Dupa ce desfaci o sticla de lapte, cate zile mai e bun?
Am pus la spălat pantalonii si bluza de scoală cu un pachet de serverele nazale la masina de spălat rufe. Când s-a oprit toate hainele erau pline de bucatele de serverele! Cum pot rezolva?
Oare daca pastrez smantana in congelator, isi pastreaza proprietatile?
Ce mâncare gătită ar merge la școală? M-am saturat de sandvișuri si as vrea altceva.
Hei am o întrebare, trebuie sa fac o rețeta de mâncare la scoala si am gasit-o pe internet dar in engleză, imi puteți spune ce înseamnă "1 TBSP"? Va rog!
1. Voi la ce ora va culcati in cursul saptamanilor de scoala? Eu ma culc la ora 1 noaptea. 2. Voi la ce ora va culcati in weekend? Eu ma culc la 3 noaptea. 3. Voi la ce ora va culcati in vacanta de vara?...? (mai mult)
Unde gasesc dopuri de urechi?
Am o intrebare:Sunt in clasa a v-a iar vineri am teza la romana si la matematica.Ce se intampla daca pic la o teza? Va rog fiti seriosi
Aseara imi venise menstruatia, de dimineata am facut un duş, mi- am pus absorbant dar cand am vrut sa- l schimb peste jumatate de ora nimic, in seara asta; eu invat in Ploiesti si un "prieten" ...? (mai mult)
Care este cea mai buna marca de electrocasnice?
O intrebare, la tocanita de soia cuburi, soia trebuie lasata in apa calduta o jumatate de ora la inmuiat sau nu e neaparat? (sau se poate fierbe direct 15 min.) Funda :)
Vreau sa invat sa gatesc mancare sanatoasa si vreau sa ader stilului ovo- lacto- vegetarian si sa renunt treptat la carne. Vreau sa- mi scrieti fiecare una sau mai multe retete simple si rapide...? (mai mult)
Mie foame de unde pot sa primesc mancare gratis sa fie livrata la mine acasa pe gratis in satu' lu' ilie?
Heiii TPU! Servirea se face prin stanga si debarasarea prin dreapta? Sau cum? Amnevoie urgent de raspunsuri
Îmi spune cineva cum pot lipi o ramă de ochelari metalica? Am încercat super glue, cositor dar nu au mers, nu stiu cum sa le spun părinților ținând cont că cu câteva zile în urmă au spus că...? (mai mult)
Se mananca curcan de Craciun?
îmi spuneți și mie dacă există o substanță care se poate modela si după un timp să se întărească. Mulțumesc!
Am o masina de spalat rufe Samsung WW60J3083LW, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, si nu stiu cum sa ii setez timpul mai putin.De exemplu sa fie doar o ora.
Mi-am cumparat o Lampa din cristale de sare si se tot inchide din 5 in 5 minute cred de ce?
Sall.Cine poate sa imi spuna daca mi merge windows 7 pe: procesor Intel Celeron D 3. 2GHz am hard disk de 160 gb 4gb ram placa de baza Acer si placa video pci- express Nvidia GeForce 9400GT 512MB...? (mai mult)
Cum sa inblinzesc un papagal care traieste deja 3 ani cu mine?
Locuiesc in Buzău si mi-am cumpărat un espressor Bosch tassimo vivy 1254, care funtioneaza pe baza de T-discuri (capsule) si nu stii de unde sa le cumpăr. Va rog ajutati-mă.
Dati-mi niste retete pentru dulciuri foarte simple pe care le faci cu ce ai prin casa. Ofer funda!
Ce mancaruri sunt gatite intr-o familie de americani la o cina normala.
Am o vesta nike mai deschisa la culoare ( galben cu negru pe o fata, iar gri pe cealalta fata pentru ca vesta are doua fete ). De curand mi- am cumparat si un rucsac nike si cred ca de la prea mult...? (mai mult)
Vreau sa curat podeaua,de la mine din camera,e parchet si parca nu se ia cu nimic, pare foarte murdara
Cu ce asortam gri pal?
Am o mica dilema am tot cautat pe net si nu prea gasesc un raspuns la ceea ce caut eu. De multe ori si sau aproape in fiecare noapte visez chipuri de oameni pe care nu le cunosc morti sau...? (mai mult)
Hei, TPU! Stau la bloc, iar zilele trecute am vazut un gandac in camera. E posibil sa fi aparut din cauza ca mananc in camera? (baia e langa dormitor si am mai vazut in baie gandaci inainte) Daca nu,...? (mai mult)
Cum naiba se aprinde cuptorul la aragazele alea in stil vechi? Trebuie sa tin apasat pe buton sa iasa gazul, dar nu inteleg unde trebuie sa tin chibritul sa se aprinda, mi- a spus mama ca trebuie sa ...? (mai mult)
Am lipit din greseala guma de mestecat pe o poza (da, stiu cat de stupid suna asta) si, desi am curatat cat s- a putut, tot au ramas urme de guma pe care nu le pot da jos, pentru ca as strica poza....? (mai mult)
Stau intr- un microapartament cu 2 camere, orientat la nord. Intr- una din ele, care e mai friguroasa, am mereu probleme cu mucegaiul. Blocul in care stau nu are izolatie exterioara pentru ca ...? (mai mult)
Am o intrebare: Stie cineva o rețetă de crema de unt pentru tort? Am tot cautat pe net si nu am gasit.Am mare nevoie de acea crema!
as aveaa nevoie de un sfat. Stau intr- un camin la parter si in fiecare noapte vine un barbat de 30- 35 de ani la geamul meu, bate in geam ca un taran in timp ce si- o freaca. Ce pot face sa nu...? (mai mult)
Salut.Daca un material textil miroase a pisica ce sa fac? Trebuie sa il spal in masina, problema e ca materialul e destul de sensibil. Daca il las pe culmea de reufe la aer cateva ore mirosul dispare?...? (mai mult)
Buna seara TPU, O intrebare catre toti cei care ma pot ajuta cu un sfat si anume: Am o incapere de cca.9 mp. tavanul din beton armat iar deasupra un strat de carton lipit cu flacara.Am facut si doua...? (mai mult)
Am niste tricouri negre si efectiv toate prind scame intotdeauna, indiferent cu ce le spala mama. Ce solutii ar fi pentru a nu mai prinde?
Am o bluză albă pe care au apărut niște pete de transpirație și deodorant. Vreau să încerc "trucul" cu oțetul dar mi- e teamă să nu se îngălbenească mai tare. A mai încercat...? (mai mult)
Hei care stie un site de retete de post? Pls, funda.
Recomandare masina de spalat? Maxim 1100 lei, 1000+ rotatii, 5-6 kg, clasa de la A in sus.
Ma puteti ajuta si pe mine va rog care va pricepeti ca nu inteleg de ce masina mea de spalat(indesit) nu baga apa calda in masina/nu incalzeste apa adica este setat pe temperatura 90 de grade sa ...? (mai mult)
Salutare :) De o perioada buna de timp mananc pilaf de orez de la un restaurant numit Kartofel. Am incercat sa imi fac acasa si eu dar nu imi iese la gust la fel. Azi am mancat mai incet ca sa...? (mai mult)
Cum se numeste praful acela care propulseaza artificiile? Dau Funda Multumesc :)
Ajutor! Planta mea de aloe se usuca de la radacina. se ingalbeneste si ii cad frunzele. Nu stiu ce sa ii fac! Vreun sfat?! Urgent!
Va salut, sunt interesat de achizitionarea unui UPS + baterie pentru pana curent la o centrala pe lemne. Va rog un sfat, o parere, este ok alegerea mea? http://www.dedeman.ro/targu- jiu/catalog/product/view/id/59542/s/sursa-...? (mai mult)
Am 25 ani si vreau sa cumpar o nenorocita de masina de spalat... http://www.wasmachinestore.be/product/445037/indesit- xwe- 71683x- w- eu.html sau http://www.wasmachinestore.be/product/489862/category-...? (mai mult)
As vrea sa va intreb daca merita sa imi pun lentile de contact in loc sa mai port ochelari? Sunt baiat, am 12 ani si practic fotbal de performanta si clar ma dezavantajeaza deoarece la meciuri nu pot ...? (mai mult)
Imi da si mie cineva o reteta de galuste pe care a incercat- o? Pana acum nu prea mi- au iesit cum trebuie, mari, pufoase, s- au imprastiat mai mereu in supa/ciorba.M- am luat dupa cateva retete de pe...? (mai mult)
Care este diferenta dintre kaizer si bacon?
Ajutor va rog! Am o masina de spalat mai veche Whirlpool cu deschiderea in sus. Mi s- a blocat cuva de inox. Nu merge nici un program asa ca am dat programul de scoatere a rufelor, asa am reusit sa deschid...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
IlyesAlina întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!