Buna, am nevoie de ajutor.. Vreau sa fac briose dar nu am forma de hartie ce fac?
Cat rezista un tort tinut la frigider?
Am un hamster femela(pui) și se plictisești singur... Dacă ii mai cumpăr o femela pui se vor bate?
Recomanda cineva niste lumanari parfumate!? Cu exeptia celor de la yankee... Am luat unele de la Jumbo, dar sunt teeeapa rau! :(( Multumesc! Seara buna!
Dacă pun 2 femele hamsteri pui in cușca se vor bate? Răspundeți-mi rapid Fundița la toți
Vreau și eu o rețetă cu ardei copți simpli cu usturoi Pls
Stie cineva cum pot scapa de plosnite?
As dori sa-mi spuneti o reteta simpla cu pulpe dezosate de pui fara piele la cuptor cu cartofi.
Incerc sa fac un colaj pe verticala, mai lung, cu fotografiile agatate (prinse cu scotch) una de alta. Problema e ca indiferent ce si cum fac, fotografiile devin concave, nu mai raman...? (mai mult)
Ce produse folositi pentru spalatul rufelor?(balsam, detergent)
Dacă nu aveti chef de curătenie ce faceti? :)))
Niste sfaturi cum pot scoate o niste punctulete mici pe pe camasa alba? Nu stiu sigur dar e tort daca nu ma insel.
Buna Ma numesc Adina Sunt insarcinata cu el Si el nu a vrut ca eu sa raman Gravida cu el Adica Am ramas Insarcinata Intentionat, Si in schimb Avem O relatie De mult timp suntem impreuna Dar In schimb...? (mai mult)
Cum fac sau de unde pot cumpara: " Sos de pui " Ca la fast food. Tot am cautat si nu gasesc. La noi la fast food are.
Stie cineva cum pot indeparta niste zgarieturi superficiale de pe un ceas ( o zgarietura mica pe sticla si restul pe bratara metalica )?
Pentru o supa crema de brocoli ce puneti in ea special?
Sunt un bărbat singur... vreau sa fac un tort pentru revelion și nu știu cum să incep. Mă ajută cineva? Va rog!
Mi- Am luat de la magazin o pereche de pantaloni care sunt cam strâmți.Nu i- am probat, i- am luat din ochi dar i- am luat greșit. Dacă știți sa- mi spuneți metode de largire (dacă e posibil) ...? (mai mult)
Care e treaba cu rotatiile la mașina de spălat.Am achiziționat una și am citit manualul, dar acolo scrie doar sa apăs butonul ca sa le schimb.Am înțeles că stoarce hainele de apa și le scoți...? (mai mult)
Vreau sa stiu ca pielea intoarsa isi pierde din intensitatea culorii în timp.
nu ati patit asa cand spalati plita incorporata in blatul mobilei sa va curenteze cateodata?
Salutare.Am o nelamurire daca ma puteti ajuta.Am doua calorifere electrice de 5000 respectiv 4000W cu termostat.Pana acum la energiea electrica mi- a venit factura estimativa, cu index de 16749.Acum am...? (mai mult)
Cu ce se curata negrala de lant de bicicleeta de pe pantaloni?
Ce parere aveti de lanterna de cap daca o cumpar de la chinezi si o folosesc de 3 ori pe luna se poate sa nu țină?
Voi cum mâncați untul de arahide?
Am facut o crema de sampanie pentru prajituri si a iesit acrisoara. Are cineva idee de ce? :( Am urmat reteta exact, era important sa fierb la foc mic amestecand galbenusurile+ sampania+ zaharul. A doua...? (mai mult)
Imi puteti recomanda ceva pentru paianjeni? deia e a 2 a seara cand aprind becu si unu e pe langa patu meu.m-am saturat de ei ceva sa ii omoare pe toti!
recent am cumparat o pereche de Nike Air Force 1 Sf AF1 High, si ma intrebam cum as putea sa o curat, se murdareste repede si la masina de spalat nu vreau sa ii bag, s- a mai lovit cineva...? (mai mult)
Ce se intampla de nu este apa in Lujerului Bucuresti? Stiti cand o sa vina?
O pasta de dinti care sa imi si inalbeasca dintii si care sa imi si pastreze gingiile sanatoase?(folosesc colgate total si da albeste dar gingiile...)
Am si eu o problema, am cumparat un robinet Delimano si nu prea incalzeste apa.Imi puteti spune care ar putea fi problema?
Vreau sa decorez fursecurile de Crăciun cu 2-3 picături de acrilice deoarece nu am colorant alimentar! Se întâmpla ceva? Va rog dacă puteți da răspunsurile cât mai rapid!
Am nevoie de un sfat. Pregatesc o prajitura cu crema de sampanie. As vrea sa stiu cu ce alta crema s- ar combina gustos in prajitura… Crema de ciocolata Nutella sau Finetti ar merge cu cea de sampanie?...? (mai mult)
imi puteti recomanda un site de incredere cu produse naturiste bune,originale? As vrea sa comand curcumin si nu stiu de unde sa iau sa fie si bun, de calitate
Cand eram mic aveam un fel de strampeni, nu lungi incat sa nu mai ai nevoie de soseste, mai scurti si ii luam iarna pe dedesubt, oare cum se numeau? Si unde mai pot gasi?
Vreau sa iau o cada freestanding de aici: www.goodbath.ro ce stiti despre ei?
E bun un aparat de facut gofre/Vafe? Ala de 50 de lei de la Kaufland de maine. Ies bune?
M- am hotarat ca in acest an sa fac turta dulce de casa, in diferite forme(brad, clopotel, omuleti, stea). Ca sa fie mai atractiva, ma gandeam sa o ornez cu glazura colorata(facuta in casa)6....? (mai mult)
A facut cineva prajitura cu foi de pandispan de la magazin, gen Boromir? Doar cei care le- au incercat sa raspunda. Sunt bune de ceva, ce gust au? Sunt pufoase? Sunt foarte ocupata si mi- e imposibil...? (mai mult)
Vinul spumant e totuna cu sampania?
Buna seara, aveți idee unde as putea găsi sau daca exista un site, care mi- ar putea face materialul cum vreau eu? ( sa- l imprime ) As vrea sa imi fac o lenjerie de pat de doua persoane, cu niște...? (mai mult)
Cum să spăl geamurile? Care sunt pașii? Sunt foarte prăfuite.
Hei,TPU. Air Wick sau Glade?!;))
Salutare cum se numeste chestia aia in care isi tin femeile unghiera,forfecuta de taiat unghii, pila de unghii?
In ultimu timp (de vreo 2 zile) ma culc seara ma trezesc pe la 2/3/4 si nu mai pot dormii stau cu ochii inchisi si nimic ..eu mai vreau sa dorm dar ma tot gandesc la unele lucruri si cucu somn :/ ceva ...? (mai mult)
Am o medalie din argint și am scăpat vopsea pe ea. Cum as putea să o curăț? Am frecat-o cu o cârpă îmbibata în diluant.
Vreau sa fac chitfelute suedeze, cum am vazut in video- ul de mai jos. Tipul a folosit pentru chitfele si sos o anumita „crema", la chiftele pentru a combina carnea cu permetul si restul ingredientelor...? (mai mult)
Știe cineva se primesc cozonacii cu zaharină în pastiluțe dizolvate în lapte pentru a îndulci cozonacul? Stie cineva, o sa iasa dulci?
Ştie cineva o reţetă din Franţa, fără coacere?
Frisca la tub e naturala?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Vice19 întreabă:
Sandu3 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!