Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 20 Noiembrie 2025 sunt:
Cum scap de excrementele muștelor de pe o geaca gri? Am lasat-o la uscat afără și misau ****!
Hello! Care sa fie oare cel mai bun balsam de rufe? Toate pe care le-am folosit pana in prezent, si-au pierdut parfumul intr-o zi.
Va salut prieteni mei de pe TPU, as vrea sa stiu cum as putea sa ma ingras repede, nu foarte mult, am 42 de kg la 14 ani, si nu vreau sa fiu asa slab, cum as putea sa ma ingras macar 8- 7 kg in maxim...? (mai mult)
Undeva prin anii 2000, existau niște blaturi de tort din biscuite! Le găseai la magazinele mari, și erau 2 biscuiți mari în cutie! Își mai aduce cineva aminte cum se numea firma care...? (mai mult)
Am inteles ca in incaltaminte se poate pune pudra de talc pentru a inlatura mirosul urat. Cum se poate inlatura dupa pudra dupa?
Am achizitionat o lustra si as dori sa mi sa aprinda 2 cu doua becuri cum as putea proceda ori daca nu 1 cu 3 as dori foarte mult sa ma ajutati la lustra am 3 fire unul verde galben, unul negru si unul...? (mai mult)
De curand am reconditionat niste geamuri dupa care le-am vopsit cu lac.Stie cineva cu ce merge sa sterg lacul care a curs pe geam/sticla? Multumesc!
Ce oua de gaina sunt mai bune? Alea albe sunt mai bune?
Hei, nu stiu ce sandwich sa imi iau la scoala. Eu sunt si mai pretentioasa la mancare...adica nu imi place cascavalul, smantana, iaurturile, branza, salamul (cam atat mi- a venit acum in minte) Nu...? (mai mult)
De o saptamana si ceva am inceput sa mananc mai sanatos sa slabesc, dar cred ca incet incet o sa ma las, pentru ca nu mai stiu ce sa mananc, salate am tot mancat, supe la fel, piept de pui m- ...? (mai mult)
Bună TPU. Am și eu o întrebare: Care este cel mai bun aragaz ținând cont că toate fac acelaș lucru? Dau funda :*
Cat reprezinta 800 kg struguri in m cubi? Multumesc.
Carnea care nu este congelată ce se găsește în supermarketuri si care are data de expirare mică adică 4 zile de la cumpărare se poate congela să o consumăm mult mai tarziu? De ex peste două, ...? (mai mult)
Cocolata menaj este buna sa o topesc, as vrea sa fac un tort si pe deasupra sa torn ciocolata topita, e buna?
Are ceva daca spal un tricou roz cu venish pentru rufe albe? Nu am altfel de dero...si nici alt tricou...:D
astazi lipeam ceva cu superglue si mi.au sarit cateva picaturi pe lentilele de la ochelari si nu se curata. Cum as putea sa le curat fara sa deteriorez lentilele?
Cum scap de petele de arsura cu ace dintr-un tricou? L-am uitat in clor cam 2-3 ore si cand l-am scos nu mai avea pata pentru care l-am pus in schimb avea niste dungi galbene pe el.Ce pot sa fac?
Ce Panou fotovoltaic imi trebuie sa-mi cumpar pentru a pune in functiune 3 Becuri cu infrarosu Kerbl/Philips – 250 W?
Saluuut TPU. Puteti va rog sa- mi dati niste exemple de (porecle) a numelui Mihai sau Andrei?(si va rog nu incepeti sa scrieti: Mishu mihi myke.) va dau un exempu... ceva gen numele lui Selly, adica...? (mai mult)
Hey hey! Voi ce mancati ( pranz ) la scoala/serviciu?
Am udat display- ul unui laptop si acum are un fascicul de lumina mai deschis ...ca un fel de pata pe ecran.Cum il pot repara fara a scoate bani din buzunar? ..Nu mai este in garantie si nu as...? (mai mult)
cat m-ar costa un tort de 5 kg? Multumesc
Am facut aluat de gogosi in seara asta, il pot lasa pana maine dupa masa in bucatarie fara sa mai pun in frigider?
Hei.Am o fusta neagra stramta si totodata o nelamurire.La aceasta, am slitul si fermoarul pe o parte iar niste imitatii de buzunare pe cealalta parte cu mentiunea ca eticheta vine pe partea cu asa numitele...? (mai mult)
Salut, am gasit in frigider o branza dar e foarte foarte sarata stie cineva ce pot face sa nu mai fie chiar atat de sarata?
Mi-am pierdut parola de la TPLINK. Ce pot sa fac? Cum fac sa o restartez? Cum fac sa o recuperez...Ce ma fac? (Am ales categoria gresita dar sper ca ma puteti ajuta si asa)
Am si eu o intrebare lagat de o relatie ce s- a sfarsit care a durat 1 an Fata respectiva se comporta din cate vad eu cum nu s- ar fi intamplat nimic Nu stiu sigur ce e de facut sa o mai...? (mai mult)
Cum se face snitel de piept de pui? (cum e ala de pe la gara)
Cum se face dulceata de smochine.
Niste idei de salate cu putine calorii?
Cat tine in medie bateria de-la Samsung galaxy a5 2017.multumesc!
Chiar ajuta Perwoll la înnoirea culorilor hainelor, sau cel putin sa le ajute ori este doar de reclama? Vreau parerile voastre daca ati folosit.
Se poate folosi la prajituri in loc de esenta de rom chiar rom diluat in apa cu zahar? Am incercat pana acum cred ca toate natiile de esente de rom care se vand in Romania si nici una nu a dat acelasi ...? (mai mult)
Hei...dimineață frumoasă! Dați-mi și mie câteva idei despre ce aș putea să mai gătesc, vă rog.Azi chiar sunt în pană de idei. P.S. Mulțumesc de pe acum pentru răspunsuri.
Hei vreau sa imi cumpar un router pana in 200 de lei si sa fie bun sa pot prinde semnal in toata casa o recomandare va rog dau funda!*
Cum ne putem.da seama daca o tocăniță de cartofi este.stricata? Si carnea de porc. facuta la grătar cât timp rezista.pana sa se strice?
Am o problema grava cu gandacii de bucatarie. Mi- au intrat pe la tevi si am bucataria si baia plina de ei, plus ca mai intra si in restul camerelor. Am incarcat sa dau cu insecticid si nu au patit...? (mai mult)
Carnea de pui cumpărată din magazin,dacă este refrigerata, o pot congela? Intreb pentru ca pe ea scrie sa se pastreze la temperaturi cuprinse între 0 și 4 grade Celsius.
Am o camasa gri care e preferata mea ar am observat niste pete bej si nu stiu daca s-a decolorat sau nu? ma puteti ajuta in privinta asta?
Daca pun detergent manual la masina automata, se strica oare? Stie cineva? Ms
Care e diferenta dintre salata verde si varza?
Hei, va rog sa ma ajutati urgent! Am o bratara din argint care se innegrise si am cautat pe net metode de a o curata, am incercat cu pasta de dinti si otet si nimic. acum am gasit asta " Pentru a reda...? (mai mult)
Am o intrebare, am 17 ani si am inaltimea de 1.80 este bine sa am inaltimea asta sau sunt prea inalt pentru varsta mea?
Mi-am pătat niște blugi negri cu pasta de dinți, ce pot face să scot acea pată?
Un nume pentru un catel mascul nume romanesc.
Unde gasesc(model exact) o Masina de facut paine ce are cuva de inox, nu aluminiu teflonat(TOXIC 1+ 2) cum au majoritatea? _sau alt aparat de facut panie tot cuva inox ca de argint(cel mai bun conductor...? (mai mult)
Se poate inlocui praful de copt cu drojdia?
Am o problema mare cu viespile. Si.au facut cuiburi in podul case si vreau sa schimb tigla si nu prea am sanse. Ce produs puternic as putea sa folosesc ca sa scap de ele, sa le alung sau sa le extermin,...? (mai mult)
Cum pot spăla încălțăminte din piele întoarsă? Au început să prindă miros in interior si tocmai de aia vreau sa ii spăl...
Ce articole v-ar placea sa cititi pe un site de nutritie, alimentatie? Ce nelamuriri aveti? Ce intrebari aveti si nu gasiti raspuns legat de capitolul alimenatatie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Qazws întreabă:
LuigiMangione întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!