Ce părere aveți despre parfumurile D&p și ce persistenta au, cam cate ore rezista? Îmi puteti recomanda niște coduri?
Cat durează să primesc un colet prin posta romana ( este un telefon) din Prahova pana în Dorohoi, județul Botoșani, menționez că azi este vineri și coletul este pus de marti dimineața, sunt...? (mai mult)
Dacă comand de pe GearBest trebui să plătesc ceva la vamă? Îmi aduce coletul acasă sau îl lasă la poștă? Cât durează livrarea comenzii? Este riscul ca coletul să se piardă?
Am trimis un pachet prin fan curier direct de la sediu, se poate sa ridice altcineva rambursul? Cu buletinul meu și factura
De unde as putea sa cumpar adidasi Jordan, din Rm.Valcea? Va rog sa-mi raspundeti cati mai multi! DAU FUNDA
Spuneti- mi si mie va rog, cine cunoaste, unde gasesc geci negre din piele naturala de calitate in mall- urile din Bucuresti/magazine. Bugetul se opreste la 1500 lei. Mentionez de asemenea ...? (mai mult)
Ce inseamna disponibil la comanda in magazin?(In Dedeman)
Ce inseamna "in stoc furnizor"?
Marti am dat o comanda pe Altex de un laptop, si ieri a ajuns in Teleorman (unde stau si eu). Inca nu am primit mesaj ca se va livra azi. Aveti idee daca pot primi produsul pana luni? Multumesc! ...? (mai mult)
Unde pot gasi undeva in Romania ceai de vanilie(simplu) de la Twinings? Nu gasesc absolut nicăieri
Am dat ceva comanda de pe internet acu 2 săptămâni. Și de abia acum mi- au dat mesaj după 15 zile ca o sa vina astăzi. Nici nu mai vreau produsul respectiv. L- am luat din alt magazin....? (mai mult)
Daca pe 7 ianuarie am dat comanda de un produs pe eMAG, iar a doua zi, pe 8, l-am ridicat din showroom, pot sa il returnez azi 7 februarie si sa imi dea banii inapoi?
Pe 8 ianuarie am cumparat un cooler de la eMAG si nu sunt multumit de el. Maine suntem in 7, pot sa ma duc sa il returnez sa imi dea banii inapoi? Am inteles ca se poate in 30 de zile. Este...? (mai mult)
Salutare TPU, Stie cineva o aplicatie gen Samsung Pay sau Google Pay disponibila in Romania? Am auzit de BT Pay dar nu am card de la BT, am de la alta banca.
Buna, as vrea sa stiu ce e un card visa si pe ce teritorii se poate folosi.
Hey, cam cat ar costa sa iti faci box braids in România (adica in lei)? Si care stie, pls spuneti mi si ce experienta e
Ieri am dat o comanda pe Altex si azi am primit prin sms AWB- ul si instiintarea ca, comanda mea a fost incarcata de curier si este in curs de livrare ASTAZI. Vad ca nu s- a livrat. Aveti idee ...? (mai mult)
Salut,știe cineva un site din Uk din care pot cumpara un pc de gaming la mana a doua?
Am gresit adresa de facturare, am băgat cod tot numai numărul de casa n-am scris, o sa primesc coletul wish? Ajutor
Vreau sa fac mancare japoneza ex. Sushi. Stie cineva un magazin cu specific japonez de unde pot sa iau covoras de bambus, orez de sushi, etc
Salut TPU, Pot sa primesc un colet cu ramburs prin Posta Romna expediat din Romania daca am sub 18 ani? Am mai exact 17 ani. Este trimis de o alta persoana fizica
A comandat cineva de pe site-ul #perfectstore și dacă da ce părere aveți?
Vreau sa cumpar un pc de gaming foarte bun pentru jocuri si pentru sistem! Sa coste intre 2000-5000. Dau funda cel care da cel mai bun pc!
Bună TPU, Îmi puteți spune și mie vă rog niște magazine în București de unde pot să- mi achiziționez obiecte cu Justin Bieber? ( Fără jigniri, dacă nu vă place Justin Bieber nu vreau să-...? (mai mult)
Știți site-uri de pe care pot comanda adidași sau teniși mai ieftini? Mulțumesc
Https://www.facebook.com/472242482832732/posts/2152812558109041/?app=fbl Parere? Sa fie fake? Vad ca tipul raspunde..si da comenzi.
Vreau sa comand ceva de pe Emag si e prima data cand comand ceva online. Ideea e ca vreau sa stiu cand imi vine comanda, dau banii, semnez si imi mai cere buletin ceva?
Stie cineva daca este vreun magazin japonez/chinez/ coreean in Timisoara de unde poti sa cumperi alimente?
Hey! Îmi spune cineva unde se află Starbucks Galați?
De curand am vrut sa imi cumpar o noua pereche de adidasi/tenisi.Intr- unul din magazinele vizitate, mi- a atras atentia o pereche de adidasi cu spuma NRGY, si ma intrebam:care este durata de viata...? (mai mult)
Buna,unde gasesc si eu un magazin de cadouri personalizate in Timisoara?
Am dat o comanda pe booklet și trebuie confirmata telefonic. Intrebarea e ca nu stiu numărul....sau mă sună ei?
Am auzit de aplicatia aliexpress, si am vazut si haine de firma, o fi originale? Ce credeti?
Ma puteti ajuta cu ceva? Ce inseamna marime unica? :)
Are cineva aparat ca acesta de masaj cu infrarosu? https://medlifekonig-austral.webnode.ro/products/perna-de-masaj-shiatsu-cu-infrarosu/ E bun de ceva? Isi face treaba? Are efect?
Buna, ati auzit de siteul blackhawknet.com? Vrea sa aflu daca a comandat cineva de acolo si daca sunt originali!
Cosmeticele de pe aliexpress sunt fake?
Salut, daca comand ceva din alta tara de la (Marshmello) trebuie sa platesc la posta/curier in lei sau in dolari?
Mi-am cumpărat o tigara electronica sa o inlocuiesc cu celelalte normale, dar nu găsesc niciunde pe internet lichid cu nicotina, va rog frumos ajutați-mă dați-mi un site ceva.
Este cineva din Suceava? Stiti unde as putea gasi lapte condensat simplu la cutie metalica/ lapte condensat caramelizat? Multumesc.
Îmi puteți recomanda un aparat foto bun? Să nu fie foarte mare, deoarece am nevoie pentru călătorii, să fie ușor de manevrat, dar totuși, să fie profesonial, să facă poze frumoase....? (mai mult)
Https://www.amazon.co.uk/dp/B07G6YKZ7S/ref=twister_B07G6Z6TDR ce material e asta? Bumbac amestecat la cald Cotton Blend Warm Top? Nu inteleg ce are pe langa bumbacul ala.
Un link de la un lichid pentru tigarea electronica gata facut decat sa il bag in ea la un pret mai accesibil?? Nu sunt pretentios la arome
Daca am cumparat un produs din magazinul flanco si nu sunt multumit de el pot face retur?
Am nevoie și eu de ceva informații despre Amazon UK, e de încredere? Exista riscul de ați lua așa numita "țeapa"? Doresc cât mai multe informații atât despre transport, plata, retur...? (mai mult)
In ce local din Atrium Mall [Arad]se poate sta la Narghilea?
Salut.Vreau sa comand niste periferice de Extreme Gaming de pe Amazon, comand pentru ca in Romania nu exista momentan acele periferice si vreau sa stiu daca toate produsele sunt 100% reale si sigilate....? (mai mult)
Conteaza daca cumpar de pe eMAG? Adica n- am mai comandat de pe eMAG Vreau sa cumpar 1x SSD 2x16gb memorie usb Sincer as cumpara mai bine de pe pc garage dar asa economisesc mai multi...? (mai mult)
Hei! De unde pot cumpăra lănțișoare din aur 100% cu numele personalizat in forma de semnul infinit ceva in genul asta? https://www.bijuteriigravate.ro/product/939/lantisor- cu- nume- si- infinit.html ...? (mai mult)
Salut, vreau să îmi cumpăr un un vaporesso luxe de pe smok Ania.ro dar nu știu singur dacă vine cu acumulatori mă puteți ajuta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
paletedestele23 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!