Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 15 Noiembrie 2025 sunt:
Ce inseamna codul de pe oua 1RO DJ014?
Salut, o florarie deschisa in Bucuresti duminca? Gen si la ora 18:30?
Ma puteti ajuta cu magazin de haine online serios? Cu bluze hanorace pantaloni la reduceri?
De pe ce site pot cumpăra fara probleme? Doresc sa îmi cumpăr haine gen pulovere, tricouri, hanorace la preturi nu tocmai mari, preturi medii
Știți magazin online de adidasi care sa fie de incincredere cu preturi mai mici? Dau funda
Aș dori să aflu care dintre aceste 4 televizoare sunt mai bune... https://www.ideall.ro/compara/59 Faza este că sunt blocat și știu cu certitudine că Hisense și Samsung sunt foarte ...? (mai mult)
Doresc site cu haine tricouri ieftine cu reduceri reale
Stiti magazin online cu adidasi la reducere? Doresc sa fie serios de încredere cu incaltaminte la preturi mici
Ce site-uri cu haine outlet ieftine stiti? Adica sa nu le vanda la suprapret pentru ca ei le iau ieftin de la distribuitori. Eu stiu doar unul dar am facut deja comanda de mai multe ori
Folia aceasta e din sticlă sau plastic? https://catmobile.ro/folii-motorola-moto-g8-play/folie-motorola-moto-g8-play-mobster-ceramics-9d-cu-acoperire-integrala-negru.html
Bunaaa. Am si eu o intrebare. Am vazut un tik tok cu un robotel vector. Intrebarea mea e unde gasesc asa ceva in Romania (nu de pe siteuri gen Amazon, Ebay etc) sub 300 de lei? Sau nu neaparat acelasi...? (mai mult)
A cumpărat cineva de pe conversereducere.com? im poor dont judge me pls
Cum anulez o comanda de pe CatMobiel?
As fi interesat de o lista cu magazine online din Romania care accepta plata prin paypal. In mare sunt interesat de telefoane, dar orice magazin este in regula. Am o suma de bani pe paypal ...? (mai mult)
Vreau si eu un site cu haine ieftine, haine la reduceri hanorace pantaloni sau tricouri dau funda
V ați făcut ochelari de vedere online? Ce experiențe ați avut? Menționez ca am găsit o rama făina pe eyerim care nu se gaseste la mine in oraș și m-am gândit sa ii fac online.
O pereche de adidași Nike/adidas(preferabil nike)comozi? până în 200 lei
Vreau si eu un site cu haine de 17-18 ani sa fie haine ieftine cu reduceri promotii
De unde găsesc măști de protecție în culori? Adică nu din alea chirurgicale.
Se mai poate găsi cartelă cu nr telekom în alt loc în afară de un sediu telekom?
De ce nu mai găsesc de o luna și ceva la iStyle macbook pro 13 m1? Găsesc doar cu procesor Intel dar nu doresc asta. Aveți idee dacă îl mai bagă pe stoc? As vrea sa îl achiziționez însă...? (mai mult)
Aș dori să știu și eu un magazin (online sau în București, sector 3 de preferat) de unde pot cumpăra plicuri kraft (cele maronii) la un preț bun. Dacă este un magazin de unde pot achiziționa...? (mai mult)
Daca vreau sa trimit un colet voi primi folie cu bule de la serviciul de curierat sau va trebui eu sa caut aceste lucruri?
Daca aleg sa- mi vina comanda in magazinul Altex, stie cineva cat timp am la dispozitie ca s- o ridic? N- am gasit nimic concret pe site- ul lor si nici nu mi- au raspuns la mail. (Ar fi fost bine...? (mai mult)
Acum multi ani cumpărasem pe un joc câțiva bitcoin, nu mai e-mail-urile, nu mai stiu pe unde cumpărasem, pot face ceva?:)) până la urma sunt o grămadă de bani
Buna, am incercat sa dau comanda la ikea si cand sa dau pasul urmator imi spune "Te rugăm să introduci numărul străzii într-un format corect." Ce ar trebui sa fac?
Salut, am mare nevoie de ajutor cu 50bani pe un paysafecard, imi trebuie fix 25lei iar eu am mai putin, ma puteti ajuta?
Pot sa cumpar online de pe cardul profesional? -card BCR -bursa -vreau sa cumpar din bershka online!
La Cărturești Mega Mall, se găsesc carduri pokemon?
Azi îmi vine comanda de pe hipoo. In caz de nu imi aduce ce trebuie, ce as putea face?
Hey fetele! Voi ce stil de imbracaminte aveti și de la ce firme vă luați haine?:)
Cât reprezintă în lei, taxa de pe joom de 19%? Mulțumesc!
Recomandati-mi perechi de încălțăminte până în 350 de lei, Nike sau Adidas va rog!
Deci am platit cu cardul pe sport vision, acum mi- a venit coletul si ma jur ca nici pe un picior nu imi vin pantalonii, ei nu raspund la un telefon si pe email, mess, insta raspund cand plasezi comenzi,...? (mai mult)
Am pus un anunt pe OLX si am vazut ca toata lumea il pune la favorite si nu am primit niciun telefon si niciun mesaj ca cineva vrea sa il cumpere.De ce se intampla asta?
Salut, de ce nu mai merge siteul ExplozivShow?
Am primit mesaj de la Emag " Am preluat comanda ta in valoare de 422, 48 lei si o livram in 05.01, incepand cu 15:00, la easybox- ul selectat. Te anuntam cand ajunge.". Dar eu nu am comandat nimic....? (mai mult)
Bună, am început o mică afacere cu trandafiri din săpun(cu aranjamente mai exact) în Decembrie. Întrebarea mea ar fi unde as putea sa îmi promovez produsele? Am facut- o deja în grupurile de la...? (mai mult)
Acum ceva timp am fost in magazinul Buzz din afi si mi- am cumpărat o pereche de adidasi si casiera mi- a spus daca doresc card de sport bonus cu care de fiecare daca cand cumpar primesc reducere...? (mai mult)
Ati mai comandat careva de pe dr. Max? In cat timp vine si cum este firma dpd de curierat?
Stiti cumva daca pentru o garantie a unui produs de exemplu cel de pe Emag, trebuie sa le dai si CNP-ul?
Unde gasesc masca de plastic, cum are George Simion? https://www.facebook.com/george.simion.unire
Am facut o comandă acum câteva zile pe aplicația H&M si de atunci tot îmi apare că este în curs de procesare. Ati pățit și voi asta? Cum as putea rezolva aceasta problemă? Este normal? ...? (mai mult)
Am un Huwei p 20 lite ce are spatele spart dar camera intacta. Fața are o crapatura mica in partea de sus si un in partea de jos in rest ecranul nu are nici o defectiune. Merge perfect si am si incarcatorul...? (mai mult)
Vreau sa vand un produs pe olx si vreau sa il trimit prin curier.Cum ar trebui sa procedez? Este un produs fragil ce ar trebui sa pun in cutie ca sa nu se sparga? Este vorba despre un iMac 2020
Daca imi comand niste jordani de pe un site din strainatate, trebuie sa platesc in €? Sau stiti voi cv site-uri din RO cu AJ1?
Daca a trecut termenul de 30 zile mai pot sa returnez un produs? Sau pot sa fac ceva asemanator? Deoarece nu mai am nevoie de produs
Ma aflu in Germania si am card de la BT (card romanesc) Vreau sa depun bani pe acest card. Stiti cumva daca se poate? Cel mai bun raspuns va primi funda!
Salut,vreau să-mi cumpăr un laptop in jur la 1700 lei, dar nu mă prea pricep la laptopuri, ați pute să-mi recomandați unul pe care as putea și să rulez niste jocuri și să mă uit pe YouTube?
Ce cadou sa-i fac crushului? (fata) Face 17 ani
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Graim întreabă:
Ianuss întreabă:
TimberWolf întreabă:
Cresta întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!