TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
gabysusi
în 20 Martie 2022 | gabysusi întreabă:

Masturbarea este un pacat?'

22
Răspunde Raportează
gabysusi
în 19 Martie 2022 | gabysusi întreabă:

Masturbarea este un pacat?"

12
Răspunde Raportează
Dragosdoar
în 18 Martie 2022 | Dragosdoar întreabă:

Ma tot gandesc cum poate crestinismul sa fie considerat o religie monoteista. Ca mereu, religiosii se roaga ba la Isus, ba la fecioara maria, ba la nu stiu ce sfant, dupa se duc la moastele nu stiu cui,...? (mai mult)

37
Răspunde Raportează
Matthew1995
în 17 Martie 2022 | Matthew1995 întreabă:

Cum multi spun ca Dumnezeu e o entitate fara gen, deci nu e nici femeie nici barbat (desi multi se refera la el/ea ca si Tatal, El, Lui, etc.), inseamna ca Dumenzeu e non- binary, deci in concluzie...? (mai mult)

41
Răspunde Raportează
nuconteazacineesunt011
în 16 Martie 2022 | nuconteazacineesunt011 întreabă:

Salut TPU! Daca cred ca sunt ateu si nu cred in nici un "zeu, dumnezeu sau vreo divinitate, ce credeti? Tin sa mentionez ca nu-mi pasa ce zic altii de mine vreau doar sa stiu niste pareri.

14
Răspunde Raportează
Alexskvr
în 15 Martie 2022 | Alexskvr întreabă:

Recomandați carti bune despre teologie ortodoxă. Dau funda!

5
Răspunde Raportează
DeeaDiDi123
în 15 Martie 2022 | DeeaDiDi123 întreabă:

Cine-a scris Biblia?

27
Răspunde Raportează
unbaiatt100
în 14 Martie 2022 | unbaiatt100 întreabă:

Daca simt ca sunt ateu si nu cred in nici o divinitate credeti ca e rau?:))

18
Răspunde Raportează
mariusvlogsfoxy
în 13 Martie 2022 | mariusvlogsfoxy întreabă:

Salut TPU! Daca am facut ceva iar o persoana draga mie mi- a spus sa spun ca daca am facut acel lucru sa nu ma mai trezesc dimineata iar eu am spus- o stiind ca am facut acel lucru, ce se poate intampla,...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
andrei056
în 12 Martie 2022 | andrei056 întreabă:

Avand in vedere faptul ca Dumnezeu e fara de inceput si fara de sfarsit, inseamna ca e nemuritor si are energie infinita.Cum justificati sintagma"s- a odihnit de toata lucrarea lui".Are nevoie Dumnezeu...? (mai mult)

27
Răspunde Raportează
boxoofi
în 12 Martie 2022 | boxoofi întreabă:

Te iarta si te mai ajuta Dumnezeu daca il injuri?

10
Răspunde Raportează
Iubitoruldecarti
în 12 Martie 2022 | Iubitoruldecarti întreabă:

Am fost azi oprit pe strada de o tipa tinerica si destul de frumusica care mi- a inmanat o revista. A refuzat sa ia bani pe ea. I- am multumit, am bagat- o in geanta si am plecat spre casa. Cand am ajuns...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
Andreida?chevici
în 12 Martie 2022 | Andreida?chevici întreabă:

Totul despre biserica primară. Cine a înființat-o?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Martie 2022 |

Preotul meu ma împărtășeste chiar daca am păcătuit cu trupul, având un iubit. A zis ca trece cu vederea faptul ca am un iubit si păcătuiesc, dar sa merg si eu duminica la slujbe, sa tin post...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Martie 2022 |

Salutare TPU! Acum ceva timp, m- am trezit cu doua femei la poarta. Una dintre dansele eram imbracata bine decent, gen cum ar fi imbracata o profesoara, cealalta la fel doar ca avea si ceva- n cap,...? (mai mult)

27
Răspunde Raportează
Andrei11111111111111111
în 9 Martie 2022 | Andrei11111111111111111 întreabă:

Iisus a fost alb sau negru? Eu stiu că a fost negru

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Martie 2022 |

Ce părere v- ați face despre o fată care în tinerețe a avut și păstrat principii religioase în ceea ce privește sexualitatea și alte aspecte, asta cu voia ei, fără să fie constrânsă de...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
Stefan092
în 9 Martie 2022 | Stefan092 întreabă:

Salut! De vreo 3 zile am inceput sa am vise ciudate: amputam oameni si purtam un costum de doctor peticit. Si dupa, m- am vazut pe mine: purtam doar pantaloni, in spatele meu era un fel de demon care...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Dragotta
în 9 Martie 2022 | Dragotta întreabă:

Care cult religios recunoscut de stat previne inrolarea in armata in caz de razboi sau asediu? Cum te poti alatura acelui cult intr-un mod recunoscut de stat?

7
Răspunde Raportează
Florazul15
în 8 Martie 2022 | Florazul15 întreabă:

Multi spun ca Iisus nu a simtit niciodata ura pentru vreo persoana, dar pe diavol l-a urat?

18
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 8 Martie 2022 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

În ce data pica Pastele anul acesta!?

2
Răspunde Raportează
AlexiaDascaleciu
în 8 Martie 2022 | AlexiaDascaleciu întreabă:

Am intretinut recent relatii sexuale chiar daca nu m-am casatorit. Mai pot sa ma pocaiesc? Mi-e rusine sa ii spun preotului la spovedire.

45
Răspunde Raportează
Deliaang
în 6 Martie 2022 | Deliaang întreabă:

Bună! Am mai pus acum câteva zile o întrebare în legătură cu gândurile. Am înțeles ca Dumnezeu e lângă mine și ca întotdeauna a fost și va fi și am înțeles ce inseamna hula impotriva Duhului...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
zappytevedece
în 6 Martie 2022 | zappytevedece întreabă:

Salut TPU. De ce dumnezeu ma uraste? Mai are rost sa ma rog si sa ma pocaiesc tinand cont ca nu sunt iertat?

10
Răspunde Raportează
andrei056
în 6 Martie 2022 | andrei056 întreabă:

Salut, uite o contradictie in biblie destul de apasatoare, in Matei 28:1- 5 au mers 2 persoane la mormantul lui Iisus, in Marcu 16:1- 5 au mers 4 persoane la mormant, in Luca 24:1- 10 au mers 5 persoane...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
redutzu
în 6 Martie 2022 | redutzu întreabă:

Salutări, am și eu o întrebare. Îmi place să merg la biserică, să mă rog, doar că nu știu ce rugăciune este bună și puternică, de pe internet nu prea am încredere. Și dacă am o ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2022 |

Cine stie exact unde Slujeste Parintele Amfilohie Branza!? Sunt curios...stiu ca nu mai slujeste la Manastirea Diaconesti!

5
Răspunde Raportează
AnonimulFornicator
în 5 Martie 2022 | AnonimulFornicator întreabă:

Ce parere aveti despre ciudatii si fanaticii care sustin cu ardoare faptul ca romanul Harry Potter al lui J.K. Rowling instiga la ocultism? Mie mi se pare ca sunt oameni incapabili sa inteleaga ce citesc,...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Matthew1995
în 3 Martie 2022 | Matthew1995 întreabă:

Daca acest asa zis Dumnezeu pe care vad ca multi il lauda si il idolatrizeaza chiar exista si e atotputernic, asa cum spun multi, de ce nu face nimic in legatura cu acest razboi? Nu ar trebui Dumnezeu...? (mai mult)

37
Răspunde Raportează
Deliaang
în 3 Martie 2022 | Deliaang întreabă:

Ma confrunt cu gânduri necurate de hula despre Dumnezeu, Iisus, Sfânta Maria și despre crearea Pamantului(hula împotriva Duhului Sfânt și nu mai știu daca am făcut cu voia). Au apărut când ...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 3 Martie 2022 | Sawarekh întreabă:

Credeti ca inceperea razboiului este un semn ca Sfarsitul lumii acestea este aproape? Ma refer din perspectiva Bibliei. Care ar fi semnele cronologice care trebuie sa se intample? Vad crestini spun ca...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
alindobrin
în 2 Martie 2022 | alindobrin întreabă:

Este păcat să ai o poveste de dragoste platonică cu soția altcuiva?

13
Răspunde Raportează
davidadrianvladut1
în 1 Martie 2022 | davidadrianvladut1 întreabă:

De ce lumea este rea? Dumnezeu ne dă războaie ca suntem rai? Hai sa fim mai buni

13
Răspunde Raportează
wedonttalkaboutBruno
în 1 Martie 2022 | wedonttalkaboutBruno întreabă:

La ce varsta iti poti alege religia pe care sa o urmezi si zeu propriu? :)) :))

5
Răspunde Raportează
davidadrianvladut1
în 28 Februarie 2022 | davidadrianvladut1 întreabă:

Dumnezeu exista? Si să îmi arăți dovezi... Am văzut că uni sunt țărani vorbiți frumos...

15
Răspunde Raportează
Risgeimzs
în 27 Februarie 2022 | Risgeimzs întreabă:

Credeți în ideea unui Dumnezeu razbunator? Mă uit la south parc(k) și practic își bat joc în ultimul hal, cautati pe net God south par(k), chiar și Iisus are o emisiune tv. Totusi creatorii acestui...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
Gregorian
în 27 Februarie 2022 | Gregorian întreabă:

Are cineva informatii concrete despre ascensiunea in 5d si deschiderea lui kundalini? Vreau sa aud ceva nou nu doar informatiile de pe net si daca cineva a reusit sa ajunga acolo, 5 d sau 12 d, sau 78...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
EmilMarinescu
în 27 Februarie 2022 | EmilMarinescu întreabă:

Salutare TPU. As dori sa va intreb daca de ex, parintii tai sunt de religie adventista tu cand te nasti esti tot de religie adventista?

12
Răspunde Raportează
Adolf8
în 27 Februarie 2022 | Adolf8 întreabă:

Salutare tuturor! Vin cu o întrebare legată de destin. ( Aș dori să răspundă doar cine cunoaște această acțiune sau se află în domeniu!) Nu de mult timp am contactat un clarvăzător (astrolog...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Alexskvr
în 26 Februarie 2022 | Alexskvr întreabă:

Ce înseamnă Teologie Ortodoxă Sociala? Este in cadru Facultăți de Teologie La ce se refera?

1
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 26 Februarie 2022 | SingleForOne întreabă:

Traditiile romanesti (de exemplu: capra, ursul, mascatii, etc) nu sunt pagane? De ce oamenii se cred foarte credinciosi, dar vor sa practice traditiile pagane (contradictorii), doar ca sa se simta...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Februarie 2022 |

Poți ierta o canalie? Domnul Iisus Hristos ne învață să ne iubim vrăjmașii! Căci și cei răi iubesc pe cei ce le fac bine, chiar dacă sunt răi în inima lor! Eu știu și am auzit că iubire...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RoxanaGabriela99
în 25 Februarie 2022 | RoxanaGabriela99 întreabă:

Ma întristează sa văd atâția oameni îndepărtați de religie și de Dumnezeu. Văd tot felul de întrebări puse la mișto și de răspunsuri la fel de patetice. Aceasta secțiune, este destinată...? (mai mult)

29
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Februarie 2022 |

In situația in care, am ascuns cu buna știință un păcat fata de preot și vreau sa îl mărturisesc la următoarea spovedanie, cum va decurge aceasta? Trebuie mărturisite și păcatele săvârșite...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
babyanne
în 24 Februarie 2022 | babyanne întreabă:

Buna Ziua! Am revenit curând din Marea Britanie in România și am terminat aproape 12 clase (inclusiv anul curent) care sunt echivalent cu 11 clase in România. Pentru cei care au fost la un liceu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Manumescoo
în 23 Februarie 2022 | Manumescoo întreabă:

Este aproape a doua venire al lui Cristos? Căci Biblia spune ca, "când veți vedea războaie sau vesti de războaie, să știți ca judecata se apropie."

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Februarie 2022 |

Salut, daca nu aveti ce face si doriti sa cititi pana la capat ms: https://marco.cf/user/dracula/religion/conversation/my-past-experience-with-god/ Ce parere aveti? :)

3
Răspunde Raportează
Hehehahah
în 22 Februarie 2022 | Hehehahah întreabă:

Salut. Daca un om este îngropat într- o capelă sau oriunde îngrijit, cât va avea corpul in stare ok? In pământ daca ești îngropat ești mâncat de rame etc. Dar ceilalți în câți ani se...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RoxanaGabriela99
în 21 Februarie 2022 | RoxanaGabriela99 întreabă:

Am o mică nelămurire. Dețin cartea Buchet de Acatiste ale Maicii Domnului. In ea sunt si Paraclisele Maicii Domnului. Întrebarea ar fi: cum se citesc acestea? Sunt 3 Paraclise: Paraclisul Preasfintei...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RaduPopa1555
în 21 Februarie 2022 | RaduPopa1555 întreabă:

Salut! Daca ma poate ajuta cineva cu programul de proiectie crestina "Dual chanel church projection (sper ca am scris corect)"Daca il detine cineva ....Multumesc frumos!

3
Răspunde Raportează
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Aurel100009
    trimisă acum 5 ore

Aurel100009 întreabă:

In urma cu foarte multi ani, mi- am pierdut vederea la ochiul drept, m- a lovit cineva cu un fier in ochi, am avut dezlipire de retina, vreo 8 operatii la Bucuresti, tot de dezlipire de retina si...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 20 Ianuarie

LisaJulie întreabă:

,,Dacă s-ar face referendum pentru eliminarea pensiilor speciale nu ar merge nici jumătate din români să voteze! " mi-a spus un amic. Oare chiar așa ar fi?
    21 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 20 Ianuarie

9PM întreabă:

De ce eu daca sunt mulatru sunt roșu în obraji câteodată? In mare parte când sunt fericit, și simt cum îmi arde fata parca când am așa o stare de beatitudine. Eu de obicei sunt trist, dar se vede...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Xena20
    trimisă acum 16 ore

Xena20 întreabă:

Voi ce ați alege intre: un venit de aproximativ 1500$ pe luna sa zicem dintr-o activitate independentă sau un salariu de sa zicem 2000$ pe luna ca angajat? Argumentați va rog.
    19 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.085
  • Întrebări: 3.955.382
  • Răspunsuri: 17.671.376
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Internet & istoria internetului

Internet & istoria internetului

Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?

Start quiz
Categorii
  • 652.129 Adolescenţi
  • 55.641 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.907 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.149 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.474 Conversaţii