Cei mai activi useri din categoria Religie pe 27 Noiembrie 2025 sunt:
Pace nu ma pot lasa de poftele sexuale cum ar trebui să procedez ???????? ma simt păcătos
In ce carte din Biblie scrie cand a murit Fineas, fiul lui Eleazar?
Ce parere aveti de acest capitol? Oare cum a fost posibil? https://www.biblegateway.com/passage/?search=Judec%C4%83tori%207-8&version=NTLR
Buna. Tatal meu s- a sinucis acum aproape 9 ani si acum cateva minute am simtit un fior, o adiere in zona picioarelor. Nu e absolut niciun geam deschis, vreo usa sau orice altceva. Credeti ca au vreo...? (mai mult)
De unde pot sa învăț cate ceva de karma și ceva de genul, în cartile Secretele întregii se vorbește de așa ceva?
Poate o carte motivațională sa îmi vindece și transforme în bine viața?
Cum se numea fiica lui Putifar? Si ce era Potifar?
Bunica mea a murit ieri de covid(la terapie intensivă) și mâine o înmormântează.Pot să ma dau cu fond de ten? Să port bluză chiar dacă nu e neagră(am una neagră dar e nouă), dar după înmormântare...? (mai mult)
Numai ortodocșii merg la slujbe la bisericile ortodoxe?
Acum poate veni sfârșitul lumii oricând?
Va pasa de Iisus? Adică de ce a zis El când era în viață? PS:istoricii spun în majoritate că cel mai probabil există Iisus cel istoric(asta e pentru cei care nu cred in existența lui.
De ce unii se pregătesc de războaie? Se incarca cu armament, își fac rachete nucleare etc. Deci chiar nu a înțeles nimeni mesajul lui Iisus Hristos despre promovarea păcii, iubirii și a întrajutorării? ...? (mai mult)
Buna seara am fost bătut nevinovat in trecut acum 2 luni și am rămas cu teama asta, mi- e frica sa ies in oraș unde s- a întâmplat faza asta, sunt credincios merg la biserică m- am rugat pentru...? (mai mult)
Buna seara am avut o întâmplare în trecut și am fost bătut iar preotul mi- a spus sa citesc acatistul sf mina! Și acest acatist se citește sau se canta, și ce este mai exact un acatist mă ajută...? (mai mult)
Am si eu o intrebare daca injur de toti dracii dar in gand nu cu voce tare e pacat?
Mi se pare mie sau de cand Cu acest Covid. lumea parca a devenit mai Rece si Dusmanoasa artagoasa si..doar pentru ea! :(
De ce uneori în bisericile catolice se folosesc slujbe înregistrate audio și puse la difuzoare?
Daca Dumnezeu a fost conceput mai mult ca o metafora, de ce oamenii l-au perceput ca pe o entitate?
Ce fel de slujbe se țin în bisericile reformate din România?
Credeti ca Iisus a fost o persoana iubitoare?
Iisus vedea femeia ca egala a barbatului? Se purta frumos cu femeile?
Pe Iisus l-a durut tradarea lui Iuda?
Daca ati putea sa muriti ca sa vedeti ce se intampla dupa moarte, iar apoi sa puteti sa va intoarceti la viata garantat, ati incerca? Wow, imaginati- va cate religii ar disparea daca toata lumea ...? (mai mult)
Daca Iisus este fiul lui Dumnezeu, iar noi suntem tot creatia lui dumnezeu, asta inseamna ca Iisus este fratele nostru?
Buna! Si alaltaieri, si ieri, m- am plimbat prin cimitir noaptea cu un prieten dar aseara am avut un vis in care efectiv m- am simtit posedat sau mai bine zis cautat, de un drac sa zic asa, si cand...? (mai mult)
Cum mă pocăiesc?
De ce Iisus avea parul lung si barba? Pe vremea lui nu existau foarfece si metode de barbierit?
Voi ați participat la înmormântări in care au murit oameni foarte frumoși și parcă să va para și mai rău după ce i- ați văzut decedați, fiind așa frumoși? Credeți în viața de apoi? ...? (mai mult)
Cum interpretez singur o astrograma natală? Oarecum mă simt atras de astrologie puțin mai ales de astrologia medicala.
Ce părere aveți de pariul lui Blaise Pascal? https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Pariul_lui_Pascal
Și dacă conștiința supraviețuiește morții fizice așa cum zice dr.Sam Parnia,Dr. Eben Alexander, Dr.Raymond Moody etc?
Cum aflu cum funcționează viața și secretele/misterele ei Citind "Secretele Întregii "Vieți" de Elena Iuliana Neagu?
Dacă îți bați părinții vei fi iertat de Dumnezeu? Am înțeles că nu putrezești după ce mori. E adevărat?
Cine zicea că viața înseamnă suferință? Buddha? Că eu cred că chiar avea dreptate Voi ce credeți?
E adevărat că pacatul sperjurului (jurământul încălcat) nu se poate ierta? Adică dacă mă spovedesc mă va ierta Dumnezeu?
Ce păcate nu se iartă la spovedanie?
Păcatul jurământului strâmb e de neiertat? Dacă mă duc la preot și mă spovedesc voi scăpa de acest păcat?
La judecătorie, armata, poliție, guvern etc pe ce fel de biblie se jura? Pe cea ortodoxă sau pe cea protestantă?
E la fel de păcat să zici "jur" fara sa pui mana pe bi lie? De exemplu cei ce zic jur sa chiorăsc daca te mint. E la fel de păcat ca atunci când pui mana pe biblie?
Salut! Daca Adam si Eva au fost primii oameni de pe pamant asta inseaman ca toata populatia din ziua de azi a inceput de la ei, asta inseamna ca cu toti suntem o familie?
Dumnezeu e energia vitala a vieții și puterea vitală care susține viața.Forta vitala, puterea vitală, energia vitala asta e Dumnezeu. Voi ce credeți? Dumnezeu e energia, forță și puterea vitală...? (mai mult)
Credeți că o să vina Era Vărsătorului care după cum spun astrologii va fi o perioada de pace universală și evoluție pe toate planurile dar mai ales spirituala și a conștiinței? As vrea sa vad...? (mai mult)
Dacă mă duc la preot să mă spovedesc și ii spun că am jurat stramb mi se va ierta păcatul? Adică nu voi păți nimic din cauza acelui păcat?
Ce e mai păcat să incalci un jurământ făcut cu mâna pe biblie sau sa mergi la vrăjitoare (să îți de-a în cărți)?
Credeți în karma?
Există un joc pe care l- am descoperit recent, și pe PC și pe Android numit WorldBox in care, in joc, ești Dumnezeu.Vi- l recomand, e destul de fain și distractiv, amuzant. Cum ar fi sa fii...? (mai mult)
Am făcut sperjur de mai multe ori. Adică Mam jurat cu mana pe Biblia protestantă că nu voi mai face un păcat și tot l- am făcut. Am mustrări de conștiință și nu știu ce să fac. Dacă eu...? (mai mult)
Credeți în reîncarnare? De ce nu ne amintim viețile anterioare daca am fost tot noi adică sufletul nostru conform reincarnarii?
M- am uitat la filmul The Nun, iar dupa doua seri o prietena foarte buna a visat ca era intr- o manastire si ca nu putea sa iese de acolo. Cand mi- a spus visul am faut legatura cu filmul. Ce sa insemne...? (mai mult)
Care e diferența dintre a spune "promit" și a spune "jur"? Când zici promit înseamnă jurământ sau cum?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
JohnnyBravo123 întreabă:
Cristos123 întreabă:
OpenLow întreabă:
raulmario1233221233 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!