxa de înregistrare și pe urma ai certificat de asigurare cum ca melodia e a ta? Sau cum vine? Apoi poti sa și câștigi ceva bani din difuzărilor melodiilor înregistrate...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 9 August 2022 | 123gabialexandra întreabă:

Ca sa ai titlu de proprietar asupra melodiilor tale, ce ar trebui sa faci? Cum poți dovedi ca sunt piesele Tale și nu ale altilor, care deja poate o cânta, ba chiar au și înregistrat-o…

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 August 2022 |

Pentru cei care cunosc doar > Caut o melodie românească cântată de o cântăreaţă, iar în melodie se spune aşa pintre altele ca şi cuvinte: '' de ce ne- am pierdut'' - specific că nu o cântă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ingercuaripinegre
în 9 August 2022 | Ingercuaripinegre întreabă:

Buna, era o melodie cu o fata de culoare, creata si cu un baiat in masina, gen cei mai buni prieteni, ma poate ajuta cineva?

4
Răspunde Raportează
dorinjk
în 8 August 2022 | dorinjk întreabă:

Salut TPU, am o pereche de căști hoco ew 20 plus, bluetooth și în urmă cu o săptămână cască stângă era detectată de telefon dar nu scotea nici un sunet și astăzi când am vrut sa conectez...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Jwwbf
în 6 August 2022 | Jwwbf întreabă:

Salut TPU, de extrem de mult timp caut o piesa. Am ascultat- o la un mix de 30 min daca tin minte pe Youtube. Este vorba de prima piesa din mix. Un remix la toca toca si miss fatty gen rawstyle/hardcore. ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SacuiuRobert926
în 4 August 2022 | SacuiuRobert926 întreabă:

Salut, de unde obtin DJ- istii care mixeaza la posturi mari de radio(cum ar fi Radio impuls, OLix de la Kiss fm, radio transilvania) muzica cu extended ca sa aiba cu ce mixa ca eu stiu doar sa caut ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alexandra123Maria
în 4 August 2022 | Alexandra123Maria întreabă:

Buna, am si eu un clip cu o melodie si nu stiu cum se numeste. Este in turca cine ma poate ajuta. Multumesc

1
Răspunde Raportează
Ornato
în 4 August 2022 | Ornato întreabă:

Salutare TPU! Are careva vreo ideea unde as putea asculta albumul "Measured and Wasted" de la DFive9? (Stiu ca este pe YouTube dar acolo este foarte compresat audioul...) Artist: DFive9 Album: Measured...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Danny28
în 4 August 2022 | Danny28 întreabă:

Imi puteti recomanda niste melodii cu solouri de chitara electrica cum are piesa asta? https://youtu.be/KIDdPiKV4Qw

0
PuieMonta2002
în 3 August 2022 | PuieMonta2002 întreabă:

Era o melodie hip hop in care zicea pe refren "Sa omori si sa faci bani" are cineva idee cum se numeste?

1
Răspunde Raportează
RaoulRR
în 3 August 2022 | RaoulRR întreabă:

Are cineva un link catre melodia... Stefan Banica-Cand se naste un copil? Este o melodie veche folosita intr-o campanie caritabila, parca impreuna cu Andrea Marin

1
Răspunde Raportează
AlexOneShoT
în 1 August 2022 | AlexOneShoT întreabă:

Cine stie cum se numeste aceasta melodie? Cred ca este ceva Liviu Pustiu sau nu-mi dau seama, mulțumesc! Aveti aici o parte din piesa: https://youtu.be/XId9AfKCoak

3
Răspunde Raportează
Petrut360
în 1 August 2022 | Petrut360 întreabă:

Care e faza cu "say my name" in multe melodii auzite? Ma gandesc ca in limba engleza ar avea alta semnificatie.

2
Răspunde Raportează
Errrrrr
în 31 Iulie 2022 | Errrrrr întreabă:

Https://www.youtube.com/watch?v=Y5f6MZ8E_zE&list=PLN01da2LMQuG5- 809pqTQiiMFWXDP2Dp3 pareri legate de playlist? Sugestii de melodii asemanatoare pe care as putea sa le mai pun? Si are cineva roblox? Mor...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ash00
în 31 Iulie 2022 | Ash00 întreabă:

Pareri despre https://www.ozone.ro/product/chitara- harley- benton- st- 20hss- lh- sbk- electrica- neagra/?gclid=Cj0KCQjw0JiXBhCFARIsAOSAKqCaKA0GNLeER_wLemwi- 4Ygk_ax1Pc7nZ7dEMl0Wobg- kJNo1JeAhUaAqxoEALw_wcB...? (mai mult)

0
Bogdan1241
în 30 Iulie 2022 | Bogdan1241 întreabă:

Daca vreau sa cant la saxofon mai am nevoie de ceva pe langa el? Like placa de sunet etc? Pentru cei care sunt in domeniu?

1
Răspunde Raportează
Ionut003
în 29 Iulie 2022 | Ionut003 întreabă:

Mai stie cineva ceva de Roxy manelista de la OTV?

2
Răspunde Raportează
Cole?a
în 29 Iulie 2022 | Cole?a întreabă:

Salut, cum se numeste muzica din videoclipul asta, va rog daca stie cineva? O caut de mult timp, ma refer la melodia care se aude pe fundal cand vorbeseste acel om https://youtu.be/Gry-PD5QmUA

1
Răspunde Raportează
MONAHU
în 28 Iulie 2022 | MONAHU întreabă:

Stie cineva denumirea piesei in romana in care se canta na na ne na na baba?

1
Răspunde Raportează
MorcovMajestic
în 27 Iulie 2022 | MorcovMajestic întreabă:

De ce a prins asa tare muzica trap? NU inteleg deloc

1
Răspunde Raportează
nastaseelenacristina
în 27 Iulie 2022 | nastaseelenacristina întreabă:

Cauta cineva textier pentru piesa pop, dance, engleza/romana? Saca da, sunt aici.

2
Răspunde Raportează
ReignForest
în 25 Iulie 2022 | ReignForest întreabă:

Stie cineva cine cântă acest refren: vreau sa fim prieteni buni, sa fii cel pe care il sun, sa ne vedem din cand in cand si apoi te duci la tine acasa? Am auzit-o la radio și nu știu.

3
Răspunde Raportează
LauraLydis
în 24 Iulie 2022 | LauraLydis întreabă:

Buna. Cum as putea sa imi cresc pagina de YouTube creata recent cu content pentru relaxare? Am incercat si Google Ads, dar nu e deloc benefic, nu ma ajuta cu nimic.

3
Răspunde Raportează
MorcovMajestic
în 23 Iulie 2022 | MorcovMajestic întreabă:

Ati fost la vreun festival de muzica din afara romaniei? Care si cum a fost? Recomandari?

0
firu
în 22 Iulie 2022 | firu întreabă:

Exista o aplicatie care transforma o melodie mp3 in partitura?

5
Răspunde Raportează
maphiotul
în 22 Iulie 2022 | maphiotul întreabă:

Salut. Stiti careva a cui e vocea feminina din melodia lui Ombladon / Spune-mi? Sau daca e copiata din alta melodie, din care anume? Multumesc

2
Răspunde Raportează
Sonia822
în 22 Iulie 2022 | Sonia822 întreabă:

Poate cinneva sa-mi spuna cum se numeste piesa din coloana sonora de la minutul 11.30? Filmul de mai jos? (sau cine canta) https://www.youtube.com/watch?v=b1CdmhBj0B8

1
Răspunde Raportează
ITZFTW3112
în 20 Iulie 2022 | ITZFTW3112 întreabă:

As dori un top 5 cu boxe portabile puternice de peste 40-50W,un sunet cat se poate de clar la prețul de bun 500 Ron (nu vreau jbl), de preferat sa nu fie troler.

1
Răspunde Raportează
Andu792
în 20 Iulie 2022 | Andu792 întreabă:

Salut TPU, eu de 2 ani de zile am început sa ascult folk și folk metal, acestea devenind preferatele mele, ascult și heavy metal sau alte subgenuri, dar mai puțin, oricum, de ceva vreme m- am...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
roby223
în 19 Iulie 2022 | roby223 întreabă:

Știe cineva cum se numește melodia asta? https://www.instagram.com/reel/CgMjeTmApHz/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

1
Răspunde Raportează
Raresboss18
în 18 Iulie 2022 | Raresboss18 întreabă:

Am o întrebare care asculta electro house/EDM? Mi se pare cel mai tare gen de muzica.

1
Răspunde Raportează
Sofroni_Mihai_1997
în 18 Iulie 2022 | Sofroni_Mihai_1997 întreabă:

Caut un colaj etno bianca botisan 2018 daca ma poate ajuta cineva.

0
Elisei100
în 18 Iulie 2022 | Elisei100 întreabă:

Am nevoie de niste versuri pentru un disstrack unui prieten, el are parul creț, e înalt și se crede cel mai frumos om, Mulțumesc!

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Iulie 2022 |

Salutare! Imi poate spune cineva ce înseamnă sa tactezi in timp ce canti sau sa tactezi patrimea? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
whoisJennie
în 17 Iulie 2022 | whoisJennie întreabă:

Poate cineva sa traduca versurile la Tzuki - Loredana? Multumesc

1
Răspunde Raportează
1cosminalexandru12
în 17 Iulie 2022 | 1cosminalexandru12 întreabă:

Poate cineva să îmi scrie și mie o melodie trap pentru noua mea prestație in muzica? Aștept cele mai bune melodii și am sa vă menționez la versuri

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Iulie 2022 |

Salutare! Are cineva gama do major? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
veaceslav05
în 17 Iulie 2022 | veaceslav05 întreabă:

COSTI BURLACU si CORINA TEPES Lumea-i buna, lumea-i rea, Acorduri la Chitara.

1
Răspunde Raportează
Andreeamariagina
în 17 Iulie 2022 | Andreeamariagina întreabă:

Știe cineva melodia aceasta originala? Ma refer la cea de pe fundal, va rog ajutați-ma ca nu o găsesc https://youtu.be/shq51pbVulM

1
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 16 Iulie 2022 | 123gabialexandra întreabă:

La ce folosesc cântărețele (la evenimente) casti in urechi?

3
Răspunde Raportează
în 16 Iulie 2022 | Doarrrrntrebarii întreabă:

Https://youtu.be/BZc8O2ngm7w îmi poate spune cineva care înțelege Engleza bine va rog mult versurile (în Engleza) de la piesa de pe link? Am cautat versurile peste tot și nu le găsesc dau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 16 Iulie 2022 | 123gabialexandra întreabă:

Ce tip de microfon ar fi bun atunci când începi sa canti la evenimente? Dar pe urma? (După ce începi sa ai mai mulți bani… :)) ) Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
NattiJr
în 16 Iulie 2022 | NattiJr întreabă:

Buna, bagase o melodie la televizor care canta o trupa rock sau ceva și era despre o fata blonda și un tip. Pe la final tipul ii fura ghiozdanul, iar ea îl prinde pe strada și îl loveste, apoi ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DigBick
în 16 Iulie 2022 | DigBick întreabă:

Cine ma ajuta si pe mine cu programul Style Works XT? O versiune cat mai noua. Multumesc frumos! Nu il gasesc nici macar sa il cumpar.

0
Iulya9
în 16 Iulie 2022 | Iulya9 întreabă:

Anul trecut a fost populara pe tik tok și Instagram o piesa ruseasca care avea la poza de coperta tot roz, era cântată de o voce subțire și cu o tonalitate trista. Parea ceva cu "a a a a a"... și...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
StefanescuDaniel
în 16 Iulie 2022 | StefanescuDaniel întreabă:

Bună seara! Dacă vă rog frumos poate cineva să îmi aducă aminte și mie ce piesă muzicală de rap sau hip- hop (cred nu sunt sigur) se termină în cuvintele "Știi ce zic" DAU fundă pentru cine...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
samuraibrazilian69
în 16 Iulie 2022 | samuraibrazilian69 întreabă:

Ascultati Tool?

1
Răspunde Raportează
andreipopandescu33
în 15 Iulie 2022 | andreipopandescu33 întreabă:

Ce gen si subgen de muzica asculati? Albume preferate, pe scurt vreau sa imi dezvolt gustul muzical.

1
Răspunde Raportează
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 28 Decembrie

9PM întreabă:

Sa nu va para rău pentru cei ce sunteți bolnavi, cu probleme că nu va găsiți perechea, mai ales pentru cei cu probleme emoționale! Eu zic că e recomandabil sa aveți grijă de sufletul vostru decât...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă pe 28 Decembrie

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • LIME04
    trimisă acum 10 ore

LIME04 întreabă:

Ce credeți dacă am 21 de ani si încă sunt virgin, se poate crede că sunt asexual, sau să fac niște investigații medicale?
    10 răspunsuri
  • sefuisefsiinpijamale
    trimisă acum 6 ore

sefuisefsiinpijamale întreabă:

Conflict spontan, 30 zile îngrijiri – risc tentativă de omor? Bună. Am nevoie de o părere juridică realistă. În seara de Crăciun a avut loc un conflict spontan la domiciliul meu. O persoană...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.585
  • Întrebări: 3.954.582
  • Răspunsuri: 17.664.325
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Deserturi

Deserturi

Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!

Start quiz
Categorii
  • 652.087 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.878 Auto & Moto
  • 144.262 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.111 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.381 Conversaţii