Aparatele paypoint primesc si euro sau doar lei? Vreau sa fac paysafe
Știți cumva un magazin online pentru bijuterii, de încredere în sensul materialelor folosite? M- ar interesa inele și brățări, din titan, tungsten, ceramica, dar să fie de calitate....? (mai mult)
3000 euro. Ce sa aleg, casa(mobilier, vopsit, etc.) sau alta masina(actuala e cam veche)? Am reusit sa economisesc acesti bani in 4 ani... Acum nu stiu pe ce sa ii folosesc. Ar trebui sa mai fac ceva...? (mai mult)
Unde este easy box-ul de pe turnului 5? Brasov, coresi business parca.
Cunoasteti site- uri bulgaresti cu mobila care fac livrarea spre Romania ori oricare tara din Europa? Am auzit numai laude de bine in calitatea mobilei de la ei si plus ca este si mai ieftina...? (mai mult)
Hello! Ce culori pot avea codurile de bare? Am de facut un proiect la grafica si eticheta mea e neagra si as vrea sa stiu daca pentru cod pot folosi galben sau alb si daca- i legal asa ceva. Dau...? (mai mult)
A comandat cineva de pe Zaparkorun? Pareri, merită? În cat timp a venit comanda? Arata ca în poze? Ati avut vreo problemă?
A comandat cineva de pe Best cadouri.ro? Pareri, merită? În cat timp a venit comanda? Arta ca în poze? Ati avut vreo problemă?
Nu pot comanda de pe bershka. La finalizarea comenzii imi cere CI/BI, iar cand adaug imi spune invalid... Ce as putea face?
Imi poate spune cineva de pe ce site pot da comanda postere cu vulpita si viorel? Vreau sa imi pun in camera
Stiti niste site- uri serioase care vand bijuterii din aur si la preturi decente? Am intrat pe splendor, sabrini si inca cateva dar unele au preturi exagerate, chiar si 400 lei/ gram. Stiu ca pot sa ...? (mai mult)
De ce e taxa de transport asa mare la eMAG? Adica alte magazine isi permit sa puna 15 lei taxa prin curier si cel mai mare magazin din Romania cere 40 lei pentru orice produs, oricat de mic ar fi?
Bună ziua. A cumpărat cineva haine de pe site-ul Felamo? Cam cât ia pe transport pana in Oltenița? Vă mulțumesc!
Am facut zilele astea o comanda online pe mediagalaxy, mai precis 2 televizoare. Unul dintre ele este prea mare si as vrea sa- i dau retur si sa iau unul putin mai mic. Au trecut abia 3- 4 zile...? (mai mult)
Salutare. Vreau sa fac o comanda de pe store.dronshop.ro si as vrea sa va intreb care ati mai facut comanda de aici? Sunt produse de calitate? Se poate sa iei teapa de pe site-ul acesta?
Se pot face comenzi de pe siteul New Yorker? Pot doar sa le bag la favorite dar nu inteleg cum plasez o comanda
Dacă am comandat un produs de pe Joom de 20 de lei care vine din China, trebuie sa platesc ceva la vamă?
Curand am achizitionat un tricou Champion de pe About You. Dupa ce l- am probat am remarcat faptul "i"- ul din Champion nu are acel punct deasupra. Este vreo probabilitate sa fie un model diferit...? (mai mult)
Vreau să-mi cumpăr o țigară electronică (vape)! As vrea sa cumpăr eGO AIO! Își merită banii?
Cineva care a dat recent comanda pe Pcgarage? Am dat luni comanda si din 10 produse doar unul era în stoc furnizor. Au spus ca acel produs va ajunge joi (ieri) si nu a ajuns se pare. Le- am dat ieri seara...? (mai mult)
Buna, doresc si eu niste site-uri foarte bune de pe care pot comanda haine la moda, dau premiu.
Hei TPU, am o intrebare legata cu privire la comenzile de pe eMAG. Daca de exemplu comand de pe eMAG mai multe produse de la 3 vanzatori diferiti am inteles ca voi primi coletele pe rand. Intrebarea mea...? (mai mult)
daca comand un produs de pe eMAG, poate veni si in afara tarii?
O pereche de adidași pentru mers mult pe jos, atat pentru mers pe asfalt cat și drum de țară (pământ). Idei? Dacă puteți să îmi spuneți și de pe ce site. Multumesc
Stie cineva de unde pot comanda ace, cerneala etc pentru un tatuaj stick and poke?
De unde pot cumpăra air max 720 la un pret bun?
trebuie să confirm comanda pe email când comand după about you?
A comandat cineva de pe pull&bear? Dacă, da, cum decurge comanda, cum se livrează comanda, în cat timp? Mersi de ajutor!
Salutrare! Pentru cei care sunteti clienti fideli FoodPanda, aveti vouchere valabile care se pot folosi pe termen mai lung? Cu stima!
Cât este o masca de protecție la farmacie?
Crearea de site-uri este grea? Intreb pentru ca as vrea si eu ca sa am propriul magazin virtual (sa vand lucruri hand made). Orice sfat este binevenit.
Ce parere aveti de Wish? A comandat cineva de la ei? E un site de incredere? Comenzile ajung repede?
O masina de tuns capilar, intre o suma de 150 sau in jurul ei, pe care ați achizitionat- o si funcționează bine, am gasit diverse modele, dar nu stiu cum sa ma orerientez, nu prea am încredere...? (mai mult)
As vrea sa știu, in cazul in care as vrea sa- mi comand îmbrăcăminte de pe aliexpress, dacă îmi vin fără probleme pe drum (sa nu fie confiscate sau sa aiba întârziere luni de zile). ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre aplicatia Wish? Este de incredere? A comandat cineva?
As dori sa achizitionez un laptop din Altex si nu îl mai au in orasul meu, as putea să-l comandă in magazin la fel ca la cei de la eMag?
Stie cineva niste site-uri de incredere pentru componente pc sh/noi?
A comandat cineva cărti de pe "Palatulvechiturilor.ro"? În ce stare v-au adus cărțile?
Dacă găsesc pe eMAG niste adidași la 100 ron și îi vand pe OLX la 200 ron, E ILEGAL?
Mai vin comenzi de pe Aliexpress, wish, Amazon in perioada asta? As vrea sa dau o comanda da nu știu daca vin
Exista vreun site de mâncare sau lucruri din State unde poti plăti ramburs la livrare? Dacă da, care ar fi? Mulțumesc mult!
Am câteva întrebări! Aș vrea să știu dacă ați mai comadat de pe site-ul acesta (https://ozonee.ro/ )! Produsele sunt de calitate? Sunt cele din poză? Sunt serioși? DAU FUNDĂ!
Salut, acum vreo 2 ore mi- am comandat o pereche de Air Force 1 White de pe site- ul Aboutyou, am făcut un cont nou ca sa primesc reducere de 25%, am făcut contul de pe e- mailul mamei și am finalizat...? (mai mult)
Stiu ca procesorul e mai bun la primul dar e o diferenta atat de mare incat ar trebui sa renunt la tastatura luminata, senzorul de amprenta, placa video dedicata si portabilitatea mai buna de la cel ...? (mai mult)
Salut, puteți sa îmi spuneți și mie un magazin online romanesc de unde pot cumpăra un lightsaber de calitate?
Vreau sa cumpar un produs de pe wish.com si vad preturi mici gen 9 lei, 20 lei etc, sa zicem ca iau de 20 lei un produs, daca ajunge la adresa mea mai platesc ceva in plus sau e exact?
Salut.Am comandat pe Aliexpres pe 29 martie un produs.M-am uitat astăzi pe website si scrie ca o sa ajunga in perioada 13.04.2020-02.05.2020.Credeti ca trebuie sa ajunga?
Pot sa fac comenezi de pe ebay sau aliexpress pe timpul pandemiei? Merci
Credeți că găsesc mai ieftin P30 Pro, varianta cu 8 GB Ram și 256 GB Stocare? L- am găsit cam la 2.999 de ron cu tot cu reducere ( 200 lei, cod reducere 012HUAWEI200 ) https://www.huaweimobilestore.ro/telefon-...? (mai mult)
De două zile îmi spune că e o comandă : Tranzit or Bucharest:Curier DPD. Când va veni?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Vice19 întreabă:
Ion1989 întreabă:
MotocMaria întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia