In cât timp ajunge comanda de pe Joom?
Imi puteti trimite niste link-uri catre niste site-uri unde sa gasesc haine de tip e-girl?
Stiti un site in care pot cumpara caiete studentesti(A4) dictando si pentru matematică? Am gasit si eu, dar sunt foarte scumpe, daca stiti unde pot gasi caiete la 2, 50- 3lei sa imi spuneti...? (mai mult)
Pixel 4a functioneaza si in Romania, nu?
Poate sa-mi recomande cineva o cana filtranta de apa care este intr-adevar buna si se potriveste raportului de calitate pret, sa nu am dezamagiri pe viitor?
A comandat cineva de pe micocot? Sunt bune produsele? Cat a costat transportul? E sigur siteul sau e cu tepe?
Bună tpu.Stiti cumva unde as putea găsii in Romania o rama de ochelari ca aceasta https://pin.it/2EDUAdp Mulțumesc
Pe ce site-uri găsesc si eu adidași de bărbați cool, moderni?
A comandat cineva vreodata de pe Aliexpress? In cat timp ajunge comanda?
Oare adidasi de pe airmaxromania ro sunt originale? ( nike cortez ma intereseaza)
Stie cineva daca se mai produce OnePlus 7t? Am văzut că nu mai e pe stoc, nici nord.
Stie cineva daca e ok site-ul? https://testershop.ro/acasa/322-set-cadou-chanel-5-in-1.html
Niste idei de cadouri pentru majorat? ( pana in 300 lei )
Unde gasesc in Brasov masti reutilizabile pe negru? Nu vreau sa iau de pe net si in magazine/farmacii n-am vazut
Ce părere aveți de combinația fusta tulle turcoaz + top alb lăsat pe umeri?
Salut, Perechi de sneakersi care te fac mai înalt? (Au talpa mai înaltă astfel câștigi câțiva cm) Mulțumesc
Salut,as vrea sa achizitionez un telefon de pe https://www.220volt.ro,puteti sa imi spuneti daca este un site de incredere, cei care ati mai comandat sau daca ati intampinat probleme cu ei.Multumesc!
Hmm. Huawei P9 Lite pe eMAG. An de apariție "2020". Preț: 900 lei. Mai pun puțin și iau P40 Lite. https://m.emag.ro/telefon- mobil- huawei- p9- lite- dual- sim- 16gb- 4g- white- p9- lite- white/pd/DBH6R3BBM/?ref=similar_products_7_1&provider=rec&recid=rec_4_326a6e100e8a2487ae832d7f340c15499ac5d2
Salut, a comandat cineva de pe wish? Cam in cat timp ajunge comanda?
Hallo! Știe cineva cum sunt țigările *Sobranie Collection Golds și Collection Golds Black?* Am văzut ca au aparut de curând la magazinul din apropierea mea și nu le- am încercat niciodată, nici...? (mai mult)
Siteuri bune cu adidasi buni?
Produsele comandate de pe aliexpress vin la posta locala sau la posta orașelor?
Hei TPU, am și eu o întrebare, vreau sa cumpăr ceva de pe darkweb dar îmi e frica sa nu primesc scam, adică sa plătesc pentru acel ceva si sa nu ajungă la mine. Vreau sa îmi spuneți dacă ați...? (mai mult)
Buna, am comandat in aceasta seara câteva articole de pe siteul h&m, din curiozitate am căutat firma de curierat care imi va livra coletul și am rămas surprinsă când aceasta nu era una cunoscuta,...? (mai mult)
Vrea sa fac un retur, mai exact sa schimb produsele, pe siteul mondris..cam cat ar costa?
Zilele astea as vrea sa imi iau un smart tv in bugetul de 10 milioane. As putea gasi ceva? Sa aiba macar 102 cm ca sa se asorteze cu mobila
In curand va fi ziua tatalui meu. Nu vreau sa ii iau ceva in genul "cel mai bun tata" scris/imprimat pe ceva
Vreau sa fac un retur, mai exact sa schimb produsele (motivul: nu s-au potrivit marimile) si nu stiu daca merita..cat ar costa? Despre siteul "mondris" este vorba
Unde gasesc jordan 1 mid in Romania? Si am inteles ca trebuie sa-mi iau cu cateva marimi mai mici sau mai mari fata de perechile de Nike
Pt cine a fost la munte recent, mai exista la mesterii populari (care vand la sosea) jucarii d-alea vechi, de exemplu sarpele in cutiuta, tragi de capac si iese sarpele, te inteapa usor in deget?
De unde pot comanda sushi bun cu livrare la domiciliu (în București), la preț ok?
Cel mai bun site de biciclete?
Dau funda! Care ar fi cea mai ieftina zona de pe steam cand vine vorba de store region? Am 5euro giftcard steam si vreau sa iau mai multe jocuri si cica daca dau pe Rusia gasesc cu 80% mai ieftine jocurile...? (mai mult)
Cei care si-au comandat produse de pe UEFA STORE. În cat timp au sosit la voi în România produsele( în cate zile)?
A comandat cineva de pe airmaxromania.ro? Sunt produse originale?
Caut si eu un portofel pentru barbati, slim si minimalist in care sa incapa si talonul masinii. Pana acum nu am reusit sa gasesc, toate sunt foarte groase. Multumesc anticipat
Cam ce mall-uri sunt în orașul Constanța? Găsești cam tot ce vrei în acestea? Vreau răspunsuri serioase și fără bătaie de joc.
Ce parere aveti despre noul sistem de casa de marcat din Kaufland? Mie nu imi place deloc acel spatiu mic cu aparate la care trebuie sa facem fiecare individual si cand supermarket- ul este aglomerat,...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti de adidasii astia《https://www.sportisimo.ro/new-balance/cmt997hd/281489/?versiune=1719757》? Si daca stiti alte magazine online de incredere cu adidasi.
Daca vreau sa imi comand de pe eMAG ceva, iar un lucru e livrat de eMAG, iar celalalt de alta firma, trebuie sa platesc transportul pentru fiecare colet, chiar daca le comand simultan?...? (mai mult)
As dori sa cumpar un produs de pe site-ul greeno.ro. A mai cumparat cineva de la ei? Este un site de incredere ce vinde produse de calitate? Multumesc.
Am ceva de returnat de pe siteul aboutyou si nu mai am acele foi pentru retur si ei mi- au zis sa sun la fan curier si sa le spun ca nu mai am awb de retur, ca sa imi genereze ei altul. Si asta am facut,...? (mai mult)
De unde cumparati ghiozdane si rechizite? Prefer recomandari de magazine online (fara eMAG)
Anticariate cu cārti, muzica si diverse produse-- unde as putea sa gasesc in Iaşi?
Exista vreun magazin online de haine sh? Ati vazut asa ceva? Nu olx, ci magazin.
Hey,TPU! Stie cineva programul de lucru de la Econt Express si daca livreaza colete sambata? Multumesc anticipat!
De unde pot lua beyblade in Romania in afara de eMAG... ma refer la beyblade metal nu burst?
Stie cineva daca intersport e de incredere? Vreau sa-mi iau o pereche de papuci si chiar nu vreau sa-mi iau teapa. Va rog spune-ti-mi.Multumesc!
Am efectuat o comanda acum aproximativ cateva saptamani de pe aliexpress, doar ca la casuta cu detaliile livrarii am uitat sa specific si sectorul. Stie cineva daca comanda poate sa fie trimisa inapoi...? (mai mult)
Stiu ca nu este categoria corecta dar este cea mai vizitata si posibil sa primesc raspunsurile cautate. Scuze! A mai facut cineva cumparaturi de pe https://decumparat.ro? Vad ca au foarte...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Sandu3 întreabă:
Bogdan80 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.