|

Buna.Am o intrebare in legatura cu Maslu.Am citit despre Maslu in sine....insa doresc mai multe detalii, ce legatura are uleiul, trebuie dus? Unele persoane vorbeau de apa, faina, ce legatura au toate acestea?

Nu vreau link-uri, am citi destul pe internet si nu pot spune ca mi-a fost de folos.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Esti de apreciat ca esti o persoana religioasa, dar sa stii ca Biblia nu vorbeste despre asa ceva si nu scrie nici unde nici macar acest cuvant.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru danay72):

Se vede ca nu ai citit scriptura.winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Ochelarii de cal" îi împiedică pe unii să nu vadă că de fapt, Scriptura vorbește despre așa ceva! Dar totuși unii "nu pot vedea copacii din cauza pădurii"!

Dacă nume de "maslu" este o titulatură, o denumire formală arbitrară (folosită ca necesitate practică), REALITATEA LA CARE TERMENUL SE REFERĂ este o realitatea concretă, prezentată foarte clar în Scriptură!

Î

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Este cineva bolnav între voi? Să cheme preoţii Bisericii şi să se roage pentru el, ungându-l cu untdelemn, în numele Domnului." – Iacov 5, 14

Exact asta se întâmplă și în timpul Tainei Maslului. Dacă Scriptura nu menționează numele "procedurii întâlnite în verset", acest lucru nu este de mirare, deoarece:

1. Nicăieri în Biblie nu există pretenția că ea ar fi exhaustivă, că ar fi cumva un manual complet, că ar prezeanta toate aspectele vieții creștine apostolice. Nu, nicidecum! Dimpotrivă, scriptura recunoaşte în cuprinsul ei faptul că nu este completă în privinţa tuturor informaţiilor!

Celelalte aspecte au rămas consemnate în ceea ce Biblia numeşte "PREDANIE", desfăşurări practice ale Bisericii APOSTOLICE păstrate în mod neschimbat de Biserică - ca marcă a autenticității și unicității ei.

2. Exceptând evangheliile (care prezintă doar momentele precedente nașterii creștinismului), Biblia este doar o scriere accidentală, alcătuită din epistole reunite, epistole adresate anumitor comunități cu scopul unic de a rezolva doar ANUMITE PROBLEME apărute între "corespondenţe". Nici o epistolă nu și-a propus să devină un manual complet, un set organizat și unic de reguli.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat