Buna seara TPU! Voi ati avut probleme vara aceasta cu gandacii? Eu efectiv nu mai pot scapa de ei! Mai rau ca in anul asta nu am patit niciodata, mereu am facut dezinsectie si am scapat. Vara aceasta ...? (mai mult)
Hei! Cum pot curăța o canapea din material textil, fără să o scot din camera?
Salut, TPU! Vreau sa fac un tort cu vafa deasupra, insa nu stiu ce gelatina trebuie sa folosesc? Si trebuie pusa si sub vafa si deasupra sau doar deasupra? Sub vafa trebuie sa fie frisca sau blatul...? (mai mult)
Acum două zile mi.am facut o gaură în ureche. mi s- a umflat si ma doare. m.am dat cu spirt si cu Baneocin. mi.am bagat un cercel de aur dar vad ca tot este umflata ..Este ceva grav? Daca ati...? (mai mult)
Ba, am uitat niste oua sparte intr- un dulap vre o luna si au inceput sa miroasa, si azi le am gasit siin ele erau niste larve, daca am dat cu parfum si deodorant in dulap oare o sa le omoare, erau...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi sa cumpar cauciucuri anti- alunecare pe care sa le adaug standului pentru laptop pentru a asigura siguranta si sa nu alunece? Am un cooler la care s- a rupt plasticul...? (mai mult)
Un sfat va rog. Am niste bidoane de 20l care au fost pline cu ulei alimentar. Vreau sa le spal si sa le folosesc pentru apa sau vin. Cu ce se spala sa ramana bidoanele curate in interior? Am incercat...? (mai mult)
Voi ce metode eficiente știți pentru curățarea grăsimii depuse pe aragaz? (înafară de produsele speciale, cu renume, și foarte scumpe!) Trebuie să ajut pe cineva la curățenie, și poate...? (mai mult)
Vreau sa stiu cum se prepara tuica de mere de la cap la coada.
Cum pot scapa de pete de coca cola?(mentionez e var lavabil)
Am scapat un jeton in canapea si nu il mai pot scoate cu mana. Cu ce altceva as putea sa il scot? Dau funda
Heiii ajutati- ma si pe mine cu niste idei despre cum as putea toca/macina semintele de in pentru ca nu am nici rasnita, nici blender si am citit ca e mult mai bine sa fie consumate macinat. Deci ceva...? (mai mult)
Am o problemă cu mașina de spălat. Am incercat mai devreme să bag, ca de obicei rufe la spălat. Însă după ce am închis ușa, am selectat programul (40°), și am apăsat pe start. Becul...? (mai mult)
De la toamna voi incepe liceul in afară localității mele. Am inchiriat o garsoniera pe care vrem sa o varuim zilele astea (culoarea este alba si are tot felul de pete pe pereti, iar la bucatarie deasupra...? (mai mult)
Cum pot dezlipi niste poze care s-au lipit una de alta, fara a le deteriora?
Am un congelator Arctic C256 cu 6 sertare, as vrea sa stiu daca dau pe functia de congelare rapida(ledul portocaliu) imi va congela mai repede congelatorul? Mentionez ca mi s- a aprins ledul rosu...? (mai mult)
Hei, s-a întâmplat să vărs o parte din sticla cu adeziv de unghii pe un cearceaf, vreo idee cum aș putea să îl curăț fara a strica mai mult așternutul?
Buna ziua TPU! As dori sa mananc chisleag dar nu am mai mancat niciodata si imi e frica. Nu stiu cum e la gust, vreau sa aud experientele voastre!
Buna seara tuturor! Am făcut o mare prostie, va rog ajutați- mă. Am pus 2 perechi de adidași in mașina de spălat și s- au înnegrit ambele perechi! Va rog spuneți- mi ce as putea face? Cum sa ...? (mai mult)
Considerati ca magiunul de Topoloveni isi justifica pretul maricel?
am o întrebare cum se pot curăţa obiectele din argint?
Mi- am patat camasa preferata cu niste grasime, a bagat- o maicamea la spalat si cand m- am uitat pe ea avea tot aceiasi pata de grasime. Cum pot scapa de pata de grasime? E camasa mea preferata. ...? (mai mult)
Stie cineva un restaurant potrivit la preturi ok in Bucuresti pentru o cununie cu 25-30 persoane?
A incercat cineva rețeta de curățare a mașinii de spălat cu 1 litru de oțet și un plic de bicarbonat de sodiu? A funcționat?
Buna Dacă folosești o cantitate mai mare de balsam de rufe( 2-3 doze in loc de una, cat este recomandat) pot apărea alergii pe piele? Se poate întâmpla ceva?
Hainele care se găsesc în second hand sunt dezinfectate înainte să intre în magazin?
Am facut amandine si blatul imi absoarbe foarte mult sirop, apoi se usuca. De ce?! Si trebuie sa il pastrez in frigider pana maine seara, mi-e teama ca nu se va simti siropul! Ce sa fac?
Ieri mama a făcut niște cartofi prăjiți dar s- a întâmplat ceva tare ciudat. I- a pus întru- un tuci de 6- 7 litri(bine că nu i- a pus într- o tigaie că ar fi dat spuma pe afară) și imediat...? (mai mult)
Am in frigider unt cu 65% grasime. E destul de gras pentru crema de ciocolata la amandine?
Am dus doua perne la o curatatorie de perne, s- a schimbat dosul de perna, vreo 3 luni miros frumos, totul perfect... dupa aceea, desi le- am scos la 2 saptamani, de dimineata pana seara la soare,...? (mai mult)
Am niste vecini de tot rasul...Pe bune, m- am saturat de ei, nu- i mai suport! In primul an de studentie am stat la camin, ca nu- s din orasul asta si mi- a fost mai usor...Dar din cauza ca acolo erau...? (mai mult)
Se ia o husa de saltea (de exemplu) care se spala cu mana, cu detergent manual dar nu se clateste suficient cu apa. Ce se poate intampla? Poate husa sa mucegaiasca, sa apara pete pe ea?
Care e mai buna:placa de par sau peria electrica? Justificați.Eu personal caut ceva care sa îmi facă parul drept natural nu lins că și părul sintetic:))
Cu ce curatam spuma montaj de pe gresie?
Cum se tine usa unui frigider neutilizat, închisă sau deschisă? Eu am tinut-o întredeschisă si cred ca s-a uscat garnitura. Nu mai etanseaza perfect.
Acum 5 minute am vrut sa lipesc ceva cu super glue și am scăpat din greșeală și pe mana! Deja s-a uscat și nu pot sa îl dau jos. Ce pot face pentru a scăpa de el? Dau funda
Am un congelator cu 6 sertare, iar primele 2 sertare nu le mai congeleaza si dupa vreo ora-2, ledul acela verde de sus se face rosu.Stie cineva ce problema ar putea avea?
Poti sa faci inghetata de casa fara iaurt, doar cu lapte si fructe? Exista iaurturi de migdale sau chestii de genul in magazine?
Buna, as avea o intrebare, pero data de 29 August as vrea sa merf in Romania la parinti cu compañía Wizz Air dar am 17 ani si as vrea sa stiu daca am nevoie de foaie de drum sau imputernicire de la ...? (mai mult)
E prima data cand am un tort cu etaj. Stie cineva cum se taie corect?
Am facut unt de arahide. Stie cineva cat se poate pastra la frigider? Ca pe net am gasit informatii doar despre cel de la magazin...
Am o pereche de bermude Nike din bumbac, l- am ajutat pe un prieten la o izolație și am umblat cu un fel de adeziv care dupa ce se usca se umfla ca spuma folosită la termopane, m- am trezit cu niște...? (mai mult)
As dori și eu adresa unui site de cofetărie unde se pot face torturi cu poza! Sa dai poza pe care o dorești pe tort a ei sa îl facă!
Buna,cum se pastreaza laptele de capra la rece?
Idei pentru micul dejun? Nu stiu ce sa mai mananc dimineata, m-am saturat de iaurturi, cereale si fructe.
Stie cineva cum se poate spala, curata un mousepad?
sunt din Pitesti. Ce cofetarie as putea sa gasesc sa dau comanda de turta(pentru mireasa)si cam la ce pret se ajunge?
Bună TPU, de 3 luni m-am mutat singur și am nevoie de niște rețete, ieftine, ușor de gătit, care să se păstreze 1-2. Ideei?
Bunaa..Am o mica problema. Am scapat cutitul pe blatul de bucatarie si s- a facut o mica scobitura. Blatul este de un maro inchis si acum se vede culoarea lemnului. Cum pot umple acea scobitura? Si cu ...? (mai mult)
Care biscuiti nu contin gluten?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
politistfaraimaginatie întreabă:
Șachi întreabă:
Anonimul151 întreabă:
missara21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?