|

Un preot (nu ii dau numele) a spus ca Romania pe data de 25 decembrie 1989 a devenit oficial o tara moarta, la ce s-a referit mai exact cand a spus asta?

Un alt preot a spus ceva de genul: „Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari".

In Biblie spune asa 1 IOAN 2, 3 pagina 1216 cu titlul Copiii lui Dumnezeu:

28. Şi acum, copii, rămâneţi întru El, ca să avem îndrăzneală când Se va arăta şi să nu ne ruşinăm de El, la venirea Lui.

29. Dacă ştiţi că este drept, cunoaşteţi că oricine face dreptate este născut din El.

Parintele Arsenie Boca spunea asa: „Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Va vor lua totul!"In Biblie spune ca toate popoarele au un inceput si un sfarsit pentru ca la Psalmul 56 cu 7 spune asa "Vor scapa ei prin nelegiuirea lor? Doboara popoarele, Dumnezeule, in minia Ta! caci numai tu ai puterea de a-ti bate joc de ele".

17 răspunsuri:
| a răspuns:

In orice caz Arsenie Boca nu a spus asa ceva, pentru ca el deja murise de vreo luna.

| explică (pentru doctorandus):

El a spus asta inainte sa il ia Dumnezeu.

| a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Te inseli. A murit fara sa aiba habar de evenimentele din 25 decembrie 1989.

Nu era un profet, era un circar (mentalist).

| explică (pentru doctorandus):

Citez ce a spus o persoana: O data, la Draganescu, am stat de vorba cu Parintele Arsenie Boca in biserica si cand sa ies catre poarta, cam pe langa fantana, Parintele s-a oprit in fata mea si mi-a zis: „Mai, hai sa-ti spun tie ceva, ca stiu ca tu nu ma spui la nimeni". Si continua: „Hai, sa-ti spun cum se va descotorosi Romania de comunism. Toate celelalte tari comuniste vor face pasnic trecerea de putere de la comunism la capitalism – ca si cand dai camasa de pe tine si iei alta camasa – numai Romania va face trecerea prin varsare de sange si vor muri multi". L-am intrebat pe Parintele daca voi muri si eu. Atunci, sfintia sa s-a asezat catre Rasarit, cu mainile impreunate, ca si cand s-ar fi rugat (nu cum fac preotii, cu mainile in sus). A stat asa, cu fata catre cer, vreo 15 minute. Mi-a spus, apoi, ca nu voi muri la revolutie, dar ca „asta" va muri in ziua de Craciun. L-am intrebat: „Care asta?". „Asta, ma, care ziceti voi ca nu vi-l mai schimba Dumnezeu". Am intrebat incet: „Ceausescu, Parinte?". Dansul mi-a zis: „Da, ma, asta. Si voi muri si eu, cu vreo 3 saptamani inaintea lui". (Biliboaca Matei, Savastreni)

| explică (pentru doctorandus):

Numai Dumnezeu stie ce a fost de fapt.

| a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Si cine e persoana aia de o citezi. Vreun reporter ceva? Sau e o alta poveste scormonita ca toate religiile?

| a răspuns:

"Un preot...a spus ca Romania pe data de 25 decembrie 1989 a devenit oficial o tara moarta, la ce s-a referit?"

inteabă-l tu pe sclintitul ăla ce vrea

| a răspuns:

Frica de capitalism, pe care au simtit-o si comunistii pana au fost dati jos. Chiar daca suntem liberi si avem drepturi si beneficii, simtim uneori ca Romania e sclava Europei. Inainte de '89, ideea de patriotism era bine resimtita. S-a estompat in timp si acum ne parasim tara unde vedem cu ochii, ca sa traim mai bine.
Partea cu dumnezeirea si credinta e alta poveste.

| a răspuns:

Nu ne indreptam intr-o directie buna, asa spuneau preotii cei drepti (din punctul meu de vedere). Credinta va disparea, dar mania va aparea, mania lui Dumnezeu.

| a răspuns:

"Moarta in păcate", știind ca odată cu deschiderea granitelor va intra in tara nu numai ceea ce este bun ci si ceea ce este rău. Daca la Revoluție se striga " Exista Dumnezeu", acum cei mai multi căuta să-l desființeze daca ar putea. Dar nu vor putea!

| explică (pentru TamplaruAnisoara):

Gresit, va veni o vreme in care oamenii vor uita ce insemna sa fi om in adevartul sens al cuvantului e doar o chestiune de timp. Dumnezeu "cu ce mana dai cu aia primesti"

| a răspuns:

Omenirea se pregateste sa paraseasca planeta Pamant si tu mai vorbesti de Romania?

| a răspuns:

A zis asa, pentru ca romanii au executat doi oameni(sotii ceausescu) de craciun

| explică (pentru Hackelberry):

Nicio tara din lumea asta mare si nici un popor de pe Terra nu si-a ucis seful de stat in ziua de craciun in zi de sarbatoare 25 decembrie asta e un mare pacat, pacatul poporului roman. Presa si mass-media a transmis la nivel international stirea pe tot globul in Occident, Orientul Mijlociu, Asia, Africa si in tariile conduse de dictatori.

| a răspuns:

.și Ptolomeu 1 va reveni în anul 2000. Terminați bă cu PORCĂRIILE/credințele.

| a răspuns:

Sunt povesti de adormit copiii. Biblia este o porcarie. Nu exista cel rau. Exista doar dunenzeul adevarat. Il cheama enki jn religia originala.