Cei mai activi useri din categoria Religie pe 28 Noiembrie 2025 sunt:
Sunt lucruri sau minuni care v-au făcut sa credeți ca sunt de la Dumnezeu?
Intrebarea mea este doar pentru crestinii ortodocsi. De ce nu se citeste Psaltirea in Saptamana Luminata?
Dacă am fost dezlegat de către duhovnic sa primesc Sfânta Împărtășanie, dar într- un moment de neatenție, în noapte de dinaintea primirii Tainei (deci, după ce m- am spovedit), am comis ...? (mai mult)
Ce inseamna ''jertfa''?
Are ceva dacă spal maine haine? A 3-a zi de paște? Am neaparat nevoie
Și penticostali spun "Hristos a înviat"?
Și pocăiți spun "Hristos a înviat"?
Ce face un profet?
Poti sa traiesti fara ''suflet''?
Ce inseamna viata vesnica? Ca nu mai mori?
Unde a fost prima venire a lui Isus?
Buna ziua intrebarea este pentru cei ce sarbatoresc pastele voi in sambata mare la 12 cand treceti in duminica INVIERII nu simtiti asa o BUCURIE speciala? Adica eu personal in VINEREA MARE nu stiu parca...? (mai mult)
Fratilor! Pentru toti cei ce il iubesc pe Hristos, cred in numele Lui si este Mantuitorul lor. El este viu si cu toti stiim ca intr- o zi se va intorce sa ne ia acasa. Astazi este o zi in care majoritatea...? (mai mult)
Astazi sunt si la pocaiti pastile? Si daca da, la ei se zice Hristos a inviat?
Hristos a înviat! Azi am fost sa iau lumina și prima data s- a stins din cauza vântului și neatenției. Când am ajuns în casa și nu lua foc, am pus dezinfectant și bunicul a aflat și a stins ...? (mai mult)
Buna ziua pentru voi ce n seamna SFINTELE PASTI? Multumesc paste fericit Hristos a inviat!
Ce parere aveti despre alaturarea ideii de nationalism la religie? Preferabil sa nu raspunda ateii.
Salve! Ce părere aveți despre cărțile apocrife ale Bibliei? Îndeosebi despre cele ale Noului Testament.
Popii evrei il cunosteau pe Jesus? Si unde l-au dus pe Jesus dupa ce l-au prins?
Tin sa va anunț ca Iisus e mort pe cruce, azi fiind joia mare, practic tot ce înseamnă creștinism consta în aceste zile, dacă nu învia oare ce făceau ucenici? Dispărea creștinismul? Fără răspunsuri...? (mai mult)
De ce se face atat de multa propaganda impotriva Bisericii in orele de istorie din scoala, acuzand- o de o așa numita "oprire a progresului" si punandu- i in carca diferite chestii organizate de guverne?...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cartea lui Enoh. Este o carte din biblie care a fost interzisă. Ce credeți este reală? Dau funda
De ce trebuie sa te spovedesti?
Intrebare pentru cei care cred in existenta raiului si a iadului. Dupa voi, credeti ca e corect ca un om care a fost rau toata viata sa mearga in iad si unul care a fost bun toata viata sa mearga in ...? (mai mult)
Ce fel de lemn a folosit Noe la construirea arcei?
Salut TPU, auto-mutilarea (taieturi provocate intentionat de catre o persoana) se considera pacat?
Acum câțiva ani, cineva a încercat să mă atragă într- o chestie imorală, ceva ce nu mai făcusem până atunci. Era vorba despre un bărbat. Căsătorit. Mă cunoștea de mai multă vreme și...? (mai mult)
Credeți în rai și iad? Mi se pare cam cusut cu ață albă pentru o persoana culta, cu studii superioare și gândire modernă, poate greșesc. Nu zic că persoanele foarte credincioase sunt înapoiate...? (mai mult)
E păcat sa te masturbezi în săptămâna mare? Dacă da, care sunt consecințele acestui fapt?
Salutări. Săptămâna aceasta țin post, Citesc Paraclisul Maicii Domnului de ieri am inceput și astăzi tot de la 00 incep, voi ce ziceți este bun pentru a face o prietenie cu o femeie sa fie ...? (mai mult)
Ce părere aveți de Sadhguru? Am auzit că vine în România, dintr-o reclamă de pe YouTube!
Ce nu ai voie să bei in săptămâna mare?
Eu sunt de părere că Iudaismul, Creștinismul și Islamul sunt 3 religii henoteiste și pseudo- monoteiste. Henoteismul presupune închinarea la o singură divinitate care este singura și adevărata...? (mai mult)
De ce sarbatoresc crestinii pastele? De ce sarbatoresc un genocid? Nu vi se pare ca uciderea pruncilor de catre Irod a fost plagiat din Vechiul Testament? Ma refer finalul celor 10 plagi
Toti credinciosii se roaga pentru sanatate, dar nici unul nu se roaga ca sa il ia zeul lui in rai la el. Oare de ce?
Intrebare pentru crestini: de ce nu-i iubiti pe Satana si pe Pacat? Ca asa scrie in Biblie. Scrie ca trebuie sa-i iubiti si sa le faceti bine, sa-i binecuvantati, etc
Daca Iisus Hristos a înviat din morți înseamnă că viață după moarte exista și putem sa speram toți pe bune la ea, nu-i așa?
Paște fericit tuturor romano- catolicilor, unitarienilor, evanghelistilor (de toate felurile), reformatilor, protestantilor, luteranilor si altor confesiuni care il serbeaza azi! Si Florii cu bucurii...? (mai mult)
Cate animale a luat Noe pe arca din fiecare specie?
Cand a fost Satana alungat din rai?
De ce nu oprește Dumnezeu războiul din Ucraina și de ce ne lasă să suferim in boli incurabile sau grele? De ce există atâta suferință pe Pământ? Și nedreptate.Si inegalitate.Și lăcomie.Și...? (mai mult)
Când doctorii nu mai au ce sa îți facă ce faci? La cine sau la ce sa apelezi?
Ce parere aveți de asta? https://www.elefant.ro/conversatii-cu-dumnezeu-set-revizuit_221683b0-29a1-49c2-b621-55a24b45fd3f
Sa speram sau nu la viața după moarte?
Cum pot sa am parte și eu de o vindecare divină căci medicii nu pot sa îmi facă prea multe?
De ce nu pot sa Îl visez pe Dumnezeu sau pe Iisus? Îmi doresc sa Îl visez și să îmi răspundă la o întrebare personala ce mă frământă și întristează de mult timp.
Poate sa îmi răspundă Dumnezeu în vis? Mereu Îl întreb ceva personal despre viața mea. Sau poți cumva vorbi cu Dumnezeu și El sa îți răspundă la frământările tale într- un anume fel? ...? (mai mult)
Voi l-ați găsit pe Dumnezeu? Cum ați găsit drumul vostru sau calea voastră spirituala?
Cum îl pot găsi pe Dumnezeu în viața aceasta? De multi ani tot Îl caut și nu l-am găsit, nu simt că l-am găsit.
Sa imi explice si mie cineva ce e 'sufletul', ce face, ce gandeste, etc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Bzvzbz întreabă:
Zaka întreabă:
Crhis întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!