TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
Iulian743
în 12 Noiembrie 2019 | Iulian743 întreabă:

Poti trimite un produs inapoi daca l-am cumparat prin Fan Courier, de pe OLX, livrare cu verificare?

2
Răspunde Raportează
în 12 Noiembrie 2019 | NY2002 întreabă:

Am si eu o intrebare! Sunt Adidasi ieftini si buni? Adica nu replici originale caut pana la 200- 220 lei perechea.Adica sunt site- uri care sa- i iau direct de la producatori nu de la...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AndreiMihaiLNM
în 12 Noiembrie 2019 | AndreiMihaiLNM întreabă:

Salut, unde pot verifica daca o bijuterie este de aur? La amanet sau alte variante?

4
Răspunde Raportează
Luciana2000
în 12 Noiembrie 2019 | Luciana2000 întreabă:

Am comandat de pe aplicatia Ali express cateva lucruri. Mi- au venit saptamana trecuta si am aflat ca sunt la oficiul postal. Apoi, cei de la oficiu mi- au zis sa vin miercuri si am o bănuială...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Olguta
în 12 Noiembrie 2019 | Olguta întreabă:

Pot sa imi vand hainele pe care nu le mai port pe Remixshop? Ele sunt de la branduri cunoscute, dar unele sunt purtate mai mult, altele mai putin. Le-ar accepta?

1
Răspunde Raportează
Strepix
în 12 Noiembrie 2019 | Strepix întreabă:

Mai este oferta daca iti faci card Revolut sa primesti 44 de lei cadou? Ideea e ca ma pune sa încarc contul cu minim 50 de lei. Dacă fac o tranzacție cand vine cardul, o sa mai primesc acel bonus? ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
în 11 Noiembrie 2019 | NY2002 întreabă:

Salutare, e vreo diferanta dintre Piele ecologica facuta de romani si de suedezi? Este un site din Anglia Sportdirect si cica sunt originale.Normal la un site original la Adidasii mai ieftini sunt fake-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LeonovATgates
în 11 Noiembrie 2019 | LeonovATgates întreabă:

FUNDA! De unde se cumpara pachete de trabucuri? ( ma refer in realitate, nu online )

5
Răspunde Raportează
Radu400
în 11 Noiembrie 2019 | Radu400 întreabă:

Ce inseamna 43, 1/2 la incaltaminte?

2
Răspunde Raportează
EduardMTAI
în 11 Noiembrie 2019 | EduardMTAI întreabă:

Daca cumpăr ceva de pe ebay din China si mi se livrează prin international standard airmail cam cat m-ar costa? (produsul ma costa intre 40-50$)

2
Răspunde Raportează
Blackcat696210
în 11 Noiembrie 2019 | Blackcat696210 întreabă:

Am vazut la cineva tigari negre. Se gasesc si in Romania? Daca da cum se numesc, cat costa si de la ce magazine pot sa cumpar? Nu vreau sa cumpar se pe net. Am auzit ca sunt si tigari sobranie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
JamesWatson
în 11 Noiembrie 2019 | JamesWatson întreabă:

Puteți vă rog să îmi dati un link spre revista de ofertele black friday eMAG de anul acesta. Ma refer la una structurata asa https://www.google.com/search?q=black+ friday+ emag+ 2018&client=ms-...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Poseidon69
în 11 Noiembrie 2019 | Poseidon69 întreabă:

Vreau sa cumpar un tablou cu mine dar nu 90 x 120. Vreau sa fie cam 2 metri inaltime. Imi fac camera si vreau sa fie ceva special. Unde gasesc unul? Totusi vreau ca imaginea de pe tablou...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
mafiot1
în 11 Noiembrie 2019 | mafiot1 întreabă:

Salut.Am vazut la un coleg da munca ca avea niste bile mici care le arunca jos si pocneau dar nu atat da tare, dar te poti distra cu ele cand le arunci jos si ele pocnesc si as vrea sa stiu de unde le...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
în 10 Noiembrie 2019 | NY2002 întreabă:

Salutare TPU? Intrebare despre site- ul englezesc Sportdirect. 1.Astea de la Footshop cumpara de la ei? Ca am vazut o pereche de adidasi, , Under Armor' cu 29 lire si pe Footshop erau 320 lei adica...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
IonutPetre12
în 10 Noiembrie 2019 | IonutPetre12 întreabă:

Un aparat de ras la 100 de lei? Si sa tina 1 2 ani

4
Răspunde Raportează
Andrei203
în 10 Noiembrie 2019 | Andrei203 întreabă:

Pe wish unde pot sa vad cat costa transportul, plata se poate face si cand vine livrarea(adica cand vine curieru sa îi dau bani)

4
Răspunde Raportează
Andrei203
în 10 Noiembrie 2019 | Andrei203 întreabă:

Buna,am vazut ca pe wish exista telefoane cum ar fi Samsung galaxy s10 la 2 milioane care el normal este peste 40 de milioane.Pe wish produsele sunt fake, sunt de cea mai proasta calutate sau?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Noiembrie 2019 |

Ce markere evidenţiatoare bune ştiţi? (nu vreau să se vadă culoarea şi pe spatele paginii)

4
Răspunde Raportează
Gabriel2424
în 9 Noiembrie 2019 | Gabriel2424 întreabă:

Ce parere aveti de shipgratis.ro am dat si eu comanda de o geaca, pare faina, dar nu stiu daca o sa primesc, marimea corecta sau sa fie in stare buna, a mai comandat cineva de pe acest site?

0
Perca_Constantin-Petru_1994
în 9 Noiembrie 2019 | Perca_Constantin-Petru_1994 întreabă:

Salut, știe cineva cat costă cartușul de țigări într-un aeroport? Mulțumesc

3
Răspunde Raportează
Supremejordannike2004
în 9 Noiembrie 2019 | Supremejordannike2004 întreabă:

As vrea sa comand ceva de pe Bangood si produsele pe care vreau sa le iau zice ca livrează doar in CN Si HK Bangood nu livrează si in Romania?

3
Răspunde Raportează
Annddrreei
în 8 Noiembrie 2019 | Annddrreei întreabă:

Care sunt cele mai cumparate suplimente pentru disfuncție erectila? Trebuie să fac un top pentru un proiect.

4
Răspunde Raportează
ginaioana
în 8 Noiembrie 2019 | ginaioana întreabă:

Pot plati ramburs daca comand de pe Ebay?

2
Răspunde Raportează
noink
în 8 Noiembrie 2019 | noink întreabă:

Daca am comandat un produs online de la h&m, care a fost destul de scump si vreau sa imi primesc banii rapid inapoi, il pot returna intr- un magazin fizic? Pe site scrie doar despre trimiterea coletului...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 8 Noiembrie 2019 | oceanoflove întreabă:

In ce magazin (poate fi si online) se gaseste pulover tip camasa. https://www.google.com/search?q=pulover+ camasa+ dama&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjehd7qjtrlAhWJYlAKHVAOAdEQ_AUIESgB&biw=1280&bih=683#imgrc=OionoFFLuIb1RM:&spf=1573198968917 ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sonia822
în 8 Noiembrie 2019 | Sonia822 întreabă:

Mai exista consignatii? Daca da, unde as putea gasi in Bucuresti un astfel de magazin?

2
Răspunde Raportează
Usernaam16
în 6 Noiembrie 2019 | Usernaam16 întreabă:

Cum poti verifica comanda la urgent cargus?

1
Răspunde Raportează
asdbasuib
în 5 Noiembrie 2019 | asdbasuib întreabă:

Pe cât e Blackfriday?

1
Răspunde Raportează
RoVIP
în 5 Noiembrie 2019 | RoVIP întreabă:

Am dat și eu comandă pe Joom de o husă și ultimul stagiu este: "Bucuresti C a ajuns în țară" însă scrie asta de 6 zile o fi ajuns sau mai are stagii de parcurs? Dau funda obligat!

2
Răspunde Raportează
EMKing
în 5 Noiembrie 2019 | EMKing întreabă:

am si eu o mica intrebare. Doresc sa imi iau un telefon zilelea astea si avand in vedere ca are un pret mai piperat, nu prea am cum sa- l achit dintr- un foc (Daca as face asta as face foamea...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Noiembrie 2019 |

Recent am cumparat o pereche de pantaloni vaituiti(grosi).De fiecare data cand ii imbrac si ii dezbrac raman scame foarte multe pe sosete si eventual pe maieu/tricou.Ce as putea face sa scap de scame?

5
Răspunde Raportează
Jojoyo1
în 5 Noiembrie 2019 | Jojoyo1 întreabă:

Mai exista in coresi brașov MAGAZINUL dm?

2
Răspunde Raportează
Anakitty113
în 5 Noiembrie 2019 | Anakitty113 întreabă:

Ce inseamna"in transport-plecat din tranzit Onesti"?

4
Răspunde Raportează
Supremejordannike2004
în 4 Noiembrie 2019 | Supremejordannike2004 întreabă:

In 20 Octombrie am comandat de pe Aliexpress pentru prima dată si azi la Traking imi zice "Accepted by last mile carrier. Ce înseamnă acest lucru? Nu stiu pentru ca este prima dată când...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
TheLightWolfKK
în 4 Noiembrie 2019 | TheLightWolfKK întreabă:

Unde as putea gasi un kimono in Romania pentru barbati stil acesta, gen camasa? Multumesc mult! https://eur- m.zaful.com/forest- painting- print- open- front- kimono- cardigan- p_741122.html?currency=RON&lkid=621695&gclid=Cj0KCQiAtf_tBRDtARIsAIbAKe0IccCYDJ84IaZk5-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Noiembrie 2019 |

Baieti, cat costa un Mc Puisor si o portie mica de cartofi? Vreau sa comand prin Glovo si nu stiu daca arata preturile acolo. Ofer funda

3
Răspunde Raportează
Emmacvcc
în 4 Noiembrie 2019 | Emmacvcc întreabă:

Vreau sa comand niste lucruri de la eMag. Sunt de la mai multi producatori. Primesc produsele într-o transă sau in mai multe? Adică azi un colet peste doi zile altul?

5
Răspunde Raportează
Advvrt
în 3 Noiembrie 2019 | Advvrt întreabă:

Ce magazine online de bijuterii cunoasteti?

4
Răspunde Raportează
Cosmin3926
în 3 Noiembrie 2019 | Cosmin3926 întreabă:

Stiti locuri de pe net(site-uri, conturi de Instagram/Facebook, vanzatori de pe olx) unde pot sa gasesc tricouri/hanorace cu Skrillex, Jack U, Martin Garrix, Kendrick Lamar, Tyga?

1
Răspunde Raportează
shacoAP
în 3 Noiembrie 2019 | shacoAP întreabă:

https://altex.ro/player- multimedia- car- vision- mp5- 01- 4x45w- touch- bluetooth- usb- negru/cpd/CDAMP501/ Ce parere aveti de acest multimedia player? As vrea sa- l pun pe un ford focus 1,...? (mai mult)

0
deniscotovanu
în 3 Noiembrie 2019 | deniscotovanu întreabă:

De unde pot cumpăra un album foto în Iași?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Noiembrie 2019 |

Îmi poate spune cineva dacă a cumpărat parfumuri de pe Parfumino.ro? Sunt pe site tot felul de promoții de exemplu un parfum Dior de 100 ml costă 129 lei iar pe alte site- uri costă 290 lei...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Costelus710
în 2 Noiembrie 2019 | Costelus710 întreabă:

Salut, vreau sa iau niste chestii de pe Joom. Știu că transportul cică e gratis și tu plătești doar produsul. Dar mă întrebam, trebuie sa plătesc ceva taxa suplimentara pentru Vama? Mulțumesc,...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Zuzumilk26
în 2 Noiembrie 2019 | Zuzumilk26 întreabă:

Imi puteti recomanda un ciocan de lipit pana in 30 de lei.

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Noiembrie 2019 |

Mi s- a rupt lantisorul de argint. Unde as putea merge sa- l repar, undeva...mai sigur? In Iasi cunoasteti ateliere de astea ceva mai serioase? A mai patit o prietena si i s- a stricat inapoi in...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Supremejordannike2004
în 2 Noiembrie 2019 | Supremejordannike2004 întreabă:

Imi puteti recomanda o pereche de căști in-ear pentru a asculta muzică pana in 250 de lei.

2
Răspunde Raportează
Supremejordannike2004
în 1 Noiembrie 2019 | Supremejordannike2004 întreabă:

Ce căști imi puteti recomanda până în 50 de euro? Să fie in-ear si sa fie pentru muzica.

1
Răspunde Raportează
Zuzumilk26
în 1 Noiembrie 2019 | Zuzumilk26 întreabă:

Ce casti bune imi puteti recomanda pana in 50€?

3
Răspunde Raportează
BodoBog
în 1 Noiembrie 2019 | BodoBog întreabă:

Am si eu o intrebare pentru cei care au comandat de pe Libris carti. As dori sa-mi spuneti si mie daca este un site serios si daca se pot verifica cartile inaintea platii. Mercy!

3
Răspunde Raportează
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 9 ore

9PM întreabă:

De ce fetele cu anxietate sunt a?a de traumatizate ?i speriate de bombe? ?i complet resemnate? ?i aici am cunoscut cteva ?i nu au tupeu nici la telefon sa r?spund? ?i nu au anxietate de aia grav?...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 2 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Deci am dat vreo 2000 de lei doamnei Claudia, cea care a creat canalul n care explica mai multe ritualuri printre care ?i un ritual de desp?r?ire! Crede?i c? se va rezolva ceva? Amicul meu a spus...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • politistfaraimaginatie
    trimisă pe 17 Noiembrie

politistfaraimaginatie întreabă:

Ce e mai bine, jandarm,politia romana, frontiera sau pompier, avand in vedere urmatoarele aspecte : - salariu -atributii -stres/munca (sunt foarte lenes, vreau munca cat mai putina) -program
    11 răspunsuri
  • Șachi
    trimisă pe 17 Noiembrie

Șachi întreabă:

Avem ?anse s? c?tig?m cu 3-0? ?ti?i la ce m? refer ?i de ce ntreb asta.
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.797
  • Întrebări: 3.953.245
  • Răspunsuri: 17.654.593
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 47 minute
Ce zici de un quiz?
Seinfeld

Seinfeld

Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!

Start quiz
Categorii
  • 652.025 Adolescenţi
  • 55.574 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.816 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.152 Conversaţii