TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
anonim_4396
în 30 Aprilie 2024 |

E păcat daca as lucra in domeniul afacerilor sa zicem? Cred în Dumnezeu.Visul meu e sa lucrez in viitor ori in domeniul sanatatii ori in domeniul afacerilor mici/comertului.Si o sa sper pana în ultima...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
R?zv?nyk?
în 29 Aprilie 2024 | R?zv?nyk? întreabă:

Dacă Isus a fost atât de important și a avut un asemenea impact, de ce nu există mențiuni contemporane ale "minunilor" lui din surse istorice importante, care să nu fie influențate de credințele...? (mai mult)

21
Răspunde Raportează
mODIN
în 29 Aprilie 2024 | mODIN întreabă:

Pe de o parte, probabil orice om cu frica de Dumnezeu poate fi de acord cu ideea ca nu suntem noi in masura sa- i judecam pe altii si clar nu sa decidem daca un om e bun sau rau. Totodata, in dorinta...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
R?zv?nyk?
în 29 Aprilie 2024 | R?zv?nyk? întreabă:

Daca se spune ca isus/iahve a facut "minuni", de ce nu exista nicio alta mentiune contemporana care sa le mentioneze?

7
Răspunde Raportează
Theo94
în 29 Aprilie 2024 | Theo94 întreabă:

Pentru cei ce cred in fantome, de ce nu sa relatat niciodata observatii de fantome ale oamenilor primitivi, caveman ghosts? :)) "Why don’t people ever see cavemen ghosts?" https://www.quora.com/Why-...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anonima6775
în 29 Aprilie 2024 | Anonima6775 întreabă:

Vreau o mică dovadă că există Dumnezeu întrebarea asta este pentru cei care zic că există Dumnezeu

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Aprilie 2024 |

Spuneti- mi va rog și mie mai clar care sunt toți pașii ca să ma pocaiesc și eu și sa îmi predau viata cu adevărat in mana lui Dumnezeu? Dorința mea cea mai mare e sa îmi găsesc echilibrul...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Anonima6775
în 28 Aprilie 2024 | Anonima6775 întreabă:

Dumnezeu există?

15
Răspunde Raportează
Musicales234
în 28 Aprilie 2024 | Musicales234 întreabă:

Unde pot dona trei cărți crești ne 2024 tip buzunar de la GBV?

11
Răspunde Raportează
georgcyc
în 28 Aprilie 2024 | georgcyc întreabă:

Ce înseamnă Passah?

1
Răspunde Raportează
MitronelaDaniela
în 28 Aprilie 2024 | MitronelaDaniela întreabă:

Dacă nu am miliftă când merg la spovedanie si îi spun preotului ce se întâmplă?

3
Răspunde Raportează
R?zv?nyk?
în 27 Aprilie 2024 | R?zv?nyk? întreabă:

Vreau sa ma lamuriti si pe mine, care este acel proces de "creatie" prin care Mniezo a creat animalele? va rog sa-mi explicati detaliat

24
Răspunde Raportează
tpu1991tpu
în 27 Aprilie 2024 | tpu1991tpu întreabă:

Salut! Am si eu o intrebare... cine stie ce s-a intamplat in fiecare zi din saptamana Patimilior (Mare)? In special Miercuri?

5
Răspunde Raportează
Wordofthat999999
în 26 Aprilie 2024 | Wordofthat999999 întreabă:

Salut! O persoana vrea sa jur in biserica pentru un lucru. Ce înseamnă asta? Este permis asa ceva în biserica?

10
Răspunde Raportează
RAY
în 26 Aprilie 2024 | RAY întreabă:

Oameni credincioși care chiar sunt cu adevărat care ți ar da viață în acest moment pentru Iisus sunt? Fără vrajeala cu Iisus nu cere viața mea

33
Răspunde Raportează
7775
în 26 Aprilie 2024 | 7775 întreabă:

Ca să fi creștin trebuie să renunți la a asculta muzică metal? Creștinii pot să asculte orice muzică înafară de metal și rock?

22
Răspunde Raportează
MeisterSchnitzel
în 25 Aprilie 2024 | MeisterSchnitzel întreabă:

Ce părere aveți de poezia "Cold Iron" de Rudyard Kipling? Nu vi se pare printre cele mai frumoase, dacă nu cea mai frumoasă, poezie creștină pe care ați citit-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Tivig
în 25 Aprilie 2024 | Tivig întreabă:

Salut,daca astazi in a 2 a zi de post am mancat fara sa vreau de dulce, ma pot spovedi si impartasi maine sau trebuie sa o iau de la capat si sa tin alte trei zile?

7
Răspunde Raportează
iacobsabrima
în 25 Aprilie 2024 | iacobsabrima întreabă:

Buna, astazi doamna diriginta a propus sa mergem la biserica pentru a ne impartasi, eu nu am tinut post si de dimineata am mai si mancat foarte putin, mama mi- a spus sa nu ma impartasesc din cauza ca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Angeloxd
în 25 Aprilie 2024 | Angeloxd întreabă:

Salut. M-am trezit la ora 3 si am visat inainte sa ma trezesc ca comunic cu un spirit + alte chestii ciudate care nu mi le mai amintesc, ce insemna asta?

7
Răspunde Raportează
lanadelrey15
în 24 Aprilie 2024 | lanadelrey15 întreabă:

Care este denumirea conceptului de a crede in Dumnezeu dar a nu crede in biblie, preoti, ritualuri, etc. Voi ce credeti?

67
Răspunde Raportează
of983
în 24 Aprilie 2024 | of983 întreabă:

Daca eu am jurat pe moarte ca nu mai fac un anumit lucru(sa fumez spre exemplu) pana pe 5 mai si incalc acest juramant mi se poate intampla ceva? Si cum pot face sa dezleg acest juramant

8
Răspunde Raportează
TaviOctavian111
în 23 Aprilie 2024 | TaviOctavian111 întreabă:

Salut! Am fost sa ma spovedesc seara la vecernie și a doua zi trebuia sa ma împărtășesc și nu am putut merge. Oare dacă ma duc următoarea zi dimineața la liturghie și ma împărtășesc oare...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
RAY
în 23 Aprilie 2024 | RAY întreabă:

Singurul Dumnezeu este banul?

26
Răspunde Raportează
R?zv?nyk?
în 23 Aprilie 2024 | R?zv?nyk? întreabă:

De ce omul e singura specie de animal careia ii este frica de ce se intampla dupa moarte? Amuzant e ca am inventat de- a lungul istoriei niste povesti, filozofii si religii ca sa ne simtim bine d.p.d.v...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
Pax3roner
în 22 Aprilie 2024 | Pax3roner întreabă:

Bună,doresc să știu ce să întâmplă dacă o măicuță/călugărița rămâne însărcinată.

4
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 21 Aprilie 2024 | LisaJulie întreabă:

Pentru cei care au ținut tot postul Paștelui îmi da și mie niste exemple cam ce rețete de post au gătit? Cum ați rezistat atât și dacă mai posteau și alte rude din familie! Aș vrea să țin...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
KilljoyIdiot
în 21 Aprilie 2024 | KilljoyIdiot întreabă:

Credeti ca parintii ar trebui sa isi oblige copiii sa mearga la biserica? De ce?

38
Răspunde Raportează
robertpopescu12
în 19 Aprilie 2024 | robertpopescu12 întreabă:

Am o intrebare, stiu ca, cand eram mic si a murit bunica mea, dumnezeu s- o odihneasca. Aveam un pahar in sufragerie de il tineam in primele luni, si uneori se golea fara sa bea cineva din el, chiar...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
ioancuza23
în 19 Aprilie 2024 | ioancuza23 întreabă:

Voi ce parere aveti despre pacatul malahiei? Adica avem un caz recent, peni**l lui Drake pe internet, este categorizat ca act de malahie?

5
Răspunde Raportează
RationalityRules
în 18 Aprilie 2024 | RationalityRules întreabă:

Cum ne putem imbunatati viata spirituala? Cum putem invoca forta noastra vitala? Vrilul/chi-ul/puterea vrajitoreasca/prana, meditatia de imputernicire? Yoga kundalini? Ce sugestii aveti?

9
Răspunde Raportează
RationalityRules
în 18 Aprilie 2024 | RationalityRules întreabă:

Intrebare pentru creationisti: Daca dumniezo a creat toate speciile in forma lor actuala, atunci de ce exista specii defectuoase, maladaptate sau chiar daunatoare pentru oameni si pentru alte specii...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Koba12345
în 18 Aprilie 2024 | Koba12345 întreabă:

Ce parere aveti despre declaratia preotului Nicolae Tănase precum Fetele abuzate sexual trebuie să facă închisoare, pentru că sunt frumoase? Are dreptate sau nu? https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/declaratie-...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Aprilie 2024 |

Dacă luăm 2 rugăciuni, una pentru Dumnezeu și una pentru Îngerul păzitor, acestea având aceeași putere, care îmi poate oferi o protecție mai mare împotriva unei posedări demonice?

18
Răspunde Raportează
RationalityRules
în 17 Aprilie 2024 | RationalityRules întreabă:

De ce nu vor creationistii sa accepte ca noi, oamenii suntem doar una dintre milioanele de specii de animale care au evoluat pe aceasta planeta? si ca suntem niste nimicuri in comparatie cu acest univers...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 17 Aprilie 2024 | LisaJulie întreabă:

Cunoașteți persoane care au încercat sa se sinucidă și nu au reușit? Sau persoane care au fost inconștiente mult timp după o căzătură sau un accident de mașină sau s- au înecat iar apoi s-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CLaludiu1234
în 17 Aprilie 2024 | CLaludiu1234 întreabă:

Nu cred ca Iisus spune sa renuntam la propriu la toate lucrurile materiale pe care le avem, si sa devenim foarte saraci? ci mai degrabă spune prin acest verset sa nu pui niciun lucru mai presus de Dumnezeu....? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Aprilie 2024 |

Matei 10, 26 Nu vă temeţi de ei, căci nu este nimic ascuns care nu va fi descoperit şi nimic secret care nu va fi cunoscut. Ceea ce eu vă spun în întuneric, spuneţi la lumină şi ceea ce vă...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Nutrivor
în 16 Aprilie 2024 | Nutrivor întreabă:

Cum sa scap de fagofobie? Ajutati- ma ca sunt disperat pot muri oricand, Dumnezeule ajuta- ma De când s- a înecat tata și era sa moara acum 2 ani jumate sm dezvoltat aceasta fagofobie..frica de a ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Nutrivor

Cum pot face ca Dumnezeu sa ma ajute sa mai trăiesc si sa nu mor? Cea mai mare dorinta a mea dintotdeauna a fost și este sa traiesc.Sunt la pământ din toate punctele de vedere, Dumnezeu sa se milostiveasca...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Nutrivor

Cum îmi îndrept viata adică sa ma apropii de Dumnezeu, de Domnul Iisus sa fiu iertat si un om mai bun dar fără a merge la biserica unde sunt prea tare anxios? Am nevoie de Dumnezeu, vreau sa ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RationalityRules
în 16 Aprilie 2024 | RationalityRules întreabă:

"Sa cream omul dupa chipul si asemanarea noastra": Intrebarea e de ce a ales dumniezo sa ne creeze in asa fel incat sa semanam cel mai mult cu maimuta? Oare dumniezo are chip de maimuta?

14
Răspunde Raportează
RationalityRules
în 16 Aprilie 2024 | RationalityRules întreabă:

Cum interpretati povestea genezei din biblie? Intr- un mod mai realistic sau literar? Credeti ca Dumnezeu si Satan sunt de fapt fiinte extraterestre care ne- au creat prin manipulare genetica? Sau Dumnezeu...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Effy35
în 16 Aprilie 2024 | Effy35 întreabă:

De ce în religia creștină nu este păcat dacă mă căsătoresc cu cineva pe care nu-l iubesc, dar este pacat să divorțez de cineva pe care nu-l iubesc?

14
Răspunde Raportează
BogdanIvasciuc
în 15 Aprilie 2024 | BogdanIvasciuc întreabă:

Dumnezeu ne- a ales partenerul nostru de viață înainte de începerea lumii? Gustă viața cu nevasta pe care o iubești în tot timpul vieții tale deșarte, pe care ți- a dat- o Dumnezeu sub soare...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
RationalityRules
în 15 Aprilie 2024 | RationalityRules întreabă:

Ce parere aveti despre giulgiul din Torino? Reprezinta acesta o dovada a existentei lui Isus?

4
Răspunde Raportează
Nutrivor
în 15 Aprilie 2024 | Nutrivor întreabă:

Am nevoie de Dumnezeu. Ce pot face?

3
Răspunde Raportează
BlahxD
în 15 Aprilie 2024 | BlahxD întreabă:

Buna ziua. As avea si eu o intrebare in situatia mea. Sunt singura si niste prieteni mi- au zis sa le botez baiatul. Nu am mai botezat pana acum si nu sunt sigura daca pot face pasul acesta pentru ca si...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ionut12437
în 14 Aprilie 2024 | Ionut12437 întreabă:

Salut, ca creștin pocait este păcat sa mergi la război și sa omori oameni dacă este cazul? având în vedere va Dumnezeu a oprit pământul ca copii lui sa câștige un război, și în Biblie ne...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
RationalityRules
în 14 Aprilie 2024 | RationalityRules întreabă:

Argumentul designului inteligent esuează: Susținătorii designului inteligent afirmă că unele sisteme biologice sunt atât de complexe încât nu ar putea fi rezultatul unor procese naturale. Aceasta...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • TeodoraIonOnea12
    trimisă pe 29 Septembrie

TeodoraIonOnea12 întreabă:

Ce sa fac ca sa fie iubita mea obsedata de mine?
    14 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 16 ore

LisaJulie întreabă:

Laptop-uri mai bune decât ASUS? Ce experienta aveți cu laptop-urile ASUS?
    9 răspunsuri
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 13 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

Am putea sa nu lăsăm sa participe la Parlamentare in 2028 partide ca AUR, SOS România și POT, asa cum a făcut Republica Moldova cu partidele pro-ruse?
    9 răspunsuri
  • DrMihailovici
    trimisă pe 29 Septembrie

DrMihailovici întreabă:

Salutare, stimabililor și preafericiților useri! Mda, iar pune doctoru' întrebări... Ce să fie oare? Politică? Ceartă? Probleme vaginale? Nup. M- am actualizat și eu. Astăzi, vă surprind...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.493
  • Întrebări: 3.951.451
  • Răspunsuri: 17.642.404
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
House of cards

House of cards

Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.910 Adolescenţi
  • 55.515 Afaceri & Financiar
  • 22.860 Artă şi Cultură
  • 72.702 Auto & Moto
  • 144.211 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.984 Carieră
  • 20.319 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.865 Conversaţii