Scule si unelte bune recomadati ceva?
Buna dragii mei.Acum doua luni am cumparat impreuna cu soacramea o masina de spalat semiautomata in rate.Ne- am inteles sa platim jumi juma.Eu am platit o parte din bani si intre timp masina s- a stricat...? (mai mult)
Acesta este primul an de scoala in care am tabla cu marker si mi- am cumparat un marker cu cartus reincarcabil. Deoarece imi trebuia un alt cartus si nu am gasit, mi- am cumparat un cartus de alta culoare...? (mai mult)
Am o șapca albastra si vreau sa o fac alba. E pentru o piesa. Mama mi-a zis ca nu o pot decolora uniform in clor. Dar poate exista vreo posibilitate. Cat timp ar trebui sa o las in clor?
Unde pot gasi un magazin (fizic, nu virtual) in Bucuresti din care sa pot achizitiona un carucior de cumparaturi?
detin un stilou Parker Urban Matt Black si datorita utilizarii constante mai intai mi s- a luat lacul dupa anumite parti metalice (deasupra clipului de prindere si zona metaliza unde scrie ...? (mai mult)
Dupa ce se fierbe conopida, apa se varsa?
Vreau si eu idei de felul doi... daca se poate fara carne. DAU FUNDA!
Buna TPU... am un cos cu haine si nu stiu ce haine sa pun la mașina de spalat, aveti vreun sfat?
Sunt bune de ceva tigaile Delimano?
Cum se indeparteaza pata de apa jos de pe canapea din material?
Cu ce se pot curata adidasi de piela daca s-au stropit cu spray pentru incaltaminta de alta culoare
Unde pot gasi poveste,, lacrima unui fir de iarba,,?
Buna,imi puteti spune daca acele canapele care se pot "Transforma" in paturi au o denumire si daca da care ar fi aceea? Multumesc!
vreau sa- mi innebunesc vecinii cu ceva! Si mai exact, caut ceva care sa miroase ingrozitor :D Stiti ceva? am auzit de ceva spray care se foloseste la pescuit de stiuca sau ceva peste, si care...? (mai mult)
Ce retete de post faceti in aceasta perioada? As incerca si eu ceva nou, insa nu stiu ce. Daca puteti sa-mi dai niste sugetii :D
Se gaseste Borax in mall Promenada? Adica in Billa, sau in alt magazin?
Am cumparat niste ghete de la timberland si sunt din piele doar ca singura problema la ele este ca ma bate foarte tare la glezna in partea din spate. Vreo parere cum fac ca gheatele sa fie ok?
Cum sterg pozele care nu pot fi sterse din iphone? https://drive.google.com/open?id=0B1Lf3JowNrFYZXA4b1VfS0V5Tzg
Este prenadezul bun pentru a lipi materiale textile de piele? Multumesc anticipat!
Caut retete facute din foietaj(subtire ca hartia nu aluat!).Am cautat pe internet si am dat doar de retete facute din aluat
Cum se face ceaiul cu scortisoara?
Cum pot sa calculez necesarul de ingrediente pentru 1-100 de porti... daca puteti sa imi spuneti pe fiecare portie multumesc foate mult imi trebuie pentru scoala
Ce ar merge cu orezu? ex: carne
Va rog sa-mi spuneti ce aparat imi recomandati ca e cel mai bun pentru a face suc de morcovi.Recomandati-mi va rog unul pe care il folositi de ani de zile.Multumesc.
Vreau sa stiu cum imi fac ursuletul pufos ca inainte pentru ca l-am spalat si acum nu mai e pufos si moale, ajutor.
Am un aparat de sudura si nu pot sa sudez cu 3, 25.Trebuie sa-i maresc numarul de spire in secundar?
Cum reseteaza mașină de spălat Zanusi advs. 106?
Buna am o problema, eu stau împreuna cu iubitul meu in casa de aproape un an și avem cam 2 ani de relație in total, de ceva vreme avem probleme cu ai lui, când vine mama lui in casa bagă doar contre...? (mai mult)
Hei TPU, lucrez la o firma de 7 luni, si sunt însărcinată in luna a 2 a (8 sapt). Dacă merg in continuare la munca pana la 7 luni de sarcina si se fac 12 luni de munca intru in prenatal?
E sanatos sa inlocuiesti fructele cu carbo complecsi (in special ovaz si legume)?
Ce garnitura ar merge cu spaghete cu branza?
Retete de mancaruri romanesti.
Cum dumnezeu calmezi un motan de 10 luni?
Cum repar o ruptura de pe portofel de piele neagra?
Sall, dupa criterii aleg un cuptor incorporabil? Si vreau să fie mai măricel.
cam cati kilowatti consuma un boiler de 1800w pe luna, il tin mereu in priza.
Buna tuturor, am si eu o nelamurire am renovat recent apartamentul sunt tanar am 21 de ani locuiesc cu mama si cu iubita mea si nu sunt decis ce sa aleg la geamuri Jaluzele care se aplica pe rama de la...? (mai mult)
Aş dori să slăbesc 8 kg într-o săptămână, e urgent, cum pot face asta?
Stiti niste retete de deserturi sanatoase? Adica sa nu aiba ingrediente toate prostiile :D
Salut stau in Balta Alba Judetul Buzau si familia mea e deazbinata de atatia ani si eu nu mai stau la tatal meu deoarece ma batea si iarna ma dadea afara din casa si nu ma mai primia si aveam o mamaia ...? (mai mult)
Stiti cumva daca cestile de cafea sunt rezistente in cuptor? Multumesc!
vreau sa imi invat organismul sa se duca la baie dimineata cand ma scol, ce pot face sa il invat?
Cu ce ustensile de bucătărie pot face boia de ardei din ardei uscați iuți sau dulci? Cine face așa ceva acasă, rog frumos să- mi spună cu ce face sau de unde pot cumpăra asemenea ...? (mai mult)
Salutare. Prietena mea dupa 3 zile de la menstruatie a simtit niste scurgeri ca seamana cu mucoasa vaginala. E normal sa aiba asemenea scurgeri? Multumesc anticipat.
Sall, pernutele Ariel contin borax?
Cum scap de gustul de bicarbonat din prajituri? Am facut un blat de tort si am pus prea mult bicarbonat, pot face ceva sa reduc gustul? Sa-l insiropez cu ceva?
Help! sunt minora la 18 ani ma voi multa cu iubi, ce acte ar trebuie sa detin?
Iata alimentatia mea zilnica : *Mic dejun : 70g fulgi de ovaz+ 10g migdale+ 300ml lapte 1, 5% + jumatate de banana Gustare : 200g branza proaspata de vaci 0, 1% + seminte de in si...? (mai mult)
Cum pot sa scot pete vechii de sânge, de pe haine albe? Am incercat cu apă oxigenată, dar nu a mers.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
paletedestele23 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!