Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 15 Noiembrie 2025 sunt:
Mă poate ajuta cineva sa gasesc un manual de utilizare pentru Bricolux 510000 BR? In limba romana sau in limba engleza. Vreau sa setez temperatura și nu știu cum... https://cdnbricowork.opentiendas.com/tienda/electricidad/cronotermostatos-...? (mai mult)
Daca imi cumpar mancare de exemplu lasagna de la Lidl pe care scrie ca trebuie lasata la cuptor cu microunde si nu am cuptor cu microunde unde o las? In cuptorul de la aragaz? Sau se poate manca si...? (mai mult)
Daca imi cumpar o inghetata si se dezgheata pana ajug acasa apoi o pun la congelator si o mananc are ceva?
Cu ce te ajuta musli de la lidl care sunt cu un fel de cereale? Te ajuta la slabire?
Cine știe cu ce pot îndepărta (daca se poate) petele de rugină de pe chiuveta (de marmura) din baie?
Cum sa fac sa nu mai fie strans cand tricotez?
De ce cand incerc sa crosetez imi aluneca ata si nu intra in gaura? Si uneori e prea strans si isi da drumul cand incerc sa o fac mai larga.
Cam cate calorii are un piure facut din doi cartofi de marime medie cu 5 linguri de lapte?
Este nevoie de reteta de la medic pentru a cumpara Duphaston?
Credeti ca as putea transporta un tort de ciocolata 2 ore cu un autobuz la circa 17- 20 de grade si acesta sa nu se strice? Daca nu, as dori niste idei, in afara de lada sau geanta frigorifica. Multumesc...? (mai mult)
Se pot gasi ciuperci opintici la magazin?
Stie cineva un magazin alimentar ( in Cta sau Bucuresti) unde se gasesc produse din America?( produse specifice care nu se gasesc in supermarketuri)
De ce salamul uscat de sibiu e mai scump fata de celelalte mezeluri?
Mi-a curs pastă de pix pe blugii preferați, cum pot să o curăț, ce soluție îmi recomandați!?
Hello! Aș vrea să fac brățări de genul https://pin.it/v6zdlzp6o47ckk Ce fel de ață aș putea folosi fară să se scămoșeze?
Robot de bucatarie inseamna blender?
Salut (buna), am un tricou de la zara pe care l-am gaurit (o gaura mica), cum as putea sa-l repar?
Cum se cheama cana aia mare pe care scrie "100 ml, 200 ml" etc?
Daca trebuie 100 ml smantana de unde stiu sa pun 100 ml? Este ceva de masurat? Si este si pentru grame ceva de masurat? Daca da cum se cheama?
tricourile ultra elastice au un miros ciudat. Adica si dupa ce le- am spalat in doua masini de spalat diferite, cu detergenti diferiti miros ciudat. NU URAT doar ciudatel. E normal? Sau am ...? (mai mult)
Cand amesteci ceva (de exemplu oua si lapte) trebuie sa amesteci doar intr-o parte? Am auzit ca se taie daca amesteci in ambele parti.
E mai bine sa iti faci solar si sa cresti legumele acolo decat fara solar?
Retetele de post sunt mai sanatoase decat cele de frupt?
Cum se face o supă de tăietei cumparati? Gen simpla.
Ce retete de mancare imi puteti da pentru reflux gastroesofagian? Am citit care-s alimentele recomandate si care nu sunt,dar vreau ceva combinatii, nu vreau sa le mananc asa seci.
Ma intrebam daca pot cumpara in Bucuresti acei fulgi de ciocolata, ce se pun pe paine, populari in Olanda. Sunt produsi de Venz sau DeRujitier. Daca da, atunci de unde?
Vreau să mănânc untură dar nu știu cum să o fac să nu mai fie așa de tare. Să o amestec cu puțină apă? Idei vă rog. FUNDA!
Ce retete rapide cu piept de pui stiti? M-am saturat de snitel.
Hey TPU. Știți cum se scoate mirosul de transpirație din haine? Ma refer la tricouri.
nu stiu la ce categorie sa pun aceasta intrebare. Deci acum cateva zile cand s- au terminat orele si m- am ridicat am observat o pata ce parea cerneala. Am luat un servetel umed si am sters,...? (mai mult)
Am pus la spalat o patura care avea naftalina si nu mi- am dat seama. Acum s- a imprastiat mirosul de naftalina in toata casa. Temerea mea e ca o sa ramana particule sau miros de naftalina in patura si...? (mai mult)
Vreau sa va intreb ceva. Astazi la școală un coleg m- a stropit cu cerneala de la pixul cu gel si au picat pe bluza mea. Bluza nu e groasa, e foarte subțire si e cam elastica... Am încercat...? (mai mult)
Ce storcator de fructe si legume cu melc credeti ca este mai bun?
Ziua buna. De cateva saptamani muncesc la auto service in calitate de lacatus, sunt nou in domeniu. Ma murdaresc foarte tare deoarece hainele de munca sunt pline cu ulei si murdarie, pot sa le spal...? (mai mult)
Am auzit intr-un reportaj asta: 80% din boala e vindecata de psihic. Era vorba despre cancer. Ce parere aveti?
Voi ce va luati de mâncare la pachet cand mergeți la serviciu?
am o intrebare. Am un steag cu un imprimeu plastifiat/mai tare din plastic si vreau sa stiu daca il pot baga la masina de spalat si cum sa il bag. Am cautat pe google si nu am gasit...? (mai mult)
Buna,cum pot scoate o pata de noroi galben de pe o geaca de blug?
Pisicii urineaza pe peretii casei si lasa urme pe vopsea plus mai si miroase urat, ce pot face? Se curata si greu
O cafea boabe de calitate pentru expresor?
Cum se calcă o geacă din imitație de piele?
Cum sa dezgheț peștele, fără să își piardă gustul?
As vrea sa ascult si eu niste muzica la un level de 35 din 50, dar chestia e ca stau la bloc. Deasupra am o scandalagioaica iar jos o baba. Mereu stau cu frica ca o sa imi bata in teava daca dau muzica...? (mai mult)
Care e cel mai bun condiment pentru somon?
O visinata, capsunata, zmeurata facuta din alcool 96%, zahar si fructele binenteles cu cat sta mai mult cu atat devine mai buna sau la un moment dat nu mai e buna? Am o visinata de vreo 7 ani de zile...? (mai mult)
Ati facut vreodata cocktailuri fara alcool acasa? De unde ati cumparat ingredientele?
Oare pot construi un dulap cu tutoriale de pe Youtube? :-?
Sunt curioasă la ce foloseste cilindrul din sticla cu pai? Reglează cumva presiunea?
Am niste pantaloni cu capse metalice si pe acele capse e prezenta o urma ca de rugina. Cum fac sa scap de ea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Ianuss întreabă:
Graim întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!