Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 19 Noiembrie 2025 sunt:
Dacă comand lucruri de pe mai multe site-uri diferite și ar trebui sa vina in aceeași zi, o sa vina de la același curier?
De unde pot sa cumpar jacheta "Make money not friends" in Romania? Un site dacă se poate
Doresc sa comand ceva de pe eMag, am optiunea de a opta pentru a ridica pachetul de la sediu in loc sa mi se livreze acasa?
Salutare TPU, doresc sa comand o pereche de ghete de fotbal de pe ghetefotbalonline.ro si ca sa beneficiez de o reducere, am nevoie de un cod de reducere, insa nu cunosc niciunul. Daca ati putea sa ...? (mai mult)
Cum este sa comanzi prin Amazon sau AliExpress? Cum faci cu transportul? Platesti la vama sau cum? Scuze daca e stupidă intrebarea.
Salut, daca am comandat un set de placute de frana de pe maros bike cu 70 ron in total prin ramburs mai imi vine comanda, pe site am citit ca poti face comenzi de minim 100 ron
Mai exista magazinul terranova in Constanta?
Fetelor, știți unde pot găsi spray cu luciu/sclipici pentru corp? La ce magazin? Vă rog, dau funda! Mulțumesc anticipat!
Mi- am cumpărat de pe site- ul Office Shoes care se găsește și în mall, o pereche de New Balance 574, avea reducere 50% și am dat pe ei 150 de lei. Când mi- au venit m- am uitat pe ei foarte ...? (mai mult)
Ce înseamnă statusul "comanda finalizată?" Am comandat ceva
Marimea ns este buna pentru un ghiozdan de scoala? Cel mai bun raspuns primeste funda!
Salut, am citit undeva ca dacă îmi fac cont la lex Shop primesc un cod de reducere 15% dar nu l-am primit, puteți sa îmi spuneți ce cod trebuie sa introduc, va rog
Dacă cumpăr un produs de pe amazon.com și plătesc transportul acesta include taxele vamale sau mai bine spus, eu mai trebuie să plătesc alta suma in afara de transport?
Salut TPU, Vreau sa imi cumpar ceva de pe Amazon si fiind la prima comanda am cateva intrebari: Cei care ati mai cumparat de aici: 1. E de incredere? 2. In cat timp ajunge comanda? 3. Comanda...? (mai mult)
Vreau sa comand un inel dar vreau sa fie rezistent Bronz, inox sau otel care tip e mai bun?
As dori să-mi cumpăr un pocket bike dar sa fie pana 1000 lei
Ce părere aveți, este adevărat anunțul acesta de pe olx? Pe eMag costă 1500 lei iar pe Olx nou este 1300 lei. https://m.olx.ro/oferta/xiaomi- mi- 9t- nou- sigilat- nuanta- glacier- blue-...? (mai mult)
Mi-am luat o placa video de pe olx si baiatul acela a trimis-o prin posta (mi-a cerut adresa) coletul va ajunge acasă sau va trebui să-l ridic eu?
Ce ziceți, sunt originali oare? E de încredere site-ul? Ați mai comandat de la ei? https://www.officeshoes.ro/incaltaminte-new-balance-pantofi-gc574/20780
Vreau sa pot comanda si eu produse de pe LR Health & Beauty si nu stiu cum sa fac cu cine trebuie sa vorbesc sa devin partener sau sa pot comanda
Bună, vreau sa comand ceva și nu știu ce înseamnă : Plata fără numerar prin transfer
Care stie niste magazine online de adidasi care sunt originali? Dau funda
Salutare, vineri seara am comandat ceva, de pe CatMobile si livreaza cu urgent cargus (asa scrie la ei pe site ), este deja luni, ora 14:30, nu am primit mesaj de la curier, pe awb imi arata ca ...? (mai mult)
A comandat cineva produse la www.ibarber.ro? Sunt de incredere?
Recomandari căști stilish, cu jack 3.5, cu pret in jur 100 lei?
Puteti sa- mi dat link de la niste tricouri de fete guess mai scurte? Poate v- ati luat ceva si v- a placut. Eu caut de genul scurte pana in zona buricului sau mai lungi, nu atat de lungi cat sa fie bagate...? (mai mult)
Buna! A mai cumpărat cineva gadget-uri de pe site-ul gsm-one? (http://www.gsm-one.ro/) Am văzut că sunt prețuri foarte bune la telefoane, însă nu am mai cumpărat de acolo până acum.
Buna, as avea o intrebare. Ce parere aveti despre site-ul mangashop.ro? Ati comandat de aici? Este de incredere?
Unde gasesti Nike AirMax 720 la cel mai bun pret?
Vreau sa imi dau comanda de ceva pe H&M si cand am vrut sa finalizez comanda site- ul se incarca foarte greu si dupa ce am vrut sa finalizez comanda imi da eroare (adica spune ca pagina nu a...? (mai mult)
Un site din Romania de unde pot cumpara procesoare cu socket 775? (Fara Olx, okazii etc) Am placa de baza veche si nu planuiesc sa o schimb momentan. Multumesc anticipat.
Găsesc să cumpăr pungi resigilabile pentru lichide (călătoriile cu avionul) in Carrefour? Dacă da, la ce raion?
Am făcut o comanda pe WISH dar nu am scris numele meu complet, codul postal gresit si adresa nu are apartament si etaj. Imi mai vine comanda? Daca vine, o pot revendica de la posta?
Salut, stie cineva de unde pot cumpara briose englezesti(english muffins) in Romania? Am cautat in multe locuri si nu gasesc, si reteta pentru ele e destul de complicata. Multumesc!
Bună, am un card de bonuri. Cu el pot plăti dor strict produse alimentare? Adică dacă merg intr- un Supermarket Lidl, Kaufland sau Auchan, nu pot să cumpăr obiecte de birotică de exemplu agende...? (mai mult)
Unde pot găsi in Galați cagule?
Ce Bicicleta îmi puteți recomanda pana în 1800 lei?
Vreau sa-mi cumpar o pereche de adodasi de pe adidas.co.uk dar nu reusesc sa pun comanda pe Romania(pot decat pe uk). Ma poate ajuta cineva?
Am primit acest mesaj de la Orange:"Salut! Comanda ta... din magazinul online Orange va fi livrata azi." Înseamnă că este livrata de cei de la Orange către curier azi și eventual o vor primi luni ...? (mai mult)
Ghiozdanul aceste este fake sau original? https://www.footshop.eu/ro/rucsacuri/43472-vans-old-skool-iii-backpack-black.html#/220-volum-22_litri
Bună ziua, as vrea sa achizitionez niște perdele de pe eMAG, dar nu sunt sigur dacă masurile sunt lungime pe lățime sau lățime pe lungime, sunt ceva de genu 140×225 cm, poate cineva să- mi...? (mai mult)
Dau funda! Salut TPU! Mi-am luat o placa video de pe olx si baiatul ala a pus-o astazi la posta.Cand va ajunge coletul eu fiind in Piatra-Neamt si el in Berbesti judetul Valcea?
Aseara pe la ora 20:00 am comandat ceva de pe footshop. Cand primesc comanda? Oare nu primesc pentru ca am dat vineri atât de târziu? Si ma mai suna pentru confirmare? Si cam cand imi...? (mai mult)
De unde pot cumpăra Rogaine real în România?
vreau sa comand de pe JOOM, comenzile ajung la posta sau la posta vamala? Si inca o intrebare. Stie cineva unde este posta vamala de pe langa judetul Calarasi?
Urgent:de unde pot cumpăra scrunchie- uri care sa vina acasă și pe care le pot plăti cu plata la livrare, adică nu folosind cardul? Am găsit multe site- uri pe care exista dar se poate face plata...? (mai mult)
Îmi puteți enumera niște site-uri de încredere pentru încălțăminte?
Am comandat de pe cel.ro niste casti miercuri. M- am uitat pe programul celor de la Fan Courier pentru sarbatoarea de Sf. Maria si scria clar ca, comenzile de miercuri vor fi livrate vineri. Ei...? (mai mult)
DAICHMANN vinde FAKE-URI? Am găsit o pereche de Fila la 250 de lei. Nu ma pricep imi spuneti daca sunt originali. Multumesc
Știe cineva un magazin de bijuterii in Cluj unde as putea sa găsesc brățări bărbătești simple din argint sub 100 de lei? Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
9PM întreabă:
MrEggHead7 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!